• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Vitamin degerlerim tavan...doktorum benden on yaş küçük ...çok sagliklisin diyor. Emeklilik lazım artık... şöyle öğrencisiz, velisiz, idaresiz dingin bir hayat istiyorum lilim...yoruldum anam ya :işsiz:Şimdi takımda birkaç Ayşe vardı ...uçuk gitti zaten...umut ayşeyse bı tane daha vardı gibi geliyor.... Bu gidenlere çok kızıyorum...zayıf iradeliler ahan da söylüyorum. Ne var şurda yediğine ictigine dikkat etmekten başka napiyoruz... Yine de B12 bir kontrol ettireyim haklısın canım...
Üçüncü ayşeyi hatırlayamadım şekerim 🤔 uçuk uçtu mu nereye gitti ayol ?

Ayse ablam adimm.cok kolay😆
İlk aklıma Ayşe geldi gelmesine de lilinin diline düşme korkusu sardı nedense o_O
Evet her üç kişiden üçünün adıda Ayşe ülkemizde :KK70:
Kızım olsaydı adı Ayşe olma ihtimali çok fazlaydı ..:halay:seviyorum Ayşeleri hep... çok sempatik tavırlarıyla yer etmişler hafizamda...
Sağ ol tatlım. Allah hepimize sağlıklı bir ömür versin.:KK200:
Üçüncü ayşeyi hatırlayamadım şekerim 🤔 uçuk uçtu mu nereye gitti ayol ?
Uçuk uçtu gitti kızdım ona da...bebek bebek dedi başka bir şey demedi...
@Elhan ablam ne guzel yapmissiniz,agac,cicek fidesi dikmekle.Rabbim razibolsun
Allah hepimizden razı olur inşallah.
Bu Elhan kimse fena etiketleniyor :KK70: bizim Elhanımızın sonunda iki "n" var hatunlar :KK66:
Zaten onun yüzünden tek n' li olamadım. :duduk:
Kırmızı bultenli kişiler listesine girerim tekrar değiştirsem millet şüphelenecek benden. :işsiz:Umarim diğer Elhan sicili temiz bir hatundur...naapim bilmiyorum ki...:KK14:

Tesadüfen gördüm hastaymıssın inşaallah iyileşirin bir an önce 🙏
Iyiyim cook sükür abla bu soguklarıda hasta olmadan atlatırım inşaallah 😊
Allah korusun canim. Çok hassas bir dönem bu bahar geçişi....minik bir cereyan hiç affetmiyor. Aldanıp da ince giyinme....

İlk aklıma Ayşe geldi gelmesine de lilinin diline düşme korkusu sardı nedense o_O
Kızım olsaydı adı Ayşe olma ihtimali çok fazlaydı ..:halay:seviyorum Ayşeleri hep... çok sempatik tavırlarıyla yer etmişler hafizamda...
Sağ ol tatlım. Allah hepimize sağlıklı bir ömür versin.:KK200:
Uçuk uçtu gitti kızdım ona da...bebek bebek dedi başka bir şey demedi...
Allah hepimizden razı olur inşallah.
Zaten onun yüzünden tek n' li olamadım. :duduk:
Kırmızı bultenli kişiler listesine girerim tekrar değiştirsem millet şüphelenecek benden. :işsiz:Umarim diğer Elhan sicili temiz bir hatundur...naapim bilmiyorum ki...:KK14:
Hani uzun süre girmeyen aktif olmayan hesaplar kapatılıyodu🤔 abla bence kazene mesaj at onun ki iptal edilince hemen sen al ;)

Allah korusun canim. Çok hassas bir dönem bu bahar geçişi....minik bir cereyan hiç affetmiyor. Aldanıp da ince giyinme....
Yok yok giymem abla daha dün kar yagdı buraya :)
Daha kazaklarımdan vazgecmiyorum birde baharda olsa ankara hep soguk oluyor dısarı cıktıgımda ona göre kıyafet giyiyorum mutlaka kalın birsey alıyorum yanıma

Gözden kacmıs olabilir :)
Bencede mesaj atsın Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla
Yemek bölümünde Bevvab da aynı sekilde mesaj atıp Evvab Nickini aldı :))
Korkuyorum kız...benim bir hesabım daha var .....bu ( şu an kullandığım) eski hesabimin şifresini unutmuştum ... Yeni bir hesap açmıştim....sonra nasılsa eski hesabimin şifresini buldum...diğer yeni hesabı kullanmadım....geçenlerde kazene telefon açmiştim bu hesapla kulübe giremiyorum diye o da yeni hesabı aktifleştirmiş ...bir şifre verdi...gel gör ki o şifreyi de unuttum....bu açığa çıkarsa beni tamamen kulüpten atar mı atar...kafa karışık olduğu gibi işlerim de karışık...

Korkuyorum kız...benim bir hesabım daha var .....bu ( şu an kullandığım) eski hesabimin şifresini unutmuştum ... Yeni bir hesap açmıştim....sonra nasılsa eski hesabimin şifresini buldum...diğer yeni hesabı kullanmadım....geçenlerde kazene telefon açmiştim bu hesapla kulübe giremiyorum diye o da yeni hesabı aktifleştirmiş ...bir şifre verdi...gel gör ki o şifreyi de unuttum....bu açığa çıkarsa beni tamamen kulüpten atar mı atar...kafa karışık olduğu gibi işlerim de karışık...
Birsey demez bence abla cünkü sifreyle alakası yok hem etiketlerde sıkıntı cekiyorsun hem hesabında silinmesi lazım 11 yıldır kullanılmamıs :))

Back