Hoş geldin Eslemeymen.. Şu anda yasadigin sıkıntıları hepimiz yaşadık. Aynı cümleleri yeni gelen her üyeye söylüyorum klişe oldu buradaysan eleştirilere de kulak veriyorsan zaman içinde inceldigini görüyorsun. Ben hem kaçamak yaparım, ekmekten gün gezmelerinden vazgeçmem diyorsan canlı kanlı bir diyetisyene git vakit kaybetme derim.Cok tesekkürler gruba kabul ettiginiz için inşallah motive olur ve kilo veririm cünkü o kadar rahatsiz ediyorki üstüme kıyafet bile almak istemiyorum ..cuma dan cumaya mi kilo bildirimi yapicaz
Hosgeldin cnmCok tesekkürler gruba kabul ettiginiz için inşallah motive olur ve kilo veririm cünkü o kadar rahatsiz ediyorki üstüme kıyafet bile almak istemiyorum ..cuma dan cumaya mi kilo bildirimi yapicaz
Benim oğlanlarda biri 3. Sinifta,biride 4. Sinifta basladilar tum ramazani tutmaya.hamdolsun simdi biri 8 e,biri 6 ya gidiyor.tutmaya da devam ediyorlar
Hemde en sicak temmuz,haziranda tuttular
Hoş geldin Eslemeymen.. Şu anda yasadigin sıkıntıları hepimiz yaşadık. Aynı cümleleri yeni gelen her üyeye söylüyorum klişe oldu buradaysan eleştirilere de kulak veriyorsan zaman içinde inceldigini görüyorsun. Ben hem kaçamak yaparım, ekmekten gün gezmelerinden vazgeçmem diyorsan canlı kanlı bir diyetisyene git vakit kaybetme derim.
Günlük menülerini saat saat yazmanı rica ediyorum.
Sabah 00.00
Ara 00.00
Öğle 00.00
Akşamı en geç 20.00 kadar kapatıp su veya çaylara devam edebilirsin. Olur ya bu saatten sonra miden kazinirsa da bir bardak tarçınlı süt veya kefir içebilir , şeker oranı düşük bir porsiyon meyve yiyebilirsin. Dört kaşık yoğurt da olabilir.
Gün içinde en az iki litre su içmelisin.
Pazartesi sabahı aç karnına tuvaletten sonra bir de kontrol tartı bildirimimiz var. Nasıl beslendiğini bilmiyorum sen yazdikca göreceğiz. Kilo verenlerin tecrübelerinden faydalanmalisin. Bunun için de KK Diyet bölümündeki sayfaları bir incele. Kilonu merak ediyorum yazdın mı göremedim. Boy, kilo, yaş yazarsan sevinirim. Zayıflamak istiyorsan bizimle kal Eslem. Başarılar dilerim.
Ben beceremiycem heralde bu yazışma etiketleme işini afedersiniz kusura bakmayinEvet canım Kilo bildirimi cumaya cumayagerçi pazartesi kontrol tartısi da yapıyoruz haftasonu kaçamakları önlemesi için ama cuma kesinlikle yapılması gerek
Bu arada kurallarda da görürsün listeye yeni üyeler ancak 3.cu cuma bildiriminde katılabiliyor ( maalesef bu kural esnetilemiyor editörler kaptanlara Liste duzenlerken boşa iş çıkmasın diye malum bazen gelen ama sonraki hafta yok olanlar da oluyor diye )
Buraya gelen herkes sonradan öğrendi. Yardımcı oluruz.Ben gelemiycem
Ben beceremiycem heralde bu yazışma etiketleme işini afedersiniz kusura bakmayin
Bilmem uğraştırmak istemem isterseniz çıkıyım gruptanBuraya gelen herkes sonradan öğrendi. Yardımcı oluruz.
Olmaz .... gözünü korkutmak için yazmadım yapman gerekenleri. Buraya Eylül'de geldim. 80.2 ile 60.2 ile mezun oldum. Alıntı nasıl yapılır bilmiyordum sen yapabiliyorsun. Ben 50 yaşında bunu ogrendiysem sen daha iyisini yaparsın. Bu kadar çabuk pes etmek olmazBi
Bilmem uğraştırmak istemem isterseniz çıkıyım gruptan
Yok pes etmek degilde beceremem diyeOlmaz .... gözünü korkutmak için yazmadım yapman gerekenleri. Buraya Eylül'de geldim. 80.2 ile 60.2 ile mezun oldum. Alıntı nasıl yapılır bilmiyordum. Ben 50 yaşında bunu ogrendiysem sen daha iyisini yaparsın. Bu kadar çabuk pes etmek olmaz
Eslemeymen2015 H Herseyguzelolacak38 kızlar hoşgeldiniz, başka yeni gelen arkadaş varsa kusura bakmasın gözümden kaçtıysa,bugünlerde fazlaca yoğunum yoksa ben buranın muhtarıyım giren çıkan buraya yazmayıp başka yerlere yazan daha aklınıza gelen gelmeyen bir sürü durumu takip etmeyi kendine görev bilmiş Lili muhtar
Ben gelemiycem
Ben beceremiycem heralde bu yazışma etiketleme işini afedersiniz kusura bakmayin
Ders 1( bu arada öğretmenim)Yok pes etmek degilde beceremem diye
İnşallah istediğin bedene ve kiloya düşersin canım ben de hamilelikten önce giydiğim bir iki gömlek pantolonumu falan denedim gömleklerin önü birleşmedi pantolonlar da popodan yukarı çıkmadı napıcam bilmiyorumBana kimse bisey demiyor, kg cok olunca
Ama ben bazi kiyafetlerden biraz anlamaya basladim hafif incelme var
Benim yolum çok uzun senin kg bana olsa cok iyi
Benimde hedefim bayramda 89 gormek.Diyetisyene kalsa ramazana kadar 90 olurmuşum
Ben de menunu bekliyorum.Bu aradaBonus cancagizim yaziver ordan bana bir 50 dakika yürüyüş ki 20 dakikası sırf merdiven yada bayır yukariydi eve geldiğimde resmen ağrıdan belim koptu ama zorlamadan olmaz yavaş yavaş kiloda gidince daha kolay olacak inşallah
oynakbasi34 Banu sigara böreği o eve hangi ara girdi.... Çocuklar ve eşin diyette sana yardımcı olacaklardi.
Yulaf vardı evde yoğurdun içine koyup yiyebilirdin....Eşin yesin tostunu...Lilim niye keyfin yok diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?