Sen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.Cok sevindim senin adina. Bizde biberonu birakmak icin adım attik. Gece sutunu bir kez vermeye başladım. Uykusu hâla duzensiz ama cok sık uyanmiyor en azından
Bende severim bende iyiyim şükür olsun biberondan vazgeçince gece de hallolacak inşallahSagol cnm bwnim.hepimizi tek tek sormussun Allah razi olsun.iyyiz canim.ben severim oruc tutmayi hamdolsun cok etkilemez benisen nasilsin.masallah cişide halletmissin gozun aydin.geceyide zamanla halledersiniz insallah
afiyet olsun canım iftardan sonra benide çok tatlı isteği basıyorSlmlar
İftar 1 kase mercinek corbasi
1 tabak patlican guvec
2 dlm k ekmek
Sonrasinda 2 bardak cay,yarim halley
oynakbasi34 Elhan
ya uyurkkenin dışında sorun olmuyor da işte oda sıvı alıp uyuyor ondanBen de bu ara pek ugrayamiyorum malesef herkesin bi telasesi var anlasilan
Annemin 2 hafta bitti 2 hafta kaldi geri sayim basladi artik.hazir o burdayken dip kose temizlige baslayim diyorum ben de.biz de tuvalet egitimini hallettik sukur bugun uzun sure de disardaydik disardayken iyi idare etti mutlu oldum
bencede bayram hedefi belirleyelimRamazana 15 gün kaldı. Şaka maka nisan bitiyor her ne kadar kış gibi soğuk olsa da. Silkelenmemiz lazım, bayramda 5 kg vermiş olsak harika olmaz mi? Bayram hedefleri koyalım. Ben zaten en başından beri bayram için 89 istiyorum 9lardan kurtulmak için. Daha bir yarış havası katalim şuraya
Ahhhh o biberon bir çıksa hayatimizdanCok sevindim senin adina. Bizde biberonu birakmak icin adım attik. Gece sutunu bir kez vermeye başladım. Uykusu hâla duzensiz ama cok sık uyanmiyor en azından
Canım benim çoook teşekkür ederim ilgin içineşim şükür çok daha iyi,akşamları yürüyüş yapıyoruz çok iyi geliyor ikimizede hakkınızda hayırlısı olsun iş için canım inşallah keyifli bol kazançlı yeni bi iş kapısı açılır
Hakkinızda hayirlisi olsun rabbim darda birakmasin
Sen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.
Canim ben once gece sütünü kesmem lazimdi. Bezi dopdolu uyaniyor sabah. 2017 temmuz dogumlu şuan 21 aylik kizim. Sonra sırasıyla emzik ve tuvalet eğitimi düşünüyorum.Sen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.
İşte biz çok aradayız seneye kalırsa geç oluyor bu yaz olursa erken ,bilemedim kiBende severim bende iyiyim şükür olsun biberondan vazgeçince gece de hallolacak inşallah
afiyet olsun canım iftardan sonra benide çok tatlı isteği basıyor
ya uyurkkenin dışında sorun olmuyor da işte oda sıvı alıp uyuyor ondan
bencede bayram hedefi belirleyelim
Ahhhh o biberon bir çıksa hayatimizdan
Ohhh ne güzel ☺☺ valla çok çalıştı dinlensin biraz ramazanda evde olsun sonra zaten askerlikten sonra işin hazır
21 erken sanki lilos ya 2.5 3 e doğru daha mı çabuk öğreniyorlar ne benn çok denedim ama çok şükür sonki de alisti
Aynen bende sanırım haziran temmuz gibi bi denerim olmazsa zorlamam seneye kalır artık, kızım gece süt içmez ama uyandığında bayağı ağır bi bezle buluyorumCanim ben once gece sütünü kesmem lazimdi. Bezi dopdolu uyaniyor sabah. 2017 temmuz dogumlu şuan 21 aylik kizim. Sonra sırasıyla emzik ve tuvalet eğitimi düşünüyorum.
Kabiz oldugu icin iki üç kez wcye yaptırdık çok korktu çok agladi. Şuan hazir degil. Belki bu yaz bile ogrenemez. Cogu bebek 2.5 3 yaşinda ancak birakiyor. Hayirlisi ben deneyecegim ama zorlamam asla
Cocuklarda aliskanliklari degistirmek sabir isi canim aslinda kolay alisiyorlar biz sabirli oldugumuz sureceCok sevindim senin adina. Bizde biberonu birakmak icin adım attik. Gece sutunu bir kez vermeye başladım. Uykusu hâla duzensiz ama cok sık uyanmiyor en azından
Yaz sonuna ertelersen daha iyi olur aslinda eylul ekim gibi deneyebilirsin cok soguk olmuyor havalarSen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.
