Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoş geldin. Allah pişman etmesin. Geldiğine çok sevindim. Düzenli menü paylasimlarinla seni yakından takip ederiz merak etme. Geçmiş geçmişte kaldı çok kısa bir sürede istediğin kiloya inebilecegine inandım yazdıkların itibariyle. Güçlü bir hatunsun besbelli. Azmin devamlı olsun takım arkadaşım.

Hosbuldum Cok tesekkur ederim. Hepimize bol eksili gunler

vardı tatlım olmaz mı abisi! yanı adamın giydiği pantolona kadar biz uğraşıyorduk. evladı gibi evlendirdi. kazığı yedi. anadan da kazık yemek olmaz
benim oğlumda bana çok düşkün şimdi ileride de böyle olsa ben müdehale edemem yani haddim mi ?? Allah akıl versin kayınvalideye diyim en iyisi.

kızlarda zaten diyet yalan olmuş. bayramda şahlanmışlar. biran önce toparlanırlar inş. ben de hasta olmasam onlara uyardım orası net

Onemli olan gercekten beslenmene dikkat etmen. Annem dikkat etmedi, hâla da etmiyor. Ve insulin kullanmasina ragmen... En basta kendimiz icin sart.. ilaclari kullanip kendinde dikkat edersen kg vermeyede baslarsin

Kesinlikle canım inan dün köfteli patatesli bezelye yapmıştım ağzıma surmedim bezelyeden ve patatesin dolayı
Öğlen yemeği yerken sadece 3 tane koftesinden yedim oda göz hakkı hesabı ( ceviz büyüklüğünde bile değildi )
Bundan sonra böyle yine sıkı tutacağım yoksa kendimi kötü hissedersem diye

Aramıza hoşgeldin canım
Bendeniz Takım Kaptanı Banu ♡
39 yaşında biri 8.5 diğeri 18.5 yaşlarında iki cadinin Annesiyim Uzun zamandır buranın kaptanlığını üstlendim
Rekoru 124.5 kgdu buraya başladığımda 85.9u geçen sene görmüştüm ama maalesef tekrar Kilo aldım icmem gereken ilaçları bırakıp birazda saçma beslenince ( o dönem sağlık sorunları da sebep oldu biraz )
Ama pes etmek yok tekrar o kiloyu hatta daha asagisini da görebilirim Hepbirlikte bunu basarabiliriz ♡
Emin ol burada çok güzel kilolar verip sende mucizenin müjdesini verirsin ♡♡♡♡

hoşgeldin.. eğer emziriyorsan sakın sıkma kendini

Merhaba 8. takim
sevgili ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. tarafindan davet edildim hemen kostum geldim :)
malum yaza az kaldi forma girmek sart oldu
ne yapiyorduk katilmak icin 2 senedir yeni takima katilmadim da
Cok guzel vermissin gercekten beraber destekle insan dahada motive oluyor tek basimayim evden cikamiyorum insan yuzu pazardan pazara goruyorum burada artik sizler varsiniz

Ohhh ne güzel taze kan gelmiş ♡♡♡♡
Ne güzel canlandı buralar
Buz bu enerjiyle çok güzel kilolar veririz
Sende aramıza hoşgeldin canım
hosbuldum
enerjiniz buradan hissediliyor

Seni çoook eski tanıyorum mavi kedi ve ayaklarım3 kilo varken yani şimdi ikisi de nick değişti ama.
evet mubarek takim tanik koruma programina girmis gibi hepimiz nick degistirdik

Yok canım ben hep dışardan okuyodum üye olup Meryem ablanın peşinden direkt buraya girdim hoşgeldin.
hosbuldumm insallah bu son yarisisim olur da sismanligimla nam salmisim baksana ziyaretciler bile okuduguna gore bir an once sıskıye olup tekrar mezun olmam lazim

Neyse kızlar az mutfağa dalayım bakarım yine aralarda
Yoksa Size doyum olmuyor aksam da çocuklar koltukları kemirmesin
Çorba salata bizimkiler kesmez o An döndük deseler bile 1 saat sonra dolanir tok evin aç kedileri başta eşim

hosbuldumm insallah bu son yarisisim olur da sismanligimla nam salmisim baksana ziyaretciler bile okuduguna gore bir an once sıskıye olup tekrar mezun olmam lazim
Sen izne çıkma tek sıkıntın izindi biliyorum. Bu arada ben öyle arada okuyan değildim hergün her yazdığınızı okurdum sizden başka da hiçbiyere bakmazdım yani sadece üye değildim yoksa herşeyinizi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…