Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün evdeyim
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
biraz temizlik yapıp yarınki 23 Nisan için kuzumun gömleğini utuleyecegim
Birde dolabı bir indireyim yarin ben ne giyeceğim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Yeni şeyler almayacagim diye inat ettim ama bir yere giderken de her defasında kriz yaşıyorum
Neyse yarını da atlatayim Bayrama Allah kerim ♡
Bu arada bu Ramazan tekrar oruç tutmayı denemek istiyorum ( insülin direnci, şeker ve susuzluk yüzünden 2 - 3 senedir tutamıyorum daha doğrusu her denedigimde kötü oluyorum hatta bir keresinde hastanelik olmuştum
anında böbreklerde ağrı oluyor ve öğlen başlıyor elim ayağım titremeye hatta doktor o zaman tutmayacaksin sağlığın elden gidiyorsa dedi ama içim rahat etmiyor
)
Bu sene tekrar denemek istiyorum ama bu kez cidden çok daha dikkatli olacağım
sahurumu ve iftarimi düzgün yaparsam belki sıkıntı yaşamam diye umut ediyorum
Bizimde bir Asli belasi vardi. Onda da ayni senin ayşe misali biz cikinca eşim kiymete bindi. Arkadas araciligiyla haber yolladi, bana sataştı. Ama bizde +1 fark oldu. Eşim onla buluşma ayarlamiş ben yakaladim, arkadasim mesaj atmis vs dedi inandirdi(inanmak istedim). Sonra o arkadasiyla gorusmesini kisitladigim icin herseyi itiraf etti. Bu sefer ikna olmadim. Arkadasinin asliyla mesajlasmalarini gosterdi. Kiz gercekten bulusma yerine gitmis. Esim gelmeyince (o gun aksama kadar beraberdik) evine gecikmiş ve yurttan atilmis. İntikam alma sebebide esimi aldatmis olmasiymis. O bulusmaya geldiginde kizin sevgilisi vardı, esiimin telefonundan ben arayıp sen kimsin diye sormustum yine de bulusmaya gelmis ne cesaret :))
Biz çok kavgalar ettik bu sebeple. Ozellikle evlenene dek. Cunku cok zaman acaba benle olduguna pisman mi, kiza donmek istemis miydi diye dusundum.
Birde benim eski sevgilim var ki o daha fena. Aynı koydeniz, ayni mahallede yasiyoruz. Ve esimle muhtemelen tanisiyolardi. Bizim esimle oldugumuzu duyunca o kişi de benim etrafimda cok dolandi. Neyseki telefon nolarimizi silmişizde ulaşmadi hiç. Evlendi de kurtulduk, esim dugunune gitti
Abowwwww kız sizde aksiyon fenaymis
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Neyseki cahillik zamanında olmuş bitmiş de sizde evliliginizi huzurla yurutuyorsunuz ♡
Rabbim herkesi yuvasında mutlu kılsın ....Aminnnn
Şakalar, maziler bir yana. Ramazan geldi, geliyor. Bu hafta istedigim gibi yine olmadi. Yarin diyetisyen bana sopa cikarir gibi geliyor. + Gelmesem bari gecen haftaya gore. Bu hafta detoks gibi bisey istesem diyorum. Suan aciktim yogurt yicem baharatli. Aklimdan tost geçiyordu ama hayir yimicemmm
Bende Ramazan için planlara başladım
Hatta lafı açılmışken sizleré de danisayim nasıl beslenmeyi düşündüğümü ;
Sahur için
4 yk yulaf ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 yeşil çay
Az ara verip birde şekersiz Türk Kahvemi içerim diye düşünüyorum ( ben genelde sahura kadar oturduğum için şu takviyeside yapabilirim diye düşünüyorum )
İftar için de düşüncem ;
1 kepçe çorba
15 dakika mola ♡
2 kaşık o günkü yemekten
2 kaşık yoğurt
1 kase salata
Yazarken tabiki daha basit ama kesinlikle tutabilirsem iftarda kendi kendimi maf etmeyi düşünmüyorum
Günaydın hanımlar
Ne uyuduğumu biliyorum ne yattığımı ne de kalktığımı zombi gibiyim resmen
Bir de rüyamda üçüz bebeklerim olmuş resmen kabus gibiydi kötü bir şekilde uyandım
Kızımın daha 3 ayı bile dolmadı bir de geçen eşimle o konuda kaza yapınca acaba diyorum üstüne de rüyamda üçüz bebek doğurmamla çok korktum açıkcası Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Doğum yaptığımdan beri adet de görmedim ama korkuyor insan siz emzirme döneminde böyle bir kaza yaşadınız mı
![Weary face :weary: 😩](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f629.png)
Rabbim rüyanı hayra çıkarsın ama bence bilinç altı etkilemiştir
Sanmıyorum ama tabiki sende daha dikkatli ol
gerçi bu korku eşine de yeter
Günayyydınn
Bütün şişkinliğimle ve bütün aksiliğimle yinede güzel bi günaydın olsun.
3 kilo fazlam var tamam haftasonu karbon yedikte 3 kilolukta yemedim yani.
Regl kapıdaymış bla bla bla bla bla....
En azından ramazanı başından yemiyeceksin bonus
Sizlere de günaydın kizlarrrr ♡♡♡♡♡