Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ay kardesin kiskancida daha zordur :/
Benim annemde şuan tek torunu olan kizim icin benim birtanem baska torunumu boyle sevemem diyor. Ama baska da olsa yine aynı sever. Sadece ilk olanin yeri baska olur elbet :) daha gencken olan torunla ilgilenmek baska sonraki torunlarda yaş ilerlemiş olunca başka

Allah kardeşin de hayırlısını versin ...Aminnnn
Amin. Benim annemde tek kiz, bende tek kizim. Annem şuan 3 tane dayimla da nerdeyse hic gorusmuyor yengeler yüzünden. Daha dun aksam erkek kardeşlerime dedim sizin eşlerinizde boyle yaparlarsa saçlarini yolar ellerine veririm dedim
(yengemin biri annemi ananemde istemedigini belli ediyor)

Slm kizlar

Sagol cnm
Cok sukur gittik geldik sag saglim

Yahu, ben gruptan ayrılmıştım, ama şuan neden 70 kilodan 66,3 kg düşmüşüm deme gereği duydum?

Hosgeldin cnm masallah

Hepimizi tebrik ediyorum ve basarilarimizin devamini diliyorum

Haftasonu menumu vereyim ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Cumartesi
Sabah 1 dlm ekmek domates salatalik peynir yumurta
Ogle az tarhana corbasi tane fasulye yemegi 1 biber dolmasi yogurt
Aksam xls icecek

Pazar
Sabah 2 dlm ekmek peynir domates salatalik yumurta 1 yk kuymak
Ogle xls icecek
Ara 5 hurma 6 badem
Aksam xls icecek
Ara nescafe

Asibecim dikkatimi çekti önceleri menülerinde sanki ekmek yok gibiydi....yanlış mı hatırlıyorum düzelt lütfen....xls kullandıktan sonra açlık hissi ne durumda...

Asibecim dikkatimi çekti önceleri menülerinde sanki ekmek yok gibiydi....yanlış mı hatırlıyorum düzelt lütfen....xls kullandıktan sonra açlık hissi ne durumda...
Evet cnm yoktu bu aralar ekmek yemege basladim ama yrndan itibaren duzene oturtuyorum tekrar. Ilk cuma gunu kullandim sabah ve ogle ictim aksam cok aciktim resmen arandim durdum ne yesem diye ozellikle yemek pisirirken. Dun hafif acikma oldu ama 1 ogun ictim. Bugun idare eder sanirim bunyem alismaya basladi. Yrn sabah guzel.bir kahvalti yapip ogle ve aksam icmeyi dusunuyorum

Emeğinin karşılığını görmeni ümit ediyorum. Bir haftadır menüleri düzenli kontrol edemiyorum. Takimdaki arkadaşlar düzenli bir şekilde bildirim yapmayınca canım çok sıkılıyor. Çok mu ciddiye alıyorum...çok mu sahipleniyorum bir yerlerde bir hata yapıyorum...gönül isterdi ki şu menülerine herkes bir yorum yazsa....

Kendi adima elimden geldigince menulerimi aksatmamaya calisiyorum gec olsada kacamakli olsada yazmaya calisiyorum. Yazmayinca ipin ucu kaciyor cunku. Bu ara yogunlugumdan dolayi diger menuleri okuyorum ama yorum yapamiyorum

Insallah yrndan itibaren sporumada tekrar basliyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam hala sersem gibiyim
Sabah küçük kızımla erkenden uyandım

Öğretmen cuma günü bir hikaye yazmalarini istemişti ( daha doğrusu hafta ici yazdıkları kendi hikayelerini duzeltmelerini istemişti kitap haline getirilecek diye )
Cumartesi kursu olunca Pazara bıraktık nasılsa hikaye tamam diye )
Sadece temize geçecek ve hikayesine uygun bir kaç resim eklenecekti

Pazar günü bahçede onuda aradan çıkardık hatta eve dönerken resimlerini çekip sayfaları öğretmene attım teyit almak için Atmaz olaydım yazarken paragrafları istediği gibi değilmiş diye tekrar duzenlemesini yapın lütfen çünkü kitap haline getireceğiz dedi

Eve gelince saat 21.00 di ve kuzu hemen duş alıp yattı Sabahtan erkenden o ödevi bitirmek için ugrastik hatta okula bile 5 dakika kala zor yetişti

Umarim bu sefer doğru olmuştur okadar uğraştı kuzum ♡♡♡♡
Bende resmen ayakta uyuyacak kivamdayim her yerim davul gibi yine

Ya nedense ne zaman bahçeye gitsek ben ertesi gün davul gibi oluyorum su yeterli içmiyorum diye islere dalinca
Birde çok ayakta kalıyorum ya ondan da herhalde ayaklarım davul gibi şişiyor

Heralde 80 hedefi goremiycem.iradem kirildi iyice.bide beni gorupte, bu kiloda kal yeter diyenler cok olunca etrafta.
Nasil tekrar bu isi ciddiye alicam bilmiyorum.iznemi ayrilsami ki acaba,bayrama kadar?
İzne ayrilirsan ipin ucu tamamen kacmaz mi? Kacamak mi yapıyorsun

Bende bilmiyorumki ne yaptigimi.hic diyette gibi degilim,sadece az yiyorum
O zaman duraklama yoktur. Yediklerinle alakalı tamamen. İnstadan basari hikayelerine bak, kk da oku.. bende birkac gun kendimi kaybettim. Bir tanidik 140 kgdan 100 kgya düşmüş. O kadar degismiski resmen bambaska birisi olmjs

O zaman duraklama yoktur. Yediklerinle alakalı tamamen. İnstadan basari hikayelerine bak, kk da oku.. bende birkac gun kendimi kaybettim. Bir tanidik 140 kgdan 100 kgya düşmüş. O kadar degismiski resmen bambaska birisi olmjs
Tmm insallah.daha dikkatli olacam

Heralde 80 hedefi goremiycem.iradem kirildi iyice.bide beni gorupte, bu kiloda kal yeter diyenler cok olunca etrafta.
Nasil tekrar bu isi ciddiye alicam bilmiyorum.iznemi ayrilsami ki acaba,bayrama kadar?

Bencede izne ayrılmak yaramıyor
Nasılsa listede değilim diye biraz daha gevşek gidiyor insan
Bakma ben izne ayrıldım ama inan hiç motivasyonu yakalayamadım etrafımdaki aksilikler yüzünden Tamamen psikolojik olarak toparlayamadim ve eksiklerim çok

Bu ara yine şeker beni maf ediyor ve hala gidip doktora tahlillerim bile yaptırmaya fırsat bulamadım
Bakalım Ramazanda belki orucumu tutabilirsem bünye bir kendine gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…