Bencede cnm aynen devammDiyetisyen tebrik etti.
Üstelik menulerimde sizde goruyosunuz kaçamak yapmama ragmen kg vermisim insan bi tebrik etmez mi ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede cnm aynen devammDiyetisyen tebrik etti.
Üstelik menulerimde sizde goruyosunuz kaçamak yapmama ragmen kg vermisim insan bi tebrik etmez mi ya
Harikasiniz abla :)
Ellerine sağlık tatlım. Üç kaşiktan fazla yemezsin umarım. Yazı düşün, şu internette gördüğün efil efil gömleği düşün....bu mantının düğmelere yapacağı basıncı düşün....bayağı bir düşün anlayacağın....Eki Görüntüle 2264367 Eki Görüntüle 2264368
1 mayis ramazana hazirlik mantı calismasiRabbim agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin insallah
Sagok ablam.dikkat edicem inankiama ramazan davetleri falan,bide yavrular oruc tutacak onlar icin yaptik biraz.sagol beni dusundugun icin.sende cocuk gibi neselisin masallah.Allahim hep guldursun yuzunuEllerine sağlık tatlım. Üç kaşiktan fazla yemezsin umarım. Yazı düşün, şu internette gördüğün efil efil gömleği düşün....bu mantının düğmelere yapacağı basıncı düşün....bayağı bir düşün anlayacağın....
Sağ ol bitanem enerjimiz bulaşıcı olsun inşallah. Ramazan bizim için büyük fırsat maddi manevi arınma sağlayacak. Çok iyi değerlendirmeliyiz. Ben karbonhidratsiz geçireceğim ...protein , salata , çorba , yoğurt ...bin davete de gitsem yiyeceğimi beynime ilettim. O da uymak zorunda. Şimdiden doğru mesajları vermeye başlayalım canım. 30 günden sonra önümüzde bir de bayram olacak asıl mücadeleyi orada vereceğiz. Gazamiz mübarek ola...Sagok ablam.dikkat edicem inankiama ramazan davetleri falan,bide yavrular oruc tutacak onlar icin yaptik biraz.sagol beni dusundugun icin.sende cocuk gibi neselisin masallah.Allahim hep guldursun yuzunu
Hayirlisi olsun ablacim.hayirla gelsin mubarekSağ ol bitanem enerjimiz bulaşıcı olsun inşallah. Ramazan bizim için büyük fırsat maddi manevi arınma sağlayacak. Çok iyi değerlendirmeliyiz. Ben karbonhidratsiz geçireceğim ...protein , salata , çorba , yoğurt ...bin davete de gitsem yiyeceğimi beynime ilettim. O da uymak zorunda. Şimdiden doğru mesajları vermeye başlayalım canım. 30 günden sonra önümüzde bir de bayram olacak asıl mücadeleyi orada vereceğiz. Gazamiz mübarek ola...
Yaş ilerledikce cok degisiyor insanlar. Bende bizzat annem babam, kayinpederim kayinvalidemde görüyorum..Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Geldim ama ölmüşüm de aglayanim yok
Resmen Annemle Babam bahçede ameleden beter kullandılar hem beni hem kızları
Tamam yardıma gittim ama resmen 5 dakika oturtmadilar hatta bir ara ağrım var diye az oturdum sanki günlük yövmiyeyle calistiriyormus gibi birde babamdan fırça yedim mi
Büyük kiz hesapta ders çalışacaktı yavrum bana acıdı da az yardım edeyim dedi bu sefer onada aynı şekilde söylenip durdu yok kalibin var ama maşallah kof çıktın falan diye Tabi bizimki altta kalirmi anında cevap vermeye başladı Normalde kizarim cevap verince ama bu kez valla bende ses etmedim çünkü sinir oldum o kizcagiz dersini bıraktı yardım ediyor birde her lokması bile elestirdi dakika durmadigi halde
Valla yaşlandıkça huyları daha beter oluyor ama kiyamiyorum
Eşim valla kusura bakma ama sende hata gittin kendini paraladin dedi Sabah zaten doğru düzgün bir şekilde kahvaltı bile edemedik direk islere girisecegiz diye öğlen evde yaptığı böreği çayla çıkardı ama benim kızlar pek sevmez hadi aksam belki adam akıllı yenir dedik ama aksam da hiç bir şey yok evde yersiniz demezmi Annem
Kızlar ama manGal yaparız diye düşünüyorduk dediler dedim ses etmeyin ben başka zaman yaparım Size şimdi onada soylenirler çünkü onlara göre ne gerek varmış hem etin fazlası zararmis hemde pahalıya gelirmiş
Yemin ediyorum bazen cimrilikleri tutunca deli oluyorum ben alacağım desem bu sefer de bana yüklenir tabi yeri gelince paranın yetmez çocukların her istediğini yapmayın falan diye gerçi eşim olunca hiç itiraz etmeden herşeye eyvallah derler
Aslinda gordugum kadariyla asiri hareketli bir insansın. Ama ogunlerinde fazla mi yiyorsun yada yanlış seyler mi fazla kaciyor acaba? Dikkat etmeye basladigindan beri hic kg kaybi oldu mu, listede yoksun sanirim :)
Butun neşem yok oldu..
