Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar

Dun giremedim kizlar sagolsun
Dunde wc banyo kalmisti onlari temizledim

Dunku menumu yazayim
Sabah nesfit yedim
Ara filtre kahve
Ogle tazr fasulye ve yogurt
Ara 5 kayisi
Aksam siyez bulgurlu kabak ve cacik

Kizlar gec yatti 11 de. Onlar yatinca basim agriyor diye sade nescafe yaptim icerkende size bakayim dedim. 2 yudum aldim sonrasini hatirlamiyorum kafa one dustu. Kalktim yatagima yattim sonra

Bebekle nasil basetcemi bilemedim ya butun evi sirkelideterjanli suyla sildim supurdum ciktigi yere bebek pudrasi doktum suan yok insallah ise yarar

Kiloma gelecek olursak
Gecen hafta 94
Bugun 93.8
oynakbasi34

Bu ara gram gram gidiyor ya da hic gitmiyor sinir olmaya basladim. Biktim artik 9lardan. Izmire gidesiye 8leri gormek istiyordum YENA ve ISILDURU ya surpriz yapacaktim ama sanirim basaramicam en azindan ne kadar eksiyle gidersem o kadar iyidir diyorum.

Spor yapamiyorum bu ara belki yapabilsem daha iyi gidecek kilolar. Kizlar 11e dogru yatiyor o saatten sonrada benim pertim cikiyor. Bu isi bi yoluna koymam lazim.

Son düzenleme:
Birden mi basladi? Oncesinde hic kelime yok muydu

Kendince bir seyler geveliyordu ama ne dedigi anlasilmiyordu cnm. 25 aydan sonra anlasilmaya basladi kelimeler sonra yavas yavas cumleler kurdu

Araya beni de sıkıstırdıgın icin tesekkur ederim

Inanmayacaksin ama cidden hiç açlık hissetmiyoruz ♡♡♡
Bakalim carsambayi iple çekiyorum bakalım oradaki tartiya göre ne kadar eksi çıkacağız evdeki fazla agirliktan midir nedir bor öyle bir böyle
Kizcemle birlikte olunca çok daha zevkli hem birbirimize destek oluyoruz ♡
İnan onun zayiflamasina çok daha fazla sevinirim ♡

73,30 kg olmuşum 2 kg vermişim bu hafta

Harikasın canım ♡♡♡♡ inşallah yakında 6li rakamları da görülecek

Gunaydin kizlar gunun ilk kilo bildirimi benden gelsin
eski kilo 75.1
Guncel kilo 73.3
Fark 1.8
Malesef bugun yarin regl olacagim diye sistim galiba fazlasini bekliyodum

Kız az mı sanki bence harika bir sonuç üstelik regl yakın diyorsun demekki şişlik de gidince daha da güzel sonuç olacak ♡♡♡♡
Tebrikler

Tebrikler canım az da olsa gitmiş ki senin Kilo fazla değil o yüzden çok iyi en azından duraklama yok

Hayırlı cumalar

Sanada Hayirli cumalar canım
Nasılsın bugün beslenme nasıl gidiyor

Bebekle nasil basetcemi bilemedim ya butun evi sirkelideterjanli suyla sildim supurdum ciktigi yere bebek pudrasi doktum suan yok insallah ise yarar

İnşallah bir daha cikmazlar Cidden sinir bozucu bir şey ama oldurmek de istemiyor insan

Canım hiç bozma moralini okadar koşturmaca temizlikle uğraşırken şu eksik kalıyordu belki
Eminim haftaya çok daha güzel rakamlar görürsün ♡♡♡♡♡

Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7

Tebrikler canım harika bir sonuç ve 8ler hayırlı olsun bayrama kadar inşallah 7ler ge göz kirpar ♡♡♡
Darısı başıma Aminnnnn

****8. TAKIM 627. ETAP****

mavimli ( 79.4 / 80 / + 0.6 / - 0.76 %)
Zarpy ( 68.8 / 68.5 / 0.3 / 0.44 % )
HasibeG ( 94 / 93.8 / 0.2 / 0.21 % )
aijoo ( 90.6 / 89.2 / 1.4 / 1.55% )
adayaren38 ( 71.6 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Banucum çok sevindim .. bu sefer olacak olacak..
Prenseside öpüyorum

Teşekkür ederim canım inşallah bu kez kalici olacak ♡♡♡♡
Büyük kizimda diyor içimden bir ses bu sene zayiflamayi basaracagiz o bile eskisi gibi iştahlı değil ve kendi bile şaşırıyor
Şöyle Ana kız zayiflayalim da sonra güzel bir poz verir artık herhalde

İştahı epey azaltiyormus akupunktur..
Ücretli mi , devlet hastanesi falanmi gittiğiniz yer

Teşekkür ederim kaptanım.Uzun süredir hızlı veriyordum o yüzden biraz direnmeye başladı galiba ama olsun,dediğin gibi önemli olan devam etmesi

İştahı epey azaltiyormus akupunktur..
Ücretli mi , devlet hastanesi falanmi gittiğiniz yer

Bakırköy'de Kızılay var orası hani hem devlete bağlı hemde çok cuzzi rakamlar alıyorlar özel hastanelere göre
İlk muayeneye 55 lira verdik ama sonraki haftalar hep 35 tl gerçi bazisina göre az değildir ama çoğu özeller 70 TL'den kapı açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…