- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
2 hafta sanki yeterli gelir gibi bana kendimi toparlayabilmem icinGülşen adayaren arkadaşımız canımbebisden fırsat bulamadı bugün de cepten aldım bildirimini
Canım 93u yazmıştım daha evvel bildirdigin gibieğer 20.00den önce bildirseydin 92.7 diye duzeltebilirdik Neyse haftaya o zaman çok güzel bir eksi garanti simdiden
Canım en az 2 hafta ama ucu açıkistersen 1 ay sonra donebilirsin istersen daha da geç ama dedigim gibi 2 haftadan önce listeye donemezsin
Oruc tutmak isteyen cocuga izin vermek lazimmis ileride dikkat etmesi icin. Bence de tutsun :) Allah kabul etsin şimdiden.Yarın küçük kuzumda ille tam gün oruç tutmayı deneyecekmis
Ablamiz yiyip yattı hatta yarın öğleden sonra köye gidecegimiz için kuzuya sen tutma bak kuzenlerinde gelmiş olacak onlar oturup birşeyler yiyince gündüz sen kendini kötü hissederim tutma diye tembihledi
Tabi bizimki anında isyan etti ; " onlar gelmiş 10 yaşınaoruç tutmuyorlarsa beni ilgilendirmiyor ne yani onlar tutmuyor birseyler yiyecekler diye ben sevabı giremeyecekmiyim " diye ♡♡♡♡♡♡
Okadar gurur duydum ki o An kuzumla♡♡♡♡ Gerci akşama kadar zor dayanır ama tutabildigi kadar tutsun dedimbirazdan sahur için ikimize tabak hazırlar uyandiririm kuzumu ♡
Ay şekerm inan bende aynı şüpheye düştüm özeldede bişey göremeyinceAnam kimsecikler yok bugün cidden. Hani bir yerde toplaştinizda beni kayırdınız mı? Cıks cıks cıks. Bende gidiyorum oyleyseee. Mahallenin delisi gibi kaldim buradaoynakbasi34 Elhan Lilimam
sezen aksu şarkısıyla, gidiyoooruum :)Ay şekerm inan bende aynı şüpheye düştüm özeldede bişey göremeyince
Ben felaket yorgun ve yoğun ve uykusuz ve.... diye gider bu listeİyi geceler bayanlar,ben de gunduz bir iki kez girdim ama kimse yoktu.herkez yogun yada yorgun galiba☺hayirli geceler canlarr
Benimde yaş 25 ama metobolizma 40 yasinda. Yag orani 45 civariydi 41e düştü en son. Çarşamba kontrolüm var ama son 5 gündür hic uymadimkiMerhaba hanımlar Çarşamba günü diyetisyene başladım sütün azalırsa direk bırakırız 2 ay sonra başlarız ek gıdaya geçince bebek dedi ama ben 5 in bitiminde yani 1 aydan yavaş yavaş başlıcam ek gıdaya
Çarşamba günü diyetisyene gittiğimde 1. Dereceden obez olduğumu metabolizma yaşımın 45 olduğunu gerçek yaşım 33
Vücudumda yüzde 40 oranında yağ olduğunu öğrendimresmen vücudumun yarısına yakını yağ şuanda
Neyse gün gün liste verdi uymaya çalıştım 2 defa iftar davetinde birkaç kaçamak yaptım ama inanıyorum ki daha kontrollü bir şekilde ilerleyeceğim
☺Bugün sabah kursum vardı... öğleden sonra Bursa'ya ya alışveriş ve iftar ayarladik okuldan kız arkadaşlarla...Eşleri ektik. Az önce geldim. Grubun sessizliği sadece bugün değildi ki....Ramazan telaşesi herkes kendince geçiriyor gününü...İşleri olana kolaylıklar uykusuzluk çekene rahatliklar diliyorum. Geldiğinizde bir tebessüm bırakın gidin...sessiz sedasız ayrılmayın. Çok öpüyorum hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?