Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cok sevindim senin adina. Bizde biberonu birakmak icin adım attik. Gece sutunu bir kez vermeye başladım. Uykusu hâla duzensiz ama cok sık uyanmiyor en azından
Sen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.

Sagol cnm bwnim.hepimizi tek tek sormussun Allah razi olsun.iyyiz canim.ben severim oruc tutmayi hamdolsun cok etkilemez benisen nasilsin.masallah cişide halletmissin gozun aydin.geceyide zamanla halledersiniz insallah
Bende severim bende iyiyim şükür olsun biberondan vazgeçince gece de hallolacak inşallah

Slmlar
İftar 1 kase mercinek corbasi
1 tabak patlican guvec
2 dlm k ekmek

Sonrasinda 2 bardak cay,yarim halley
oynakbasi34 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
afiyet olsun canım iftardan sonra benide çok tatlı isteği basıyor

ya uyurkkenin dışında sorun olmuyor da işte oda sıvı alıp uyuyor ondan
bencede bayram hedefi belirleyelim
Cok sevindim senin adina. Bizde biberonu birakmak icin adım attik. Gece sutunu bir kez vermeye başladım. Uykusu hâla duzensiz ama cok sık uyanmiyor en azından
Ahhhh o biberon bir çıksa hayatimizdan

Ohhh ne güzel ☺☺ valla çok çalıştı dinlensin biraz ramazanda evde olsun sonra zaten askerlikten sonra işin hazır

Hakkinızda hayirlisi olsun rabbim darda birakmasin
Sen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.

21 erken sanki lilos ya 2.5 3 e doğru daha mı çabuk öğreniyorlar ne benn çok denedim ama çok şükür sonki de alisti

Canim ben once gece sütünü kesmem lazimdi. Bezi dopdolu uyaniyor sabah. 2017 temmuz dogumlu şuan 21 aylik kizim. Sonra sırasıyla emzik ve tuvalet eğitimi düşünüyorum.
Kabiz oldugu icin iki üç kez wcye yaptırdık çok korktu çok agladi. Şuan hazir degil. Belki bu yaz bile ogrenemez. Cogu bebek 2.5 3 yaşinda ancak birakiyor. Hayirlisi ben deneyecegim ama zorlamam asla

İşte biz çok aradayız seneye kalırsa geç oluyor bu yaz olursa erken ,bilemedim ki bide erken ya da geç eğitim vermenin ayrıca eğitimi verme şeklinin falan hep ilerde psikolojisini iyi yada kötü etkileyen şeyler olduğu söyleniyor,doğrusu nedir bilemiyorum.

Aynen bende sanırım haziran temmuz gibi bi denerim olmazsa zorlamam seneye kalır artık, kızım gece süt içmez ama uyandığında bayağı ağır bi bezle buluyorum hoş bizim ki sabah sütünü de bıraktı

Cocuklarda aliskanliklari degistirmek sabir isi canim aslinda kolay alisiyorlar biz sabirli oldugumuz surece
Yaz sonuna ertelersen daha iyi olur aslinda eylul ekim gibi deneyebilirsin cok soguk olmuyor havalar
Bizim de uyurken bazen kuru kalkiyor bazen 1 kez falan yapıyor ama yine de uyuyunca bagliyorum pazartesi 2 hafta dolacak pazartesi onu da birakacagim insallah

Bence henuz cis tutma kaslari gelismemis olabilir

Oglumun tuvalet egitiminden once gece bezi yetmezdi sabah 4 gibi falan degistirirdim yoksa sırılsıklam olurdu.egitime basladigimiz gun birden kesildi gece altini islatmasi suan bazen kuru kalkiyor bazen 1 kez falan yapiyor.yani gece islatmasini baz almayin derim

Cok sukur cnm daha iyiyiz. Hayata biraz daha adapte olduk. Annemde sanki biraz daha yatisti, gunluk aglama sıkligi azaldi gibi. Hayat devam ediyor ne yapalim. Kendi anneme diyorumki eve donunce 2 gun yatcam cok yoruldum. Evin tek gelini olunca her is bana bakti. 2 gun dinlencem diyorum ama pazartesi ve sali gunleri islerimde hazir. P.tesi carsiya gitcem sonra hastaneye gitcez anneme randevu aldim ilac yazdircak rapor cikartcak, eminenin ilaci bitiyor kontrolu var. Sali gunu pazar yapcam bir dunya is var

Allah daha kazancli is kapilari acsin insallah

Bende pazartesi baslamayi dusunuyorum wc egitimine

Olabilir

Ben biberonla emzigi biraktirdim darisi beze insallah

Benimkide 27 mayidta 36 aylik olcak

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Kusura bakmayın ama kosturmacadan ancak fırsat buldum yazmaya disardayken şarjı bitti sonra aksam birde eşimin halalarina çaya geçince ancak eve girdik

