Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bütün gece kollarını ağrısından uyuyamadim hayır hemen doktora gitsem muayene ücreti yok MR falan derken baya tutar eee maaşı almasına daha 2 - 3 gün var o yüzden mecbur bayram sonrasını beklemem lazım
Aslında kenarda paramız vardı ama benim akıllı koca gitmiş bana sormadan bütün parayı ay başında geri vermek üzere iş arkadaşına borç vermiş Daha öğrendiğim gün dedim tamam iyi yapmışsın arkadaşın sıkışmış vermişsin de insan acil durumlar için 200 - 300 lira en azından bırakır ahanda acil durum Allahtan beni buldu yoksa çocuklarla alakali bir şey olsaydı elimden çekeceği vardı

Temmuzda dogurmak bir harika yasadim tecrube ettim en cok kilolu ve hamile insanlara dua ediyorum yazın. Cok zor oluyor. O gobek pisigi benim yakami hic birakmiyor

Benim küçük kuzu 30 ağustosta doğurdum en sıcak günlerde ama Rabbim kolaylığını verdi şükür hiç sıkıntı çekmedim aksine her Allahın günü sokaktardım hatta artık esnafdan bir abla kız sokaklarda doguracaksin demişti o sıcağa rağmen

Kizim sahurda uyaninca gece gece valiz hazirliyorum. Cogu sey aklimdayken hazirladim bari kesin yine birseyleri unuturumda işte en önemlileri koydum gibi şimdilik

Bende bir yere giderken günler öncesinde başlarım aman bunu da unutmayalım diye
Simdiden hayırlı yolculuklar canım ama yarın bildirimi de unutma sakin ♡

Gunaydin kizlar
Yemek yemek istemiyor cnm sirf bir seyler yemek icin yiyorum.
Dun sarma yapmistim 5-6 tane ondan yedim. Bir de mor lahana kavurdum. Yogurt suzdum. Biraz sarimsak yogurt ve lahana karistirip onlari yedim aksam. Cocuklari yatirinca ben de salonda uyuyakalmisim.

Benim kizlarda buyuyup bana kahve yapacaklar mi acaba

Kizim sahurda uyaninca gece gece valiz hazirliyorum. Cogu sey aklimdayken hazirladim bari kesin yine birseyleri unuturumda işte en önemlileri koydum gibi şimdilik

Bende izmire gitmeden 1 hafta once liste yaparim. Gotureceklerimi unutmayayim diye. 2 gun kalada valizi hazirlamaya baslarim listeye tik atarak

Ben de emineyi 27 agustosta dogurmustum wma en cok zeynepte sikinti yasamistim 27 mayista dogdu 1 aylik yoktu izmire gittik orda isilik oldu ama oyle boyle degil yuzune kadar her yeri ciger gibi kizardi. Dedim acaba isilik degilmi bir sey mi atliyorum Allah korusun karacigerinde mi sikinti var dedim. Ne olur ne olmaz dr goturdum. Bu da isiligin bir cesidi biraz agir geciriyor dedi. Bi de bana diyorki cocugu her gun yikadigina emin misin. Yalan mi soylicem ben sana sanki. evet her gun yikiyorum o zaman gunde 2 kere yikarim bundan sonra dedim. Ne sinir olmustum dr a

Bazen doktorlar da gicik olabilirler
Benim büyük kızı endokrin doktoruna goturdugumde öylesi den geldi doktora regl olmuyor Kilo veremiyor diyorum Kilo versin olur diyor ama bir yandan da regl olamadığı için Kilo vermesi zor diyor en sonunda doktor bey tek başına yapabilse bizim burada işim ne sonuçta bu resmen şeytan üçgeni gibi ve aradaki döngü kirilmadan bu çocuk nasıl Kilo verip regl olsun dedim
En sonunda büyük kizimda ben bir daha gitmem aylardır kan alıp duruyorlar ama tek bir ilaç vermeden Kilo ver düzelir diyip gönderiyorlar dedi

Yaz tatilinde söz verdi birlikte kadın doğuma tekrar gideceğiz ( onda da pko var )
Gerekirse o doktora söylerim tüylenme var Kilo veremiyor ve regl olmuyor diye

Dün tshirtun yakası az kaydı da göğsünün arasında da tüyleri gördüm hani bir iki tane değil baya baya tüylenme var ve sinirlerim bozuldu sonuçta kız çocuğu sırf o yüzden çocuk kısa kollu bile giymek istemiyor

Gecmis olsun cnm. Baska doktora gorunmektede fayda var.

Gecmis olsun cnm. Baska doktora gorunmektede fayda var.

