• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şakalar, maziler bir yana. Ramazan geldi, geliyor. Bu hafta istedigim gibi yine olmadi. Yarin diyetisyen bana sopa cikarir gibi geliyor. + Gelmesem bari gecen haftaya gore. Bu hafta detoks gibi bisey istesem diyorum. Suan aciktim yogurt yicem baharatli. Aklimdan tost geçiyordu ama hayir yimicemmm

Iyi geceler kizlarr
Bugun ne yedim ne yaptim hic hatirlamiyorum

Yrn sabah carsi isim var, oglen hastane isim var, gelincede cocuk yika yemek yap vs ev islerim var

Bir ara girer bugunun menusunu yazarim su an kafami toplayamiyorum

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. hayirli olsun cnm yeni nickin. Yatmadan once detox suyumu attim dolaba 5 gun detoxta olcam insallah yine. Sabah bakalim kac kilo aldim gorecegiz

Günaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdi :deli: yatağa dusmedim şükür.

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Süt içmeden uyursa çiş yapmıyor ama içip uyursa göl içinde kalkıyoruz 😕😕

Bizde babadan çok yüz buluyor o askerdeyken halledeceğim biberon mevzusuunu bende emzigi kendi bırakmak zorunda kaldı çok hastalıklı birndonem geçirdi 3 gece hastanede kaldık el ağız hastalığında bıraktı

Geçmiş olsun abla

Ayy gecmis olsun cnm o cok zordur bilirim. Benim emine olmustu 2 yasindayken inatci atesi vardi. Atexi dusunce 38.5 oluyordu. Kurban bayraminin son gunuydu evde dusuremeyince acile goturmustum. Ertesi gunde dogruca cocuk druna. Cok sukur bizimkinin agzi cok yara olmadi ama ayak dersi resmen komple dokulup yeni cikti

Uzun dönem yapmalı ...Hilal aylarca banyoya giremez artık....malum birilerinin anteni arizalanabilir.

:KK70::KK70::KK70:

Günaydın hanımlar
Ne uyuduğumu biliyorum ne yattığımı ne de kalktığımı zombi gibiyim resmen
Bir de rüyamda üçüz bebeklerim olmuş resmen kabus gibiydi kötü bir şekilde uyandım
Kızımın daha 3 ayı bile dolmadı bir de geçen eşimle o konuda kaza yapınca acaba diyorum üstüne de rüyamda üçüz bebek doğurmamla çok korktum açıkcası Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Doğum yaptığımdan beri adet de görmedim ama korkuyor insan siz emzirme döneminde böyle bir kaza yaşadınız mı 😩😳

Be
Günaydın hanımlar
Bir de rüyamda üçüz bebeklerim olmuş resmen kabus gibiydi kötü bir şekilde uyandım
Kızımın daha 3 ayı bile dolmadı bir de geçen eşimle o konuda kaza yapınca acaba diyorum üstüne de rüyamda üçüz bebek doğurmamla çok korktum açıkcası Allah isteyenlere nasip etsin inşallah
Doğum yaptığımdan beri adet de görmedim ama korkuyor insan siz emzirme döneminde böyle bir kaza yaşadınız mı 😩😳
Bende 4-5 olmamistim,son cocugumda adet.ama sonrasinda oldum.ama dikkat et olmayacak diye bisey yok.bazilari süt korur diyor ama bence koruyucu degil

Hayırlı akşamlar kızlar ben bu ara epey yok oldum

Eşim işten ayrıldı 1 haftadır evde iş yeri iflas etti zaten oda haziran da çıkacaktı askerlik için erken bir ayrılma oldu bu sebeple bende dikiş ile baya haşır neşir oldum ev işi yemekten sonra direk dikiş odasına geçiyorum saat nasıl ilerliyor anlamıyorum.

Tabi bu arada tuvalet eğitimi vardı onuda hallettik uyku dışında

Yani epeyce yoğun ve yorgunum Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacım nasılsın
oynakbasi34 oynakbasi34
Banu nasılsın canım kızın nasıl oldu

@Lilimam25
Meral nasılsın canım esin toparladimi

@Ucukkacikk
@Zarpy
sonundaoldu sonundaoldu kızlar nerelerdesiniz

Birbardakcay Birbardakcay canım annen gittimi

umutluanne83 umutluanne83 oruç nasıldı canım çok zorladimi
canım her şerde bir hayır vardır. Rabbim hayırlı kapılar açsın eşine inş.
prensese de MaşAllah hemen çözdü.
biz ailece öksürük grip herşey var pertiz. bugün de niyet ettim bakalım nasıl geçecek.

Günayyydınn :KK200:

Bütün şişkinliğimle ve bütün aksiliğimle yinede güzel bi günaydın olsun.

