Kızlar bu arada benim.eşimin benden önceki Sevgilisi de Ayşeydi
Gerci onuda kaynana hiç istememiş zamanında hatta ödü kopmuş ya oğlum evlenmek isterse diye
Tabi benide istemedi o ayrı
Biz eşimle tanistigimizda onlar 3 - 4 ay olmuş ayrilali ve tabi biz de tanıştıktan 1 ay sonra evlenmeye karar verince bu hatunun kulağına gitmiş
Eşimin bir arkadaşı onların dükkanında çalışıyormuş
Biz yüzükleri taktik ertesi gün duyunca hatunun kıskançlık damarı tuttu sanırım eşimi aramaya başladı
Tabi caldirip kapatıyor beni sen ara hesabı ama benim yanımda da den gelince önce bir yüzük atmaya kalkmistim acaba ben Almanyadayken görüşüyormu diye
neyse ikna olunca da ben hatunu aradım ama cevap vermedi
Biz bir yere gittiğimizde mahalle içinde mutlaka den gelirdim ve o ara Ayse adından nefretlik gelmişti
hatta makarası valla kızım olursa asla Ayse adını koymam sabah akşam çocuğu doverım diyordum
Ama sansima da sonradan Hayatıma bir sürü Ayşe girdi ve hepsi de candan Dost oldular bana ♡♡♡♡
Benim icin artık çok özel isimlerden
Eşimin eskisi sonradan evlendi ve bir kaç sene çocuğu olmamış
sonradan 2 tane kızı olmuş onunda
Rabbim yuvasında huzurlu yaşamayı nasip etsin ....Aminnnn
Eskiden çok kiziyordum ama şimdi komik geliyor o hallerim
hani fırsatım. Olsa hatunu yolacaktim
gerçi seneler sonra da onun Amcası bana asilmisti
artık kimin eşi olduğumu bilmeden mi yoksa bilerek mi bilmem ama adam kaş göz yapıp durmuştu bana gel öteye diye
küfürü bastım yoluma devam ettim tabiki
sonradan eşime de söyledim sonuçta gören olur yanlış aksettirilir diye de eşim o amcası öyle bir tip sakin bir daha onların dükkanın önünden geçme demişti ( saç boyası bulabildigim tek yer onun dükkanın caprazindaydi o dönem ama artik her yerde var nasılsa diye o tarafa gitmiyorum bile )