Ben gecen hafta 90.9 sanıyordum cok pardon yanlis yazmisim****8. TAKIM 627. ETAP****
mavimli ( 79.4 / 80 / + 0.6 / - 0.76 %)
Zarpy ( 68.8 / 68.5 / 0.3 / 0.44 % )
HasibeG ( 94 / 93.8 / 0.2 / 0.21 % )
aijoo ( 90.6 / 89.2 / 1.4 / 1.55% )
adayaren38 ( 71.6 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Ben gecen hafta 90.9 sanıyordum cok pardon yanlis yazmisim
Tesekkur ederim :)Sıkıntı yok canım Son bildirimde ne geçiyorsa onu yazıyorum zaten hani hatirlamasan da sıkıntı yok ♡♡♡♡
Yanında hep şekerli bişeyler yiyerek alıştım. Üzüm dut kurusu gibi. İlk başlarda birazda tarçın koyuyodum pişirirken.Tesekkur ederim :)
Sade turk kahvesine buyrun, baya alistim sade icmeye. Tabi burdaki arkadaslardan feyz alarak :) eskiden iki küp şeker atip acı derdim. Bu sene basinda tek şekere düşürmüştüm. Sanırım 3 4 seferdir sadece içiyorum
Ben de ilk gun kayisiyla yedimde kayisi sabah yulafla yiyorum suan. Ama alistim yani :)Yanında hep şekerli bişeyler yiyerek alıştım. Üzüm dut kurusu gibi. İlk başlarda birazda tarçın koyuyodum pişirirken.
Tesekkur ederim :)
Sade turk kahvesine buyrun, baya alistim sade icmeye. Tabi burdaki arkadaslardan feyz alarak :) eskiden iki küp şeker atip acı derdim. Bu sene basinda tek şekere düşürmüştüm. Sanırım 3 4 seferdir sadece içiyorum
Ben gunduz ictigim icin aksam esime yapmayi unutuyorum cok zaman :d ben akşam içince gece uyuyamıyorum****8. TAKIM 627. ETAP****
mavimli ( 79.4 / 80 / + 0.6 / - 0.76 %)
Zarpy ( 68.8 / 68.5 / 0.3 / 0.44 % )
HasibeG ( 94 / 93.8 / 0.2 / 0.21 % )
aijoo ( 90.6 / 89.2 / 1.4 / 1.55% )
adayaren38 ( 71.6 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Bende ilk zamanlar asla alisamam derdim ama şimdi çok iyi geliyor hatta eşimde alıştıgerçi misafirliğe gidince ev sahibine eXtra iş çıkarıyoruz karı koca ama genelde sen onu yaparken bende bize yapayım diyorum Benimki cins benden başkasının kahvesini beğenmiyor Resmen de söylüyor Banu yaparsa ancak içerim diye
Insallah kuzum ya karnim sis kilo gibi duruyo moral 0Inanmayacaksin ama cidden hiç açlık hissetmiyoruz ♡♡♡
Bakalim carsambayi iple çekiyorumbakalım oradaki tartiya göre ne kadar eksi çıkacağız evdeki fazla agirliktan midir nedir bor öyle bir böyle
Kizcemle birlikte olunca çok daha zevkli hem birbirimize destek oluyoruz ♡
İnan onun zayiflamasina çok daha fazla sevinirim ♡
Harikasın canım ♡♡♡♡ inşallah yakında 6li rakamları da görülecek
Kız az mı sankibence harika bir sonuç üstelik regl yakın diyorsun demekki şişlik de gidince daha da güzel sonuç olacak ♡♡♡♡
Tebrikler
Tebrikler canım az da olsa gitmiş ki senin Kilo fazla değil o yüzden çok iyi en azından duraklama yok
Sanada Hayirli cumalar canım
Nasılsın bugünbeslenme nasıl gidiyor
İnşallah bir daha cikmazlarCidden sinir bozucu bir şey ama oldurmek de istemiyor insan
Canım hiç bozma moraliniokadar koşturmaca temizlikle uğraşırken şu eksik kalıyordu belki
Eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ♡♡♡♡♡
Tebrikler canımharika bir sonuç ve 8ler hayırlı olsun bayrama kadar inşallah 7ler ge göz kirpar ♡♡♡
Darısı başımaAminnnnn
Sen dondurmadan vazgecemiyosun kiz e sicak malumİyi akşamlariniz olsun efenim
Menü bildirmeye geldim, sizlerden de bekliyorum
Sabah 11.30
Yogurt yulaf karisimi
15.00
Patlicanli sulu yemek susuz 8 yk
2 sb ayran
1 dilim cok tahilli ekmek
15.30-16.30 arasi
1 yesilcay
1 sekersiz turk kahvesi
Aksam 19.30
2 kepce yogurtlu corba
3 yk pilav 1 yk patlicanli yemek
Pilav olmamaliydi biliyorum. Ekmek yemedim o sebeple
2 yogurt
Aralarda bi yerde dondurma var ha bide
İyi akşamlariniz olsun efenim
Menü bildirmeye geldim, sizlerden de bekliyorum
Sabah 11.30
Yogurt yulaf karisimi
15.00
Patlicanli sulu yemek susuz 8 yk
2 sb ayran
1 dilim cok tahilli ekmek
15.30-16.30 arasi
1 yesilcay
1 sekersiz turk kahvesi
Aksam 19.30
2 kepce yogurtlu corba
3 yk pilav 1 yk patlicanli yemek
Pilav olmamaliydi biliyorum. Ekmek yemedim o sebeple
2 yogurt
Aralarda bi yerde dondurma var ha bide
yazın en büyük zaafım neyseki bu manayla spora basladimSen dondurmadan vazgecemiyosun kiz e sicak malum
Aynen oyle. Evde her zaman yapmıyorum zaten ama yusra zaten zayif arada yesin bari
Hergün olmadıktan sonra haftada 1-2 gün ekmek değişimi pilav olabilir kuzu yeterki ölçüyü geçme.
Dondurmada aynen az miktarda 2 topu geçmeden ara öğününde meyve yerine yersin ara sıra bazı bazı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?