Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kilo verdigimi kimse anlamadı. Hatta almişsin diyen var. Neremden vermişim ben bu kiloyu anlamadım ki. 10 kg verdim hiç mi anlaşılmaz. Bazı kiyafetlerime giremesem bende inanmıcam nerdeyse ay sinirlerim bozuluyo ya. Bakalım bayramda neler duyacağım. İşte bu sebeple kurban bayramı hedefimi belirlemiş bulunmaktayım. Eksi 15 kgcuk. sporaa koooşşş

Slm kizlar

Sabah beri daha yeni oturdum. Cocuklari yedirdim, meryemi uyuttum, mezar ziyaretlerini yaptik, gelince yemek ve tatlilari yaptim, tekrar kizlari yedirdim, simdi oturdum cok sukur yorulmusum. Oturmusken size bir bakayim dedim.

Evdeki eski tartimi aldim buraya getirdim ama daha yartilamadim azicik oturup dinleneyimde birazdan gider tartilirim.

Bayramdan sonra tam gaz devam hatta ben bugunden moda girdim bile. Insallah tatlilarla olan imtihanlarimizdan alnimizin akiyla cikariz Ya Rabbim ammiinnnnn.

Hayırlı yolculuklar canım. Bu yıl takımla ilk bayramımız. Umarım herkesin bayramı güzel geçer. Sağ salim tekrar buluşuruz.
Sagol cnm geldik cok sukur.
Hatta biz evden ciktiktan 5 dk sonra deprem oldu. Yolda oldugumuz icin hissetmedik. Teker hafif kaydi gibi oldu ben tekerlerde sikinti var sandim esim yolda bir problem var sanmis. Interneti acinca deprem oldugunu ogrendik meger o hissettigimiz kayma depremden dolayiymis. Allah daha buyuk depremlerden korusun bizi amin.

Masallah cnm. Iyi bayramlar

Bağda Pürpürümler (semizotu) olduEki Görüntüle 2275519

Cok severim salatasini yogurtlamasini yemegini 3 ogun yerim bikmam. Afiyet olsun cnm

Ben de cok severim kizlar pazar gezmezini. Insallah izmire gidince bostanli pazarina gidicem bende dolasip bi hevesimi alayim.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Yatmadan sizlere de bir bakayım dedim Malum yarın karga kahvaltısını etmeden uyanıp Annemler namazdan sonra gidecegimiz için ancak hazirlaniriz

Dün arkadaşım rica etti bugün için birlikte onun babannesinin ve babasının mezarını ziyaret etmesi için arabayla götürdüm ( eşi çalıştığı için goturememiş )
O bahaneyle iki farklı yerde olan mezarlarin başında oturup kuran okudum ♡ Arkadaşım ne sevindi ne dua etti bana hem goturdugum hemde hiç beklemediği halde kuranimi da alıp okuduğum için ♡♡♡♡

Tabi trafik beni maf etti gelince ( ki 3de çıktık 7ye doğru ancak gelebildik ) resmen pert olmuştum
Yemekten sonra da resmen sizmizim koltukta

Küçük kuzum Bayram heycani ile duşunu alıp erkenden yattı bende birazdan yatarım. Ancak gelirim kendime

Kesinlikle kıskançlıktan itiraf edememislerdir sonuçta 2 kg değil 10 kg az mı
İnşallah kurban kadar dahası da gidecek bakalım o zaman ne diyecekler

Bu arada tahmin ettigim gini etap sonuncusu olmusum. Sebebiyle tarifimi yazdim kaptanim haberin olsun oynakbasi34

Gelmiş geçmiş olsun diyelim canım
Teşekkür ederim fazla vakit kaybetmeden hemen gerekeni yapmışsın
Tarifi ayrı yere sebebi ayrı yere yazıyoruz biliyorsun dimi

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkesin bayramı mübarek olsun

Biz sabahın köründe güne başladık küçük kuzum yine geleneksel "bu gün bayram erken kalkın çocuklar " şarkısı eşliğinde uyandırdı
Büyük yine öyle uyanmamak için sabahlamis

07.30da Annemler kahvaltı ile güne başladık ordan eşimin babasının mezarını ziyaret ettik eşimin teyze ve amcasının sonra da KV ye geçtik gorumceler falan toplanırlar bol bol sohbet edip en Son eşimin halasina geçtik ♡
Akşam da ablası ille çaya gelin diye tutturdu

