- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Ne cok islenmisiz bugunBen kahve falan icemedim.kiz uyaninca 17.30 da doyurdum parka goturdum. 19da esimle eve girdik hemen corba isitip domates dogradim. Kofte kizarttim. Ben zaten cok az yedim. Sonra mutfagi topladim. Mutfak tullerini astim. Ama kizim koala gibi yapisti bana. 8den sonra esim gitti. Bende oturduğum odanin gunesligini zor bela utuledim astım. Kizim yapma etme derken kazasiz hallettik. Geri kalan odaların tul perdelerine yarin devam. Sonrada 10a dogru kizimi yıkadım. Ev biraz isinsin diye bekledim.
Ellerim cok aciyor. İnsan ne yaparsa kendine yapar. Eldiven denen bisey var yaa :'( su bile degse aciyo. Kizimi zor yikadim bide hanfendi gobegime bir hopladi organlarim ordan burdan cikacak sandim. Simdi uyutmaya uğraşıyorum.
Bu arada destan yazdim galiba sorryyy
Cok ac degilsen bir sey yeme benceSimdii kahve icsem uykum kacabilir. Baharatlı yogurt yesem gece yag yaktirir mi, cokta aç degilim
Aç degilim yemiyim en iyisi. Ara ogunune bayildim cakma waffle :) bende denerim yakinda ,ramazanda iftarda yada :)Aaaaa ben menu yazmadimElhan
Sabah 2 yumurta 2 yk lor bol maydanoz ve dereotu 5 yk domates sos ile omlet yaninda 11 zeytin 2 badem salatalik ve birkac parca cerry domates yesil cay
Ogle xls
Ara 5 dlm muz 3-4 cilek dogradim uzerine 5 badem kirikladim ve 1/2 ck kakao serptim. Ondan 1 saat sonrada 5i bir yerde cay ictim.
Aksam xls
Ara sade kahve
Eki Görüntüle 2263720 Eki Görüntüle 2263721
Ne cok islenmisiz bugun
Cok ac degilsen bir sey yeme bence
Benimde aklima o geldi azicik cikolata sos olaydi tam olurdu.Aç degilim yemiyim en iyisi. Ara ogunune bayildim cakma waffle :) bende denerim yakinda ,ramazanda iftarda yada :)
Saol cnm teşekkür ederimBizde seni özledik ♡♡♡♡
Çok gecmiş olsun canıminşallah dahada toparlanıyor aramıza dönersin ♡
Camlardan sonra camasir astim makina 9 kgluk full doldurmuşumardindan dinlendim az. Baktim kiz uyuyor misafir odasindaki koltuklara giristim. Silerken biraz hunharca oldu galiba ellerim mahvoldu. Aspirin yakti kavurdu ellerimi tabi baska deterjanlarda karistirdim.
Kimyaci olcak insanmisim yanlışlikla muhasebeci olmusum
Yok cnm koltuk sildi aspirinleAspirinle cam mı sildin lol?
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ |
CUMA | CMRTSİ | PAZAR | PZRTSİ | SALI | ÇRŞMBA | PRŞMBE | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 180 | | 107 | ||||
| | | | ||||
@Lilimam25 | |||||||
| |||||||
| |||||||
E ebideryal | |||||||
@Ucukkacikk | |||||||
| | | | ||||
| | | |||||
| | | |||||
| | |
Gunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum
Yok cnm koltuk sildi aspirinle
Yok cnm sporumSabun daha iyi leke varsa aspirin. Çok şükür gri koltuk aldımda lekeden biraz kurtuldum.
Sporun var mı bu hafta?
Koltuk sildimAspirinle cam mı sildin lol?
Gecmis olsun Allah sifa versinSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Erkenden yine ağrılara uyandımhatta kızı okula götürecek halim yoktu sınıf arkadaşının Annesiyle görüştüm 3 apartman öte oturan hani ben cikamayacagim kızı sen birakirmisin diye
Allah razı olsun tabiki Ablacigim dedi ama 10 dakika sonra büyük kızım aradı ille staj defterim evde kalmış getirirmisin diyeAraba bende ya ille bir şey çıkaracak
Neyse küçük kuzuyu okula arabayla geçerken bıraktım ordan da büyük kuzunun yanına gittim
Sabah yine Mide bulantısı ile gitmiş staja tabi benim staj defterini bırakmaya geldiğimi gören başka bir çalışan kızım madem kötüsün gitsene Annenle eve demişTam ordan uzaklasirken tekrar aradı Anne böyle böyle uzaklasmadan dön bende geliyorum dedi
Şimdi Ana kız yatisiyoruz karşılıklı
Çingene evi demesekHep ben yaziyorum yia..
Hastaneden gelince. Kizim uyumadi. İyi dedim bende sabirla bekledim. 2 saat oldu uyuyor. Camlari sildim, camasirlari astim, misafir odasindaki koltuklarla sandalyeleri sildim. Misafir odasi temizligi bitti sayilir
En sinir olduğum sey evi temizlerken veya toplarken dahada dagitmak :/
Cingene evi mubarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?