Valla bu konuda ( tüylenme ve regl ) Doktora gitmek ona işkence Gibi geliyor ve inan her defasında kavga ediyoruz ama bu kez kendi söz verdi hatta istediğim üniversite tutmadan kendimizi ana kız kampa alalım bende sana uyup Kilo vermeye odaklanacagim dedi şükür ♡

Kızlar bu arada ben Fatih Kısaparmak'ı çok sever ve dinlerim ♡
Biraz evvel yeni klibini den geldim

Sizinle de paylaşmak istedim
Gerci biraz siyasi gibi ama sözleri çok beğendim ♡♡♡
Şarkı 1998den ve yeni düzenlenmiş

Bende de pco var malesef. Asiri tüylenme. Bayramdan sonra bende kadın doguma gidip çözüm ariycam. Cok zor bir hastalik yasamayan bilemez

Bende de pco var malesef. Asiri tüylenme. Bayramdan sonra bende kadın doguma gidip çözüm ariycam. Cok zor bir hastalik yasamayan bilemez

Rabbim herkese yardimci olsun o konuda cidden sinir bozucu bir şey

Valizleri topladim arabaya koydum. Amma velakin arabaya binip gidene kadar evde iş bitmez

Sana şimdiden hayırlı yolculuklar ♡ Sağ salim gidip gelin ve çok güzel vakit geçirin

Bu arada aslında kafam hiç kalkacak durumda değil hatta tam yatıp biraz uyurum diye düşünürken alt komşunun 5 yaşındaki kızı geldi
Aslında çok severim ama hem etraf dağınık hemde kafam kalkmıyor diye kapıdan ceviririm diye düşünürken cicime kapı açılır açılmaz eliyle kapıyı ittirip içeri girdi
Benim ufaklık kapak topluyor tekerlekli sandalye kampanyasi için oda girer girmez hem sana kapak getirdim hemde musaitseniz seninle oynamaya geldim dedi

Kız kafam kalkmiyor az yatarım diye düşünüyordum dedim de "Ay bizde evde tembel hayvan gibi yatıp duruyorduk çok sıkıldım Size geldim " dedi sonrada ay hakikaten Salon baya daginikmis dedi ( ufaklık okul formlarını ortada bırakmış çantasını falan ablası da kitaplarını masaya dagitmisti )

İçimden ulen koca karı neler de bilirmis dedim ama gülmekten de geri kalamadim Simdikiler fena valla
Dun Sabah da babasına anaokuluna giderken babası uykusuzum diyince bütün gün tembel hayvan gibi uyuyorum zaten demiş benim büyük kız duymuş gülmekten zor anlattı

Bir yerde şöyle okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum ama en son kiloyu nerden aldıysan ilk önce ordan vermeye başlarmış
Evet doğru. Bir de şöyle acı bir gerçek var. En çok hangi kiloya çıktıysa vücut, zayıfladığında hep o kiloya geri ulaşmaya çalışırmış.

Evet doğru. Bir de şöyle acı bir gerçek var. En çok hangi kiloya çıktıysa vücut, zayıfladığında hep o kiloya geri ulaşmaya çalışırmış.
Ay tobe tobe
4 sene oncede 23 kilo vermistim.ama tekrar verdigim ayni kiloyu aldim.bu dogru bi teori galiba.
Bu kez basladigimlada 16 kilo oldu verdigim kilo.bunda almamayi dusunuyorum ama almam insallh

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dünden beri uyusmalar geçmedi
Parmaklarım sanki odemden şişmiş gibi katılabilir daha doğrusu his kaybı var elimi kapatırken sanki elimin içinde bir şey var gibi hissediyorum
Ya boyun fıtığı iyice ilerledi yada omuzlardaki yırtık geçmedi
İki gündür dilimin ucu da uyuşmuş gibi hani çok ekşibir şey yersin de ucu karıncalanır ya öyle

Birazdan kızı okula bırakıp sağlık ocagina gideceğim en azından yapilabilecek tüm kan tahlillerini yaptirayim doktorun daha evvel verdiği ilaçlarımı kullaniyorum zaten ağrı hafifletir diye yoksa gece bile zor uyuyorum

Bugün oruca kalkarim diyordum ama büyük kızım bu halde tutmasin diye beni uyandirmamis bari tahlillerimi yaptirayim
Eşim maaşı yarın alırsa da hemen nöroloji doktoruma giderim gerekirse tekrar MR çeker nasılsa

Günaydın canım. Tahlillerini yaptır ve rejimi ciddiye al. Başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…