Hilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz.
bakkk uyuz yaaa kız ne tesellisi bağrıma basarım benKısa dönem mi uzun dönem mi acebayani nekadar süre melankolik Hilal'i teselli edeceğiz onu merak ettim bedelli de olabilir tabi
Yaaa koptum yinekızı korkutma vallaha giremez oturma odasına leğen koyar orda yapar
Sağ ol canım desteğin için de ayrıca teşekkür ederim.Ablacım hayırlı olsun❤
Herkese lazım bir Lili....Zipzip de bevvabi örnek verince bir cesaret geldi...Kazen de çok hızlı maşallah.Gördün mü bak ben olmasam sen ne yapacaksın bilmiyorum
Ne zamwndi hatırlamıyorum eşin bir yere gitmişti ozleyip duruyordun...çok fenasiyizahahaaaaerirmiyim bilmiyorum
Bedelli yapacak abla 22 günde 2 kilo ancakkız ne zaman sitem dolu mesajımı gördün aşk olsun
bakkk uyuz yaaa kız ne tesellisi bağrıma basarım ben21 günde
Ya varya çok fenasinizhain karılar
sabunu koyarım leğene vay başıma ne gele ben yarime vermişem 15 bin gaymeeeeee TL onu düşünür düşünür sudan tasarruf olsun diye yıkanmamama temizlik manyağı ben çamaşır suyundan yine batarim
Allah esirgesin gitsin gelsin tabi ki...kadın dediğin eşini er ederBen askere gidecem ben askere gidecem bende gelecem canım bende gelecembu şarkıyı 5 senedir diye diye kocamı haziranda yolluyorum sonunda
Sağ ol Büşracim... karışıklıklarin önüne geçtim .Elhan abla cok sevindim :)
Ne demek ablaların bir tanesine her zaman destek olurumSağ ol canım desteğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Sağ ol canım desteğin için de ayrıca teşekkür ederim.
Herkese lazım bir Lili....Zipzip de bevvabi örnek verince bir cesaret geldi...Kazen de çok hızlı maşallah.
Ne zamwndi hatırlamıyorum eşin bir yere gitmişti ozleyip duruyordun...çok fenasiyiz
Allah esirgesin gitsin gelsin tabi ki...kadın dediğin eşini er eder
Sağ ol Büşracim... karışıklıklarin önüne geçtim .
Nerelerdesiniz hatunlaaaaarrrrr
Torununa koy ablamım olsaydı adı Ayşe olma ihtimali çok fazlaydı ..seviyorum Ayşeleri hep... çok sempatik tavırlarıyla yer etmişler hafizamda
Nerelerdesiniz hatunlaaaaarrrrr
Buyırrr canımmm
Buralardaki canım dalmisim boş boş sayfalara bakıyordum
Sabah
Menemen,peynir,zeytin,eksimen,2 dlm k ekmek,cay
Oglen 1 sade kahve,yaninda 1 kus lokumuaksam(16:00)
1 kase yogurt corba,3-4 kasik makarna.
Garip bir gün geçirdim... Normalde bugün öğleden sonra düğüne gidilecekti...Dün bir telefon geldi ben disardayken arayan eşim... akşama musaitsek misafir gelecekmiş....tabi ben yarın gelsinler dedim misafire ne ikram edeceğim...Eşim olur dedi teli kapattı...sonra aklıma bugünkü düğün geldi ama iş işten geçti....neyse ortak para toplanmıştı okulda gitmesem de olur dedim. Bugün temizlik yaptım ikram hazırlarken eşim arkadaşlar bugün gelemeyecek demesin mi....cuma geleceklermis onların da işi çıkmış... Sonuç düğüne gidilmedi, misafir de gelmedi...yarın arkadaşlar sorunca ne diyeceğim kara kara düşünüyorum.
Ben hatun kişisi bu şekilde kızlar...ütü yapıp uyuyacağım.
Eşinin ismi Ali olsaydı....Ali Ayşe'yi seviyor şarkısını dinlediğini hayal ettim de....renkten renge girerdin Banu.... Yaş kemale erince eski hallerimiz komik geliyor... Ne manyak amcalar var...kesin Ayşe'ye nin oyunudur o ...bakma sen eşine ....Ayşe yle kavga edersin diye korkup o adamın öyle olduğunu söyledi bence...bak gerekirse haber et...gidip icabına bakalım takimcak....ne Ayseymis taktım gece gece... Ayşlerin yüz karası...Kızlar bu arada benim.eşimin benden önceki Sevgilisi de Ayşeydi
Gerci onuda kaynana hiç istememiş zamanında hatta ödü kopmuş ya oğlum evlenmek isterse diye
Tabi benide istemedi o ayrı
Biz eşimle tanistigimizda onlar 3 - 4 ay olmuş ayrilali ve tabi biz de tanıştıktan 1 ay sonra evlenmeye karar verince bu hatunun kulağına gitmişEşimin bir arkadaşı onların dükkanında çalışıyormuş
Biz yüzükleri taktik ertesi gün duyunca hatunun kıskançlık damarı tuttu sanırım eşimi aramaya başladıTabi caldirip kapatıyor beni sen ara hesabı ama benim yanımda da den gelince önce bir yüzük atmaya kalkmistim acaba ben Almanyadayken görüşüyormu diye neyse ikna olunca da ben hatunu aradım ama cevap vermedi
Biz bir yere gittiğimizde mahalle içinde mutlaka den gelirdim ve o ara Ayse adından nefretlik gelmiştihatta makarası valla kızım olursa asla Ayse adını koymam sabah akşam çocuğu doverım diyordum
Ama sansima da sonradan Hayatıma bir sürü Ayşe girdi ve hepsi de candan Dost oldular bana ♡♡♡♡
Benim icin artık çok özel isimlerden
Eşimin eskisi sonradan evlendi ve bir kaç sene çocuğu olmamışsonradan 2 tane kızı olmuş onunda Rabbim yuvasında huzurlu yaşamayı nasip etsin ....Aminnnn
Eskiden çok kiziyordum ama şimdi komik geliyor o hallerimhani fırsatım. Olsa hatunu yolacaktim gerçi seneler sonra da onun Amcası bana asilmisti artık kimin eşi olduğumu bilmeden mi yoksa bilerek mi bilmem ama adam kaş göz yapıp durmuştu bana gel öteye diye küfürü bastım yoluma devam ettim tabiki sonradan eşime de söyledim sonuçta gören olur yanlış aksettirilir diye de eşim o amcası öyle bir tip sakin bir daha onların dükkanın önünden geçme demişti ( saç boyası bulabildigim tek yer onun dükkanın caprazindaydi o dönem ama artik her yerde var nasılsa diye o tarafa gitmiyorum bile )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?