Ay kardesin kiskancida daha zordur :/Maalesef can çıkar huy çıkmazkucuklukten beri böyle hep kendi kendine bir rekabet içinde
Kendini benle kıyasla
Çocuklarımı çocuklarıyla kıyaslar
Hatta bir keresinde yüzüme açığını yakaladigim an Anneme yetistiririm çünkü senin sevilmene tahamullum yok dedi
Hatta bir kaç kere keşke hiç dogmasaydin da ben tek kız olsaydim da dedi tabi ben kahkaha atıp len saftirik Annemin tek kızı olsaydı sen dogmazdin ben büyük olduğuma göre dedim daha çok bozuldu
Annemin yanında bile dedi Annemde gulunce daha beter oldu
İnan bir keresinde Anneme bile satasti onun çocuklarını daha çok seviyorsun hep büyük kızım için ilk gozagrisi, küçük kızım içinde bu bambaşka çok akıllı dediği için
Amin. Benim annemde tek kiz, bende tek kizim. Annem şuan 3 tane dayimla da nerdeyse hic gorusmuyor yengeler yüzünden. Daha dun aksam erkek kardeşlerime dedim sizin eşlerinizde boyle yaparlarsa saçlarini yolar ellerine veririm dedimAllah kardeşin de hayırlısını versin ...Aminnnn
Maşallah iki damat yine bir oldular
KP de geçmişte hep derdi bu ev oğlumun diye ( alırken eşim de baya para vermiş çalışırken ) tabi adam ölünce bırak babamizin vasiyeti demeği kvnin güvencesi o ev satilmasin günah dediğimde bile ille satışın diye kvyi de ikna ettilerbüyük damat satılan kadar Anneciğim benim bir kaç evim var istediğinde ölene kadar otur dedi ama satildiktan 6 ay sonra ben kardesimden de kira alıyorum diyip kvden de kira istedi
KV çok pişman oldu ağladı sonradan hakliymissin diye ama neye yarar
Dün akşam birde demezler mi oglumuzu iyi bir kısmet bulursak evlendiririz diyeKaç tane evi var ama olurda evlenirse kanun şu anda oturduğu eve gelini almayi dusunuyorlarmis kvye de dönüp olmazsa sende bizim evde büyük oğlanın yatağında yatarısin demezler mi
Kadın bozuldu ama caktirmiyor
Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin ....Aminnnn
Valla çok üzüldüm KV adına
Size hayırlı yolculuklar canım
Yahu, ben gruptan ayrılmıştım, ama şuan neden 70 kilodan 66,3 kg düşmüşüm deme gereği duydum?
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Önce müjdemi vereyim
Bakın bakalım kaçıncı olmuşuz
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 619. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> 0,931
2. (10. TAKIM) ==>%0.560
3.(8. TAKIM) ==>%0.540
BİREYSEL DERECELER
1. @Bogazmanzarasi (6 .takım) ==>%3,24
2. @magickk (14. Takım) ==> %2,02
3. @CurukElma (9. Takım) ==>% 1.94
ETAP SONUNCUSU
@DeryaOnDiet ==> %-1,04==> 4. Takım
Kız Tembel Koala o kiloları bizle vereydin yainşallah dahası da gider de 5li rakamları gördüm diye müjde verirsin arada sohbete de bekleriz ♡
Asibecim dikkatimi çekti önceleri menülerinde sanki ekmek yok gibiydi....yanlış mı hatırlıyorum düzelt lütfen....xls kullandıktan sonra açlık hissi ne durumda...Slm kizlar
Sagol cnm
Cok sukur gittik geldik sag saglim
Hosgeldin cnm masallah
Hepimizi tebrik ediyorum ve basarilarimizin devamini diliyorum
Haftasonu menumu vereyimElhan
Cumartesi
Sabah 1 dlm ekmek domates salatalik peynir yumurta
Ogle az tarhana corbasi tane fasulye yemegi 1 biber dolmasi yogurt
Aksam xls icecek
Pazar
Sabah 2 dlm ekmek peynir domates salatalik yumurta 1 yk kuymak
Ogle xls icecek
Ara 5 hurma 6 badem
Aksam xls icecek
Ara nescafe
Evet cnm yoktu bu aralar ekmek yemege basladim ama yrndan itibaren duzene oturtuyorum tekrar. Ilk cuma gunu kullandim sabah ve ogle ictim aksam cok aciktim resmen arandim durdum ne yesem diye ozellikle yemek pisirirken. Dun hafif acikma oldu ama 1 ogun ictim. Bugun idare eder sanirim bunyem alismaya basladi. Yrn sabah guzel.bir kahvalti yapip ogle ve aksam icmeyi dusunuyorumAsibecim dikkatimi çekti önceleri menülerinde sanki ekmek yok gibiydi....yanlış mı hatırlıyorum düzelt lütfen....xls kullandıktan sonra açlık hissi ne durumda...
