• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bencede izne ayrılmak yaramıyor :(
Nasılsa listede değilim diye biraz daha gevşek gidiyor insan :(
Bakma ben izne ayrıldım ama inan hiç motivasyonu yakalayamadım etrafımdaki aksilikler yüzünden ;) Tamamen psikolojik olarak toparlayamadim ve eksiklerim çok :(

Bu ara yine şeker beni maf ediyor ve hala gidip doktora tahlillerim bile yaptırmaya fırsat bulamadım :(
Bakalım Ramazanda belki orucumu tutabilirsem bünye bir kendine gelir ;)
Şeker problemin ne derece? İlac kullaniyo musun? Ramazan oncesi mutlaka kontrollerini yaptir. Gecen sene annem oruc tutarken asiri zorlandi. Meger sekeri 400leri bulmuş. Gozleri birden gormez olunca gidip baktirdi. Yaklasik 10 aydir insulin oluyor. Ve bu ramazan oruc tutamaz artik

Hep ben yaziyorum yia..

Hastaneden gelince. Kizim uyumadi. İyi dedim bende sabirla bekledim. 2 saat oldu uyuyor. Camlari sildim, camasirlari astim, misafir odasindaki koltuklarla sandalyeleri sildim. Misafir odasi temizligi bitti sayilir :KK70:
En sinir olduğum sey evi temizlerken veya toplarken dahada dagitmak :/
Cingene evi mubarek

Şeker problemin ne derece? İlac kullaniyo musun? Ramazan oncesi mutlaka kontrollerini yaptir. Gecen sene annem oruc tutarken asiri zorlandi. Meger sekeri 400leri bulmuş. Gozleri birden gormez olunca gidip baktirdi. Yaklasik 10 aydir insulin oluyor. Ve bu ramazan oruc tutamaz artik

Bende hem insülin direnci hemde sınırın üzerinde şeker var ( bu ara yükseldiğini hissediyorum çünkü inan kafam bir milyon )
3 sene oncesine kadar hic bos gecmezdim regl harici ama Yaklaşık 3 senedir Ramanada oruç tutamıyorum bende ama bu sene istiyorum ;) O 3 sene icinde de hep denedim ama ya ilk günden bayilacak gibi oluyorum yada direk hastanelik oluyorum böbrek ağrısından :(

Eşimde diyor oruç sana işkence Gibi geliyorsa anlamı yok tutma ama kaç senedir hep buruk geçiyor benim için o yüzden bu sene yatarak da olsa tutmak istiyorum ;)

Hep ben yaziyorum yia..

Hastaneden gelince. Kizim uyumadi. İyi dedim bende sabirla bekledim. 2 saat oldu uyuyor. Camlari sildim, camasirlari astim, misafir odasindaki koltuklarla sandalyeleri sildim. Misafir odasi temizligi bitti sayilir :KK70:
En sinir olduğum sey evi temizlerken veya toplarken dahada dagitmak :/
Cingene evi mubarek
Büşracim ellerin dert görmesin canım. Sen de yazmasan buranın ışığı söner inan ki...seni yakından takip ediyorum. Her halini de hem beğeniyor hem takdir ediyorum. Bugünün bütün nazar boncukları sana gelsin. :nazar::nazar::nazar::nazar: Takıma olan katkılarından dolayı teşekkür ederim. Allah mum gibi eritsin güzel sağlıklı fit bir fizik nasip etsin sana tatlım.

Büşracim ellerin dert görmesin canım. Sen de yazmasan buranın ışığı söner inan ki...seni yakından takip ediyorum. Her halini de hem beğeniyor hem takdir ediyorum. Bugünün bütün nazar boncukları sana gelsin. :nazar::nazar::nazar::nazar: Takıma olan katkılarından dolayı teşekkür ederim. Allah mum gibi eritsin güzel sağlıklı fit bir fizik nasip etsin sana tatlım.
Ne guzel dua o oyle. Bizede aminnn demek dusuyor 😉

Ay ne guzel dua cok amiin :)

Bende hem insülin direnci hemde sınırın üzerinde şeker var ( bu ara yükseldiğini hissediyorum çünkü inan kafam bir milyon )
3 sene oncesine kadar hic bos gecmezdim regl harici ama Yaklaşık 3 senedir Ramanada oruç tutamıyorum bende ama bu sene istiyorum ;) O 3 sene icinde de hep denedim ama ya ilk günden bayilacak gibi oluyorum yada direk hastanelik oluyorum böbrek ağrısından :(

Eşimde diyor oruç sana işkence Gibi geliyorsa anlamı yok tutma ama kaç senedir hep buruk geçiyor benim için o yüzden bu sene yatarak da olsa tutmak istiyorum ;)
Annemde hâla umut tasiyo oruc tutmak icin. Bende aynisini soyledigim sagligini etkiledikten sonra eziyetki o :( allahin verdigi cana iyi bakmakta önemli

Camlardan sonra camasir astim makina 9 kgluk full doldurmuşum :D ardindan dinlendim az. Baktim kiz uyuyor misafir odasindaki koltuklara giristim. Silerken biraz hunharca oldu galiba ellerim mahvoldu. Aspirin yakti kavurdu ellerimi tabi baska deterjanlarda karistirdim.
Kimyaci olcak insanmisim yanlışlikla muhasebeci olmusum

Annemde hâla umut tasiyo oruc tutmak icin. Bende aynisini soyledigim sagligini etkiledikten sonra eziyetki o :( allahin verdigi cana iyi bakmakta önemli

