Erkek kardeşini de aynı b.. un boyası demekki kime çekmişlerse ya Allah ya sabır diycen arkanı dönücenSorma valla bazen çok üzülüyorum heleki kardeşiyle can ciğer olanları görünce
Hayır kendi yaptıkları yetmiyor birde erkek kardeşimi de etkiliyor
Gecen sene benim internetim bitmişdi oda kardeşim yegenimin resmini gönderdi diyince ya bir versene bnede göreyim dedim oda boş bulunup verdiwhatsupdan konuşmayı açıp Son resmi göstermek için verince bende yeminler çok saf duygularla daha evvel gönderilmiş başka resim varmı diye bakarken bir hışımla elimden telefonu almaya kalkıştı yazismalari okuduğumu düşünüp
Annem bile şaşırdı tepkisinededim demekki benle alakali şeyler yazmışsın yok falan dedi ama rengi değişti o An telefonu ver madem bakacağım diye inat ettim o An bende yemin et benle alakali tek bir söz olmadığına dedim ne yemin edeceğim be o benim özelim dedi ve telefonu hemen çantasına attı hatta Annem bile dedi yazık bu yaptığın çok ayıp dedi
Her fırsatta konusuyorlarmis ve sanırım bu aralar yine fitne fesat peşinde çünkü erkek kardeşim de bu bayram hiç bir sorunum olmadığı halde bayramimi dahi kutlamadi
Hatta ne zaman whatsup durumuna resim koşa mutlaka birseyler yazardım ama tek bir cevap yazmadi hatta en Son büyük kızım boşver Anne bir daha ona da yazma dayım da adam değilmiş eğer teyzemin gazıyla ( kim bilir neler uyduruyor ) sana soğuk davranıyorsa dedi
Hep diyorum Rabbim vicdan versin her ikisine deaf edersin götleri sıkışınca yada Annemler bir işi olunca hep ben yetisirim ama normalde ikisi de samimi duygularla yaklasmazlar
Gıcık Gelini bile bana karşı kiskirtti zamanında ama artık hiç umurumda değildediğin gibi benim Ailem bana yeter ♡ evlatlarım çok şükür birbirlerine inanılmaz düşkün ve asla toz kondurmazlar birbirlerine ♡♡♡ Tartistiklari da olur nadiren ama asla gaddarca değil ve en geç 5 dakika sonra barismis olurlar ♡♡♡♡♡ hep de öyle devam eder inşallah
Erkek kardeşini de aynı b.. un boyası demekki kime çekmişlerse ya Allah ya sabır diycen arkanı dönücen
Kızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver yaBulamiyorum
Çok geçmiş olsun kuzuyaKızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver yaBulamiyorum
Selam. Tartilamiyorum malesef ne yapacagiz****8. TAKIM 625. ETAP****
mavimli ( 79.4 / / / %)
Zarpy ( 71 / / / % )
HasibeG ( 94 / / / % )
aijoo ( 91.6 / / / % )
adayaren38 ( 72.3 / / / % )
8. Takım Ortalaması; %
Cok gecmis olsunKızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver yaBulamiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm.Kızlar kızımın bacağı yandı 3 yerden ufak çaplı şu topladı diz kapağı kısmı yandı yanaktan bir 20 dakika kadar sonra silverdin alıp sürdüm sizce doktora götüreyim mi şuan acil den gidebiliriz ancak şuan ağrısı hafif sanırım normal oynuyor geziyor 4 gibi oldu yanık uyutup 2 kez sürdüm kremi Hasibe canım sen bir yaziver yaBulamiyorum
Selam. Tartilamiyorum malesef ne yapacagiz
Malesef yoktu ki tarti surekli ananemde kalamadim****8. TAKIM 625. ETAP****
mavimli ( 79.4 / / / %) sabit
Zarpy ( 71 / / / % )
HasibeG ( 94 / / / % )
aijoo ( 91.6 / / / % )
adayaren38 ( 72.3 / / / % ) sabit
8. Takım Ortalaması; %
Tartı mi yok canım? Bir iki gün önce de tartildiysan o sonucu yazalım olmadı
Rahatladim vallaKızlar panik yok bu hafta bayram münasebetiyle bildirim yokmuş
Şimdi gördüm bendegözümden kaçmış ♡ Valla çok sevindim en azından haftaya herkes çok daha güzel rakamlar görür ♡
İnşallah iz kalmaz banu ya çok üzgünüm kötü bir görüntü oldu bacagindaHep diyorum iyi olsunlar ama mümkünse bana uzakher an gerilmektense böylesi daha iyi
Oyyyy kıyamam kuzuya
Nazara mi geldi kuzucuk nedir
İnşallah çok fazla canı yanmaz iyileşme sürecinde desen yine de doktora göster cildi taze diye zaten çabuk iyileşir ama iz kalmaması için ona göre bir krem verir
Geçmiş olsun canım nasıl oldu kiİnşallah iz kalmaz banu ya çok üzgünüm kötü bir görüntü oldu bacaginda
Çok geçmiş olsunİnşallah iz kalmaz banu ya çok üzgünüm kötü bir görüntü oldu bacaginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?