O bir tabirdir neden takildin anlamadim. Ayrica ben canakkaleliyim..Çingene evi demesek
Tabirler cinsiyetçi, ayırımcı vs olabiliyor. Günlük dilde dilimize çok dolandığı için farkında olmadan, normalmiş gibi kullanabiliyoruz malesef. Mesela böyle bir lafı Romanlar için değil Türkler için kullansa birileri nasıl hissedersin? Gibi gibi.O bir tabirdir neden takildin anlamadim. Ayrica ben canakkaleliyim..
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Şükür kavusturana ♡
Kızlar hakikaten Anami aglattilar AVM'de
Anam fiyatlar zaten uçmuş beden bulmak ayrı bir dert
Zor da olsa kendime bir tshirt buldum uygun fiyataküçük kuzu deseniz almayacagimi bile bile hiç usenmeden 6 - 7 kıyafet denedi peş peşe Sonunda ona da bir üst aldım da mutlu oldu
Büyük de zor da olsa birsey beğendi ( ille uzun olsun diye tutturdu maşallah kıyafetler de hep kısa kısa
Dışarda 4 saat vakit geçirdik ama 1 saati etkin yürüyüş olarak kayıt etmiş adım sayarım
Alt tarafı 4 parça bir şey aldık
Ben nasıl kaydedeyim gurban
Selam arkadaşlar nasılsınız gorusmeyeli uzun bir aradan sonra sizlerede selam vermeden çıkmayım dedim ben yokken incecik oldunuz mu anacim
Aslinda gordugum kadariyla asiri hareketli bir insansın. Ama ogunlerinde fazla mi yiyorsun yada yanlış seyler mi fazla kaciyor acaba? Dikkat etmeye basladigindan beri hic kg kaybi oldu mu, listede yoksun sanirim :)Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün malum 1 Mayıs İşçi Bayramı ♡
Tüm çalışanların işçi bayramı kutlu olsun
Bende bugünün şerefine çocuklarla birlikte yine Bahçeye gidiyorum
Annem kendi amcasının kızıyla birşeyler ekecekmishadi bende yardım edeyim dedim
Öbür türlü Otobüsle gidecek ve baya yol yuruyeceklerbende hem arabayla gotureyim dedim hemde pazar gittiğimizde küçük kuzum ders çalışmaktan istediği gibi eglenememis
Babam zaten genelde oray ağrıyor buram ağrıyor hesabı pek iş yapamıyor kadın tek başına uğraşıyor çoğunlukla
Yani işçi bayramında Marabalik yapacağım
Esirikli kizkardesim gelecek mi hiç bilmiyorum ama gelse de asla kendisine uymayacagimçünkü ne zaman bahçeye birlikte gitsek mutlaka beni sinir edecek bişeyler yapar Gerci ben onu taniyorsam mutlaka oda gelir az gecikmeli de olsa Anneme gelirim demiş olsaydı Annem söylerdi ama eminim çocuklar çok istedi diyip atlar gelir
Annem geceden börek yaparım diyordu ama ben yanıma yesil çay ve yulaf ezmesi alacağımnasılsa orda marketten ufak bir süt alırım kahvaltıda zaten sıkıntı olmaz öğlene onları tüketir akşama artık Allah kerim erken donmezsek de artık sırf mangal yapılırsa ondan yerim
Yoooooo kesinlikle ben formumu koruyorum
Valla bazen dellenip len gidip ameliyat olayım diyorum ama yemiyor çünkü sonuçta onunda kendine göre riskleri var
Yaptirabilenlere helal olsun diyorum ♡
Bazende seninde kaderin buymuş diyorum ama tabi kadere de boyun eğmek olmaz sonuçta Rabbim essegini bile sağlam kaziğa bağla öyle bana emanet et demiş
Cabalamaya devam anlayacağın
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ |
CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | SALI | ÇRŞMBA | PRŞMBE | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 180 | | 107 | 100 | |||
| | | 150 | ||||
@Lilimam25 | |||||||
@Elhan | |||||||
| |||||||
E ebideryal | |||||||
@Ucukkacikk | |||||||
| | | | ||||
| | | |||||
| | | 150 | ||||
| | |
Bir ayda beş kilo çok çok iyi... zeytinyağina bak ya...laneti falan bosver canım...sen mutlu et kendini. Tebrigi fazlasıyla hak ediyorsun.Butun neşem yok oldu..
Bugun Tekirdağ'a gorumcemlerin yanina gidiyoruz.
Ogleden sonra diyetisyen randevum vardi. Erken gideyim dedim. Sabah beri eşimin bet suratiyla ugrasiyorum. Ben diyetisyendeyken arabada kızımla beklediler. Randevudan once gelince biraz bekledim.
1.8 kg vermisim. Esim sordu soyledim. Yuruyus yapmiyosun falan dedi. Bende hesapladim diyetisyene baslayali 35 gun olmus nerdeyse 5 kg vermisim dedim. Bu bana saymaya basladi 7 kg vermen lazimdi en az falan.bende dedim insan bir tebrik eder 5 kg vermissin guzel birseyler duysun şu kulaklar, yok ben oyle dememisim o daha fena saydı. Ben sana ne zaman once söyledim dikkat et kg ver, sen beni dinlemedin. Kg vermiceksen spor yapmicaksan beni hic ugrastirma(para veriyo ya). Ayni annene benziyosun bilmem ne.
İcimden lanetler edesim geliyo ama yoldayız. Kaza falan yapariz diye hiç bişey demedim. Cok ustume gelince mutsuzdum, yemekle mutlu oldum dedim.
Kg vericem ama bu adam icin degil asla. Kendim icin. Kizim icin. Kg vereyim deli gibi pesimde koşsun istiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?