Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bende vazgecemiyorum tok tutuyor ayrica ama paketi 2 ye bolebilirim

Aramıza hoşgeldin canım
Bendeniz Banu ♡ 39 yaşında biri 18.5 diğeri 8.5 yaşında iki cadinin Annesiyim
Uzun zamandir takımın kaptanligini ustlendim
Maalesef takımın en kilolusu benim ama inşallah ileride oda değişmiş olacak

İnanılmaz ama evlendigimde 52 kgdum
Eşim hatta hep çok zayıflık ölümü gör ye diye diye benim duzenimi bozdu üstüne de depresyon falan derken 75leri gördüm tabi yetti mi üzerine hamilelik falan da gelince hep daha yukarılara çıktım
İlk hamileligimde 26 kg aldım doğumdan sonra bir ara bir 85e düştüm sonra tekrar yukarı doğru 108 kg ile ufak kızıma hamile kaldım
Şükür o hamileligimde 5 kg verdim de kuzumu sağlıkla kucağıma aldım
İşte ondan sonra kayış iyice kötü bende çünkü 2 sene Anne sütü verirken rekoru gördüm
Resmen 124.5 kg olmuştum ve cok zor 85.9u görmüş olmanin biraz simarikligi birazda sağlık sorunları derken verdiklerimi gerdi aldım

Neyse onlar geçmişte kaldı diyip tekrar başladım inşallah tekrar 85leri göreceğim ama bu kez asla geri almamak kaydıyla ♡♡♡♡

Tabi sen şimdi benim hikayeye takılma burada çok güzel kilolar veren ve koruyan arkadaslarim var ve emin ol çok motive olursun onlarla da tanisinca

kaptan senin kilo kaç bu arada?? listeye de başlasana diyete başlamışken. hem takıma katkın olur hem de motiven artar.

Yok kız kacirdin sanırım bir ara yazmıştım tekrar 120i gördüm diye
Hatta sonra uzun bir süre tartilmak bile istemedim baktım daha kötü oluyorum birde şikayetler arttı af edersin döt tutuştu mecbur tahlilleri de yaptırdım

yok cnm kgörmedim kaçıdım orayı. o zaman ipleri sıkı tutmanın vakti gelmiş geçiyor cnm. lütfen salma. seneye bu zaman mezuniyetini kutlarız belki de
sağlık çok önemli vallahi. bayramdan beri karın ağrım mide bulantım var. sırtıma da vuruyor. geçer geçer dedim sabretmeye çalıştım ama ne yediğimin tadını alıyorum ne içtiğimin. bugün doktora randevu aldım gidicem artık. en önemlisi sağlığımızmış bir kez daha anladım. sen de azmini kaybetme inş.. takibimdesin. o bisikleti de devreye sokuver en azından 15 dakikayla başla.

Yapacağımıza ınanıyorum bende.
Tek sorun bıraktıgımız veya kacamak yaptıgımızda artık saglıklı beslenmemız gerekecek. Kendı acımdan boyle ben pılavla ekmek yıyebılen cok ıstahlı bırısıyım Bugun ıyı gıdıyorum gun ıcı kolayda aksam yemegınden sonra neler olacak bakalım

İnşallah canım dediğin gibi en başta sagligimiz için
Artık inan kiyafetten geçtim sonuçta sağlıklı olunca elbet bulunuyor zayifladikca da mutlaka birseyler buluyor insan
Doktor da degerlere odaklan sonuçta Allah korusun damar tıkanıklığı olursa daha çok sıkıntı olur
Okullar tatile girdiği An zaten çok daha rahat olacağım Her gün kızı parka çıkarırım hem bana yürüyüş hemde kuzu eğlence olur
Dediğin gibi epileptiki de devreye sokarsam tam süper olur

Vuuuu havalı bir giriş yaptın Yenacigim ♡♡♡♡
Hoşgeldin ozlettin kendini gerçi fistik gibisin ve bol bol gezdin takipdeyim

Ahhh ahhh gönül neler yemek ister ama maalesef dün yediğimiz Hurmalı bugün bizi tirmaliyor o yüzden en azından hedefe yaklaşan kadar kaçamak sıfır olursa daha çabuk ulasiriz hedefe
Benim cins bünye biraz kaçırın anında 3 kg bile arti gösterebiliyor yiyip Kilo almayanlar valla imreniyorum ama işte benimde kodu bozuk olunca mecbur çok daha sıkı tutmam gerek sizlere göre

Anam bende ne zamandır güneş gozluklerimi bulamıyorum kim bilir kimin evinde unuttum

Evi alt üst ettim yok arabaya da baktım hayır o şekilde de bulamam baya da para vermiştim
Son bir arkadaşıma soracağım bugün olmadı mecbur yine alacağım yeni bir tane yoksa güneş maf ediyor beni

heee unuttum Bulamiyorum senden beklemediğim bir menü olmuş. cuma öncesi mercimekli köfteyi kaçırma cnm. az ye
5 tane fazla degildir insallah

Sunu fark ettim hosgeldin diye baslayan ilk paragrafin her yeni gelende ayni favori mesajinda tutup her defasinda kopyala yapistir mi yapiyorsun

5 tane fazla degildir insallah

Sunu fark ettim hosgeldin diye baslayan ilk paragrafin her yeni gelende ayni favori mesajinda tutup her defasinda kopyala yapistir mi yapiyorsun

Yok valla kopyala yapıştır yok ama bende farkındayım genelde ilk 3 cümlem fiks aynıdır

bana diyene bak takmış gözlükleri

Banucum

Malum yarın karneler alınacak
Bizim evde tatlı bir telaş var ♡ özellikle küçük kuzu ne giysem diyip duruyordu en sonunda ne giyecegine karar verdi ( tabi bize giyip gosterdikten sonra )
Şimdide Ablası oje surecekmis Normalde yasak ya yarın hazır serbestken sureyim dedi

Tabi bende ne giyecegime karar verdim
Sonrada mutfağa daldım mis gibi yaptım ♡ gerçi büyük kız fırça attı kasiniyorsun yine tutacak kollarının ağrısı diye ama hem mutfağa iyi geldi hemde bana

Açım aç desem?

Bende açım
Şimdi kendime bir yorgunluk kahvesi yaptım hem tıkar beni diye

Ay bizde aynıyız yani aramızda sıkıntı yok sadece bizi yönetmek isteyip oğluna da fazla düşkün olması sıkıntıya sokuyor yoksa dışardan izleyen balla kaymak sanabilir bizi
120 miiiii ben en son seni 108 de bırakmıştım kaptanım sen ne ara 120 oldun, Tubiş haklı şu bisikleti kullan artık
Yok valla kopyala yapıştır yok ama bende farkındayım genelde ilk 3 cümlem fiks aynıdır
Ay valla ben de kopyala yapıştır sanıyodum hatta daha öncekiler tıpatıp aynı oluyodu bunda biraz değiştirmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…