Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bayramda beri tv telefon yok. Zaten kistan beri hep disari cikiyoruz. Bugun yagisliydi islaktir her yer cikaramam
Bizim kızlar yaşıt sayılır ve bizimki de konuşamıyor aslında çok şey konuşuyor ama ben anlayamıyorum belli başlı kelimeleri çok net ama diğerleri nece bilmiyorum şimdilik sıkıntı etmiyorum yeğenim 27 aylık konuştu bakalım daha 5 ayımız var ondan sonra tribe girerim sonundaoldu senin dediğin bütün komutları yerine getiriyor hem de bilmediğini düşündüğüm çok şeyi de yapıyor şaşırıyorum,sıkıntımız insan yüzü görmemesi 7/24 benle,hiç arkadaşı falan yok o yüzden normal bence.

oynakbasi34 şekerim senin adına çok mutlu oldum inşallah daha güzel olacak vazgeçme
Amine Busra sana da güvenim tam canım tıpkı Hasibe gibi çok kararlı gidiyosun şahanesiniz
mavimli nerelerdesin misafirlerden gözünü açamadın valla canım ha gayret sen de toparlayacaksın,ben bi saldım ki anlatamam ama şükür daha kötü olmadan müdahale edebildim

MaşAllah güzel prensese. Metehan kreşe giderken pedagog görmüştü o bunları yaptırmış bize bileği vermişlerdi ben de bilmiyordum bunları yapabildiğini öğrenmiştim o vakit. Yakında kreş anaokulu macerası başlar cnm. Annesine doymuş oluyor kuzucuk ne güzel

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Eşim gelir gelmez hemen akşam yemeği de aradan çıktı hatta aklimdayken yediklerimi de paylaşayım;

Sabah uyanınca 06.00da
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.00de
1 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
3 toplam peynir
1/3 salatalık
1/3 domates

Ara; 12.00de
1 duble şekersiz türk Kahvesi

Öğlen 14.45de
1 büyük kupa Ayran ( 1.5 bardak kadardı )

Ara 15:30da
1 fincan yeşil çay

Ara 17:30da
1 fincan kiraz saplı çay

Akşam 19.15de
2 kepçe tavuk suyuna çorba
1 tavuk but
1 ufak kase çoban salata

Su ana kadar 2 litre su icebildim yatana kadar rahat 3 litre olur o

İlerleyen saatlerde 1 tane de yeşil çay içerim

Gelsin menuu
Sabah 11 civari
3 yk yogurt+4 yk yulaf+ 1 ck keten tohumu+ tarcin

14.00
Kabak patlican sote
Ayran
1 dilim cok tahili ekmek
Turk kahvesi

İkindi ara ogun
Yesilcay

19.30
2 kepceden az fazla yogurtlu terbiyeli corba
1 dilim ekmek
Salata

22.00
Dondurma

Yatmadan kiraz sapi cayi

Toplamda 1 saat spor

Gunaydin kizlar dun yoktum kusura bakmayin evi karinca basti hala ugrasiyorum tiksindim resmen diyete devam kacamak yok

Allah yardımcın olsun bende de arada çıkıyor ama fazla değil gerçi bende de bir iki kere hamam böceği çıktı kafayı yiyordum

İnşallah canım valla şimdilik çokiyi gidiyor gibime geliyor ♡♡♡♡

Harika bir menü canım yarın süper rakamlar göreceksin eminim ♡♡♡♡

Yorumluyorum öyle ise kaptanım harikasin

İnşallah bu sabah cok iyi bir rakam vardi yarkn ne olcak bakalim.
Birde merak ediyorum siz genelde kac saatlik açlıkla tartiliyorsunuz?
Ben bazen kizim erken uyaninca acikiyorum dayanamayip cok erken saat 6 8 arasida tartiliyorum

Hahaha yok anacım hiç tasvip ve tavsiye etmiyorum hatta şiddetle kaçınılması herhangi aksiliğe karşın herüf ile her türlü münasebetin kesilmesi hatta zorda kalınırsa herüflerin kesilmesi taraftarıyım

Yorumluyorum öyle ise kaptanım harikasin

Teşekkür ederim canım inşallah haftaya kontrole gittiğimde karsiliginı da alırım

Benim evdeki tartı belki kilom fazla olduğundan midir nedir çok saçma rakamlar gösteriyor
Cuma 119du cumartesi 121 Akupunktur için gittiğimde desen daha beter çıktım Gerci doktor rakama takılma emin ol her hafta farkı gördükçe önemi kalmayacak dedi
Hastanede 124.9 çıktım bakalım çarşamba ne çıkacak ki tok karnına olan rakam ama okadar fark eder mi emin olamadım

İnşallah bu sabah cok iyi bir rakam vardi yarkn ne olcak bakalim.
Birde merak ediyorum siz genelde kac saatlik açlıkla tartiliyorsunuz?
Ben bazen kizim erken uyaninca acikiyorum dayanamayip cok erken saat 6 8 arasida tartiliyorum

Ben genelde uyandiktan sonra bir yarım saat hatta bir saat bekliyorum hani sabah şişliği gitsin yada tuvalete çıkma durumu olursa diye resmen 100 gram fazladan eksi çıkarım ümidi

Yani tahmini kac saat açlık oluyor

Akşam 19.30da en gec yedigime göre sabah da 6da uyandigimda 10 saat gibi ama yatma saati itibaren dersem o zaman 6 saat
Benimde hemen hemen oyle oluyor. Ama ben kalkar kalkmaz su icme istegi oldugu icin wcden sonra hemen tartiliyorum sonra da 2 bardak su

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar

Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ....Aminnnn

Umarim bugün herkes tartida bol eksileri görüp hedefine bir adım daha yaklaşır ♡♡♡

Günaydın ❤

Herkese sevgiler , hürmetler daha bir çok şey

oynakbasi34 duydum ki akupunktur olayina el atmissin...
Çok sevindim..umarım uzun vadeli,kalıcı olur ve çok faydasını görürsün..

Yediklerini gördüm doktormu verdi listeyi ?
Bana az geldi de o yüzden sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…