• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

IMG-20190501-WA0011.jpg IMG-20190501-WA0012.jpg IMG-20190501-WA0014.jpg

Bir Mayıs gezme eylemleri

Ellerine sağlık tatlım. Üç kaşiktan fazla yemezsin umarım. Yazı düşün, şu internette gördüğün efil efil gömleği düşün....bu mantının düğmelere yapacağı basıncı düşün....bayağı bir düşün anlayacağın....
Sagok ablam.dikkat edicem inanki🙋ama ramazan davetleri falan,bide yavrular oruc tutacak onlar icin yaptik biraz.sagol beni dusundugun icin.sende cocuk gibi neselisin masallah.Allahim hep guldursun yuzunu🌸😘😘

Sagok ablam.dikkat edicem inanki🙋ama ramazan davetleri falan,bide yavrular oruc tutacak onlar icin yaptik biraz.sagol beni dusundugun icin.sende cocuk gibi neselisin masallah.Allahim hep guldursun yuzunu🌸😘😘
Sağ ol bitanem enerjimiz bulaşıcı olsun inşallah. Ramazan bizim için büyük fırsat maddi manevi arınma sağlayacak. Çok iyi değerlendirmeliyiz. Ben karbonhidratsiz geçireceğim ...protein , salata , çorba , yoğurt ...bin davete de gitsem yiyeceğimi beynime ilettim. O da uymak zorunda. Şimdiden doğru mesajları vermeye başlayalım canım. 30 günden sonra önümüzde bir de bayram olacak asıl mücadeleyi orada vereceğiz. Gazamiz mübarek ola...

Sağ ol bitanem enerjimiz bulaşıcı olsun inşallah. Ramazan bizim için büyük fırsat maddi manevi arınma sağlayacak. Çok iyi değerlendirmeliyiz. Ben karbonhidratsiz geçireceğim ...protein , salata , çorba , yoğurt ...bin davete de gitsem yiyeceğimi beynime ilettim. O da uymak zorunda. Şimdiden doğru mesajları vermeye başlayalım canım. 30 günden sonra önümüzde bir de bayram olacak asıl mücadeleyi orada vereceğiz. Gazamiz mübarek ola...
Hayirlisi olsun ablacim.hayirla gelsin mubarek🌸💜

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler ;)

Geldim ama ölmüşüm de aglayanim yok :(
Resmen Annemle Babam bahçede ameleden beter kullandılar hem beni hem kızları :(
Tamam yardıma gittim ama resmen 5 dakika oturtmadilar hatta bir ara ağrım var diye az oturdum sanki günlük yövmiyeyle calistiriyormus gibi birde babamdan fırça yedim mi ;)

Büyük kiz hesapta ders çalışacaktı yavrum bana acıdı da az yardım edeyim dedi bu sefer onada aynı şekilde söylenip durdu yok kalibin var ama maşallah kof çıktın falan diye ;) Tabi bizimki altta kalirmi anında cevap vermeye başladı :D Normalde kizarim cevap verince ama bu kez valla bende ses etmedim çünkü sinir oldum o kizcagiz dersini bıraktı yardım ediyor birde her lokması bile elestirdi dakika durmadigi halde ;)

Valla yaşlandıkça huyları daha beter oluyor ama kiyamiyorum :(
Eşim valla kusura bakma ama sende hata gittin kendini paraladin dedi ;) Sabah zaten doğru düzgün bir şekilde kahvaltı bile edemedik direk islere girisecegiz diye :( öğlen evde yaptığı böreği çayla çıkardı ama benim kızlar pek sevmez hadi aksam belki adam akıllı yenir dedik ama aksam da hiç bir şey yok evde yersiniz demezmi Annem :(
Kızlar ama manGal yaparız diye düşünüyorduk dediler dedim ses etmeyin ben başka zaman yaparım Size şimdi onada soylenirler :D çünkü onlara göre ne gerek varmış hem etin fazlası zararmis hemde pahalıya gelirmiş :D :D :D
Yemin ediyorum bazen cimrilikleri tutunca deli oluyorum :( ben alacağım desem bu sefer de bana yüklenir tabi yeri gelince paranın yetmez çocukların her istediğini yapmayın falan diye ;) gerçi eşim olunca hiç itiraz etmeden herşeye eyvallah derler :D

Son düzenleme:

Herkese hayırlı geceler ;)

Geldim ama ölmüşüm de aglayanim yok :(
Resmen Annemle Babam bahçede ameleden beter kullandılar hem beni hem kızları :(
Tamam yardıma gittim ama resmen 5 dakika oturtmadilar hatta bir ara ağrım var diye az oturdum sanki günlük yövmiyeyle calistiriyormus gibi birde babamdan fırça yedim mi ;)