Genel olarak beslenme çok kötü değildi ama az da olsa tatlı yendi
Şöyle söyleyeyim

Saat 07.45de Annemde 2 parmak kadar böreğin tadına baktım ve kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yedim
Hatun sekerpare yapmıştı tadına dahi bakmadım

09.45de teyzedeydik ve sade Türk kahvesi yanında minik bir napoliten yedim

10.30da eşimin amcasının sadece şekersiz çay içtim ve yaptığı baklavanın tadına dahi bakmadım

11.30da kvye geçtik oda Şambali tatlısı yapmış onuda ağzıma surmedim sadece bir bardak şekersiz limonatadan içtim

13.30da halamiza geçtik sulalecek
Oda sağ olsun yufkadan yağsız gül böreği yapmış ( 1/4 yufkadan )
5 adet sarma
1 ufak parça kadayıf tatlısı ( avucumun içinin yarısı kadar ancak vardı )

Şimdi tabi açıkça durumu olunca kendimize sadece tarhana çorbası yaptık aksam da sadece şekersiz çay içerim gorumcede birde çıkarırım az biraz kuru yemiş yerim genelde çıkarır ceviz üzüm falan

Bol bol su içiyorum tabi bir yandan

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bayramın ikinci günü ve bizde tam hızıyla devam ediyor ♡♡♡
Bugün önce bahcemizde kahvaltimizi yapıp ordan köydeki akrabaları bayramlık ziyaret etmeye gececegiz

Resmen şafak operasyonu gibi erkenden uyandım birazdan kızları da uyandiracagim ♡
Kilcik kizkardesimde gelecek bugün ( sırf gicikligina dün arayıp iyi bayramlar bile demedi birde kaç senedir sizde Annemlere sabah kahvaltıya gelin dediğimiz halde hep ay çocuklarla sabahın köründe gelemem der ama ikinci gün sırf gicikligina ne zaman köye gidecek olsak 8de hazır olur ve 5 dakika dahi beklemez basar gider
Büyük kizimda dün madem öyle bizde yarın şafak operasyonu yapıp ondan erken davranarak bu sefer de biz basıp gidelim dedi )

Keyifli ve kacamaksiz bir gün olacak inşallah benim için
Yanıma caylarimi bile alıyorum bol bol suyla da devam ♡

Kızlar biz bahçedeki hala
Birazdan şekersiz kahve içip annemin köydeki Akrabalarını ziyarete gidecegiz

Sabah kilçık bizim şafak operasyonunu ön gördü herhalde bana inat 8den önce Anneme gidip hadiyin demiş sonrada ay beklesek falan demiş ama Annem siz babanla gidin biz geliriz demiş ( genelde zaten Annem bizimle babamda kizkardesimle gider arabaya ancak sigdigimizdan )
Bizde çıkıp gittiğimizde onlar daha gelmedi sanırken Annem onlarda şimdi çıktı önden gidip çay koyun dedim hesabı kivirmaya çalıştı

Dedim yeminler az kıl değil bayram sabahı kahvaltıya gelemem uyanamiyoruz der ama bu sabah 6 da uyanmış sonradan demesi )
Bizden farklı bir yoldan gitmişler ve bizim şafak operasyonu patladı derken onların geldiği yolda trafik olunca biz onlardan 5 dakika erken bile gelmişiz

Gerci çok tın tın gitti eşim nasılsa çay ancak demlerler diye Annem nasıl gülüyor hesapta önden gönderdik ama yine bize kaldı çay diye

Beslenme şu ana kadar güzel gidiyor 1/2 dilim köy ekmeği eşliğinde bol kahvaltılık yanında şekersiz çay ♡

Biraz evvelden kendime limonlu yeşil çay koymuştum oda bitti
Şu saate kadar 2 litreye yakın şu icmissimdir inanılmaz sıcak var ama o yüzden bol suyla devam

Bayramımız mübarek olsun kızlar nasılsın iz nasıl geçiyor bayram
Ablacım şu bayram geçsin senin dediğine de bakayım yok yok gebelik uzunca bir zaman istemiyorum bayramın mübarek olsun seninde öpüyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece geç saate kadar bahcedeydik okadar su icmeme rağmen eve döndüğümde ayaklarım resmen ödemden toynaga döndü

