Küçüklüğümden hatırladığım nöbet şekeri diye bişey vardı hala var mı bilmiyorum ama sanki o iyi geliyordu bebişim,nerde satılır bilmiyorum bilen biri vardır elbet
Hiç doktora gitmedin mi kuzum ?Valla lilim bu illet beni alt etmeden bırakmıyor tam 7 gün sürüyor sonra sonra ne hafif hafif ağrıyı geçiyor
Onunla geçmiş olsun canım inşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsınız Maalesef çocuklar haberlerden ve olaylardan çok çabuk etkileniyorlar benim kızım da herhangi bir haber izlediğin zaman sürekli sorular sorup ayrıntılarını öğrenmek istiyor neyseki sonuç yüz güldürücü olmuş Buse adına çok sevindim tekrar geçmiş olsun canım
Evet bol ağız yaralı arkadaşınız merhaba diyor ama yazıyor konuşamıyor çünkü ağzı çok fazla açıyor 2 fena yara var tam üst iç dudak kısmında
Bugün deli acıktım
1.5 kepçe yoğurt çorbası
1 dolu tabak patlıcan domates kavurması çıkmaz yağda
2 yk pilav
Salata
Su içmedim henuz
Günaydin. Bayramimiz kutlu olsun. Bende cayi koydum kahvalti yapip 9a dogru kizimi goturecegim. Yillardir gitmedim bendeSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Malum bugün büyük gün23 Nisan gösterisi için birazdan cimcimeyi uyandirip hazırlamaya başlayacağım saçlarını duzlestirecegim gitmeden ( sağ olsun Öğretmen bu sene kuaföre gerek yok kendiniz duzleyin dedi )
Ben hala üzerime ne giysem karar veremedimNeyse uyduracagiz artık bir şey
Tabi çıkmadan güzel bir de kahvaltimizi yaparız ki orda cadı taş diye tutturmasin
Bu arada benim küçük kuzu sadece 1 cümle söyleyecekdün eşimle büyük kızda ulen bir cümle için mi okadar masraf yaptık diye konuşup durdular tamam bir cümle ama aynı kıyafeti bayramda da giydirecegim nasılsa
Çok teşekkür ederiz canım Rabbim kimseye göstermesin. .. Aminnnnn
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah çabucak geçerbulabilirsen ada cayiyla gargara yap ağız yaralarını çabuk kurutuyormus
Arada sivi alsan9 da yedim kahvaltı yoğurdunu ve biraz halsizim sinirim bozuluyo böyle olunca. Ben yiyip unutmak istiyorum bi süre yemek işini.
1 de yiycem diğerini sonrada gidicez zaten.
İlk birkaç gün halsizlik olması çok normal...azimle devam et inşaallah. Sonunda daha çok mutlu olacaksin.9 da yedim kahvaltı yoğurdunu ve biraz halsizim sinirim bozuluyo böyle olunca. Ben yiyip unutmak istiyorum bi süre yemek işini.
1 de yiycem diğerini sonrada gidicez zaten.
Hiç doktora gitmedin mi kuzum ?
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Malum bugün büyük gün23 Nisan gösterisi için birazdan cimcimeyi uyandirip hazırlamaya başlayacağım saçlarını duzlestirecegim gitmeden ( sağ olsun Öğretmen bu sene kuaföre gerek yok kendiniz duzleyin dedi )
Ben hala üzerime ne giysem karar veremedimNeyse uyduracagiz artık bir şey
Tabi çıkmadan güzel bir de kahvaltimizi yaparız ki orda cadı taş diye tutturmasin
Bu arada benim küçük kuzu sadece 1 cümle söyleyecekdün eşimle büyük kızda ulen bir cümle için mi okadar masraf yaptık diye konuşup durdular tamam bir cümle ama aynı kıyafeti bayramda da giydirecegim nasılsa
Çok teşekkür ederiz canım Rabbim kimseye göstermesin. .. Aminnnnn
Çok çok geçmiş olsun canım ♡ inşallah çabucak geçerbulabilirsen ada cayiyla gargara yap ağız yaralarını çabuk kurutuyormus
Günaydın millet
Nasılsınız ?
Ben biraz buruk uyandım bu sabah
Öğrencilerimin yanında olamıyorum bu anlamlı günde.Bazen seneye tekrar başlayım okula diyorum sonra da kendi küçücük yavrumun bana daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüp vazgeçiyorum neyse hayırlısı bakalım
Şu teff çayı hakkında bilgisi olan var mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?