• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Benimde babam senin gibi. Babannemlere karsi asla bisey demez ve hep bizi ezdirdi. Bende artik bazen laf soyluyorum, tabi yaslilar cokta takmamak lazim.

Bide bizimkiler halamin kiziyla beni kiyaslar hep. O daha iyi biz hep daha düşük.
İlk oturdugum ev 2. Katti bana dediki neden giris katta oturdun. Bende o zaman biraz terslercesine cevap verdim. Ben 2. Kattayim sen asansorle ciktigin icin anlamamissindir hangi kat dedim, kuzenimle bir ay arayla evlendik onun evi daha iyiymis gibi konustu...
Sonuc suan giriste kiradayim mutluyum :Dd

Rabbim eksikliklerini göstermesin ama az daHa dikkatli olup kalp kirmasalar tam süper olacak :D

Yarin sabaha wc temizleme ve mutfak angaryalari kaldi ama ben bittim. İnşallah oglene kadar yetistiririm. Kuran okutucam Allah kabul etsin

Rabbim şimdiden kabul etsin....Aminnnnn
Bende aslında haftasonu yine hatime basliyayim istiyorum ♡ birde her gün hatim harici de fetih Suresi falan okumak istiyorum ♡
Çok şükür oruç tutamasamda her Ramazan 1 hatim yapabiliyorum ♡♡♡ Genelde Kadir Gecesinde de bağışlamyı nasip ediyor Rabbim ♡♡♡♡

Bana diyet anlatın biraz da...temizlik güzel ellerinize sağlık... Milletin ağzı durmaz onlara bakarsak dertler elvan elvan boş verin gitsin. Yağlarinizdan kurtulmadikca bir şey yaptım demeyin....Hadi bakalım kaldığımız yerden devam... gülümsemeniz yüzünüzden eksik olmasın...her şey yoluna girecektir.

Valla haklısın canım ama işte bazen insan çok daralıyor :(
Bu ara kosturmacadan inan sizden başkasına da dert anlatamıyorum ;) iyiki varsınız ♡

Dediğin gibi Diyete dönelim ;)

Bu arada zukkum zukkum Hilal bacimiz hasta arkadaşlar. Sürekli baş dönmesi var. Yatıyor arkadaşimiz Vertigodan şüpheleniliyor ama kesin değil. Bakalım tahlil sonuçları nasıl gelecek. Dua edelim kızlar morali çok bozuktu. Bilginiz olsun.

Anam geçmiş olsun bende kosturmacadan hiç yazmadım ona :(
İnşallah çabucak toparlanip aramıza döner ♡

Bu arada zukkum zukkum Hilal bacimiz hasta arkadaşlar. Sürekli baş dönmesi var. Yatıyor arkadaşimiz Vertigodan şüpheleniliyor ama kesin değil. Bakalım tahlil sonuçları nasıl gelecek. Dua edelim kızlar morali çok bozuktu. Bilginiz olsun.
Cok gecmis olsun cnm.insallah onemli birseyi yoktur💜 zukkum zukkum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)
Ramazanda önceki cuma♡ Rabbim gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. ...Aminnnn

Bugün yine çok yoğun bir gün beni bekliyor :D
Kızı okula bıraktıktan sonra elektrik idaresine gideceğim ( annemin kiraya verdiği evin elektrik aboneliği için )
Sonra kız okuldan çıkana kadar rahatım ama o arada da az temizlik yaparım malum Ramazanda ilk günler sıkıntı olmasın ♡
Öğleden sonra da kuzuyu arkadaşının doğum gününe götürüp çıkışta da büyük kızı alıp Ramazan için alışveriş yapacağım♡♡♡♡

Malum haftasonu çok fazla yoğunluk olur ve o iki gün de yine kalan temizliği bitiririm diye düşünüyorum ;)

FB_IMG_1556857854774.jpg

****8. TAKIM 620. ETAP****

mavimli ( 78 / / / %)
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölündü
Zarpy ( 75.5 / / / % )
HasibeG ( 93 / / / % )
Birbardakcay ( 80 / / / %)
aijoo ( 94.8 / / / % )
adayaren38 ( 73.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Gunaydin kizlar
Aksam islere dalmisim mutfak balkonundaki dolabi bosalttim temizledim tekrar yerlestirdim sonra uyumus kalmisim yazamadim

Dunku menumu vereyim Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Sabah 2 yumurta maydanoz dereotu 2 yk lor domates salatalik 11 zeytin yesil cay
Ara sade kahve
Ogle dayanamadim cikolata yedim ondan yemek yemedim fazla gelmesin diye
Ara kiraz sapi cayi icecektim ama ise dalmisim unuttum
Aksam xls
Ara form cayi