Kahvaltı faslindan sonra biraz bahçede iş yaptık ( asma yaprağı topladım bezelye toplayıp ayikladim ) sonra da Annemin akrabalarını ziyaret ettim
Ne güzel çekirdek aile olarak gidecektik ama bizim kilcik kizkardesim de takıldı pesimize

Hatun yarım agizla bayramlaştı bizimle bahçeye geldiğinde gittiğimiz her akraba da burnu havada tavırlar sergiledi yine
Her fırsatta laf soktu durdu
Çocukları bile nasıl tembihlediyse ya ikisi bir olup benim kızı disladilar yada oyun ayağına resmen çocuğun canını yaktılar
Oglu bir ara TOP oynarken benim kızı bilerek düşürüp sonrada göz göre göre kafasına tekme attı TOP bambaşka bir yerde olduğu halde
Yavrum en sonunda yanımızda oturdu devamli canı yanacagina

Neyse akşam yemeği faslini da cinayet islemeden atlattık
Tabi akraba ziyaretlerinden sonra da biraz bahceyle uğraşınca resmen omuzlarim tuttu ( tabi tartismamak için kendimi kasmanin da etkisi büyük )
En Son Annemin Amcasının kızı çaya geldiğinde baktık geç oldu Annem siz isterseniz gidin bak duramiyorsun ağrıdan diyince benimde canıma minnet oldu ve onları bırakıp eve döndük

Eşimde sinir oldu hesapta güzel bir gün gecirecekken Baldizin isguzarligi yüzünden her An gerilim yaşadık ve mümkünse uzun bir süre uzak kalalım dedi
Rabbim kibrini yok etsin inşallah ♡ Aminnn

Kibirden ziyade Allah kötülüğünü alsın nasıl bir kardeştir ki yigenini çocuklarına dövdürür ablasına bu kadar garez eder düşman başına denecek cinsten Allah sana sabır versin küçük kızını da onlardan uzak tut banucum ailenide tabi

Sorma valla bazen çok üzülüyorum heleki kardeşiyle can ciğer olanları görünce
Hayır kendi yaptıkları yetmiyor birde erkek kardeşimi de etkiliyor
Gecen sene benim internetim bitmişdi oda kardeşim yegenimin resmini gönderdi diyince ya bir versene bnede göreyim dedim oda boş bulunup verdi whatsupdan konuşmayı açıp Son resmi göstermek için verince bende yeminler çok saf duygularla daha evvel gönderilmiş başka resim varmı diye bakarken bir hışımla elimden telefonu almaya kalkıştı yazismalari okuduğumu düşünüp
Annem bile şaşırdı tepkisine dedim demekki benle alakali şeyler yazmışsın yok falan dedi ama rengi değişti o An telefonu ver madem bakacağım diye inat ettim o An bende yemin et benle alakali tek bir söz olmadığına dedim ne yemin edeceğim be o benim özelim dedi ve telefonu hemen çantasına attı hatta Annem bile dedi yazık bu yaptığın çok ayıp dedi
Her fırsatta konusuyorlarmis ve sanırım bu aralar yine fitne fesat peşinde çünkü erkek kardeşim de bu bayram hiç bir sorunum olmadığı halde bayramimi dahi kutlamadi
Hatta ne zaman whatsup durumuna resim koşa mutlaka birseyler yazardım ama tek bir cevap yazmadi hatta en Son büyük kızım boşver Anne bir daha ona da yazma dayım da adam değilmiş eğer teyzemin gazıyla ( kim bilir neler uyduruyor ) sana soğuk davranıyorsa dedi

Hep diyorum Rabbim vicdan versin her ikisine de af edersin götleri sıkışınca yada Annemler bir işi olunca hep ben yetisirim ama normalde ikisi de samimi duygularla yaklasmazlar
Gıcık Gelini bile bana karşı kiskirtti zamanında ama artık hiç umurumda değil dediğin gibi benim Ailem bana yeter ♡ evlatlarım çok şükür birbirlerine inanılmaz düşkün ve asla toz kondurmazlar birbirlerine ♡♡♡ Tartistiklari da olur nadiren ama asla gaddarca değil ve en geç 5 dakika sonra barismis olurlar ♡♡♡♡♡ hep de öyle devam eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…