Büyük kiz hesapta ders çalışacaktı yavrum bana acıdı da az yardım edeyim dedi bu sefer onada aynı şekilde söylenip durdu yok kalibin var ama maşallah kof çıktın falan diye ;) Tabi bizimki altta kalirmi anında cevap vermeye başladı :D Normalde kizarim cevap verince ama bu kez valla bende ses etmedim çünkü sinir oldum o kizcagiz dersini bıraktı yardım ediyor birde her lokması bile elestirdi dakika durmadigi halde ;)

Valla yaşlandıkça huyları daha beter oluyor ama kiyamiyorum :(
Eşim valla kusura bakma ama sende hata gittin kendini paraladin dedi ;) Sabah zaten doğru düzgün bir şekilde kahvaltı bile edemedik direk islere girisecegiz diye :( öğlen evde yaptığı böreği çayla çıkardı ama benim kızlar pek sevmez hadi aksam belki adam akıllı yenir dedik ama aksam da hiç bir şey yok evde yersiniz demezmi Annem :(
Kızlar ama manGal yaparız diye düşünüyorduk dediler dedim ses etmeyin ben başka zaman yaparım Size şimdi onada soylenirler :D çünkü onlara göre ne gerek varmış hem etin fazlası zararmis hemde pahalıya gelirmiş :D :D :D
Yemin ediyorum bazen cimrilikleri tutunca deli oluyorum :( ben alacağım desem bu sefer de bana yüklenir tabi yeri gelince paranın yetmez çocukların her istediğini yapmayın falan diye ;) gerçi eşim olunca hiç itiraz etmeden herşeye eyvallah derler :D
Yaş ilerledikce cok degisiyor insanlar. Bende bizzat annem babam, kayinpederim kayinvalidemde görüyorum..

Diyetisyen 1 haftalik listemde sahur ve iftar için onerilerde bulundu. Sizinle de paylasayim

Sahurda normal kahvalti menume ek 2 haslama yumurta, süt ve hurma ekledi.

İftarda orucumu hurmayla acmami, suyla actiktan sonra corba mi icip biraz yemeye ara vermemi söyledi. Mide doydugunu anlasin. Kan şekeri yukselsin dedi. Namaz kilarsin yada baska seyle ugrasirsin 5 10 dk dedi. O kadar uzun ara veremesemde bunu uygulicam. Bu hafta et ya da bakliyat iftarda.
İlk gunler oruca alismak zor olabilir diye ekmek yerine bulgur pilavi tuketebilirsin dedi. Belki ilk iftarda yapabilirim. Tabi bol yogurt ve zeytinyagli salata var yaninda

Aslinda gordugum kadariyla asiri hareketli bir insansın. Ama ogunlerinde fazla mi yiyorsun yada yanlış seyler mi fazla kaciyor acaba? Dikkat etmeye basladigindan beri hic kg kaybi oldu mu, listede yoksun sanirim :)

Sanırım farkında olmadan fazla kaciriyorum :(
Su zaten doğru düzgün tuketmiyorum ama 2 gündür daha iyi ;)
Kilo kaybını geçtim arti çıkıyorum :( ödem olduğuna eminim çünkü bacagima bastiridigimda oluşan çukur inan saatlerce kalıyor :(

Butun neşem yok oldu..
Bugun Tekirdağ'a gorumcemlerin yanina gidiyoruz.
Ogleden sonra diyetisyen randevum vardi. Erken gideyim dedim. Sabah beri eşimin bet suratiyla ugrasiyorum. Ben diyetisyendeyken arabada kızımla beklediler. Randevudan once gelince biraz bekledim.
1.8 kg vermisim. Esim sordu soyledim. Yuruyus yapmiyosun falan dedi. Bende hesapladim diyetisyene baslayali 35 gun olmus nerdeyse 5 kg vermisim dedim. Bu bana saymaya basladi 7 kg vermen lazimdi en az falan.bende dedim insan bir tebrik eder 5 kg vermissin guzel birseyler duysun şu kulaklar, yok ben oyle dememisim o daha fena saydı. Ben sana ne zaman once söyledim dikkat et kg ver, sen beni dinlemedin. Kg vermiceksen spor yapmicaksan beni hic ugrastirma(para veriyo ya). Ayni annene benziyosun bilmem ne.

İcimden lanetler edesim geliyo ama yoldayız. Kaza falan yapariz diye hiç bişey demedim. Cok ustume gelince mutsuzdum, yemekle mutlu oldum dedim.

Kg vericem ama bu adam icin degil asla. Kendim icin. Kizim icin. Kg vereyim deli gibi pesimde koşsun istiyorum!