Şükürler olsun ki kuzum sonuçlarında sıkıntı çıkmadı daha doğrusu EMG de 3 kere kalp atışları yükselmiş ama asla tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değilmiş ♡
Doktor o An birsey yüzünden ufak bir panik atak geçirmiştir dedi ( açıldı olduğumuz gün için )
Yasitlarina göre kalbi çok daha iyi durumda kesinlikle yüzmeye de devam edebilir hatta yapabileceği en güzel spor dedi ♡
Kuzumu karsisına alıp ona anlattı herşeyi ( acilde çocuğun yanında kalp krizi suphesinin söylemesini yanlış buldu hatta Size bile madem öyle bir durum yok söylemesi yanlış sonuçta Anne Babayı boşuna telaslandirmiş oldular dedi ♡ )
Arada tabiki nabız yükselebilir ama o an hiç panik yapacak bir durum yok sadece sakin bir şekilde nefesini düzenlenen hiç bir şey olmaz korkma dedi ♡

Sonradan Anneme haber vermek için aradığımda dün akşam kızımın kuzenleriyle konuşurken anlatigi bir şey duydum meğer haberleri izlerken 5 yaşında bir çocuğun kalp krizi geçirip öldüğünü görmüş ve o durum kafasına takılmış çocuk aklıyla bende her An ölebilirmiyim diye panik yapmış meğer
Kuzenlerı de kizkardesime anlatıp Anne bize de o aletten taktirsana bak Buse böyle böyle dedi bize de baktiralim demişler kızkardeşim de yok zaten sizin her kontrolünü yapıldı ille üzerine para mı vereceğiz bir o kalmıştı demiş gülerek

O bahaneyle sebebini de öğrendik panik atağının Tabi doktor onunla konuştuğu için baya bir rahatladı ve bugün hiç kalbim demedi şükür ♡♡♡♡♡

1 hafta boşuna gerilmisim hatta hastane çıkışı sinirlerim iyice boşaldı sanırım donus yolunda resmen elim ayağım titremeye başladı bir 5 dakika sonra Allahtan eşimle bir yerde buluştuk da arabayı o kullandı yoksa zor gelirdim

Sonra da ingilizce kursu sonrasında doğum günü derken aksam oldu eve geldikten sonra da zaten halalara geçtik

Evet çok şey söyleniyor ama yaz diye düşünme bak ben Nisan da başladım bitti hemen sende eylül debaslasan ekime toplar yavrum

Ay bende gece bezliyim diye düşünüyorum yoruldum alez ve çarşaf yikamaktan

Allah sabır versin anı ölüm gerçekten daha zor oluyor hastalık uca sanki insan biraz alistiriiyor kendini offf allah gani gani rahmet eylesin.

İşler bitmez yorma kendini bende evin tek gelini sayılırım eltim uzakta birde büyük gelin olunca hepten zor oluyor böyle kalabalikli zamanlarda ama Allah a şükür ki gidip yapıyorsun yapıyoruz.

Biberonu nasıl biraktirdin canim

Gelmiş geçmiş olsun. Yasi kacti kuzunun bilmiyorum. 8 yas civari bende bir ara kalbim kalbim diye gezdim buyume ataginda da agri oluyormuş sanirim

Gelmiş geçmiş olsun. Yasi kacti kuzunun bilmiyorum. 8 yas civari bende bir ara kalbim kalbim diye gezdim buyume ataginda da agri oluyormuş sanirim

Benim kuzu da 8 yaşında kim bilir belki oda etkiliyordur çünkü gören herkes boya gitmiş ve zayiflamis tipi bile çocukluktan çıkıyor gibi diyor

Cok mu islatiyor gece.gunduzu ogrenince gece baslayin deniyor ben 2 haftayi doldurmasini bekliyorum onun icin.uyuduktan sonra bezlesen cok islatiyorsa senin icin de rahatlik olur.

Cok sukur cnm.bir sıkinti cikmamis gozumuz aydin

Sagol cnm Allah razi olsun.
Biberon emzigini disleye disleye yirtti bende bak oyle olmaz cigerlerine kacar hasta olursun dedim. Degistirdim emzigi. Bak bu son biberon emzigi baska yok bunuda yirtarsan ablan gibi bardaktan icersin sutunu dedim. Daha oncesinde ara sira bardaktan icirmeye baslamistim. Her gun yirtma diye soyledim 3-5 gun sonra o da hafif yirtilinca dedimki o da yirtilmis cope attim baska yok. Yamam dedi bardaga gectik. Hatta kendinden pipetli bardkla daha rahat icti ilk etapta. O hecenin sbahinda yataginda emzigini kaybetmis seslendi bana uyanir uyanmaz bulamiyorum diye. Ne hikmetse birsen bire emziklerde kayboldu sakladim hepsini krize girer mi acaba diye. Cok sukur istemedi bir daha.

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. iyi misin kuzum goremiyorum seni bir sıkintin yoktur insallah

Günaydın kızlar soran arkadaşlar eksik olmayın iyiyim. Çarşamba günü okulun çevresine sarmaşık türü çiçekler ektik. Hanımeli, yasemin, gül, Amerikan sarmaşığı adını bilemedigim çiçekler. Toprakla uğraşmayı çok seviyorum üç ders saati çocuklarla hallettik. Hafif rüzgar vardı çarptı sanırsam. Akşam ses gitti, boğazım şişti, arkasından öksürük , biraz ateş şifayi kaptim ya da nazar değdi yatağa dusmedim şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…