3 kilo fazlam var tamam haftasonu karbon yedikte 3 kilolukta yemedim yani.

Regl kapıdaymış bla bla bla bla bla.... :ukala:

En azından ramazanı başından yemiyeceksin bonus :ukala:

İzine çıktım ama burdayım tabiki.

İzine çıkma sebebim kurallara uyamadığım içindi uğraşan kurala uyup menü yazan kimsenin hakkına girmek istemedim daha fazla.

Pazartesi bildirimi yapayım 106.9 olarak.
Erken saatlerdeydi ben öğlen tartılırım sabahları çok şiş olduğum içinde bu sefer böyle olsun.

Hurma yoğurt niyetim var yapabildiğim kadar.
Ender saraçın videosu var hurma yoğurtla ilgili.

Önceden de yapmışlığım var bu ara midem çok yanıyo ne yesem geçiremiyorum belki onada iyi gelir.

Var mı yapmak isteyen?

zukkum zukkum
Amine Busra Amine Busra
umutluanne83 umutluanne83
oynakbasi34 oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün evdeyim ;) biraz temizlik yapıp yarınki 23 Nisan için kuzumun gömleğini utuleyecegim ;)
Birde dolabı bir indireyim yarin ben ne giyeceğim :( Yeni şeyler almayacagim diye inat ettim ama bir yere giderken de her defasında kriz yaşıyorum ;) Neyse yarını da atlatayim Bayrama Allah kerim ♡

Bu arada bu Ramazan tekrar oruç tutmayı denemek istiyorum ( insülin direnci, şeker ve susuzluk yüzünden 2 - 3 senedir tutamıyorum daha doğrusu her denedigimde kötü oluyorum hatta bir keresinde hastanelik olmuştum :( anında böbreklerde ağrı oluyor ve öğlen başlıyor elim ayağım titremeye hatta doktor o zaman tutmayacaksin sağlığın elden gidiyorsa dedi ama içim rahat etmiyor :( )

Bu sene tekrar denemek istiyorum ama bu kez cidden çok daha dikkatli olacağım ;) sahurumu ve iftarimi düzgün yaparsam belki sıkıntı yaşamam diye umut ediyorum ;)

Bizimde bir Asli belasi vardi. Onda da ayni senin ayşe misali biz cikinca eşim kiymete bindi. Arkadas araciligiyla haber yolladi, bana sataştı. Ama bizde +1 fark oldu. Eşim onla buluşma ayarlamiş ben yakaladim, arkadasim mesaj atmis vs dedi inandirdi(inanmak istedim). Sonra o arkadasiyla gorusmesini kisitladigim icin herseyi itiraf etti. Bu sefer ikna olmadim. Arkadasinin asliyla mesajlasmalarini gosterdi. Kiz gercekten bulusma yerine gitmis. Esim gelmeyince (o gun aksama kadar beraberdik) evine gecikmiş ve yurttan atilmis. İntikam alma sebebide esimi aldatmis olmasiymis. O bulusmaya geldiginde kizin sevgilisi vardı, esiimin telefonundan ben arayıp sen kimsin diye sormustum yine de bulusmaya gelmis ne cesaret :))
Biz çok kavgalar ettik bu sebeple. Ozellikle evlenene dek. Cunku cok zaman acaba benle olduguna pisman mi, kiza donmek istemis miydi diye dusundum.
Birde benim eski sevgilim var ki o daha fena. Aynı koydeniz, ayni mahallede yasiyoruz. Ve esimle muhtemelen tanisiyolardi. Bizim esimle oldugumuzu duyunca o kişi de benim etrafimda cok dolandi. Neyseki telefon nolarimizi silmişizde ulaşmadi hiç. Evlendi de kurtulduk, esim dugunune gitti :KK70:

Abowwwww kız sizde aksiyon fenaymis :D
Neyseki cahillik zamanında olmuş bitmiş de sizde evliliginizi huzurla yurutuyorsunuz ♡
Rabbim herkesi yuvasında mutlu kılsın ....Aminnnn

Şakalar, maziler bir yana. Ramazan geldi, geliyor. Bu hafta istedigim gibi yine olmadi. Yarin diyetisyen bana sopa cikarir gibi geliyor. + Gelmesem bari gecen haftaya gore. Bu hafta detoks gibi bisey istesem diyorum. Suan aciktim yogurt yicem baharatli. Aklimdan tost geçiyordu ama hayir yimicemmm

Bende Ramazan için planlara başladım ;)
Hatta lafı açılmışken sizleré de danisayim nasıl beslenmeyi düşündüğümü ;

Sahur için
4 yk yulaf ezmesi
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 yeşil çay

Az ara verip birde şekersiz Türk Kahvemi içerim diye düşünüyorum ( ben genelde sahura kadar oturduğum için şu takviyeside yapabilirim diye düşünüyorum )

