Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aaaaa ben menu yazmadim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Sabah 2 yumurta 2 yk lor bol maydanoz ve dereotu 5 yk domates sos ile omlet yaninda 11 zeytin 2 badem salatalik ve birkac parca cerry domates yesil cay

Ogle xls

Ara 5 dlm muz 3-4 cilek dogradim uzerine 5 badem kirikladim ve 1/2 ck kakao serptim. Ondan 1 saat sonrada 5i bir yerde cay ictim.

Aksam xls

Ara sade kahve

Ne cok islenmisiz bugun

Simdii kahve icsem uykum kacabilir. Baharatlı yogurt yesem gece yag yaktirir mi, cokta aç degilim
Cok ac degilsen bir sey yeme bence

Aç degilim yemiyim en iyisi. Ara ogunune bayildim cakma waffle :) bende denerim yakinda ,ramazanda iftarda yada :)

Aç degilim yemiyim en iyisi. Ara ogunune bayildim cakma waffle :) bende denerim yakinda ,ramazanda iftarda yada :)
Benimde aklima o geldi azicik cikolata sos olaydi tam olurdu. Kivide vardi ama 1 tane kivi cok olur dedim kizlarda yemez kalir diye dogramadim.

Aspirinle cam mı sildin lol?

Gunaydin kizlarr
Gune guzel bir eksiyle uyanmanin sevincini yasiyorum

Yok cnm koltuk sildi aspirinle

Sabun daha iyi leke varsa aspirin. Çok şükür gri koltuk aldımda lekeden biraz kurtuldum.

Sporun var mı bu hafta?

Sabun daha iyi leke varsa aspirin. Çok şükür gri koltuk aldımda lekeden biraz kurtuldum.

Sporun var mı bu hafta?
Yok cnm sporum
Dun baslayayim kizlari yatirimca leslie yapayim dedim ama cam silmeye basladim birkac gun daha temizlik devam eder malum cocuklarla yalnizim

Cam silerken kollar calisiyor onlar bolgesel hareket sayilmaz mi Bonus

Saka bir yana gecen ay spor yaptim ust bolgeden 5er cm bacaklardan 1-2ser cm kollardan 1 cm gitmisti. Elbisemi giydim fermuari rahat cekildi ama kollardan 1 cm daha gitse daha rahat olur. Bunun icinde spor sart

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Erkenden yine ağrılara uyandım hatta kızı okula götürecek halim yoktu sınıf arkadaşının Annesiyle görüştüm 3 apartman öte oturan hani ben cikamayacagim kızı sen birakirmisin diye
Allah razı olsun tabiki Ablacigim dedi ama 10 dakika sonra büyük kızım aradı ille staj defterim evde kalmış getirirmisin diye Araba bende ya ille bir şey çıkaracak

Neyse küçük kuzuyu okula arabayla geçerken bıraktım ordan da büyük kuzunun yanına gittim

Sabah yine Mide bulantısı ile gitmiş staja tabi benim staj defterini bırakmaya geldiğimi gören başka bir çalışan kızım madem kötüsün gitsene Annenle eve demiş Tam ordan uzaklasirken tekrar aradı Anne böyle böyle uzaklasmadan dön bende geliyorum dedi

Şimdi Ana kız yatisiyoruz karşılıklı

Gecmis olsun Allah sifa versin

Anam bu kızlar beni yollarda mindar edecekler
Halim yok diyorum ama büyük kızın hiç giyecek bir şeyi yokmuş ufaktan durur mu oda hem kıyafet hemde gezme istiyor

Dün yediler beni sallamak için yarın dedim ama şimdi bu halimle beni AVMye surukleyecekler Neyse ben otururum bir kenarda siz getirir gosterirsiniz dedim de büyük onada tamam dedi yeterki gidilsin diye Gitmisken 2 tane de tshirt alayım kendime

Çingene evi demesek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…