Bence esin başka bir şeye sinirlenip senden çıkarmış acısını bahane yaratarak ;)
Dediğin gibi ver kiloları peşinden koşsun o zaman bu yaptığını hatirlatirsin ona :D

Diyetisyenin de tebrik etmiş zaten ve süper gidiyorsun ♡ hiç eşine takılma canım erkekler çok biliyor zaten her zaman ;)

Yaş ilerledikce cok degisiyor insanlar. Bende bizzat annem babam, kayinpederim kayinvalidemde görüyorum..

Sorma valla artık çekilecek gibi değil :( tamam yaslaniyorlar ama bizde yerimizde saymiyoruz :(
Şurda 40a 1 kalmış hala çocuk gibi azar işitmek can sıkıcı ;) hadi ben alıştım diyelim ama kizlarima laf soylenince benim salterler atacak kivama geliyor :(
Küçük kuzum bile deli gibi yardimci oldu gübre taşırken ama ona bile bir kaç kere düzgün iş yap diye bağırdı :(
Kuzum bir ara yere düşmüş onu bile eve gelince söyledi ben dedesi kostururken düştü diye kizarim hesabı ;)

Hayır ilk bahçeyi yapmaya başladığında hep aman piknik yapacak keyif yapacak yer yok diye başladık ama 3 senedir valla 1 gün bile keyif yapmadık heleki Annemler de bizimleyken :(

Ne de guzel gezmissiniz 😊

Eki Görüntüle 2264367 Eki Görüntüle 2264368
1 mayis ramazana hazirlik mantı calismasi😀Rabbim agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin insallah🙋💜

Ellerinize saglik cnm afiyetle yiyin insallah

Ayni dusuncedeyim cnm

Bugun isyerindeki kizlar whatsupta yazisiyordu. Servis ici toplanti yapip is cikisinda waffle yemege gideceklermis. Bende yiyin yiyin 100 kilo olun yazdim. Sende gel dediler. Yok gelmeyeyim gelirsem dayanamam yerim, 8lere az kaldi kendime bunu yapamam dedim. Onlar waffle yerken bende evde temizlik yaparim. :işsiz:

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bu sabah büyük kızı erkenden okuluna bıraktım ;) yavrum dün bana yuklenilmesin diye kendini paraladi sabaha her yeri agriyarak uyanınca kiyamadim otobüsle gitmesine ;)
Ufaklıği da uyandirdim ;)
Oda kuzum yardım ederken çok yoruldu ve bitirmesi gereken ödevini bitirmemis :(
Allahtan 1 sayfa da hemen 15 dakikada halleder ;)

Kuzucugumu da arabayla okula bıraktıktan sonra Annemin kiraya vereceği evinin Anahtarlarını gidip parkeciden alacağım sonrada kombiciye götürecegim ( evle ben ilgilendigim için kaç senedir her işi de bende ama sorsaniz Annemin evi :D )

Yemin ediyorum bazen şeytan diyor al aileni de taşın başka şehre sonra onlar düşünsün kim yapacak angaryalari :D tabi benim kafam çok rahat olurdu sırf kendi aileme odaklanabilirdim ;)

Bugün birde okadar işi sabahtan saat 10.30a kadar halledip sonrada Ogretmenimize söz verdiğim bir toplantıya katilacagiz bir arkadaşla daha ;) ordan çıkışta da başka bir sınıf arkadaşına gideceğiz ( öğretmeni 11de kahvaltıya davet etmiş gerçi biz ancak kahve faslina yetisiriz :D )

Bitti mi yooooo bitmedi :D
Öğlen kızı aldıktan sonra da eve gelip temizlik yapacağım ve saat 4 gibi de şu tesisatı için usta gelecek ( alt katim nerden geldiğini bir türlü cozemedigimiz su sızıntı var onu gelip inşallah tespit edecek )

Kapanışı da artık yemeğini yapıp bayilarak yapmayı düşünüyorum :D :D :D

Bugün birde okadar işi sabahtan saat 10.30a kadar halledip sonrada Ogretmenimize söz verdiğim bir toplantıya katilacagiz bir arkadaşla daha ;) ordan çıkışta da başka bir sınıf arkadaşına gideceğiz ( öğretmeni 11de kahvaltıya davet etmiş gerçi biz ancak kahve faslina yetisiriz :D )

Bitti mi yooooo bitmedi :D
Öğlen kızı aldıktan sonra da eve gelip temizlik yapacağım ve saat 4 gibi de şu tesisatı için usta gelecek ( alt katim nerden geldiğini bir türlü cozemedigimiz su sızıntı var onu gelip inşallah tespit edecek )

Kapanışı da artık yemeğini yapıp bayilarak yapmayı düşünüyorum :D :D :D
Allah kolaylik versin kaptanim.sen bu tempoyla nasil kilo veremiyorsun aklim almiyoorr😘😘

Back