Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün resmen ruh gibiydimkafamı kaldıracak halim yoktu hem haberleri izledikce sinirlerim bozuluyor hemde bobrek birde hala suyu yeterli içmiyorum sanirim çünkü yine böbreğim ağrıyor bir iki gündür
Anam kocalar da bir alemHem zayiflamamiz için destekler hesapta hemde bir yandan kek börek pişmeye devam etsinler istiyorlar
Benimki de aynısının lacivertiBir yandan yapılsın istiyor hatta bana ya Aşkım kasma bu kadar diyor ( gerçi kastigimda yok o dönemlerde ama sinirlerimin Kilo veremedigim zaman bozulmasına üzülüyor ) sonra da Aşkım yaparsın edersin diye coşkuyu veriyor
Üzme tatlı canınıen kötü ihtimalle çok istediğinde çok çok az yap Benim Annem mesela babam ne zaman bir şeyler istese atıyorum poğaça börek gibi inan 1-2 bardak undan yapar o öğün yetecek kadar çıkar kalınca oda dayanamam yerim diyor yada direk yapmisken kalanını buzluga atar hem gelen olursa hazır olur hemde yeme riski daha az
Merhabalar tebrik ediyorum nasıl bir yol izlediniz ? bende başlayacağım inşallah yakında
Bende simdi yaptim kahvaltimi. Kiraz sapi cayini iciyorum :)
Günayyyyydınnnn
İçimizdeki umutları güzellikleri tüketmemek dileğiyle
oynakbasi34 dantelini sevsinler
Anamda kahvaltıdayım misafir var sitop.
Bari soylemeseAnammmmmm ben sizlere bu satırları yazarken eşim aradıyarın akşam görümce ailesiyle gelecekmiş bize çaya
Neyse temizlige başlamıştım da ben sallaya sallaya yaparım derken motoru takacagiz artık bir taraflarimiza
Yarın öğlen birde arkadasin sünnet mevlütü varonada söz vermiştim üstelik 2 gün önce dayisi da vefat etti hem baş sağlığı hem göz aydını bir arada gitmese ayıp olur gelince de artık ancak hazirlanirim ( gerçi sabahtan ayarlarım ikramları )
Offf acaba bugün saracagim sarmaları yarına mi saklasamama olmadı bir çeşit tatlı bir çeşit tuzlu hazır alırım olur biter Sanki ben gidince baklava börek mi açıyor hep bir önceki gün misafiri varsa davet eder artanları kakalak birde utanmadan söyler ay iyi den geldi dün kalanlar da bitti o bahaneler der
İkimizede kolay gelsin ben basliyorum :))Anam çok şükür kızın işi çabuk bitti ( belediyenin düzenlediği bir yarışmada okul adına görevliydi )
Gerci temizliğe yardimci olacağını duyunca pek sevindi
Neyse kardeşini o alacak gelirken bende işlere ara vermeden devam edebilirim
Sonra kendi odalarını temizlesinler bana yeter
Bari soylemesebazen bende ard arda misafir cagiriyorum. Ev temizken, hazırlık varken.. ama boyle yuzune yuzune soylemem ve gercekten fazla yapmisimdir denk gelir yaptiklarim
Kizi parka goturdum. Buyuk kaydiraga ckmak istiyor. Orda da bosluk var dusecek diye olmaz diyorum. Birde parali oyuncaklardan koymuslar onlara gidip duruyo. Avmlerdekiler az geldi.. asagida baska park var oraya gotureyim dedim. Aa bide gitsek heryer islak, yikamislar, cimleri suluyolar. Neyseki bakina bakına yurudugu icin 1 saat gezmis olduk
Eve gelince de birkac halımı yikamaya verdim. Ve bahar temizligine start verdim. Ramazan öncesi kuran okutma niyetim var insallah.
Simdi uyuttum hanimi, camasir asip mutfak dolaplarina başlıcam. Hiçte içimden gelmiyor
İkimizede kolay gelsin ben basliyorum :))
Misafir berekettir boşver sen yap yine :)Sorma benimde kizdigim o zatençatlak 2 kere yemeğe çağırdı her defasında hiç yemek yapmamis oluyordu ve resmen de diyordu dün bilmemkimler misafire gelmişti hadi kalanlar da bitsin hem o bahaneler görüşmüş olduk diyor Birde inan fazla yapılsa tamam bakıyorsun 1er kepçe çorba zor çıkıyor yada atıyorum bundan az var kim ister diye soruyor
En Son resmen eve dönerken sinirden ağladım bukadar da olmaz biz aç değiliz istemiyorum bu şekilde olacaksa diye hatta eşim bile çok bozuldu sonuçta biz her zaman dört dörtlük hazırlamaya çalışıyoruz ve bu gelene saygidir
Peş peşe bende ağrılarım bazen ama özellikle fazla fazla yaparım ama atıyorum misafirin gözüne soka soka kalkipta yarım kalanları gösteripte dünden bu kaldı asla demem
Şeytan diyor hiç bir şey yapma ama işte ben rahatsız olurumMisafir kim olursa olsun evin bereketidir
O bahaneler güzel bir yürüyüş olmuş ♡
Valla o Avmlerdeki oyuncakları benimki de çok sever ama alistirmadim baştan yoksa heleki ufakkenyoktan anlamiyorlar sonra dünya para gidiyor
En Son ablası 2 ay önce götürdü ona bile kızdım girtlagina yese içim yanmaz o paraya
Sanada kolay gelsinbende Ramazandan once bir dip köşe girer Ramazanda da halilarimi yıkamaya veririm ( keşke yerim olsa valla bayılırım hali yıkamaya )
Miss gibi ohhh yorulsadà insan içine siniyorgerçi benim verdiğim yerden çok memnun kaldım en son 3 günde de getiriyorlar
Kolay gelsin. İse basladigin zamani simdiden dusunme. İnsallah allah kolayligini verirMerhaba kızlar nasılsınız dün giremedim çok yoğundum Cumartesi de ağır misafirlerim geliyor evde temizlikçi var gerçekten 2 çocuklu hayat çok zormuş evde olmama rağmen
Çalışmaya tekrar başlayınca ne olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun hangi ilaç dokundu acabaBen bugun yine fenalardayim. İlac yapiyir galiba. Ama birakmicam bu sefer dayancam. Agzimin tdi yok, ishalim, midem bulaniyor
İnsulin direnci icin kullandığım ilac muhtemelen. Teşekkür ederimGeçmiş olsun hangi ilaç dokundu acaba
Ben de insülin için ilaç kullandım bir dönem glifor başka zaman da matofin diye evet bunlar ilk zamanlar da bulantı yapıyorİnsulin direnci icin kullandığım ilac muhtemelen. Teşekkür ederim
Glukofen kullaniyorum bende. Ama aynı glifor gibi fark yok hiç. Duzenli kullanamadim bir turlu o yuzden bunyem alisamadi. Aslinda ilk zamanlar bulanti yapmamisti anlamadimkiBen de insülin için ilaç kullandım bir dönem glifor başka zaman da matofin diye evet bunlar ilk zamanlar da bulantı yapıyor
Kendime güzel bir kahvaltı tabağı hazirliyayim
İşte yeşil çay eşliğinde kahvaltim ♡
Eki Görüntüle 2262179
Ben bugun yine fenalardayim. İlac yapiyir galiba. Ama birakmicam bu sefer dayancam. Agzimin tdi yok, ishalim, midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?