Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok gecmis olsun abla,sesin cikmayinca merak etmedi degiluz.Allah iylik versin

Cok mu islatiyor gece.gunduzu ogrenince gece baslayin deniyor ben 2 haftayi doldurmasini bekliyorum onun icin.uyuduktan sonra bezlesen cok islatiyorsa senin icin de rahatlik olur.
Süt içmeden uyursa çiş yapmıyor ama içip uyursa göl içinde kalkıyoruz
Bizde babadan çok yüz buluyor o askerdeyken halledeceğim biberon mevzusuunu bende emzigi kendi bırakmak zorunda kaldı çok hastalıklı birndonem geçirdi 3 gece hastanede kaldık el ağız hastalığında bıraktı

Geçmiş olsun abla

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bugün eşime onu rahat birakacagimiza dair söz verdim Tabi ufaklık durur mu ille o zaman Anne kız günü yapacağız diye tutturdu buda hem sinema hemde gezme anlamına gelir onda sınıf arkadaşlarından da 2 kişiye dün demiş Annemi kandirabilirsem sinemaya gideriz sizde gelin diye

Neyse olmadı çocuklar sinemadayken bizde oturup kahve içeriz

Geçmiş olsun canım ama ne güzel bir şey yapmışsınız ♡♡♡♡ Harikasıniz

Cok gecmis olsun abla,sesin cikmayinca merak etmedi degiluz.Allah iylik versin
Allah razı olsun bebeğim. İnşallah sen de iyisindir.
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacanım çok geçmiş olsun, hiç sorulmazmısın,bugünlerde az yazman giremediğim halde benim bile dikkatimi çekti ,sen hiç eksik olma balkuşum ❤
Dert bende derman sende aşk bende ferman sende...öldüren güldüren her gün ağlatan kalp sende... nerelerdeydin sevgilim seni kader mi sakladı.... beraber eksik olmayalım inşallah.
Ufakligin normal hayatına kavustuguna çok sevindim. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin icin.

Ayyy ablişkooo sana takılmayı özledim valla,artık daha sık girerim inşallah,yoğunluğum azaldı şükür

Hilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz.

Hilalcim bı de asker yolu mu var canım.... Allah'ım Allah'ım yandık desene...içli içli sitem dolu mesajlar bizi bekliyor desene....hasretlik belki sana yarar erir gidersin kimbilir...dur bakalım bekleyip göreceğiz.
Kısa dönem mi uzun dönem mi aceba yani nekadar süre melankolik Hilal'i teselli edeceğiz onu merak ettim bedelli de olabilir tabi

Ayyy ablişkooo sana takılmayı özledim valla,artık daha sık girerim inşallah,yoğunluğum azaldı şükür
Geçenlerde Tuğba da bizim yazışmaları özlediğini yazmıştı okudun mu? Bak ayıp oluyor takilmalisin bana, herkese ....kaptanla uğraşmayı seviyorum ben de...yalnız çaçaron değil senin gibi...arada bir Hilal'e takilirim....Umutlu annenin adı neydi...yasliliğimdan dem vurursan fururim ona göre

Kısa dönem mi uzun dönem mi aceba yani nekadar süre melankolik Hilal'i teselli edeceğiz onu merak ettim bedelli de olabilir tabi
Uzun dönem yapmalı ...Hilal aylarca banyoya giremez artık....malum birilerinin anteni arizalanabilir.

Umudun adı Ayşe canım okudum okudum sağolsun kızlar istiyor talep çok neyse eski performansıma az kaldı inşallah ufaktan açılıyorum haberin olsun b12 ni falan kontrol ettir bak demedi deme

Umudun adı Ayşe canım okudum okudum sağolsun kızlar istiyor talep çok neyse eski performansıma az kaldı inşallah ufaktan açılıyorum haberin olsun b12 ni falan kontrol ettir bak demedi deme
Vitamin degerlerim tavan...doktorum benden on yaş küçük ...çok sagliklisin diyor. Emeklilik lazım artık... şöyle öğrencisiz, velisiz, idaresiz dingin bir hayat istiyorum lilim...yoruldum anam ya Şimdi takımda birkaç Ayşe vardı ...uçuk gitti zaten...umut ayşeyse bı tane daha vardı gibi geliyor.... Bu gidenlere çok kızıyorum...zayıf iradeliler ahan da söylüyorum. Ne var şurda yediğine ictigine dikkat etmekten başka napiyoruz... Yine de B12 bir kontrol ettireyim haklısın canım...

Güzel bir kahvaltı sonrası mutfagimi da temizledim şimdi de eşimle karşılıklı şekersiz Türk Kahvelerimizi içiyoruz ♡♡♡♡

Daha sonra da duşumu alır hazirlanirim kuzucugumun arkadaşı da Annesiyle bize katılacak Uçan fil dumboyu izleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…