Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Güzel ilk gün ilk menü harikasın. Sana hitap edebileceğim bir isim söyleyebilir misin öncelikle. nickini nasıl telaffuz edeceğimi bilemedim.
Menü yorumuna gelince kahvaltın çok güzel. Uno glissun hakkında bilgim yok kraker mi ekmek mi galeta gibi bir şey mi....onu çözemedim. Yemesen de olurmuş. Ceviz fındık badem tercih ederdim karbonhidrat yerine.
Diğer iki öğün de fena değil. Belli ki kalori değeri düşük gıdalar tercih etmeye calismişsin . Sağlıklı doğal gıdalar mesela paketlenmemis işlem görmemiş besinler sofranda daha fazla yer almalı. Afiyet olsun. Kararliligin kendini hissettiriyor.

Menumu paylasayim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34

Sabah yogurt kurumun resmini atmistim
Bugun ara ogun yapmadim mutfaga karinca gelmis onlari temizlemekle mesgul oldum. Bahane oldu banada mermerini fayanslarini ocagi ve ocagi cekip ara yeri iyice temizledim

Ogle yemeginde dunden kalan kirmizi biber yigurtlamasinin icine dondurucuya attigim karabugdaydan koydum 2 kasik daha yogurt ilave ettim

Efsane geri döndü
Canım öğünler arasında kaç saat var? Su kaç litre içildi?

Tesekkur ederim ismim gülsüm

Eklentiler

• 15602750362561427032245.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 31
Benden de gelsin menü
Saat 9
2 yumurtadan menemen kizimla ortak
1 kiraz sapi cayi
2 dilim kadar peynir
3 4 zeytin
Salatalik

Arada turk kahvesi tek sekerli saati animsamiyorum

14.00 civari
Yarim kase mercimek corbasi

16.00 babamlarda icim kiyildi
Dayanamadim 1 tane gofret ama ince bir şeydi
(Bimde buyuk paket satilan)

Ve bombaa DONDURMA (kendime ceza veriyorum cumaya kadar dondurma, tatli, çikolata yasak)

19.00
Yogurt
Ciger-patates

Simdi yesilcay

Oy gene ne yemişim yaaa :'(
Yuruyus parkurda 3 tur. Kizimla allah bilir ne kadar

Ay benim ufak yine depresyonda
Erken ergenlik midir nedir kız bir kaç gündür fena ablasına takmış
Neymiş ablasina herşeye izin veriyormusuz ama ona sokağa bile çıkmak yasakmis
Ablası geçen sene konsere gitmiş ama o daha hala 1 kere gidememis
Zaten ablası her şeyine karsiyormus artık çok sıkılmış
Söylendi durdu ( ablası kapı önünde arkadaşıyla oturup sohbet ediyor onuda ilk yanına almıştı ama sonra fazla hoplayip ziplayinca kızmış az dur bir yerine birsey olacak aksam aksam diye ve arkadaşının yanında ona bağırmış rencide olmuş sonra da aglayacaksan yukarı çık demiş ablası )

Neyse sakinlestirip eşimle kendimize birer kahve yapıp bizde aşağı indik o kapı önünde ip atarken bizde iki sohbet ettik
Allahtan bizim kapı önü sakin yoksa hayatta çıkmam öyle kapi onune
Babasıyla bir ara ip bile atladılar
Gerci yukarı çıkarken yine neden ablam kalıyor diye bir ağlayacak oldu ama bu sefer babası fırça attı kendini 18 yaşında alanla bir tutma diye

Şimdi odasina kapandı yatmadan az tv izleyecekmiş

Benim 7 yasima kadar cocuklugum hep evde gecti. Sonra tasindik ve hep sokakta oynardik. Hatta bazen gece bile cikardik. Simdi oyle bir zaman yokki.. parklarda bile hep diken ustundeyim. İnan cocugu amcasiyla yada dayisiyla parka gönderemiyorum

Evet aklimdayken menü de paylaşayım;

Uyanınca 07.30da
1 kupa sıcak su

Büyük kızın Son sınavı erken diye kahvaltı etmeden çıktım evden nasılsa doktorda isim uzun sürmez hesabı )

Sadece tikasın diye Termos bardagima şekersiz kahve yaptım )

Kahvaltı ( doktora baya bekleyince tabi edemedim
1 büyük bardak Ayran aldım oda baya tikadi

Öğlen 12.00de
3 minik köfte ( ceviz kadar yoktu )
1 büyük kase göbek salata ( salatalık da dogradim )

Ara 16.30da
1 duble şekersiz Türk Kahvesi

Aksam 17.40 gibı
5 adet sarma ( valla yemem diyordum ama baktım tadımlık onayı geldi yedim )

Ara 21.00de
1 şekersiz Nescafe

Gün içinde 2.5 litre su içtim ama yatan kadar 3.5 olur o garanti

Kahve cok tuketiyorsun galiba, eskiden bende gunde 4 5 nescafe icerdim. Hemde o sene kg vermistim

Benim 7 yasima kadar cocuklugum hep evde gecti. Sonra tasindik ve hep sokakta oynardik. Hatta bazen gece bile cikardik. Simdi oyle bir zaman yokki.. parklarda bile hep diken ustundeyim. İnan cocugu amcasiyla yada dayisiyla parka gönderemiyorum

Maalesef öyle
Bende yazın Türkiyeye geldikçe gece geç saatlere kadar oynardim sokakta
Hatta nisanliydim eşim beni sokakta voleybol oynarken yakalamıştı
Tabi az ötedeki oturan delikanliları biz onemsemiyorduk ama onlar meğer onemsiyormus benimki de görünce hadi eve demişti Tabi o köşeyi dönünce tekrar cikmistim oynamaya

Büyük kızımı böle az da olsa dışarda oynatabildim ufaktan hatta 8 yaşında bakkala dahi gönderebilirdim nasılsa aynı sokakta diye ama şimdi zaman okadar kötü ki inan ablası diyor aman ben giderim sakin gönderme diye ki bende gonderemem aklim kalir

Dediğin gibi parkta bile sohbet etsem gözümü saniye ayirmiyorum ondan hani arkadaşa da den gelsem yüzüne bakmadan konusuyorum aman kızı gözden kacirmiyayim diye

Neyse okullar tatil olsun da her gün parka götürür getiririz artık mecbur

Cok zor zamanlardayiz... Allah sonumuzu hayr etsin

Kahve cok tuketiyorsun galiba, eskiden bende gunde 4 5 nescafe icerdim. Hemde o sene kg vermistim

Sorma valla kahve hakikaten çok tuketiyorum ama bu ara şu insantlardan da kullanıyorum toz olan
Dün eşim bile diyor Aşkım yap kendine sabahtan filtre kahve bırak altı acik kalsın git gel canın istedince ondan iç yada sırf türk kahvesi şu sade de olsa tozlardan alma diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…