• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Allah kolaylik versin kaptanim.sen bu tempoyla nasil kilo veremiyorsun aklim almiyoorr😘😘

Valla bende anlamıyorum kosturdugumda ödem oluşuyor :( hani hiç bir şeye kosturmayip evde olunca beslenme de daha kolay oluyor ve kilolar gidiyor :D

İnan çevremdekiler senin kadar koşturan iğne ipliğe donerdik diyorlar :D

Son düzenleme:
Annemle iki dakika gidip hazır anahtari da kombiciye teslim edecekken Parkeleri de görelim dedik ;)
Çok güzel olmuş ama Annem tutturmaz mi ille cumartesi gidip sabahtan evi temizleyelim diye :D
Eşimin arkadaşının yanında çalışan iki İranlı tuttular daireyi ( çok efendi insanlar diye eşim verelim dedi )
Aslında cumartesi öğleden sonra eşim biz ( kiralayanlarla ) gidip yaparız temizliği diyordu ama Annem erkek adamın yapacağı temizlikten ne olur diye tutturdu :(
Dedim valla gidip kendimi köprüden atacağım senin yüzünden ölüyorum umurunda değil :D nasıl gülüyor yok yok birsey olmaz sana diye

sonundaoldu sonundaoldu canım geçmiş olsun. İyi misin şimdi...mesajını alıntılarda gördüm. Uzun zamandır görünmüyordun demek bundanmış. Allah acil şifalar versin. İyi bak kendine.

saol cnm. eh işte.. tam iyi olamadım ya. inş Ramazandan önce toparlarım. sen nasılsın??

Tabirler cinsiyetçi, ayırımcı vs olabiliyor. Günlük dilde dilimize çok dolandığı için farkında olmadan, normalmiş gibi kullanabiliyoruz malesef. Mesela böyle bir lafı Romanlar için değil Türkler için kullansa birileri nasıl hissedersin? Gibi gibi.

bunu aniden gördüm cevap evresim geldi :D

çingeneler dağınıklığı kiri severler.
eşim sormuş neden bu kadar kokuyorsunuz diye. çünkü girdikleri mekanda duramamışlar çekinmeden sormuşlar. onlarda banyo yaparsak bereketimiz kaçar falan demişler :D
ben şok oldum.

Butun neşem yok oldu..
Bugun Tekirdağ'a gorumcemlerin yanina gidiyoruz.
Ogleden sonra diyetisyen randevum vardi. Erken gideyim dedim. Sabah beri eşimin bet suratiyla ugrasiyorum. Ben diyetisyendeyken arabada kızımla beklediler. Randevudan once gelince biraz bekledim.
1.8 kg vermisim. Esim sordu soyledim. Yuruyus yapmiyosun falan dedi. Bende hesapladim diyetisyene baslayali 35 gun olmus nerdeyse 5 kg vermisim dedim. Bu bana saymaya basladi 7 kg vermen lazimdi en az falan.bende dedim insan bir tebrik eder 5 kg vermissin guzel birseyler duysun şu kulaklar, yok ben oyle dememisim o daha fena saydı. Ben sana ne zaman once söyledim dikkat et kg ver, sen beni dinlemedin. Kg vermiceksen spor yapmicaksan beni hic ugrastirma(para veriyo ya). Ayni annene benziyosun bilmem ne.

İcimden lanetler edesim geliyo ama yoldayız. Kaza falan yapariz diye hiç bişey demedim. Cok ustume gelince mutsuzdum, yemekle mutlu oldum dedim.

Kg vericem ama bu adam icin degil asla. Kendim icin. Kizim icin. Kg vereyim deli gibi pesimde koşsun istiyorum!

cnm eşin çok terbiyesizmiş.
konuşma adabı diye birşey var ama eşinde yokmuş.
5 kg çok ciddi bir rakam. zaten fazla fazla versen çok sarkasın ve ek hastalıklar oluşabilir. sen çok gençsin. çalış böyle bir insanın eline bakma. hee bu arada hıncını yemekten alma çünkü zararı yine sana.

cnm eşin çok terbiyesizmiş.
konuşma adabı diye birşey var ama eşinde yokmuş.
5 kg çok ciddi bir rakam. zaten fazla fazla versen çok sarkasın ve ek hastalıklar oluşabilir. sen çok gençsin. çalış böyle bir insanın eline bakma. hee bu arada hıncını yemekten alma çünkü zararı yine sana.
Yok artik yemem zaten kendime yaptim zarari bu zamana kadar.
Bu laflar ne ki. Adam sozuyle dövüyor

Sanırım farkında olmadan fazla kaciriyorum :(
Su zaten doğru düzgün tuketmiyorum ama 2 gündür daha iyi ;)
Kilo kaybını geçtim arti çıkıyorum :( ödem olduğuna eminim çünkü bacagima bastiridigimda oluşan çukur inan saatlerce kalıyor :(

