Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm

Saat 9.30
Ceyrek simit

11.30
1 yumurtadan menemen
1 salatalik
1 dilim kepek ekmeği

Ara 1 kupa kiraz sapi cayi (ardından Leslie)

15.00
Tavuk menu tavuk dünyası + ayran

17.00 limonata

19 30
Yesil mercimek çorbası 2 kepçe
Yogurt az

21.00
İki kraker
4 5 cekirdek

Desene bizim daha 3.5 sene var :/ 2 yaş çok agir geciyor ya

Aynen valla bugünlerde zirveye çıktı bizimkinin 2 yaş ergenliği, çocuğumu tanıyamaz oldum ota çöpe sinirlenip ağlamaya başladı bikaçgündür, hastaydı ondandır diycem ama hastalığın başında bile böyle huysuz değildi bugünlerde felaket, dışarda sıkıntı yok ama evde sürekli mızmız son bir haftadır

Bizim bayram haftasi anlatilmaz yasanirdi. Bide kopek disleride geliyor. Köyde serbestligede alisinca tam bir ergendi :/ neyseki simdi duzene döndük biraz.

Ya benim kız hâla konuşmuyor cok uzuluyorum ve bu ara cok takmaya basladim. 23 aylik. Bugun gittik oyuncak aldik yine bir suru. Bayramdan beri tv telefon kapattim herseyi biraz ilerleme var gibi inşallah konusur artik. Cok uzuluyorum cok. Kardesim otizmli benim 5 yasinda konustu, zeka geriligide var onda

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün her zamankinden daha dinç ve erken uyandım
Psikolojik midir nedir ama kendimi çok iyi hissediyorum ♡♡♡

Sıcak suyumla güne başlıyorum sonrada güzel bir duş alıp sağlıklı kahvaltimi da yaparım
Simdiden Carsambayi iple çekiyorum ♡ Bakalım ne kadar gitmiş olacak

Aminnnnn canım inşallah Kendim için zaten zayiflamayı istiyorum ama kuzum için çok daha fazla istiyorum ♡♡♡♡

Gazaniz mübarek olsun kizinla oynakbasi34 belki bende yaptiririm kg verimim durursa

Bakalım daha çok yeni ama yaptıranların tecrübelerini okudum dün ve cok güzel sonuç alanları görünce daha bir hevesle devam ediyorum ♡

Harika bir menü canım tebrikler ♡

Canım çocuklar kaç yaşında olursa olsun resmen Anne Babayı deniyorlar ve kıyamet koparinca istediklerinin oldugunu fark edince daha fazla yapıyorlar
Daha 1 yaşına gelmeden bile basliyorlarmis hatta bir keresinde bana mı öyle geliyor dediğimde doktorumuz o zaman kesinlikle haklısın 8 - 9 aylıkken bile aglayinca istediğini yaptirabildigini anlayan bebek bile bunu yapar demişti
Sakinlestirip istediğini yapmadigin şeyin sebebini anlat anlamıyor deme çünkü cidden anlıyorlar ♡

Üzme tatlı canını zaten doktor bir sıkıntı olsa fark ederdi Birazda çocukların hangi ortamda yetiştiği de etkiliyor
Benim büyük de küçük de hep kalabalıkta büyüdü hele ufaklık safî çene Artık resmenbir sus da motorun sogsun diyorum

Emin ol senin cimcime de yakında seni cenesiyle biktiracak az sabır ve dua et ♡

Ömrümüz hep bir diyetle geçmeli bizim gibilerin. Yoksa verdiklerini aliyosun. En azindan az almaya baslayinca önüne geçebilmek önemli galiba

MaşAllah cnm. Sana boşuna güvenmediğimi bir kez daha anladım. Artık ekstra dikkat et ki şu 9 lardan iyice uzaklaş sonra gevşetirsin yani sıkmadan devam edersin cnm. Dediğin gibi ömrümüz diyet olacak napak bize de düşen bu

Puhaha ben de bu imojiden diyorum kuzucum
Valla cnm bazısı daha küçük uyumlu oluyor. Umarım senin kuzu da daha erken sana uyum sağlar. Benim oğlan çok çok sakin bir çocuk vurma kırma böğürerek ağlama Yok. Ama MaşAllah duramıyor yerinde ve sürekli sürekli oyun istiyordu. Yine istiyor ama bana da fırsat veriyor artık. Şu an kucağımda mesela
Bu arada çocuğun komutları alıyor mu? Mesela kapıyı kapat ayakkabılarını getir deyince getiriyor mu?? İşaret parmağını kullanıyor mu?? Adına bakıyor mu göz teması var mı?? Bunlar varsa tamamdır korkma. Oğlum 30 ay konuşmadı. Hem de hiç. Üstelik 19 aylık kreşe başladı. Çok çok ilgilendim Yok konuşmadı. Çok üzülüyordum anne bile demiyordu. 30 aylık konuşmaya başladı önce kelimeler sonra cümle. Milletin çocuğu takır takır puzzle yapıyordu renkleri söylüyor sayı sayıyordu. Ben oğluma mööö inek, hav hav köpek diye öğretmeye çalışıyordum ama yok yani olmuyordu. Sonra yavaş yavaş açıldı pir açıldı. 5 yaşında renkler tamam İngilizce türkçe sayılar tamam toplama çıkarma yapıyor benim bilmediğim her hayvanı biliyor puzzle da MaşAllah gayet iyi. harfleri öğrenmeye başladı hatta bazı kelimeleri okuyor. Boşuna yıpratmışım kendimi. Artık herkes biliyordu üzüntümü bana şimdi diyorlar boşuna kendini üzdün kahrettin diye. Sen de sakince bol bol etkinlik yap cnm.

