Selam kızlar herkes nasıl?
Burda paskalya tatil vardı biz de evde geçirdik dinlendik bahçemizle uğraştık, arkadaşlarla mangal yaptık.
Malesef rejim falan yapamadım bu süreçte. Çok da yemedim tabi.
Afiyet olsun canımvalla nasıl yorulduysam koltuğa yapistim kaldım
Zar zor yemek yapmıştım zateneşimde gelince hemen kendi de yedi
Bizde evde eşimle birbirmize girdik. Nefret ediyorum bazen şu evde oldugu gunlerden...
Neyse menü vereyim
Sabah 9
2 haslama yumurta
6 zeytin
Domates salata
1 dilim kepek ekmegi
2 lokma peynir
1 dilim salam
Saat 12.50
4 yk yulaf+4 yk yogurt+ 1 ck tarcin +2 kayisi kurusu
13.30
Yeşilçay
16.20
1 galeta+14 badem
Aksam
Yarim tabak pirasa
1 dilim kepek ekmegi
2 bardak ayran
Bugunku menumElhan
Üzülme canım bazen hepsi aynı olabiliyorafiyet olsun menü güzel ana saatlerini yazsan keske
Sirasiyla
Sabah
Ara
Ogle (lahana corbasi vardi pazarda lahana yoktu mevsimi gectigi icin herhalde onceki detoxumdan kalan lahanayi cikardim dondurucudan onu paylastik annemle ama yarim porsiyon cikti ikimizede. Resmini cekmeyi unuttum)
Ara (o icecegi 2 olcu yaptim yari yariya ictik)
Aksam yine lahana corbasi vardi ama yapamadim. Gecen detoxtan 1 avuc lahana kalmisti onu streclemistim dolapta kalmis onu marulu ve yesil biberi dogradim salata yaptim. Uzerine domates koydum ve 3 tane firinlanmis nugget koydum. 1 sisede sade soda ictik)
Eki Görüntüle 2261692 Eki Görüntüle 2261690 Eki Görüntüle 2261689 Eki Görüntüle 2261688
Bende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edinHayırlı akşamlar kızlar ben bu ara epey yok oldum
Eşim işten ayrıldı 1 haftadır evde iş yeri iflas etti zaten oda haziran da çıkacaktı askerlik için erken bir ayrılma oldu bu sebeple bende dikiş ile baya haşır neşir oldum ev işi yemekten sonra direk dikiş odasına geçiyorum saat nasıl ilerliyor anlamıyorum.
Tabi bu arada tuvalet eğitimi vardı onuda hallettik uyku dışında
Yani epeyce yoğun ve yorgunumElhan ablacım nasılsın
oynakbasi34
Banu nasılsın canım kızın nasıl oldu
Lilimam
Meral nasılsın canım esin toparladimi
D Deliidivane
@Zarpy
@sonundaoldu kızlar nerelerdesiniz
@Birbardakcay canım annen gittimi
umutluanne83 oruç nasıldı canım çok zorladimi
Allah sifa versin cnm insallah tedaviyle toparlayabilirBende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edin
Acil şifalar diliyorum. İnşallah atlatır canım hepiniz güçlü ve pozitif durun çok önemli.Bende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edin
Rabbim acil şifasını versin canımBende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edin
Cok gecmis olsun cnm.insallah ilk evrelerdedirBende bu aralar çöküşteyim babamın kanser olduğunu öğrendik iyi değilim dua edin
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡Evde herkes bi yere yapıştı bizde de. Ayakta durmak ayrı yordu hava ayrı çarptı fena olduk.
Bu arada kızına başka örnekler ver mesela bizi :)) babası hiç bi törenlerine katılamadı kendi okulunda görevli olduğu için.
Bu sene bizimki öğleden sonra olunca oda yetişti ilk kez geldi.
Gunaydin kizlarrrr
Gecen ay 5 gun gecikip 27sinde adet olmustum bu ayda 4 gun erken gelip 23unde oldum. Su an biraz karin agrim var.
Dun aksam 2 kere gogsum agridi sol tarafim kalbimin oldugu yer. Tirstim biraz dedim esime bir daha olursa gidip ekg cektirelim icim rahat etsin. Bu yuzden aksam spor yapmadim zorlamayayim kendimi dedim.
Sanirim stresten yorgunluktan oldu. Insallah bir daha olmaz
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimle büyük kuzuyu gönderdimbirazdan da ufakligi okula bırakacağım
Aslında okul bizim sokağın sonu ama yinede cesaret edip kızı tek gönderemiyorum ( çok daha uzak oturup cocugunu tek gönderenler var ne cesaretse )
Ablasını ilk sene götürdüm sonra istemedi tek gitti ama o zamanlar bu kadar olaylar olmuyorduşimdi cesaret edemiyorum
Seneye ne yapariz bilmiyorum ama 5ci sınıfa geçtiğinde dahada uzak olacak okulu ve o zaman kesin yine ben götürüp getirmek zorunda olurum çünkü baya bir yol var ve asla içim rahat etmez
Çok çok geçmiş olsun canımaman dikkat et acaba sende benim kız gibi bir şeye mi üzüldün biraz kolla kendini sonra nasılsa spora da devam edersin
2 haftadır hep ayaktaydım ya eve gelincede sürekli birşeyler yaptım uykusuzluk vs ondan yorgunluğa bağladım. inşallah öyledir
Hayırlı sabahlar canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Eşimle büyük kuzuyu gönderdimbirazdan da ufakligi okula bırakacağım
Aslında okul bizim sokağın sonu ama yinede cesaret edip kızı tek gönderemiyorum ( çok daha uzak oturup cocugunu tek gönderenler var ne cesaretse )
Ablasını ilk sene götürdüm sonra istemedi tek gitti ama o zamanlar bu kadar olaylar olmuyorduşimdi cesaret edemiyorum
Seneye ne yapariz bilmiyorum ama 5ci sınıfa geçtiğinde dahada uzak olacak okulu ve o zaman kesin yine ben götürüp getirmek zorunda olurum çünkü baya bir yol var ve asla içim rahat etmez
Çok çok geçmiş olsun canımaman dikkat et acaba sende benim kız gibi bir şeye mi üzüldün biraz kolla kendini sonra nasılsa spora da devam edersin
Üşütme bide kuzum tam üşütme havası üşütüncede türlü yerlermizden sancı oluyor
Hayırlı sabahlar canım
Kuzuyu okula götürmekle çok iyi ediyorsun nekadar yakın olsa da götür bence, ben üniversiteye kadar götürürüm kızımı diyorum
En güzeli bebişim,ben küçük küçük çocukların kendi başına gitmesine karşıyım düşünmesi bile ürkütücü geliyorİnan büyük kızı bile Liseye geçtiğinde ilk 3 ay götürüp getirdik sonra arkadaşlarıyla buluşup gidince bıraktım ama hala her sabah okula vardım diye telefon açarilk sene oglenciydi ve akşam 8de çıkiyordu tabi kışın arabayla alıyorduk şükür iki senedir sabahı ve bu sene son ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?