Bizim de uyurken bazen kuru kalkiyor bazen 1 kez falan yapıyor ama yine de uyuyunca bagliyorum pazartesi 2 hafta dolacak pazartesi onu da birakacagim insallahBende severim bende iyiyim şükür olsun biberondan vazgeçince gece de hallolacak inşallah
afiyet olsun canım iftardan sonra benide çok tatlı isteği basıyor
ya uyurkkenin dışında sorun olmuyor da işte oda sıvı alıp uyuyor ondan
bencede bayram hedefi belirleyelim
Ahhhh o biberon bir çıksa hayatimizdan
Ohhh ne güzel ☺☺ valla çok çalıştı dinlensin biraz ramazanda evde olsun sonra zaten askerlikten sonra işin hazır
21 erken sanki lilos ya 2.5 3 e doğru daha mı çabuk öğreniyorlar ne benn çok denedim ama çok şükür sonki de alisti
Bence henuz cis tutma kaslari gelismemis olabilirAynen bende sanırım haziran temmuz gibi bi denerim olmazsa zorlamam seneye kalır artık, kızım gece süt içmez ama uyandığında bayağı ağır bi bezle buluyorumhoş bizim ki sabah sütünü de bıraktı
Oglumun tuvalet egitiminden once gece bezi yetmezdi sabah 4 gibi falan degistirirdim yoksa sırılsıklam olurdu.egitime basladigimiz gun birden kesildi gece altini islatmasi suan bazen kuru kalkiyor bazen 1 kez falan yapiyor.yani gece islatmasini baz almayin derimAynen bende sanırım haziran temmuz gibi bi denerim olmazsa zorlamam seneye kalır artık, kızım gece süt içmez ama uyandığında bayağı ağır bi bezle buluyorumhoş bizim ki sabah sütünü de bıraktı
afiyet olsun canimmm kahvede süt ve şekeri bırakırsan tadının nasıl harika olduğunu zamanla anlayacaksın çay da ve kahvede şekeri sütlü bıraktığım dan beri tadını alıyorum
afiyet olsun hasibecim nasılsın
Hayırlı akşamlar kızlar ben bu ara epey yok oldum
Eşim işten ayrıldı 1 haftadır evde iş yeri iflas etti zaten oda haziran da çıkacaktı askerlik için erken bir ayrılma oldu bu sebeple bende dikiş ile baya haşır neşir oldum ev işi yemekten sonra direk dikiş odasına geçiyorum saat nasıl ilerliyor anlamıyorum.
Tabi bu arada tuvalet eğitimi vardı onuda hallettik uyku dışında
Yani epeyce yoğun ve yorgunumElhan ablacım nasılsın
oynakbasi34
Banu nasılsın canım kızın nasıl oldu
Lilimam
Meral nasılsın canım esin toparladimi
@Ucukkacikk
Zarpy
@sonundaoldu kızlar nerelerdesiniz
Birbardakcay canım annen gittimi
@umutluanne83 oruç nasıldı canım çok zorladimi
Ben de bu ara pek ugrayamiyorum malesef herkesin bi telasesi var anlasilan
Annemin 2 hafta bitti 2 hafta kaldi geri sayim basladi artik.hazir o burdayken dip kose temizlige baslayim diyorum ben de.biz de tuvalet egitimini hallettik sukur bugun uzun sure de disardaydik disardayken iyi idare etti mutlu oldum
Ramazana 15 gün kaldı. Şaka maka nisan bitiyor her ne kadar kış gibi soğuk olsa da. Silkelenmemiz lazım, bayramda 5 kg vermiş olsak harika olmaz mi? Bayram hedefleri koyalım. Ben zaten en başından beri bayram için 89 istiyorum 9lardan kurtulmak için. Daha bir yarış havası katalim şuraya
Cok sevindim senin adina. Bizde biberonu birakmak icin adım attik. Gece sutunu bir kez vermeye başladım. Uykusu hâla duzensiz ama cok sık uyanmiyor en azından
Sen vazmı geçtin tuvalet eğitiminden Büşracım ? Havalar ısınınca bende başlamayı düşünüyorum ama bize sanırım biraz erken, 4 mayısta 21 aylık olacak kızım.