Benim kardesimde rahatsiz oldugu icin daha fazla panik yapiyorum. Cok canı isterse anne baba diyor. Aç, evet diyor şu aralar. Sadece kopegin, inegin ve keçinin taklidini yapabiliyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese tekrar merhabalar

Arkadaşım rahatsizlanmis ona geldim kızların hastane işini halledip
Vertigosu azmis sanırım kafayı kaldıramıyor

4 sene önce eslerimiz hastanede yatarken tanismistik ( benimki beyin felci onunki beyin kanaması )
İlk dakikadan itibaren inanilmaz anlaştık sanki senelerdir taniyormus gibi ♡♡♡♡
Hatta en curcunali oda bizimkiydi bütün hemsireler bizim odaya gelip dururlardi hatta hep derlerdi eslerimiz için kim der 2 gün önce ölümden döndüler diye
Karşı odada da Nöbetçi doktor kalıyordu ve biz bir ara gülmeyi abartinca gelip bize valla doktorları ben olmasam bunların bir şeyi yok derdim demişti

O günlerden sonra hiç kopmadik ♡ Haftada 1 gorusmeyince ( ki her gün telefonlasiriz eşler zaten artık bir arada çalışıyor ) hemen biri diğerini arar hayırdır der

Allah razı olsun benim omuzlarim tuttugunda ne Annem nede Kardesim olacak gelip bir şey lazimmi demedi ama Arkadaşım gelip büyük kızımla evi bir güzel temizleyip 2 günlük yemegimi bile yapıp gitti ♡♡♡♡
O zaman hatta diyordum kız yapar elleme otur diye ama yok valla kizimdan fazla yoruldu o zaman

Şimdi bende geldim hem salonunu hemde mutfağını temizledim ♡♡♡♡♡ Oğlu da sağ olsun 18 yaşında olmasına rağmen süpürge tuttu hatta bırak abla ben yaparım dedi ama bana kendi canımdan öte olan birine az bile yaptım ♡♡♡♡♡

Rabbim böyle hayırlı arkadaş nasip etsin herkese ♡ bizim dostlugumuzu da ölene kadar daim etsin. ....Aminnnnnn

Kızları da gelmeden sinemaya bıraktım Abla kardes oyuncak Hikayesi filminin bugün gösterime giren 4.cüsünü izleyecekler çıkışta da yemek yiyip öyle eve geçersiniz dedim nasılsa ben akşama kadar burada olurum eşi işten dönene kadar bende hem ihtiyacı olur da hazır beklerim hemde daha sonra aksamlik onlara yemek de yaparım
Bir iki gün dinlenince toparliyor Allahtan

Slm kizlar
Dun gelemedim temizlik yaptim butun gun cocuklar olunca yaya yaya yaptim mecbur. Sag kasigim agriyordu bir de dun. Bugun de adet oldum 1 hafta erken geldi ondan galiba +1 uyandum sabah insallah yarina atarim bugun yesil cay ve kiraz sapi cayi iceyim. Hatta simdi mesaj yazinca kiraz sapi cayi yapayim.

Dunku menum
09.00 2 dlm tam bugday ekmegi ile tost
12.00 filtre kahve
17.00 1 tabak yogurtlu makarna (yemek yapmaya firsatim olmadi makarna yaptim hemen cocuklarda yesin diye)
20.00 4 kayisi ve kucuk bir kase kiraz

Hayirlisi olsun cnm insallah faydasini gorursunuz

Tebrik ederim cnm darisi basimiza insallah bu ara 9lara takildim bende resmen benimle inatlasiyor

Ilerleme var diyorsun cnm insallah toparlar kisa zamanda. Eminede 25 aylikken konusmaya basladi.

Benim kardesimde rahatsiz oldugu icin daha fazla panik yapiyorum. Cok canı isterse anne baba diyor. Aç, evet diyor şu aralar. Sadece kopegin, inegin ve keçinin taklidini yapabiliyor
Korkma o zaman cnm konuşur Allah’ın izniyle. Ama tedbir bizden sen bol bol konuş işaret ettiğini verme söylemesini bekle. Tv az aç. Park bahçe gezdir arkadaş edinsin

Korkma o zaman cnm konuşur Allah’ın izniyle. Ama tedbir bizden sen bol bol konuş işaret ettiğini verme söylemesini bekle. Tv az aç. Park bahçe gezdir arkadaş edinsin
Bayramda beri tv telefon yok. Zaten kistan beri hep disari cikiyoruz. Bugun yagisliydi islaktir her yer cikaramam

Birden mi basladi? Oncesinde hic kelime yok muydu

Öglen yemegimi şimdi yiyebildim. Hazir yemek yoktu mecbur pisirdim. Kabak patlican soteledim bol baharat domatesle harika oldu. Kisin yedigim nuggetlerden daha lezzetliydi :)
Birazdan leslie yapcam kizim uyurken yemegimde pişiyor. Sonrada turk kahvesi. Diyetisyen spor oncesi sade turk kahvesine 1 tk hindistancevizi yagi kat iç dedi. Henuz alamadim. Ama en yakin zamanda alıp deniycem. İnsta da cok gormustum millet icip duruyodu

Yarin sabah size supriz yapmam an meselesi. O sebeple bugün saldiriyorum :) aksam menumde sadece corba salata var. Salatayi bol tutucam corba beni pek doyurmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…