Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimde yaş 25 ama metobolizma 40 yasinda. Yag orani 45 civariydi 41e düştü en son. Çarşamba kontrolüm var ama son 5 gündür hic uymadimki
Günaydın
Düzenli Uyku kilo vermeyi gerçekten çok etkiliyor ben de uyuyamıyorum maalesef sık sık kalkmak zorunda kalıyorum ne uykumu alıyorum ne de sabah tartıda eksi görüyorum sanırım ödem oluşuyor

Günaydın
Düzenli Uyku kilo vermeyi gerçekten çok etkiliyor ben de uyuyamıyorum maalesef sık sık kalkmak zorunda kalıyorum ne uykumu alıyorum ne de sabah tartıda eksi görüyorum sanırım ödem oluşuyor
Son 3 gecedir kızım aşırı gazlı. Zaten sahur var. Bende çok fenalardayim. Şöyle yatsam da bir gün uyusam dedigim oluyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturan diyelim
Dün eşimin halası benden hasta biri için Yasin okumami istemişti sabah uyanınca hemen aklimdayken okuyayım dedim
Tabi hizimi almayi bir kaç süre daha okuyup hepimiz için dua ettim ♡♡♡

Öğleden sonra da Annemlerle köyde buluştuk ( babamla onlar sabahın 6sinda çıkmışlar öyle Annem gitmişler öğlene kadar biber ekeyim demiş )
Tabi bizim kilcik kizkardesimde geldi ( hatun sanki ben bağırıp fırça atmisim gibi uzak davranınca canıma minnet dedim bende eşimle sohbet ediyorum ayağına hep başka tarafta durdum

Erkek kardeşim kızı sağlıklı doğunca adak adamisti onu Annemler halletti birde marketten koli hazırlayıp onlarla birlikte ihtiyacı olan akrabalara dagittik Tabi köyde cep de çekmiyor birde şarjı bitti

İftara da Amcama geçtik ( daha evvel davet etmişti bizde nasılsa dönüş yolunda önce öbür işi halledin akşam oraya geçeriz dedik
İftar faslı inanılmaz sıkıcıydı hele bir de siyaset muhabbeti olunca iyice deli oldum Elli kere diyorum akrabalar arasında şu muhabbeti açmayın sonuçta kimse kimsenin fikrini değiştirmez boşuna birbirinizi germeyin diye Babam da sağ olsun gicikligina yapıyor benimde bayramlık ağzımı açtırmıyor
Gülüyor bide nasıl sinir ettim diye ama bana göre gereksiz muhabbet

Bir ara resmen uykum geldi ama sonra eşim hadi kalkalım dedi de rahat bir nefes aldım
Bu fasıl da bittiğine göre artık bir kaç gün rahatım ( cuma da kilcik davet etti mecbur gideceğiz )

oynakbasi34 kaptanim.benim izinde bayram sonrasina kadarmi ozmn. 2 haftaysa☺

Minimum 2 haftadır ama ucu açık Sen yinede Bayram sonrasi yuvaya dön ♡♡♡♡

Anam kimsecikler yok bugün cidden. Hani bir yerde toplaştinizda beni kayırdınız mı? Cıks cıks cıks. Bende gidiyorum oyleyseee. Mahallenin delisi gibi kaldim burada oynakbasi34 @Elhan Lilimam

Kız olur mu öyle şey ♡ Herkes haftasonu ve Ramazan bir arada olunca fırsat bulamamistir malum kocalar da evde

Uykusuzluk çekenlerden biri de benim yatmam 4u buluyor 5gibi oglum uyaniyor yanima aliyorum 6.30da esim ise gidiyor ona uyaniyorum 7de oglum komple uyaniyor eee ben hangi ara uyuyayim gun boyu kafam onume dusup duruyor iftarla sahur arasi da ders calisiyorum zaten uyumam imkansiz iftardan sonra cin gibi oluyor gozlerim sastim kaldim ramazan fena carpti beni

Allah yardımcın olsun canım cidden zor
Bende sahura kadar oturunca gündüz sersem gibiyim bazen oturduğum yerde 1 saat uyuyakaldigim oluyor
Haftasonu pek sıkıntı değil de hafta ici bende tekrar kalkıp kızları okula bırakıyorum sabah 8de sonra da gelip az iş yapıp uzaniyorum
Yarın sabah mecbur kızları bırakıp kiracının evine gecicegim Dogalgazlari açılacak ama onlar çalıştıkları için ben bekleyeceğim mecbur adamları öğleden sonra da küçük kızı birde Babamı göz doktoruna götüreceğim kuzum normalde gözlük takması gerek ama bir ara takmak istemedi şimdi de aralarda oturunca göremiyorum diyor o yüzden tekrar bir baktırıp ona göre yeni gözlük almamız lazım malum büyüdü ve çerçevesi küçük geliyor ( 2.5 yaşındayken aldığımız ilk çerçeveyi kullaniyordu sene başına kadar sonra vazgeçti )

Minimum 2 haftadır ama ucu açık Sen yinede Bayram sonrasi yuvaya dön ♡♡♡♡

Kız olur mu öyle şey ♡ Herkes haftasonu ve Ramazan bir arada olunca fırsat bulamamistir malum kocalar da evde
Benimki persembeden beri evdeydi

Bugunku menumu vereyim. Artik bu sondu. Fazla yiyip zararim yine kendime

Sahur
Salatalik
Cay
Tost
1 haslama yumurta
Yarim salam

İftar
Ezogelin çorbası
Pide(cok fazla yedim) :/
Patlıcan musakka(bu da fazlaydi)
2 dilim hashasli revani
Az salata ve yogurtlu

Annemdeydik iftarda yoksa evdeyken yine bu denli yemiyorum. Hele iki gundur iftar sonrasi cok fenalik geliyo. Bence tatli yedigimden dolayı yemicem artik

Allah yardimcin olsun ne cok doktor işlerin oluyor senin

Ablammm nasilsinnn

8.Takımın 605. ve 622. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporu ektedir:

Allah yardimcin olsun ne cok doktor işlerin oluyor senin

Bu göz kontrolü şükür senede 2 kere gidiyoruz mecbur ufaklık astigmat olunca inşallah ilerlememistir
Babam da sağ olsun çocuk gibi tutturdu ille bana da randevu al diye hayır doktor gözlük yazdığına da gidip yaptırmak istediğimiz zaman da fiyatı yüksek buluyor ve vazgeciyor benimkiyle idare ederim ne gerek var diye

İyi geceler herkese
Menümü yazayım kızlar

Sabah
1 yumurtalı çok az yağlı menemen
1 dilim peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
Domates salatalık yeşillik

Ara
Küçük muz

Öğle
5 yk et sote
Domates salayalık
2 dilim ekmek

Akşam
Bol salata
5 yk tavuk sote
1 yk mantar sote
3 üçgen dilim karpuz

2 lt su

Afiyet olsun canım gayet sağlıklı bir menü ♡Sadece suyu biraz daha çoğaltmak lazım bence

Aynı durumun başka rengi de bende mevcut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…