Eşin işte değil mi? Öğle yemeği için eve mi geliyor?Neyse kızlar az mutfağa dalayım bakarım yine aralarda
Yoksa Size doyum olmuyor aksam da çocuklar koltukları kemirmesin
Çorba salata bizimkiler kesmez o An döndük deseler bile 1 saat sonra dolanir tok evin aç kedileribaşta eşim
aynen oyle listede oldugumda sorumluluk bilinci yuzunden dikkat ediyorum eksi gelmeyeSen izne çıkma tek sıkıntın izindi biliyorum. Bu arada ben öyle arada okuyan değildim hergün her yazdığınızı okurdum sizden başka da hiçbiyere bakmazdım yani sadece üye değildim yoksa herşeyinizi biliyorum
haha kaçınılmaz sonevet malesef 62 ile izne ciktim simdi 69.4
sismaniye forever
Ay oranın bi özelliği de giren hamile kalıyodu
Mama + meme seklinde gidiyoruz suan sipa keyfi gelince aliyor beni birakmiyorum tabi her firsatta agzina tikiyorum memeyi sutum kesilmesin diye zor zamanlar iste
Sana diyecektim de o grup kapandı bebişimhaha kaçınılmaz sonamaaa 6 lı rakamları aşmamak da başarı bence
artık ben de o gruba gidiyorum pampacıkss..
aynen bir damla alsa bile kardır. biberon kolayına geliyordur kuzunun. belki denemişsindir ama dr. browns tavsiye ederim biberonda. lak lak akmıyor o iyi oluyor
aynen oyle listede oldugumda sorumluluk bilinci yuzunden dikkat ediyorum eksi gelmeye
listeden cikinca biseyler oluyor bana
eee madem okuyodun niye katilmadin bize
Teşekkür ederim geldiğin için çok sevindim. İsmim Meryem. Buranın ablası olarak tanınıyorum . Kasımda gelmistim ben de takıma. Ağlaya sizlaya, oflarla puflarla 22 kiloyu yaktım erittim. Şu an mezunum ama burada olmaktan kendim ve arkadaşlarım için çok mutluyum. Kacamaklara fazla takilmazsan , güzel bir şekilde kilo vereceğine inanıyorum. Piskopatlara da bayılırım. Pazartesi kontrol tartısı, günlük menü bildirimi bı de paylaşılan menülere beraber yorum yaparsak...bir işimiz kalmıyor. Gerisi muhabbet. İki hafta bir deneme süren var. Kaptanımız @oynakbasi34 kilo verdiğini görürse seni listeye dahil eder. Başarılar dilerim şimdiden. Ailemize tekrar hoş geldin.Merhaba 8. takim
sevgiliElhan tarafindan davet edildim hemen kostum geldim :)
malum yaza az kaldi forma girmek sart oldu
ne yapiyorduk katilmak icin 2 senedir yeni takima katilmadim da
Abla sen şişmaniyeyi tanımıyo musun? Sen ordayken izindemiydi?Teşekkür ederim geldiğin için çok sevindim. İsmim Meryem. Buranın ablası olarak tanınıyorum . Kasımda gelmistim ben de takıma. Ağlaya sizlaya, oflarla puflarla 22 kiloyu yaktım erittim. Şu an mezunum ama burada olmaktan kendim ve arkadaşlarım için çok mutluyum. Kacamaklara fazla takilmazsan , güzel bir şekilde kilo vereceğine inanıyorum. Piskopatlara da bayılırım. Pazartesi kontrol tartısı, günlük menü bildirimi bı de paylaşılan menülere beraber yorum yaparsak...bir işimiz kalmıyor. Gerisi muhabbet. İki hafta bir deneme süren var. Kaptanımız @oynakbasi34 kilo verdiğini görürse seni listeye dahil eder. Başarılar dilerim şimdiden. Ailemize tekrar hoş geldin.
Bizim Şişmaniye mi yok canım...Bak şimdi daha çok sevindim. Severdi bu kız beniAaa şişmaniye sen buraya mı geldin ben görmedim , 3. takımdan biliyorum senii
Hosgeldin hedefine ulasirsin insallah :)aynen oyle listede oldugumda sorumluluk bilinci yuzunden dikkat ediyorum eksi gelmeye
listeden cikinca biseyler oluyor bana
eee madem okuyodun niye katilmadin bize
Tanımam mi....kader arkadaşım benim..Abla sen şişmaniyeyi tanımıyo musun? Sen ordayken izindemiydi?
Tabi yaaa bizim şişmaniye, iyi esprili hoş bi hatunduBizim Şişmaniye mi yok canım...Bak şimdi daha çok sevindim. Severdi bu kız beni
Aaa sen bilmeden mi çağırdın? Ne güzel tesadüf olmuş muhtemelen O da seni tanıyamadı nick yüzünden.Tanımam mi....kader arkadaşım benim..
Bilmiyordum...o da beni tanımadı bence...ben bu takıma gelince hayırlı olsuna geldi ...size sağlam bir üye gönderdik dedi hatta...Aaa sen bilmeden mi çağırdın? Ne güzel tesadüf olmuş muhtemelen O da seni tanıyamadı nick yüzünden.
haha kaçınılmaz sonamaaa 6 lı rakamları aşmamak da başarı bence
hosbulduk tesekkur ederim. cumleten insallahHosgeldin hedefine ulasirsin insallah :)
aaa meryem abla deyince bir simsek cakti da, nickini goremeyince baska meryem herhalde dedim.Bil.iy
Bilmiyordum...o da beni tanımadı bence...ben bu takıma gelince hayırlı olsuna geldi ...size sağlam bir üye gönderdik dedi hatta...
Kız abla mavi kediyi de bul acayip kafa biriydiBil.iy
Bilmiyordum...o da beni tanımadı bence...ben bu takıma gelince hayırlı olsuna geldi ...size sağlam bir üye gönderdik dedi hatta...
ben mesaj attim simdi gel yarisak diye ama gelir mi bilmemKız abla mavi kediyi de bul acayip kafa biriydiyeni nicki hunili bişeydi unuttum.
Eveeet sizin yarışmanızda meşhurdu sürekli ikinizin düellosu vardıben mesaj attim simdi gel yarisak diye ama gelir mi bilmem
sen bizi ziyaretci olarak izledigine emin misinEveeet sizin yarışmanızda meşhurdu sürekli ikinizin düellosu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?