Aynen canım ;) karı koca bu sene deneyelim diyoruz ♡ eşimde 4 senedir beyin felcinden sonra hiç tutmadı ilaçlarından dolayı ( günde 5 tane ilacı var ömür boyu kullanmak zorunda olduğu birde böbrek taşı var ki o daha önce de hep sıkıntı yaratıyor ne zaman oruç tutsa )

Heee sıkıntı olursa da artık Allah af etsin diyeceğiz ;) Çok şükür büyük kızım tutmaya başladığından beri ( 8 yaşından beri ) zevkle tutuyor ♡ ufaklık da 2 sene tekne orucu tuttu ara ara ama bu sene oda tam gün tutacağım diye tutturdu ama ona da sırf haftasonu tutarın dedik çünkü okulda zor olur ;)

Camlardan sonra camasir astim makina 9 kgluk full doldurmuşum :D ardindan dinlendim az. Baktim kiz uyuyor misafir odasindaki koltuklara giristim. Silerken biraz hunharca oldu galiba ellerim mahvoldu. Aspirin yakti kavurdu ellerimi tabi baska deterjanlarda karistirdim.
Kimyaci olcak insanmisim yanlışlikla muhasebeci olmusum

Ay bende eskiden yapmıştım aynı şeyi ve küçük tuvaletimizi ( o zaman daha birlestirmemistik ) resmen zehirlenmistim :D
Hesapta daha temiz yapacaktım :D
Artık hiç karistirmam ;) ama en sevdiğim önceden Domestosken artık yeni çıkan bingonun deterjanini daha çok beğendim en azından çamaşırları batirmiyorum :D
Eskiden her kiyafette mutlaka bir leke birakirdim :D birde çok kullanıyorum diye eşim dalga geçerdi len içiyorsun sen bu domestosu yine bitti diye :D

Slm kizlarrr💜
Sabah sahanda yumurta
Peynir zeytin bol yesiilik,nane,1 dlm k ekmek
Oglen 1 kase corba(paket corba)
Aksam 1 tabak tavuklu gendime,ayran

Yarim elma,2 cilek,yarim salatalik
Butun camlari ve kapimin onunde buyuk bir camekanim var hepsi silindi.aksama kadar ayagimin ustundeydim spor sayilirsa🙋hayirli gecelerrr
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34 oynakbasi34

Meraba kıZlar. Ben çok fena hasta oldum ya. Çarşamba günü hastaneye gittim raporluydum. Bugün başladım işe ama hala iyi değilim. İşlerde almış başını gitmiş. Özledim hepinizi :KK200:

Bizde seni özledik ♡♡♡♡
Çok gecmiş olsun canım ;) inşallah dahada toparlanıyor aramıza dönersin ♡

Aynen canım ;) karı koca bu sene deneyelim diyoruz ♡ eşimde 4 senedir beyin felcinden sonra hiç tutmadı ilaçlarından dolayı ( günde 5 tane ilacı var ömür boyu kullanmak zorunda olduğu birde böbrek taşı var ki o daha önce de hep sıkıntı yaratıyor ne zaman oruç tutsa )

Heee sıkıntı olursa da artık Allah af etsin diyeceğiz ;) Çok şükür büyük kızım tutmaya başladığından beri ( 8 yaşından beri ) zevkle tutuyor ♡ ufaklık da 2 sene tekne orucu tuttu ara ara ama bu sene oda tam gün tutacağım diye tutturdu ama ona da sırf haftasonu tutarın dedik çünkü okulda zor olur ;)

Ay bende eskiden yapmıştım aynı şeyi ve küçük tuvaletimizi ( o zaman daha birlestirmemistik ) resmen zehirlenmistim :D
Hesapta daha temiz yapacaktım :D
Artık hiç karistirmam ;) ama en sevdiğim önceden Domestosken artık yeni çıkan bingonun deterjanini daha çok beğendim en azından çamaşırları batirmiyorum :D
Eskiden her kiyafette mutlaka bir leke birakirdim :D birde çok kullanıyorum diye eşim dalga geçerdi len içiyorsun sen bu domestosu yine bitti diye :D
Susuzluk benimde böbreklerime vuruyo. İdrar yolu enf. Oluyorum. Hakkinizda hayirlisi inşaallah..

Zehirlenme isini bende yaptim yapmadim degil :D
Ananemler umredeyken ev de tekim, wc yikarken karistirdim her zamanki gibi. Ama en son döktügüm ne ise daha yere degerken duman gibi yükseldi. Yinede durulamayada devam ettim. Ölüyorum sandim. Babanneme zor attim kendimi. Butun gunu disarda hatta baraj yaninda gecirdim bol oksijen :D

Iyi geceler kizlar
Kahvemi ictim dinlendim yatana kadar islere devam
Ben kahve falan icemedim.kiz uyaninca 17.30 da doyurdum parka goturdum. 19da esimle eve girdik hemen corba isitip domates dogradim. Kofte kizarttim. Ben zaten cok az yedim. Sonra mutfagi topladim. Mutfak tullerini astim. Ama kizim koala gibi yapisti bana. 8den sonra esim gitti. Bende oturduğum odanin gunesligini zor bela utuledim astım. Kizim yapma etme derken kazasiz hallettik. Geri kalan odaların tul perdelerine yarin devam. Sonrada 10a dogru kizimi yıkadım. Ev biraz isinsin diye bekledim.
Ellerim cok aciyor. İnsan ne yaparsa kendine yapar. Eldiven denen bisey var yaa :'( su bile degse aciyo. Kizimi zor yikadim bide hanfendi gobegime bir hopladi organlarim ordan burdan cikacak sandim. Simdi uyutmaya uğraşıyorum.
Bu arada destan yazdim galiba sorryyy (:

Back