Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Erkek kardeşini de aynı b.. un boyası demekki kime çekmişlerse ya Allah ya sabır diycen arkanı dönücen

Kızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver ya Bulamiyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ......Aminnnnn

Bugün malum tartı günü
Umarim herkes bol eksiler görür tartida ♡

Erkek kardeşini de aynı b.. un boyası demekki kime çekmişlerse ya Allah ya sabır diycen arkanı dönücen

Hep diyorum iyi olsunlar ama mümkünse bana uzak her an gerilmektense böylesi daha iyi

Oyyyy kıyamam kuzuya
Nazara mi geldi kuzucuk nedir
İnşallah çok fazla canı yanmaz iyileşme sürecinde de sen yine de doktora göster cildi taze diye zaten çabuk iyileşir ama iz kalmaması için ona göre bir krem verir

Çok geçmiş olsun kuzuya

Cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.

****8. TAKIM 625. ETAP****

mavimli ( 79.4 / / / %) sabit
Zarpy ( 71 / / / % )
HasibeG ( 94 / / / % )
aijoo ( 91.6 / / / % )
adayaren38 ( 72.3 / / / % ) sabit

8. Takım Ortalaması; %

Selam. Tartilamiyorum malesef ne yapacagiz

Tartı mi yok canım? Bir iki gün önce de tartildiysan o sonucu yazalım olmadı

Malesef yoktu ki tarti surekli ananemde kalamadim

Kızlar panik yok bu hafta bayram münasebetiyle bildirim yokmuş
Şimdi gördüm bende gözümden kaçmış ♡ Valla çok sevindim en azından haftaya herkes çok daha güzel rakamlar görür ♡
Rahatladim valla

İnşallah iz kalmaz banu ya çok üzgünüm kötü bir görüntü oldu bacaginda

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yine erkenden uyandım hatta birazdan evdekileri de uyandiracagim
Büyük kızın mimari sınavı için bir kaç şeye ihtiyacı varmış o yüzden Eminönü'ne inecegiz

Ufaklık dün sinema diye tutturmustu regl ağrım var bahanesiyle kivirdim ama bugün inşallah inat etmez yoksa birde öğlen onu sinemaya götürmek gerekecek
Çocuk sırf masraf ne eksiği biter ( her zaman kıyafeti yok der ) nede etkinlik isteği
Büyük Allah için hiç okadar istekleri yoktu gerçi şimdi kendi simartiyor kardeşini ve ben hayır diyince kardeşimi üzme ben destek olurum der ( bu ay Son kez staj parası alacak ya )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…