Sagol cnm geldik cok sukur.Hayırlı yolculuklar canım. Bu yıl takımla ilk bayramımız. Umarım herkesin bayramı güzel geçer. Sağ salim tekrar buluşuruz.
Masallah cnm. Iyi bayramlarSlm canlarim,izinde olsam da heep buralardaydim.okudum begendim sizleri
Mubarek ramazan geldi gidiyor,insallah bizden memnun kalmistir.Rabbim tekrarina kavusmayi hepimize nasip etsin.
81 gordum bugunramazan bende 3 kilocuk goturdu,insallah korurum ve almam.beni goren yuzun cöktü artik yeter desede 79 gormeden rahat etmiycem herkezi bool boll öpümmmm.hayirli bayramlariniz olsun simdiden.buyuklerin ellerinden,güccüklerin yanaklarindan operim
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah erkenden bizim meşhur sosyete pazarınagittik eşimle ♡ kendime bayramlik çanta aldım ♡ kuzu aslında sandalet almıştım ama bulursam bir de düz beyaz spor ayakkabısı alayım diyordum bulamadıkgerçi hatunun bir sürü ayakkabısı var
Büyük kıza da 2 tshirt buldum
Hem Son eksikleri aldık hemde sabah yürüyüşü oldu ♡
30 dakika da olsa yürümüş oldum
Tunaydin. Bizde kizimla 8.30 gibi kalktık. Esimin ananesindeyiz. Makinaya camasir attin 2.5 saatte yikadi. Çatlicaktimsimdi onlari astım. Kuruyunca ilçeye inicez, bugun arefe pazarı var. Alincak bisey yok ama merak ediyorum. Belki kizimla kendime şalvar alirim
Kilo verdigimi kimse anlamadı. Hatta almişsin diyen var. Neremden vermişim ben bu kiloyu anlamadım ki. 10 kg verdim hiç mi anlaşılmaz. Bazı kiyafetlerime giremesem bende inanmıcam nerdeyseay sinirlerim bozuluyo ya. Bakalım bayramda neler duyacağım. İşte bu sebeple kurban bayramı hedefimi belirlemiş bulunmaktayım. Eksi 15 kgcuk. sporaa koooşşş
Bu arada tahmin ettigim gini etap sonuncusu olmusum. Sebebiyle tarifimi yazdim kaptanim haberin olsunoynakbasi34
Ablacım şu bayram geçsin senin dediğine de bakayım yok yok gebelik uzunca bir zaman istemiyorum bayramın mübarek olsun seninde öpüyorumBildirimin çok güzel.
Kaç gündür misafirlerim vardı. Kısa süreli giriyordum siteye canım. Bugün de son misafirim kendi sinifim. Kızlar gelecek birazdan yemeklere koyulacagim. Tavuk mantar sote, pilav, yayla çorba, mantı, tava böreği, salata menüm var. Kizlarimin iki tanesinin mayis içinde doğum günleri vardı onlara sürpriz doğum günü hazırladım. Bunlarla uğraşıyorum canım. Yazililarimi okuyordum bı sınıf kaldı onu da yarına bıraktım. Sozluleri , proje notlarını da verdim mi bu yılı kapatıyorum. Sana da kolaylıklar diliyorum kocaman öpüyorum. Hamile kalma dikkat et. Ben altın ria taktirmistim çok sağlikliydi fazla da pahalı değildi 21 yıl önce...hala var mı bilmiyorum.10 yıl hiç problem olmadan kalmıştı.
Kibirden ziyade Allah kötülüğünü alsın nasıl bir kardeştir ki yigenini çocuklarına dövdürür ablasına bu kadar garez eder düşman başına denecek cinsten Allah sana sabır versin küçük kızını da onlardan uzak tut banucum ailenide tabiSelamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece geç saate kadar bahcedeydikokadar su icmeme rağmen eve döndüğümde ayaklarım resmen ödemden toynaga döndü
Kahvaltı faslindan sonra biraz bahçede iş yaptık ( asma yaprağı topladımbezelye toplayıp ayikladim ) sonra da Annemin akrabalarını ziyaret ettim
Ne güzel çekirdek aile olarak gidecektik ama bizim kilcik kizkardesim de takıldı pesimize
Hatun yarım agizla bayramlaştı bizimle bahçeye geldiğindegittiğimiz her akraba da burnu havada tavırlar sergiledi yine
Her fırsatta laf soktu durdu
Çocukları bile nasıl tembihlediyse ya ikisi bir olup benim kızı disladilar yada oyun ayağına resmen çocuğun canını yaktılar
Oglu bir ara TOP oynarken benim kızı bilerek düşürüp sonrada göz göre göre kafasına tekme attı TOP bambaşka bir yerde olduğu halde
Yavrum en sonunda yanımızda oturdu devamli canı yanacagina
Neyse akşam yemeği faslini da cinayet islemeden atlattık
Tabi akraba ziyaretlerinden sonra da biraz bahceyle uğraşınca resmen omuzlarim tuttu ( tabi tartismamak için kendimi kasmanin da etkisi büyük )
En Son Annemin Amcasının kızı çaya geldiğinde baktık geç oldu Annem siz isterseniz gidin bak duramiyorsun ağrıdan diyince benimde canıma minnet oldu ve onları bırakıp eve döndük
Eşimde sinir oldu hesapta güzel bir gün gecirecekken Baldizin isguzarligi yüzünden her An gerilim yaşadık ve mümkünse uzun bir süre uzak kalalım dedi
Rabbim kibrini yok etsin inşallah ♡ Aminnn
Kibirden ziyade Allah kötülüğünü alsın nasıl bir kardeştir ki yigenini çocuklarına dövdürür ablasına bu kadar garez eder düşman başına denecek cinsten Allah sana sabır versin küçük kızını da onlardan uzak tut banucum ailenide tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?