Bugun Tekirdağ'a gorumcemlerin yanina gidiyoruz.
Ogleden sonra diyetisyen randevum vardi. Erken gideyim dedim. Sabah beri eşimin bet suratiyla ugrasiyorum. Ben diyetisyendeyken arabada kızımla beklediler. Randevudan once gelince biraz bekledim.
1.8 kg vermisim. Esim sordu soyledim. Yuruyus yapmiyosun falan dedi. Bende hesapladim diyetisyene baslayali 35 gun olmus nerdeyse 5 kg vermisim dedim. Bu bana saymaya basladi 7 kg vermen lazimdi en az falan.bende dedim insan bir tebrik eder 5 kg vermissin guzel birseyler duysun şu kulaklar, yok ben oyle dememisim o daha fena saydı. Ben sana ne zaman once söyledim dikkat et kg ver, sen beni dinlemedin. Kg vermiceksen spor yapmicaksan beni hic ugrastirma(para veriyo ya). Ayni annene benziyosun bilmem ne.
İcimden lanetler edesim geliyo ama yoldayız. Kaza falan yapariz diye hiç bişey demedim. Cok ustume gelince mutsuzdum, yemekle mutlu oldum dedim.
Kg vericem ama bu adam icin degil asla. Kendim icin. Kizim icin. Kg vereyim deli gibi pesimde koşsun istiyorum!
Yaş ilerledikce cok degisiyor insanlar. Bende bizzat annem babam, kayinpederim kayinvalidemde görüyorum..
Ne de guzel gezmissiniz
Eki Görüntüle 2264367 Eki Görüntüle 2264368
1 mayis ramazana hazirlik mantı calismasiRabbim agiz tadiyla yedirmeyi nasip etsin insallah
Sağ ol bitanem enerjimiz bulaşıcı olsun inşallah. Ramazan bizim için büyük fırsat maddi manevi arınma sağlayacak. Çok iyi değerlendirmeliyiz. Ben karbonhidratsiz geçireceğim ...protein , salata , çorba , yoğurt ...bin davete de gitsem yiyeceğimi beynime ilettim. O da uymak zorunda. Şimdiden doğru mesajları vermeye başlayalım canım. 30 günden sonra önümüzde bir de bayram olacak asıl mücadeleyi orada vereceğiz. Gazamiz mübarek ola...
Allah kolaylik versin kaptanim.sen bu tempoyla nasil kilo veremiyorsun aklim almiyoorrBugün birde okadar işi sabahtan saat 10.30a kadar halledip sonrada Ogretmenimize söz verdiğim bir toplantıya katilacagiz bir arkadaşla daha ordan çıkışta da başka bir sınıf arkadaşına gideceğiz ( öğretmeni 11de kahvaltıya davet etmiş gerçi biz ancak kahve faslina yetisiriz )
Bitti mi yooooo bitmedi
Öğlen kızı aldıktan sonra da eve gelip temizlik yapacağım ve saat 4 gibi de şu tesisatı için usta gelecek ( alt katim nerden geldiğini bir türlü cozemedigimiz su sızıntı var onu gelip inşallah tespit edecek )
Kapanışı da artık yemeğini yapıp bayilarak yapmayı düşünüyorum