Bence esin başka bir şeye sinirlenip senden çıkarmış acısını bahane yaratarak ;)
Dediğin gibi ver kiloları peşinden koşsun o zaman bu yaptığını hatirlatirsin ona :D

Diyetisyenin de tebrik etmiş zaten ve süper gidiyorsun ♡ hiç eşine takılma canım erkekler çok biliyor zaten her zaman ;)

Sorma valla artık çekilecek gibi değil :( tamam yaslaniyorlar ama bizde yerimizde saymiyoruz :(
Şurda 40a 1 kalmış hala çocuk gibi azar işitmek can sıkıcı ;) hadi ben alıştım diyelim ama kizlarima laf soylenince benim salterler atacak kivama geliyor :(
Küçük kuzum bile deli gibi yardimci oldu gübre taşırken ama ona bile bir kaç kere düzgün iş yap diye bağırdı :(
Kuzum bir ara yere düşmüş onu bile eve gelince söyledi ben dedesi kostururken düştü diye kizarim hesabı ;)

Hayır ilk bahçeyi yapmaya başladığında hep aman piknik yapacak keyif yapacak yer yok diye başladık ama 3 senedir valla 1 gün bile keyif yapmadık heleki Annemler de bizimleyken :(
Babam kızıma hişştt dedi diye kizim ağladı, gozlerim doldu zor tuttum kendimi. Anne baba başka evlat baska gercekten

Bende temizligin dibine vuruyorum bugün. Dün gezersen böyle olur :/
Sabah 9da kalktik. Kizimi anneme goturdum 11de geldim. Geliş o geliş. Mutfakla salonun halilarini yaydim bir nebze toplandi. Ama o odalarda bile iş var daha. Bu gece yattigim yerden kalkabilirsem cok iyi. Simdi kiraz sapi cayi molasi verdim

Babam kızıma hişştt dedi diye kizim ağladı, gozlerim doldu zor tuttum kendimi. Anne baba başka evlat baska gercekten

Sorma valla evlat Candır ;) yeri gelince kapisirim ama biri git öte demeyecek :D
Birde bizimkiler biraz Anneyi Babayiz evladimiza agzimiza geleni de soylesek de peki demek zorunda mantığında :(
Aynı şeyi torunlarına da bekliyorlar ama açıkçası benim büyük kız özellikle çok kızıyor hatta bana diyor nasıl müsaade ediyorsun seni bu kadar hakimiyetlerine almayı :( yeminle sen bana bu sekilde davransan asla kabul etmem resti çekerim sabrina hayranim diyor :D

Gerci kardeşim de aynı kendi çocuklarını simartir hani af edersin halıya miçsalar OH OH bağırsakları çalışıyor der ama en ufak şeyde benim kızı ( nedense büyüğüne daha çok takıyor ) en ufak şeyde bozmaya çalışır ama benimki anında cevap verir :D sonrada bana şikayet eder kızın bak ne dedi diye :D bende söyleme işitirsin diyorum ;)

Sorma valla evlat Candır ;) yeri gelince kapisirim ama biri git öte demeyecek :D
Birde bizimkiler biraz Anneyi Babayiz evladimiza agzimiza geleni de soylesek de peki demek zorunda mantığında :(
Aynı şeyi torunlarına da bekliyorlar ama açıkçası benim büyük kız özellikle çok kızıyor hatta bana diyor nasıl müsaade ediyorsun seni bu kadar hakimiyetlerine almayı :( yeminle sen bana bu sekilde davransan asla kabul etmem resti çekerim sabrina hayranim diyor :D

Gerci kardeşim de aynı kendi çocuklarını simartir hani af edersin halıya miçsalar OH OH bağırsakları çalışıyor der ama en ufak şeyde benim kızı ( nedense büyüğüne daha çok takıyor ) en ufak şeyde bozmaya çalışır ama benimki anında cevap verir :D sonrada bana şikayet eder kızın bak ne dedi diye :D bende söyleme işitirsin diyorum ;)
Benimde babam senin gibi. Babannemlere karsi asla bisey demez ve hep bizi ezdirdi. Bende artik bazen laf soyluyorum, tabi yaslilar cokta takmamak lazim.

Bide bizimkiler halamin kiziyla beni kiyaslar hep. O daha iyi biz hep daha düşük.
İlk oturdugum ev 2. Katti bana dediki neden giris katta oturdun. Bende o zaman biraz terslercesine cevap verdim. Ben 2. Kattayim sen asansorle ciktigin icin anlamamissindir hangi kat dedim, kuzenimle bir ay arayla evlendik onun evi daha iyiymis gibi konustu...
Sonuc suan giriste kiradayim mutluyum :Dd

Bana diyet anlatın biraz da...temizlik güzel ellerinize sağlık... Milletin ağzı durmaz onlara bakarsak dertler elvan elvan boş verin gitsin. Yağlarinizdan kurtulmadikca bir şey yaptım demeyin....Hadi bakalım kaldığımız yerden devam... gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmasın...her şey yoluna girecektir.

Back