İdareyle konuş bence iki kişi olman konusunda gerçi şuan yıl sonuda geldi bir ay kaldı, tekrar nöbet yazilirmi sana bilmem, yada yeni okul döneminde baştan bu konuyu belirt ki farkındalıkları oluşsun tek olunca molada veremezsin ,insanız çeşitli ihtiyaçlarımiz var wc yemek çay kahve es olmalı tabiİyi niyetli insanlar bu şekilde düşünüyor ve yıpranan yorulan insanlar da bizim gibi düşünenler. Ücret aliyoruz tuttuğumuz nöbetten. Benim içime sinmiyor uzaktan bakamıyorum. Güzel düşüncen için de çok teşekkür ederim İşılcım.
Sene sonu toplantısında dile getiririm inşallah.İdareyle konuş bence iki kişi olman konusunda gerçi şuan yıl sonuda geldi bir ay kaldı, tekrar nöbet yazilirmi sana bilmem, yada yeni okul döneminde baştan bu konuyu belirt ki farkındalıkları oluşsun tek olunca molada veremezsin ,insanız çeşitli ihtiyaçlarımiz var wc yemek çay kahve es olmalı tabi
Amin canım sanada hayırlı bereketli sahurlar , 12 de bir uyku bastırdı uyumuşum bir saat kadar sonra uyandım oturdum su içiyorum iki litreyi tamamlayip yatıcam inşallahHayırlı bereketli sahurlar kızlar.
İyiyiz Banu..sen nasılsın...akşamki yemeklerden haber ver sen...hurmalı et yemeği var mıydı meselaNöbetçi Kizlarrrr ♡
Nasılsıniz bakalım
Banucum da gelmiş :) hoşgeldin canım ailenin sahuru hazırmı :)
Antin kuntin şeylerle midemize bozma deseydinİyiyiz Banu..sen nasılsın...akşamki yemeklerden haber ver sen...hurmalı et yemeği var mıydı mesela
İyiyiz Banu..sen nasılsın...akşamki yemeklerden haber ver sen...hurmalı et yemeği var mıydı mesela
Oyy yerim ben onu benim büyük kızla yaşıt senin ufaklık benimkide diyor sahura kaldır anne bende tekne orucu tutucam diye kız dedim anan ne yiyor ki sahurda seni kaldırsın çoğunlukla su ve iki haşlanmış yumurta o kadar şişim ki akşamdan sahura yerim yok diyorum tamam anne ya kaldırma diyorBirazdan hazirlayacagim canım ♡
Bakalım bende sonunda oruca başlayacağım inşallahRabbim kolaylik verir inşallah ♡ Sıkıntısız tutmak nasip olur inşallah da her gün tutarım
Küçük kuzum da yarin tam gün tutmayı deneyecek ♡♡♡ geçen sene 1 saat kala ağlayarak bozmak zorunda kaldıaçlıktan öleceğim diye ağladı kuzum çocuklar çok kötü olursa bozabilir dedik mecbur bu sefer olmadı yatıp uyusun dedik
Antin kuntin şeylerle midemize bozma deseydin
Oyy yerim ben onu benim büyük kızla yaşıt senin ufaklık benimkide diyor sahura kaldır anne bende tekne orucu tutucam diye kız dedim anan ne yiyor ki sahurda seni kaldırsın çoğunlukla su ve iki haşlanmış yumurta o kadar şişim ki akşamdan sahura yerim yok diyorum tamam anne ya kaldırma diyor
Sutlu mercimek çeşm-i nigar corbasidir belki. DeneyemediklerimdenValla bende daha çok acikmadim ama 2 haşlanmış yumurta ve yulaf ezmesi olabilir
Sutlu mercimek çeşm-i nigar corbasidir belki. Deneyemediklerimden
Aç kalmamissiniz ona da şùkürEvet evet çeşm-i Nigarlezzet olarak güzel di de bir de sıcak olsaydı iyidi nedense hep soğuk icerler çorbayı
Aç kalmamissiniz ona da şùkür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?