Cok gecmis olsun abla,sesin cikmayinca merak etmedi degiluz.Allah iylik versinGünaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdiyatağa dusmedim şükür.
Günaydinlarr
Gunaydin kizlar
Günaydin sagolun kizlarrGünaydınlarr:)
Süt içmeden uyursa çiş yapmıyor ama içip uyursa göl içinde kalkıyoruzCok mu islatiyor gece.gunduzu ogrenince gece baslayin deniyor ben 2 haftayi doldurmasini bekliyorum onun icin.uyuduktan sonra bezlesen cok islatiyorsa senin icin de rahatlik olur.
Bizde babadan çok yüz buluyor o askerdeyken halledeceğim biberon mevzusuunu bende emzigi kendi bırakmak zorunda kaldı çok hastalıklı birndonem geçirdi 3 gece hastanede kaldık el ağız hastalığında bıraktıCok sukur cnm.bir sıkinti cikmamis gozumuz aydin
Sagol cnm Allah razi olsun.
Biberon emzigini disleye disleye yirtti bende bak oyle olmaz cigerlerine kacar hasta olursun dedim. Degistirdim emzigi. Bak bu son biberon emzigi baska yok bunuda yirtarsan ablan gibi bardaktan icersin sutunu dedim. Daha oncesinde ara sira bardaktan icirmeye baslamistim. Her gun yirtma diye soyledim 3-5 gun sonra o da hafif yirtilinca dedimki o da yirtilmis cope attim baska yok. Yamam dedi bardaga gectik. Hatta kendinden pipetli bardkla daha rahat icti ilk etapta. O hecenin sbahinda yataginda emzigini kaybetmis seslendi bana uyanir uyanmaz bulamiyorum diye. Ne hikmetse birsen bire emziklerde kayboldusakladim hepsini krize girer mi acaba diye. Cok sukur istemedi bir daha.
Elhan iyi misin kuzum goremiyorum seni bir sıkintin yoktur insallah
Günaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdiyatağa dusmedim şükür.
Günaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdiyatağa dusmedim şükür.
Good morning canikoGünaydın canikolar
Guten morgın canım@oyna
Good morning caniko
Allah razı olsun bebeğim. İnşallah sen de iyisindir.Cok gecmis olsun abla,sesin cikmayinca merak etmedi degiluz.Allah iylik versin
Dert bende derman sende aşk bende ferman sende...öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende... nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı....Elhan ablacanım çok geçmiş olsun, hiç sorulmazmısın,bugünlerde az yazman giremediğim halde benim bile dikkatimi çekti ,sen hiç eksik olma balkuşum ❤
Ufakligin normal hayatına kavustuguna çok sevindim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin.Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bugün eşime onu rahat birakacagimiza dair söz verdimTabi ufaklık durur mu ille o zaman Anne kız günü yapacağız diye tutturdu buda hem sinema hemde gezme anlamına gelir onda sınıf arkadaşlarından da 2 kişiye dün demiş Annemi kandirabilirsem sinemaya gideriz sizde gelin diye
Neyse olmadı çocuklar sinemadayken bizde oturup kahve içeriz
Geçmiş olsun canım ama ne güzel bir şey yapmışsınız ♡♡♡♡ Harikasıniz
Ayyy ablişkooo sana takılmayı özledim valla,artık daha sık girerim inşallah,yoğunluğum azaldı şükürAllah razı olsun bebeğim. İnşallah sen de iyisindir.
Dert bende derman sende aşk bende ferman sende...öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende... nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı....beraber eksik olmayalım inşallah.
Ufakligin normal hayatına kavustuguna çok sevindim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin.
Hilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz.Süt içmeden uyursa çiş yapmıyor ama içip uyursa göl içinde kalkıyoruz
Bizde babadan çok yüz buluyor o askerdeyken halledeceğim biberon mevzusuunu bende emzigi kendi bırakmak zorunda kaldı çok hastalıklı birndonem geçirdi 3 gece hastanede kaldık el ağız hastalığında bıraktı
Geçmiş olsun abla
Kısa dönem mi uzun dönem mi acebaHilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz.
Geçenlerde Tuğba da bizim yazışmaları özlediğini yazmıştı okudun mu? Bak ayıp oluyor takilmalisin bana, herkese ....kaptanla uğraşmayı seviyorum ben de...yalnız çaçaron değil senin gibi...arada bir Hilal'e takilirim....Umutlu annenin adı neydi...yasliliğimdan dem vurursan fururim ona göreAyyy ablişkooo sana takılmayı özledim valla,artık daha sık girerim inşallah,yoğunluğum azaldı şükür
Uzun dönem yapmalı ...Hilal aylarca banyoya giremez artık....malum birilerinin anteni arizalanabilir.Kısa dönem mi uzun dönem mi acebayani nekadar süre melankolik Hilal'i teselli edeceğiz onu merak ettim bedelli de olabilir tabi
Umudun adı Ayşe canımGeçenlerde Tuğba da bizim yazışmaları özlediğini yazmıştı okudun mu? Bak ayıp oluyor takilmalisin bana, herkese ....kaptanla uğraşmayı seviyorum ben de...yalnız çaçaron değil senin gibi...arada bir Hilal'e takilirim....Umutlu annenin adı neydi...yasliliğimdan dem vurursan fururim ona göre
Yaaa koptum yineUzun dönem yapmalı ...Hilal aylarca banyoya giremez artık....malum birilerinin anteni arizalanabilir.
Vitamin degerlerim tavan...doktorum benden on yaş küçük ...çok sagliklisin diyor. Emeklilik lazım artık... şöyle öğrencisiz, velisiz, idaresiz dingin bir hayat istiyorum lilim...yoruldum anam yaUmudun adı Ayşe canımokudum okudum sağolsun kızlar istiyor talep çok neyse eski performansıma az kaldı inşallah ufaktan açılıyorum haberin olsun b12 ni falan kontrol ettir bak demedi deme
Ayse ablam adimm.cok kolay....Umutlu annenin adı neydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?