İftar için de düşüncem ;
1 kepçe çorba
15 dakika mola ♡
2 kaşık o günkü yemekten
2 kaşık yoğurt
1 kase salata

Yazarken tabiki daha basit ama kesinlikle tutabilirsem iftarda kendi kendimi maf etmeyi düşünmüyorum ;)

Günaydın hanımlar

Rabbim rüyanı hayra çıkarsın ama bence bilinç altı etkilemiştir ;)
Sanmıyorum ama tabiki sende daha dikkatli ol ;) gerçi bu korku eşine de yeter

günaydın gençlik
Günayyydınn :KK200:

Bütün şişkinliğimle ve bütün aksiliğimle yinede güzel bi günaydın olsun.

3 kilo fazlam var tamam haftasonu karbon yedikte 3 kilolukta yemedim yani.

Regl kapıdaymış bla bla bla bla bla.... :ukala:

En azından ramazanı başından yemiyeceksin bonus :ukala:

Sizlere de günaydın kizlarrrr ♡♡♡♡♡

İzine çıkma sebebim kurallara uyamadığım içindi uğraşan kurala uyup menü yazan kimsenin hakkına girmek istemedim daha fazla.

Erken saatlerdeydi ben öğlen tartılırım sabahları çok şiş olduğum içinde bu sefer böyle olsun.

Önceden de yapmışlığım var bu ara midem çok yanıyo ne yesem geçiremiyorum belki onada iyi gelir.

Var mı yapmak isteyen?

zukkum zukkum
Amine Busra Amine Busra
oynakbasi34 oynakbasi34

Bunu ben de daha evvel yapmıştım ;) inanılmaz tok tutuyor ;)
Aslında evde hurma olunca arada bir öğün o şekilde geçilebilir ;)

Ramazandatatlı ihtiyacı için aklımda bulunsun ♡

Bunu ben de daha evvel yapmıştım :KK66: inanılmaz tok tutuyor :KK66:
Aslında evde hurma olunca arada bir öğün o şekilde geçilebilir :KK66:

Ramazandatatlı ihtiyacı için aklımda bulunsun ♡

Şu an hatırlayınca çok üzüldüm yine banu geçen sene bu zamanlar ramazan öncesi listedeydim biliyosun .......

Ne kadar iyiydim yıllar sonra 100 altına düşmüştüm spor yapıyodum hurmayla sütle sahur yapıyodum....

İnsan ne ederse kendine ediyor....

Iyi geceler kizlarr
Bugun ne yedim ne yaptim hic hatirlamiyorum

Yrn sabah carsi isim var, oglen hastane isim var, gelincede cocuk yika yemek yap vs ev islerim var

Bir ara girer bugunun menusunu yazarim su an kafami toplayamiyorum

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. hayirli olsun cnm yeni nickin. Yatmadan once detox suyumu attim dolaba 5 gun detoxta olcam insallah yine. Sabah bakalim kac kilo aldim gorecegiz

Gecmis olsun cnm dikkat et kendine

Ayy gecmis olsun cnm o cok zordur bilirim. Benim emine olmustu 2 yasindayken inatci atesi vardi. Atexi dusunce 38.5 oluyordu. Kurban bayraminin son gunuydu evde dusuremeyince acile goturmustum. Ertesi gunde dogruca cocuk druna. Cok sukur bizimkinin agzi cok yara olmadi ama ayak dersi resmen komple dokulup yeni cikti

:KK70::KK70::KK70:

Bizim yüzümüz ağzımız tüm vücut çok fenaydı çok zordu allah tekrar yaşatmasın inşallah hiç kimseye

canım her şerde bir hayır vardır. Rabbim hayırlı kapılar açsın eşine inş.
prensese de MaşAllah hemen çözdü.
biz ailece öksürük grip herşey var pertiz. bugün de niyet ettim bakalım nasıl geçecek.

Yaşı gelmişti artık tubacim belkide ondan çabuk kavradi
Benimde ağzımda yaralar boğazımda ağrı var ama şuanlik iyi gidiyor

Var mı yapmak isteyen?

zukkum zukkum
Amine Busra Amine Busra
oynakbasi34 oynakbasi34

Canım ben cumaya kadar oruçluyum bu sürede sahur yapmıyorum ben sadece bunu yaparsam güçsüz düşerim sanki

Var mı yapmak isteyen?

zukkum zukkum
Amine Busra Amine Busra
oynakbasi34 oynakbasi34

Ben bugun diyetisyene gdicemm. Detoks gibi bişey istemeyi düşünüyordum. Vermezse yapabiliriz. Sadece hurma yogurt mu yiyorsun bunda

