- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Aaaaa ben menu yazmadim
Elhan
Sabah 2 yumurta 2 yk lor bol maydanoz ve dereotu 5 yk domates sos ile omlet yaninda 11 zeytin 2 badem salatalik ve birkac parca cerry domates yesil cay
Ogle xls
Ara 5 dlm muz 3-4 cilek dogradim uzerine 5 badem kirikladim ve 1/2 ck kakao serptim. Ondan 1 saat sonrada 5i bir yerde cay ictim.
Aksam xls
Ara sade kahve
Sabah 2 yumurta 2 yk lor bol maydanoz ve dereotu 5 yk domates sos ile omlet yaninda 11 zeytin 2 badem salatalik ve birkac parca cerry domates yesil cay
Ogle xls
Ara 5 dlm muz 3-4 cilek dogradim uzerine 5 badem kirikladim ve 1/2 ck kakao serptim. Ondan 1 saat sonrada 5i bir yerde cay ictim.
Aksam xls
Ara sade kahve
Ne cok islenmisiz bugunBen kahve falan icemedim.kiz uyaninca 17.30 da doyurdum parka goturdum. 19da esimle eve girdik hemen corba isitip domates dogradim. Kofte kizarttim. Ben zaten cok az yedim. Sonra mutfagi topladim. Mutfak tullerini astim. Ama kizim koala gibi yapisti bana. 8den sonra esim gitti. Bende oturduğum odanin gunesligini zor bela utuledim astım. Kizim yapma etme derken kazasiz hallettik. Geri kalan odaların tul perdelerine yarin devam. Sonrada 10a dogru kizimi yıkadım. Ev biraz isinsin diye bekledim.
Ellerim cok aciyor. İnsan ne yaparsa kendine yapar. Eldiven denen bisey var yaa :'( su bile degse aciyo. Kizimi zor yikadim bide hanfendi gobegime bir hopladi organlarim ordan burdan cikacak sandim. Simdi uyutmaya uğraşıyorum.
Bu arada destan yazdim galiba sorryyy
Cok ac degilsen bir sey yeme benceSimdii kahve icsem uykum kacabilir. Baharatlı yogurt yesem gece yag yaktirir mi, cokta aç degilim