Ay kardesin kiskancida daha zordur :/Maalesef can çıkar huy çıkmazkucuklukten beri böyle hep kendi kendine bir rekabet içinde
Kendini benle kıyasla
Çocuklarımı çocuklarıyla kıyaslar
Hatta bir keresinde yüzüme açığını yakaladigim an Anneme yetistiririm çünkü senin sevilmene tahamullum yok dedi![]()
![]()
Hatta bir kaç kere keşke hiç dogmasaydin da ben tek kız olsaydim da dedi tabi ben kahkaha atıp len saftirik Annemin tek kızı olsaydı sen dogmazdin ben büyük olduğuma göre dedim daha çok bozuldu![]()
Annemin yanında bile dedi Annemde gulunce daha beter oldu
İnan bir keresinde Anneme bile satasti onun çocuklarını daha çok seviyorsun hep büyük kızım için ilk gozagrisi, küçük kızım içinde bu bambaşka çok akıllı dediği için![]()
Benim annemde şuan tek torunu olan kizim icin benim birtanem baska torunumu boyle sevemem diyor. Ama baska da olsa yine aynı sever. Sadece ilk olanin yeri baska olur elbet :) daha gencken olan torunla ilgilenmek baska sonraki torunlarda yaş ilerlemiş olunca başka