Sorma valla evlat Candır :KK66: yeri gelince kapisirim ama biri git öte demeyecek :KK70:
Birde bizimkiler biraz Anneyi Babayiz evladimiza agzimiza geleni de soylesek de peki demek zorunda mantığında :KK43:
Aynı şeyi torunlarına da bekliyorlar ama açıkçası benim büyük kız özellikle çok kızıyor hatta bana diyor nasıl müsaade ediyorsun seni bu kadar hakimiyetlerine almayı :KK43: yeminle sen bana bu sekilde davransan asla kabul etmem resti çekerim sabrina hayranim diyor :KK70:

Gerci kardeşim de aynı kendi çocuklarını simartir hani af edersin halıya miçsalar OH OH bağırsakları çalışıyor der ama en ufak şeyde benim kızı ( nedense büyüğüne daha çok takıyor ) en ufak şeyde bozmaya çalışır ama benimki anında cevap verir :KK70: sonrada bana şikayet eder kızın bak ne dedi diye :KK70: bende söyleme işitirsin diyorum :KK66:
Benimde babam senin gibi. Babannemlere karsi asla bisey demez ve hep bizi ezdirdi. Bende artik bazen laf soyluyorum, tabi yaslilar cokta takmamak lazim.

Bide bizimkiler halamin kiziyla beni kiyaslar hep. O daha iyi biz hep daha düşük.
İlk oturdugum ev 2. Katti bana dediki neden giris katta oturdun. Bende o zaman biraz terslercesine cevap verdim. Ben 2. Kattayim sen asansorle ciktigin icin anlamamissindir hangi kat dedim, kuzenimle bir ay arayla evlendik onun evi daha iyiymis gibi konustu...
Sonuc suan giriste kiradayim mutluyum :KK70:d

Sabah sabah guldurdunuz kizlar beni

Yarin sabaha wc temizleme ve mutfak angaryalari kaldi ama ben bittim. İnşallah oglene kadar yetistiririm. Kuran okutucam Allah kabul etsin

Benimde mutfak dolaplarim banyo ve wc kaldi. Tabi bu arada utulerde birikiyor

Gecmis olsun zukkum zukkum insallah ciddi bir sey cikmaz

mavimli mavimli
umutluanne83 umutluanne83
Zarpy Zarpy
Bulamiyorum Bulamiyorum
Birbardakcay Birbardakcay
Amine Busra Amine Busra
H Herseyguzelolacak38
Kızlar yarın 12.00 'a kadar bildirim yapmayı unutmayalim. Geceniz güzel gecsin. Cuma sabahı tartıda güzel sonuçlarla karşilaşmanizi diliyorum.

Insallah cnm
Birazdan tartilcam bakalim once size bakayim dedim

Günaydın herkese birkaç gündür çok yoğundum misafir vs giremedim ama çok şükür bi grup daha gelecek ondan sonra misafir işi bitecek inşallah
Tabi bu kez de Ramazan geliyo aileleri davete çağırmadan olmaz neyse kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 73,5
Bu hafta 73.1
Fark 0,4

mavimli ( 78 / / / %)
Umutluanne83 ( 84.5 / / / % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölündü
Zarpy ( 75.5 / / / % )
HasibeG ( 93 / / / % )
aijoo ( 94.8 / / / % )
adayaren38 ( 73.5 / / / % )

8. Takım Ortalaması; %

Günaydın herkese birkaç gündür çok yoğundum misafir vs giremedim ama çok şükür bi grup daha gelecek ondan sonra misafir işi bitecek inşallah
Tabi bu kez de Ramazan geliyo aileleri davete çağırmadan olmaz neyse kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 73,5
Bu hafta 73.1
Fark 0,4

Az da olsa misafire rağmen gitmiş ♡ aynen devam canım Ramazanda da az dikkat edersen daha güzel sonuçlar kesin görürsün ;) Tebrikler

mavimli ( 78 / 77 / 1 / 1.28 %)
Umutluanne83 ( 84.5 / 84.9 / + 0.4 / -0.47 % ) geçen hafta bildirim yapmadiği için yuzdesi 2ye bölünmedi Son bildirime göre arti çıktığından
Zarpy ( 75.5 / / / % )
HasibeG ( 93 / 92.1 / 0.9 / 0.97 % )
aijoo ( 94.8 / / / % )
adayaren38 ( 73.5 / 73.1 / 0.4 / 0.54 % )

8. Takım Ortalaması; %

Back