İşte biz çok aradayız seneye kalırsa geç oluyor bu yaz olursa erken ,bilemedim kibide erken ya da geç eğitim vermenin ayrıca eğitimi verme şeklinin falan hep ilerde psikolojisini iyi yada kötü etkileyen şeyler olduğu söyleniyor,doğrusu nedir bilemiyorum.
Ay bende gece bezliyim diye düşünüyorum yoruldum alez ve çarşaf yikamaktanCocuklarda aliskanliklari degistirmek sabir isi canim aslinda kolay alisiyorlar biz sabirli oldugumuz surece
Yaz sonuna ertelersen daha iyi olur aslinda eylul ekim gibi deneyebilirsin cok soguk olmuyor havalar
Bizim de uyurken bazen kuru kalkiyor bazen 1 kez falan yapıyor ama yine de uyuyunca bagliyorum pazartesi 2 hafta dolacak pazartesi onu da birakacagim insallah
Cok sukur cnm daha iyiyiz. Hayata biraz daha adapte olduk. Annemde sanki biraz daha yatisti, gunluk aglama sıkligi azaldi gibi. Hayat devam ediyor ne yapalim. Kendi anneme diyorumki eve donunce 2 gun yatcam cok yoruldum. Evin tek gelini olunca her is bana bakti. 2 gun dinlencem diyorum ama pazartesi ve sali gunleri islerimde hazir. P.tesi carsiya gitcem sonra hastaneye gitcez anneme randevu aldim ilac yazdircak rapor cikartcak, eminenin ilaci bitiyor kontrolu var. Sali gunu pazar yapcam bir dunya is var
Allah daha kazancli is kapilari acsin insallah
Bende pazartesi baslamayi dusunuyorum wc egitimine
Olabilir
Ben biberonla emzigi biraktirdim darisi beze insallah
Benimkide 27 mayidta 36 aylik olcak
Gelmiş geçmiş olsun. Yasi kacti kuzunun bilmiyorum. 8 yas civari bende bir ara kalbim kalbim diye gezdim buyume ataginda da agri oluyormuş sanirimSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kusura bakmayın ama kosturmacadan ancak fırsat buldum yazmayadisardayken şarjı bitti sonra aksam birde eşimin halalarina çaya geçince ancak eve girdik
Şükürler olsun ki kuzum sonuçlarında sıkıntı çıkmadıdaha doğrusu EMG de 3 kere kalp atışları yükselmiş ama asla tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değilmiş ♡
Doktor o An birsey yüzünden ufak bir panik atak geçirmiştir dedi ( açıldı olduğumuz gün için )
Yasitlarina göre kalbi çok daha iyi durumdakesinlikle yüzmeye de devam edebilir hatta yapabileceği en güzel spor dedi ♡
Kuzumu karsisına alıp ona anlattı herşeyi ( acilde çocuğun yanında kalp krizi suphesinin söylemesini yanlış buldu hatta Size bile madem öyle bir durum yok söylemesi yanlış sonuçta Anne Babayı boşuna telaslandirmiş oldular dedi ♡ )
Arada tabiki nabız yükselebilir ama o an hiç panik yapacak bir durum yok sadece sakin bir şekilde nefesini düzenlenen hiç bir şey olmaz korkma dedi ♡
Sonradan Anneme haber vermek için aradığımda dün akşam kızımın kuzenleriyle konuşurken anlatigi bir şey duydummeğer haberleri izlerken 5 yaşında bir çocuğun kalp krizi geçirip öldüğünü görmüş ve o durum kafasına takılmış çocuk aklıyla bende her An ölebilirmiyim diye panik yapmış meğer
Kuzenlerı de kizkardesime anlatıp Anne bize de o aletten taktirsana bak Buse böyle böyle dedi bize de baktiralim demişlerkızkardeşim de yok zaten sizin her kontrolünü yapıldı ille üzerine para mı vereceğiz bir o kalmıştı demiş gülerek
O bahaneyle sebebini de öğrendik panik atağınınTabi doktor onunla konuştuğu için baya bir rahatladı ve bugün hiç kalbim demedi şükür ♡♡♡♡♡
1 hafta boşuna gerilmisimhatta hastane çıkışı sinirlerim iyice boşaldı sanırım donus yolunda resmen elim ayağım titremeye başladı bir 5 dakika sonra Allahtan eşimle bir yerde buluştuk da arabayı o kullandı yoksa zor gelirdim
Sonra da ingilizce kursu sonrasında doğum günü derken aksam oldueve geldikten sonra da zaten halalara geçtik
Gelmiş geçmiş olsun. Yasi kacti kuzunun bilmiyorum. 8 yas civari bende bir ara kalbim kalbim diye gezdim buyume ataginda da agri oluyormuş sanirim
Cok mu islatiyor gece.gunduzu ogrenince gece baslayin deniyor ben 2 haftayi doldurmasini bekliyorum onun icin.uyuduktan sonra bezlesen cok islatiyorsa senin icin de rahatlik olur.Evet çok şey söyleniyor ama yaz diye düşünme bak ben Nisan da başladım bitti hemen sende eylül debaslasan ekime toplar yavrum
Ay bende gece bezliyim diye düşünüyorum yoruldum alez ve çarşaf yikamaktan
Allah sabır versin anı ölüm gerçekten daha zor oluyor hastalık uca sanki insan biraz alistiriiyor kendini offf allah gani gani rahmet eylesin.
