- 27 Kasım 2011
- 3.975
- 10.197
- 498
GünaydınBenimde yaş 25 ama metobolizma 40 yasinda. Yag orani 45 civariydi 41e düştü en son. Çarşamba kontrolüm var ama son 5 gündür hic uymadimki
Son 3 gecedir kızım aşırı gazlı. Zaten sahur var. Bende çok fenalardayim. Şöyle yatsam da bir gün uyusam dedigim oluyorGünaydın
Düzenli Uyku kilo vermeyi gerçekten çok etkiliyor ben de uyuyamıyorum maalesef sık sık kalkmak zorunda kalıyorum ne uykumu alıyorum ne de sabah tartıda eksi görüyorum sanırım ödem oluşuyor
oynakbasi34 kaptanim.benim izinde bayram sonrasina kadarmi ozmn. 2 haftaysa☺
Anam kimsecikler yok bugün cidden. Hani bir yerde toplaştinizda beni kayırdınız mı? Cıks cıks cıks. Bende gidiyorum oyleyseee. Mahallenin delisi gibi kaldim buradaoynakbasi34 @Elhan Lilimam
Uykusuzluk çekenlerden biri de benim yatmam 4u buluyor 5gibi oglum uyaniyor yanima aliyorum 6.30da esim ise gidiyor ona uyaniyorum 7de oglum komple uyaniyor eee ben hangi ara uyuyayim gun boyu kafam onume dusup duruyor iftarla sahur arasi da ders calisiyorum zaten uyumam imkansiz iftardan sonra cin gibi oluyor gozlerim sastim kaldimramazan fena carpti beni
Benimki persembeden beri evdeydiMinimum 2 haftadır ama ucu açıkSen yinede Bayram sonrasi yuvaya dön ♡♡♡♡
Kız olur mu öyle şey ♡ Herkes haftasonu ve Ramazan bir arada olunca fırsat bulamamistir malum kocalar da evde
Allah yardimcin olsun ne cok doktor işlerin oluyor seninAllah yardımcın olsun canım cidden zor
Bende sahura kadar oturunca gündüz sersem gibiyimbazen oturduğum yerde 1 saat uyuyakaldigim oluyor
Haftasonu pek sıkıntı değil de hafta ici bende tekrar kalkıp kızları okula bırakıyorum sabah 8de sonra da gelip az iş yapıp uzaniyorum
Yarın sabah mecbur kızları bırakıp kiracının evine gecicegimDogalgazlari açılacak ama onlar çalıştıkları için ben bekleyeceğim mecbur adamları öğleden sonra da küçük kızı birde Babamı göz doktoruna götüreceğim kuzum normalde gözlük takması gerek ama bir ara takmak istemedi şimdi de aralarda oturunca göremiyorum diyor o yüzden tekrar bir baktırıp ona göre yeni gözlük almamız lazım malum büyüdü ve çerçevesi küçük geliyor ( 2.5 yaşındayken aldığımız ilk çerçeveyi kullaniyordu sene başına kadar sonra vazgeçti )
Ablammm nasilsinnnBugün sabah kursum vardı... öğleden sonra Bursa'ya ya alışveriş ve iftar ayarladik okuldan kız arkadaşlarla...Eşleri ektik. Az önce geldim. Grubun sessizliği sadece bugün değildi ki....Ramazan telaşesi herkes kendince geçiriyor gününü...İşleri olana kolaylıklar uykusuzluk çekene rahatliklar diliyorum. Geldiğinizde bir tebessüm bırakın gidin...sessiz sedasız ayrılmayın. Çok öpüyorum hepinizi....
Allah yardimcin olsun ne cok doktor işlerin oluyor senin
3. ben oluyorum sanki ama,yanlismi hesaplanmis bilemedim8.Takımın 605. ve 622. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir
3. ben oluyorum sanki ama,yanlismi hesaplanmis bilemedim
İyi geceler herkese
Menümü yazayım kızlar
Sabah
1 yumurtalı çok az yağlı menemen
1 dilim peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
Domates salatalık yeşillik
Ara
Küçük muz
Öğle
5 yk et sote
Domates salayalık
2 dilim ekmek
Akşam
Bol salata
5 yk tavuk sote
1 yk mantar sote
3 üçgen dilim karpuz
2 lt su
Aynı durumun başka rengi de bende mevcut canımUykusuzluk çekenlerden biri de benim yatmam 4u buluyor 5gibi oglum uyaniyor yanima aliyorum 6.30da esim ise gidiyor ona uyaniyorum 7de oglum komple uyaniyor eee ben hangi ara uyuyayim gun boyu kafam onume dusup duruyor iftarla sahur arasi da ders calisiyorum zaten uyumam imkansiz iftardan sonra cin gibi oluyor gozlerim sastim kaldimramazan fena carpti beni
Ben senin baska rengini biliyorum mesela ordaki ders calismayi kaldir yerine sohbet muhabbet ekle al sana renkAynı durumun başka rengi de bende mevcut canım
Ben senin baska rengini biliyorum mesela ordaki ders calismayi kaldir yerine sohbet muhabbet ekle al sana renk
Cok tesekkurler.ozmnlar daha gayretliydim sankiYok canım doğru3 aylık sürede sen yüzde olarak 3.cü oldun ♡ Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?