Emeğinin karşılığını görmeni ümit ediyorum. Bir haftadır menüleri düzenli kontrol edemiyorum. Takimdaki arkadaşlar düzenli bir şekilde bildirim yapmayınca canım çok sıkılıyor. Çok mu ciddiye alıyorum...çok mu sahipleniyorum bir yerlerde bir hata yapıyorum...gönül isterdi ki şu menülerine herkes bir yorum yazsa....Evet cnm yoktu bu aralar ekmek yemege basladim ama yrndan itibaren duzene oturtuyorum tekrar. Ilk cuma gunu kullandim sabah ve ogle ictim aksam cok aciktim resmen arandim durdum ne yesem diye ozellikle yemek pisirirken. Dun hafif acikma oldu ama 1 ogun ictim. Bugun idare eder sanirim bunyem alismaya basladi. Yrn sabah guzel.bir kahvalti yapip ogle ve aksam icmeyi dusunuyorum
Kendi adima elimden geldigince menulerimi aksatmamaya calisiyorum gec olsada kacamakli olsada yazmaya calisiyorum. Yazmayinca ipin ucu kaciyor cunku. Bu ara yogunlugumdan dolayi diger menuleri okuyorum ama yorum yapamiyorumEmeğinin karşılığını görmeni ümit ediyorum. Bir haftadır menüleri düzenli kontrol edemiyorum. Takimdaki arkadaşlar düzenli bir şekilde bildirim yapmayınca canım çok sıkılıyor. Çok mu ciddiye alıyorum...çok mu sahipleniyorum bir yerlerde bir hata yapıyorum...gönül isterdi ki şu menülerine herkes bir yorum yazsa....
İzne ayrilirsan ipin ucu tamamen kacmaz mi? Kacamak mi yapıyorsunHeralde 80 hedefi goremiycem.iradem kirildi iyice.bide beni gorupte, bu kiloda kal yeter diyenler cok olunca etrafta.
Nasil tekrar bu isi ciddiye alicam bilmiyorum.iznemi ayrilsami ki acaba,bayrama kadar?
Bende bilmiyorumki ne yaptigimi.hic diyette gibi degilim,sadece az yiyorumİzne ayrilirsan ipin ucu tamamen kacmaz mi? Kacamak mi yapıyorsun
O zaman duraklama yoktur. Yediklerinle alakalı tamamen. İnstadan basari hikayelerine bak, kk da oku.. bende birkac gun kendimi kaybettim. Bir tanidik 140 kgdan 100 kgya düşmüş. O kadar degismiski resmen bambaska birisi olmjsBende bilmiyorumki ne yaptigimi.hic diyette gibi degilim,sadece az yiyorum
Tmm insallah.daha dikkatli olacamO zaman duraklama yoktur. Yediklerinle alakalı tamamen. İnstadan basari hikayelerine bak, kk da oku.. bende birkac gun kendimi kaybettim. Bir tanidik 140 kgdan 100 kgya düşmüş. O kadar degismiski resmen bambaska birisi olmjs
Motivasyon kaynagi sart :)Tmm insallah.daha dikkatli olacam
Heralde 80 hedefi goremiycem.iradem kirildi iyice.bide beni gorupte, bu kiloda kal yeter diyenler cok olunca etrafta.
Nasil tekrar bu isi ciddiye alicam bilmiyorum.iznemi ayrilsami ki acaba,bayrama kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?