Bebekle nasil basetcemi bilemedim ya butun evi sirkelideterjanli suyla sildim supurdum ciktigi yere bebek pudrasi doktum suan yok insallah ise yararAllah yardımcın olsunbende de arada çıkıyor ama fazla değil gerçi bende de bir iki kere hamam böceği çıktı kafayı yiyordum
İnşallah canım valla şimdilik çokiyi gidiyor gibime geliyor ♡♡♡♡
Harika bir menü canımyarın süper rakamlar göreceksin eminim ♡♡♡♡
Birden mi basladi? Oncesinde hic kelime yok muydu
Araya beni de sıkıstırdıgın icin tesekkur ederimoynakbasi34 şekerim senin adına çok mutlu oldum inşallah daha güzel olacak vazgeçme
Amine Busra sana da güvenim tam canım tıpkı Hasibe gibi çok kararlı gidiyosun şahanesiniz
mavimli nerelerdesin misafirlerden gözünü açamadın valla canım ha gayret sen de toparlayacaksın,ben bi saldım ki anlatamam ama şükür daha kötü olmadan müdahale edebildim
Günaydın ❤
Herkese sevgiler , hürmetler daha bir çok şey
oynakbasi34 duydum ki akupunktur olayina el atmissin...
Çok sevindim..umarım uzun vadeli,kalıcı olur ve çok faydasını görürsün.. ❤
Yediklerini gördüm doktormu verdi listeyi ?
Bana az geldi de o yüzden sordum :)
73,30 kg olmuşum 2 kg vermişim bu hafta
Gunaydin kizlar gunun ilk kilo bildirimi benden gelsin
eski kilo 75.1
Guncel kilo 73.3
Fark 1.8
Malesef bugun yarin regl olacagim diye sistim galiba fazlasini bekliyodum
Hayırlı cumalar
Bebekle nasil basetcemi bilemedim ya butun evi sirkelideterjanli suyla sildim supurdum ciktigi yere bebek pudrasi doktum suan yok insallah ise yarar
Kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 94
Bugun 93.8
oynakbasi34
Bu ara gram gram gidiyor ya da hic gitmiyor sinir olmaya basladim. Biktim artik 9lardan. Izmire gidesiye 8leri gormek istiyordumYENA ve ISILDURU ya surpriz yapacaktim ama sanirim basaramicam en azindan ne kadar eksiyle gidersem o kadar iyidir diyorum.
Spor yapamiyorum bu ara belki yapabilsem daha iyi gidecek kilolar. Kizlar 11e dogru yatiyor o saatten sonrada benim pertim cikiyor. Bu isi bi yoluna koymam lazim.
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7
Selam herkese ben 80 kiloyumoynakbasi34
Selam herkese ben 80 kiloyumoynakbasi34
Banucum çok sevindim .. bu sefer olacak olacak..
Prenseside öpüyorum
Teşekkür ederim canım inşallah bu kez kalici olacak ♡♡♡♡
Büyük kizimda diyor içimden bir ses bu sene zayiflamayi basaracagizo bile eskisi gibi iştahlı değil ve kendi bile şaşırıyor
Şöyle Ana kız zayiflayalim da sonra güzel bir poz verir artık herhalde
Inanmayacaksin ama cidden hiç açlık hissetmiyoruz ♡♡♡
Bakalim carsambayi iple çekiyorumbakalım oradaki tartiya göre ne kadar eksi çıkacağız evdeki fazla agirliktan midir nedir bor öyle bir böyle
Kizcemle birlikte olunca çok daha zevkli hem birbirimize destek oluyoruz ♡
İnan onun zayiflamasina çok daha fazla sevinirim ♡
Harikasın canım ♡♡♡♡ inşallah yakında 6li rakamları da görülecek
Kız az mı sankibence harika bir sonuç üstelik regl yakın diyorsun demekki şişlik de gidince daha da güzel sonuç olacak ♡♡♡♡
Tebrikler
Tebrikler canım az da olsa gitmiş ki senin Kilo fazla değil o yüzden çok iyi en azından duraklama yok
Sanada Hayirli cumalar canım
Nasılsın bugünbeslenme nasıl gidiyor
İnşallah bir daha cikmazlarCidden sinir bozucu bir şey ama oldurmek de istemiyor insan
Canım hiç bozma moraliniokadar koşturmaca temizlikle uğraşırken şu eksik kalıyordu belki
Eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ♡♡♡♡♡
Tebrikler canımharika bir sonuç ve 8ler hayırlı olsun bayrama kadar inşallah 7ler ge göz kirpar ♡♡♡
Darısı başımaAminnnnn
İştahı epey azaltiyormus akupunktur..
Ücretli mi , devlet hastanesi falanmi gittiğiniz yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?