Ben hesapta bugün evde olacaktim dimi :D
Malum yarın 23 Nisan ve biraz evvel Öğretmenimiz sınıfı süslemek için bir kaç kişi gelebilir mi diye sormuş ;)
Maşallah hatunlarimiz da çoğunlukla hazirci oldukları için kimseden ses çıkmadı ve yine dayanamayıp Hocam ben geliyorum dedim ;)

Büyük kızda bugün evde oda gelecek yardıma ama bir yandan da söyleniyor niye diğer kadınlardan hiç ses çıkmıyor onun da çocukları var yazık günah değil mi sana da her şeye kosturuyorsun diye :D gerçi doğru söylüyor ama kuzular mutlu olsun yeter ;)

Şu an hatırlayınca çok üzüldüm yine banu geçen sene bu zamanlar ramazan öncesi listedeydim biliyosun .......

Ne kadar iyiydim yıllar sonra 100 altına düşmüştüm spor yapıyodum hurmayla sütle sahur yapıyodum....

İnsan ne ederse kendine ediyor....

Maalesef ki öyle :(
Gecen sınıf öğretmenimiz bile dedi geçen sene ne kadar güzel zayiflamistin diye :(

Ben hesapta bugün evde olacaktim dimi :KK70:
Malum yarın 23 Nisan ve biraz evvel Öğretmenimiz sınıfı süslemek için bir kaç kişi gelebilir mi diye sormuş :KK66:
Maşallah hatunlarimiz da çoğunlukla hazirci oldukları için kimseden ses çıkmadı ve yine dayanamayıp Hocam ben geliyorum dedim :KK66:

Büyük kızda bugün evde oda gelecek yardıma ama bir yandan da söyleniyor niye diğer kadınlardan hiç ses çıkmıyor onun da çocukları var yazık günah değil mi sana da her şeye kosturuyorsun diye :KK70: gerçi doğru söylüyor ama kuzular mutlu olsun yeter :KK66:

Maalesef ki öyle :KK43:
Gecen sınıf öğretmenimiz bile dedi geçen sene ne kadar güzel zayiflamistin diye :KK43:
Canım zaten genelde birinci sınıfta çoğu anne öğretmene yardımcı olmaya çalışır ki genelde göz boyamak için çoğu samimi değildir 2.3.sınıfa doğru kimse kalmaz bir iki kişi senin gibi yardımsever veli kalır öğretmen zaten farkındadır diğerlerinin merak etme
Ama o yaptığınız yardımlar o kadar iyi oluyor ki öğretmenin işini kolaylaştırıyor öğrencilerle ilgilenebiliyor yoksa bu tip süslemelere 3-4 ders gitmiş oluyor 👏🏻👏🏻👏🏻

Canım zaten genelde birinci sınıfta çoğu anne öğretmene yardımcı olmaya çalışır ki genelde göz boyamak için çoğu samimi değildir 2.3.sınıfa doğru kimse kalmaz bir iki kişi senin gibi yardımsever veli kalır öğretmen zaten farkındadır diğerlerinin merak etme
Ama o yaptığınız yardımlar o kadar iyi oluyor ki öğretmenin işini kolaylaştırıyor öğrencilerle ilgilenebiliyor yoksa bu tip süslemelere 3-4 ders gitmiş oluyor 👏🏻👏🏻👏🏻

İnan 1.sınıfta da aynıydı :( ne zaman Öğretmen yardıma ihtiyacım var dese kesinlikle herkes sessiz kalıyor ;) ama her şey de yapılsın hazıra konalim istiyor ;)

Ogretmenimiz de dediğin gibi farkında hatta hep bana der bir dur bakalım belki başkası da gelir hep sen yapıyorsun diye :D
İnan çocukları bile bazı Anneler tembihliyor aman Öğretmen bir şey isterse senden bahane uydu diye :D geçen gün Öğretmen çocukların masa örtüleri yıkanıp utulenmesi lazım dur bakayım kimler yikamis daha evvel dedi ( ajandasina yazıyor haksızlık olmasın diye ) sonra dönüp bir Öğrenciye kızım Annene söyle masa Örtüleri yıkanması lazım gelip alsın diye ;) hatta ben hocam boşver ben yaparım elime mi yapışır dedim ama o An kız dur hep sen yapıyorsun başkaları da bir el atsın dedi ;)
Kızı Annesi nasıl tembihlediyse direk Öğretmenim ama benim kardeşime bakıyor Annem yikayamaz dedi :D :D :D Öğretmenle birbirimize baktık o An ve kızım evde Annen hiç mi çamaşır yikamiyor diye sordu ;)
Sonunda baktı olmayacak herkes sırayla yıkamak zorunda ve sıra sizde Annen çıkışta gelip alsın dedi de kestirip attı konuyu ;)

Back