Yavrum bikini giyip denize girmiyoruz.... Sıkıntı etme....Ramazan bitsin her şey yoluna girer. Geç saatlerde yiyoruz sonra üzerine uyuyoruz. Bütün gün aç gez sonra iftarda her şey çok tatlı geliyor...normal bunlar..çok abartmadan ölçülü olalım yeter...uzmeyin Lilimle kendinizi....işin formülü bizde...sıkıntı yok yani
Ayy pırasa dedinde iki haftadır doğrayıp hazırladığım bi pırasa var dolapta elim gitmiyo pişirmeyebu saatte iftar olsa gene o tehlike var ben de balımama gidip pırasa alayım ben
eşim bu gece yok. oğluşum da yer. belki kurtarır beni
Bak bilmiyordum bunu...zaten bana hiç etik gelmiyor fakesin demek....Valla zaten üşenmeden kızların mesajını okuyup gülüyorumaynen biraz değişik bişey olsa fake deniyor sen sakın deme de fake demek ban sebebi
Atilir atilir,ben icine havucunuda dograyip atiyorum.mis gibi oluyo.at at buzlugaAyy pırasa dedinde iki haftadır doğrayıp hazırladığım bi pırasa var dolapta elim gitmiyo pişirmeyeeşim yemek seçmez ama işte bunu sevmiyor yazık zorla yiyor e bütün gün aç akşamına da bunu yaptım diyemiyorum,kendime pişirsem bir hafta yerim heralde ne olacak bilemedim,buzluğa atılırmı ki?
Doğruya seni de gördüm de pek bi uyuz konuydu tepki vermedimOh oh oku oku ancak geldim.bende takip ediyirum BDV ı.yorumda yapiyorum.dun bi bayani epey sinir ettim.herkez bana hak veriyoda,sen neden bana bole yorumlar yapiyosun diyo
Yenmez artık o pırasa....geri dönüşüme gönder artık. Sen de yeme. Vitamin falan gitmiştir.Ayy pırasa dedinde iki haftadır doğrayıp hazırladığım bi pırasa var dolapta elim gitmiyo pişirmeyeeşim yemek seçmez ama işte bunu sevmiyor yazık zorla yiyor e bütün gün aç akşamına da bunu yaptım diyemiyorum,kendime pişirsem bir hafta yerim heralde ne olacak bilemedim,buzluğa atılırmı ki?
Havucu da doğranmış şekilde bekliyor hemen bugün buzluğa atayım da kurtulayım ondanAtilir atilir,ben icine havucunuda dograyip atiyorum.mis gibi oluyo.at at buzluga
Ama iki hafta önce doğranmış...daha yeni değil kiAtilir atilir,ben icine havucunuda dograyip atiyorum.mis gibi oluyo.at at buzluga
Ay evet,sacmaladi durdu bayan.Doğruya seni de gördüm de pek bi uyuz konuydu tepki vermedim
Yaaaaa harbimiYenmez artık o pırasa....geri dönüşüme gönder artık. Sen de yeme. Vitamin falan gitmiştir.
Verem etti o kadında kocası da beni ,bende hızla uzaklaştımAy evet,sacmaladi durdu bayan.
İki haftaya dikkat etmedim...lili sen bilirsin ozmnAma iki hafta önce doğranmış...daha yeni değil ki
AynennVerem etti o kadında kocası da beni ,bende hızla uzaklaştım
Tabiki bebişim yoksa kim nerden farketsin senin mesajlarını da banlasınBak bilmiyordum bunu...zaten bana hiç etik gelmiyor fakesin demek....birinin kiblemesi de lazımmış Ban için.bak bunu öğrendim.
Şişmanlayip geri verebiliyorsak bu işi biliyoruz demektir. Ömür boyu diyet mi yapılır kuzum...Ramazan'da çok yürüme yine de....iftardan sonra daha mantıklı.ne güel moral veridn balım . vallahi utanıyorum geri gelip şişmanladım demeye
bir de beni uyku bastıyor. iftra üzerine uyumasam en azından sabit kalıırm.
inş bugün oğlanla yürüyüşe çıkabilirim. geribim zaten çöp gibi daha zayıflamaz umaırm benim yüüzmden
Ama iyi kaynattıkNe kaynattik abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?