Valla onu daha bende bilmiyorumSpor yapınca puanlama oluyomus o ne işe yariyor
TeşekkürlerValla onu daha bende bilmiyorumama galiba sporla daha cok kilo verilebilecegi anlatilmaya calisiliyor
Ben normalde gidip gelip su içiyorum. Ama miktar hic bilmiyorum. Artik surahi doldurcam oyle iccem ne kadar ictigimi gormek icin. Benim sorunum bir yere gidince su içmiyorum. Mesela haftasonu kursta 1 şişe anca iciyorum 6 saat sonrada ya anneme ya kvme yine fazla icmemis oluyorum
Kızlar sular içiliyor mu?
Lütfen ihmal etmeyelim eğer unutuyorsanız telefonda su içme programları onları indirebilir ya da yanınıza yarım lt lik şişe bulundurabilirsiniz mesela hedefiniz 6 tane yarım şişe su bitirmek olsun
Ben suyu çok çok içiyorum emzirdiğim için
Ama gelin görün ki yediklerimi kısamadım bundan sonra azaltmak zorundayım kızım diğer ay ek gıdaya geçince diyetisyene başlayacağım eminim yol gösterir
Ne sen 79.9,nede ben 83 oldukSelam kızlar
80.9 bu hafta kilo bildiririm
Ne sen 79.9,nede ben 83 olduk
Ben de tuttum bugun ,yarinda insallah.Rabbim kabul etsin tum tutulan oruclarii.durmak yok yola devamOlacağız üzülme pes etmek yok ben oruçluyum bugün yarında inşallah sonra pazar ara vereceğim pazartesi cuma yine oruçluyum sende katıl bana daha çabuk görürüz 3 ayların da sevabına nail oluruz dün bugün ve yarın çok büyük sevabı vardı ben bugün ve yarına tutuyorum işte
Olacağız üzülme pes etmek yok ben oruçluyum bugün yarında inşallah sonra pazar ara vereceğim pazartesi cuma yine oruçluyum sende katıl bana daha çabuk görürüz 3 ayların da sevabına nail oluruz dün bugün ve yarın çok büyük sevabı vardı ben bugün ve yarına tutuyorum işte
Ben de tuttum bugun ,yarinda insallah.Rabbim kabul etsin tum tutulan oruclarii.durmak yok yola devam
Ben de tuttum bugun ,yarinda insallah.Rabbim kabul etsin tum tutulan oruclarii.durmak yok yola devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?