Hahaha yok ayol valla sıkı takipçiydim, Almanyadan izne geldin mi?sen bizi ziyaretci olarak izledigine emin misin
korunan taniklardan biri misin yoksamesaj da atilmiyor ki sana ozelden soracaktim
Bana niye mesaj atılmıyo ki acepsen bizi ziyaretci olarak izledigine emin misin
korunan taniklardan biri misin yoksamesaj da atilmiyor ki sana ozelden soracaktim
profilin cok gizli de ondan :)Bana niye mesaj atılmıyo ki acep
Tamam biraz esnettimprofilin cok gizli de ondan :)
Sana diyecektim de o grup kapandı bebişim
ooo tatlım 5 sayfa yazdım. tam bdvliktisonundaoldu canım...nasıl geçti bayram...görümcek geldi mi...yazdiysan kaçırmış olabirim...iyisin di mi....
Kız sus saçmalama ne uğursuzluğu, vakti zamanını bekliyor sen dert etmeeehahha elim de düşüncem de ne kadar uğursuzmuş görmüş oldum
saol cnm
ooo tatlım 5 sayfa yazdım. tam bdvlikti
tatil ailemle iyiydi. görümcek geldi. onla da fena geçmedi.
yalnız ben hasta oldum. o kötü oldu. afedersin isal mide bulantısı sırt ağrısı derken daha tam düzelemedim. şimdi çıkacağım. dedikoduları kopylarım sana benseni de inst.. takip ediyorum. ziyaret yerlerine bayıldım. zaten çok seviyordum seni. fikirlerinin de fikirlerimin aynısı olduğunu görünce bir kez daha iyi ki dedim
Eşin işte değil mi? Öğle yemeği için eve mi geliyor?
iyi akşamlar gençlik..
Tamam biraz esnettimgizemli olunca pek bi merak uyandırıyorum
Tabikim sıcagızdır... bu sıcaklıkla yakacağız yağlarını... Kız ne iyi ettin de geldin...bir iki sayfada isim soyisimli üyelerle dalga geçiyorlardı...değiştirdim nikimi ben de....60 kilolayla kemiklerim çıktı ...çok zayıf göründüm milletin gözüne...orda bıraktım aslında hedefim 56- 55' ti...aman buldum bunamayim dedim mezun oldum canım. Şu an bu kiloda değilim tabi iki kilo fazla var ama nasıl olsa veririm diye çok da üzülmüyorum. Buradaki arkadaşların bir gazıyla veririm .bayram sabahi 70 i gorunce hemen geri vitese taktim, buraya girmenin gaziyla 45 dk yuruyus yaptim bile
hosbulduk tesekkur ederim. cumleten insallah
aaa meryem abla deyince bir simsek cakti da, nickini goremeyince baska meryem herhalde dedim.
masallah hedefine ulasmissin zaten basindan belliydi. :)
cok sevindim yaaa. sicak bi karsilama oldu burada.
herkese cok tesekkur ederim.
Geçmişine bakmam lazim merak ettim ne yazdığını. Catlarim sen gelene kadar.Canim çok geçmiş olsun neyse biraz atlatmışsın. Ben de seni çok seviyorum. İnsan iyi yürekli olsun tek ölçütüm bu benim de. Fikirlerimizin paralel oluşu da bal kaymak olur tabi ki de...sen de benim iyikilerimdensin toprağım benim , mis kokulum.hahha elim de düşüncem de ne kadar uğursuzmuş görmüş oldum
saol cnm
ooo tatlım 5 sayfa yazdım. tam bdvlikti
tatil ailemle iyiydi. görümcek geldi. onla da fena geçmedi.
yalnız ben hasta oldum. o kötü oldu. afedersin isal mide bulantısı sırt ağrısı derken daha tam düzelemedim. şimdi çıkacağım. dedikoduları kopylarım sana benseni de inst.. takip ediyorum. ziyaret yerlerine bayıldım. zaten çok seviyordum seni. fikirlerinin de fikirlerimin aynısı olduğunu görünce bir kez daha iyi ki dedim
Yok yok ben gizli biri falan değilim canım rahat ol
hala pek bi degisiklik yok senin itiraf etmen gereken bisey olursa yazarsin artik
Hoş bulduk çok memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?