• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdi :deli: yatağa dusmedim şükür.
Cok gecmis olsun abla,sesin cikmayinca merak etmedi degiluz.Allah iylik versin🌸

IMG-20190417-WA0020.jpg

Eklentiler

• IMAG2082.jpg
    IMAG2082.jpg
    259,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMAG2089.jpg
    IMAG2089.jpg
    270,1 KB · Görüntüleme: 31
Cok mu islatiyor gece.gunduzu ogrenince gece baslayin deniyor ben 2 haftayi doldurmasini bekliyorum onun icin.uyuduktan sonra bezlesen cok islatiyorsa senin icin de rahatlik olur.
Süt içmeden uyursa çiş yapmıyor ama içip uyursa göl içinde kalkıyoruz 😕😕
Cok sukur cnm.bir sıkinti cikmamis gozumuz aydin

Sagol cnm Allah razi olsun.
Biberon emzigini disleye disleye yirtti bende bak oyle olmaz cigerlerine kacar hasta olursun dedim. Degistirdim emzigi. Bak bu son biberon emzigi baska yok bunuda yirtarsan ablan gibi bardaktan icersin sutunu dedim. Daha oncesinde ara sira bardaktan icirmeye baslamistim. Her gun yirtma diye soyledim 3-5 gun sonra o da hafif yirtilinca dedimki o da yirtilmis cope attim baska yok. Yamam dedi bardaga gectik. Hatta kendinden pipetli bardkla daha rahat icti ilk etapta. O hecenin sbahinda yataginda emzigini kaybetmis seslendi bana uyanir uyanmaz bulamiyorum diye. Ne hikmetse birsen bire emziklerde kayboldu :KK66: sakladim hepsini krize girer mi acaba diye. Cok sukur istemedi bir daha.

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. iyi misin kuzum goremiyorum seni bir sıkintin yoktur insallah :KK43:
Bizde babadan çok yüz buluyor o askerdeyken halledeceğim biberon mevzusuunu bende emzigi kendi bırakmak zorunda kaldı çok hastalıklı birndonem geçirdi 3 gece hastanede kaldık el ağız hastalığında bıraktı

Günaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdi :deli: yatağa dusmedim şükür.

Geçmiş olsun abla

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Bugün eşime onu rahat birakacagimiza dair söz verdim :D Tabi ufaklık durur mu ille o zaman Anne kız günü yapacağız diye tutturdu ;) buda hem sinema hemde gezme anlamına gelir onda :D sınıf arkadaşlarından da 2 kişiye dün demiş Annemi kandirabilirsem sinemaya gideriz sizde gelin diye :D

Neyse olmadı çocuklar sinemadayken bizde oturup kahve içeriz ;)

Geçmiş olsun canım ama ne güzel bir şey yapmışsınız ♡♡♡♡ Harikasıniz

Cok gecmis olsun abla,sesin cikmayinca merak etmedi degiluz.Allah iylik versin🌸
Allah razı olsun bebeğim. İnşallah sen de iyisindir.
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacanım çok geçmiş olsun, hiç sorulmazmısın,bugünlerde az yazman giremediğim halde benim bile dikkatimi çekti ,sen hiç eksik olma balkuşum ❤
Dert bende derman sende aşk bende ferman sende...öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende... nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı....:KK75::KK75::KK75::KK200::KK200: beraber eksik olmayalım inşallah.
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Bugün eşime onu rahat birakacagimiza dair söz verdim :KK70: Tabi ufaklık durur mu ille o zaman Anne kız günü yapacağız diye tutturdu :KK66: buda hem sinema hemde gezme anlamına gelir onda :KK70: sınıf arkadaşlarından da 2 kişiye dün demiş Annemi kandirabilirsem sinemaya gideriz sizde gelin diye :KK70:

Neyse olmadı çocuklar sinemadayken bizde oturup kahve içeriz :KK66:

Geçmiş olsun canım ama ne güzel bir şey yapmışsınız ♡♡♡♡ Harikasıniz
Ufakligin normal hayatına kavustuguna çok sevindim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin. :KK200:

Allah razı olsun bebeğim. İnşallah sen de iyisindir.
Dert bende derman sende aşk bende ferman sende...öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende... nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı....:KK75::KK75::KK75::KK200::KK200: beraber eksik olmayalım inşallah.
Ufakligin normal hayatına kavustuguna çok sevindim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin. :KK200:
Ayyy ablişkooo sana takılmayı özledim valla,artık daha sık girerim inşallah,yoğunluğum azaldı şükür 🙏🏻 😘

Süt içmeden uyursa çiş yapmıyor ama içip uyursa göl içinde kalkıyoruz 😕😕

Bizde babadan çok yüz buluyor o askerdeyken halledeceğim biberon mevzusuunu bende emzigi kendi bırakmak zorunda kaldı çok hastalıklı birndonem geçirdi 3 gece hastanede kaldık el ağız hastalığında bıraktı

Geçmiş olsun abla
Hilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz. :KK57:

Hilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz. :KK57:
Kısa dönem mi uzun dönem mi aceba 🤔 yani nekadar süre melankolik Hilal'i teselli edeceğiz onu merak ettim :KK70: bedelli de olabilir tabi

Ayyy ablişkooo sana takılmayı özledim valla,artık daha sık girerim inşallah,yoğunluğum azaldı şükür 🙏🏻😘
Geçenlerde Tuğba da bizim yazışmaları özlediğini yazmıştı okudun mu? Bak ayıp oluyor takilmalisin bana, herkese ....kaptanla uğraşmayı seviyorum ben de...yalnız çaçaron değil senin gibi...arada bir Hilal'e takilirim....Umutlu annenin adı neydi...yasliliğimdan dem vurursan fururim ona göre :sinirli:

Kısa dönem mi uzun dönem mi aceba 🤔 yani nekadar süre melankolik Hilal'i teselli edeceğiz onu merak ettim :KK70: bedelli de olabilir tabi
Uzun dönem yapmalı ...Hilal aylarca banyoya giremez artık....malum birilerinin anteni arizalanabilir.

Geçenlerde Tuğba da bizim yazışmaları özlediğini yazmıştı okudun mu? Bak ayıp oluyor takilmalisin bana, herkese ....kaptanla uğraşmayı seviyorum ben de...yalnız çaçaron değil senin gibi...arada bir Hilal'e takilirim....Umutlu annenin adı neydi...yasliliğimdan dem vurursan fururim ona göre :sinirli:
Umudun adı Ayşe canım ;) okudum okudum sağolsun kızlar istiyor talep çok :KK70: neyse eski performansıma az kaldı inşallah ufaktan açılıyorum haberin olsun b12 ni falan kontrol ettir bak demedi deme :KK70:

Umudun adı Ayşe canım :KK66: okudum okudum sağolsun kızlar istiyor talep çok :KK70: neyse eski performansıma az kaldı inşallah ufaktan açılıyorum haberin olsun b12 ni falan kontrol ettir bak demedi deme :KK70:
Vitamin degerlerim tavan...doktorum benden on yaş küçük ...çok sagliklisin diyor. Emeklilik lazım artık... şöyle öğrencisiz, velisiz, idaresiz dingin bir hayat istiyorum lilim...yoruldum anam ya :işsiz:Şimdi takımda birkaç Ayşe vardı ...uçuk gitti zaten...umut ayşeyse bı tane daha vardı gibi geliyor.... Bu gidenlere çok kızıyorum...zayıf iradeliler ahan da söylüyorum. Ne var şurda yediğine ictigine dikkat etmekten başka napiyoruz... Yine de B12 bir kontrol ettireyim haklısın canım...

Güzel bir kahvaltı sonrası mutfagimi da temizledim ;) şimdi de eşimle karşılıklı şekersiz Türk Kahvelerimizi içiyoruz ♡♡♡♡

Daha sonra da duşumu alır hazirlanirim ;) kuzucugumun arkadaşı da Annesiyle bize katılacak ;) Uçan fil dumboyu izleyeceğiz :D

Back