İşler bitmez yorma kendini bende evin tek gelini sayılırım eltim uzakta birde büyük gelin olunca hepten zor oluyor böyle kalabalikli zamanlarda ama Allah a şükür ki gidip yapıyorsun yapıyoruz.
Biberonu nasıl biraktirdin canim
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Kusura bakmayın ama kosturmacadan ancak fırsat buldum yazmayadisardayken şarjı bitti sonra aksam birde eşimin halalarina çaya geçince ancak eve girdik
Şükürler olsun ki kuzum sonuçlarında sıkıntı çıkmadıdaha doğrusu EMG de 3 kere kalp atışları yükselmiş ama asla tehlike oluşturacak bir durum söz konusu değilmiş ♡
Doktor o An birsey yüzünden ufak bir panik atak geçirmiştir dedi ( açıldı olduğumuz gün için )
Yasitlarina göre kalbi çok daha iyi durumdakesinlikle yüzmeye de devam edebilir hatta yapabileceği en güzel spor dedi ♡
Kuzumu karsisına alıp ona anlattı herşeyi ( acilde çocuğun yanında kalp krizi suphesinin söylemesini yanlış buldu hatta Size bile madem öyle bir durum yok söylemesi yanlış sonuçta Anne Babayı boşuna telaslandirmiş oldular dedi ♡ )
Arada tabiki nabız yükselebilir ama o an hiç panik yapacak bir durum yok sadece sakin bir şekilde nefesini düzenlenen hiç bir şey olmaz korkma dedi ♡
Sonradan Anneme haber vermek için aradığımda dün akşam kızımın kuzenleriyle konuşurken anlatigi bir şey duydummeğer haberleri izlerken 5 yaşında bir çocuğun kalp krizi geçirip öldüğünü görmüş ve o durum kafasına takılmış çocuk aklıyla bende her An ölebilirmiyim diye panik yapmış meğer
Kuzenlerı de kizkardesime anlatıp Anne bize de o aletten taktirsana bak Buse böyle böyle dedi bize de baktiralim demişlerkızkardeşim de yok zaten sizin her kontrolünü yapıldı ille üzerine para mı vereceğiz bir o kalmıştı demiş gülerek
O bahaneyle sebebini de öğrendik panik atağınınTabi doktor onunla konuştuğu için baya bir rahatladı ve bugün hiç kalbim demedi şükür ♡♡♡♡♡
1 hafta boşuna gerilmisimhatta hastane çıkışı sinirlerim iyice boşaldı sanırım donus yolunda resmen elim ayağım titremeye başladı bir 5 dakika sonra Allahtan eşimle bir yerde buluştuk da arabayı o kullandı yoksa zor gelirdim
Sonra da ingilizce kursu sonrasında doğum günü derken aksam oldueve geldikten sonra da zaten halalara geçtik
Evet çok şey söyleniyor ama yaz diye düşünme bak ben Nisan da başladım bitti hemen sende eylül debaslasan ekime toplar yavrum
Ay bende gece bezliyim diye düşünüyorum yoruldum alez ve çarşaf yikamaktan
Allah sabır versin anı ölüm gerçekten daha zor oluyor hastalık uca sanki insan biraz alistiriiyor kendini offf allah gani gani rahmet eylesin.
İşler bitmez yorma kendini bende evin tek gelini sayılırım eltim uzakta birde büyük gelin olunca hepten zor oluyor böyle kalabalikli zamanlarda ama Allah a şükür ki gidip yapıyorsun yapıyoruz.
Biberonu nasıl biraktirdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?