• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menümü yazayım ama sanki fazla oldu gibi bir de evden dışarı çıkmayıp hareketsiz olunca 😟

10.30 kahvaltı
2 küçük yumurta ile yapılmış menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

13.30 ara
1 elma 1 küçük kase ayva kompostosu

15.00 öğle
1 tavuk sarma
2 dilim ekmek
5 tane mücver

Ara
10 badem
3 hurma
Az şekerli kahve

20.00 akşam
1 tavuk sarma
4 mücver
1 dilim ekmek
Yeşil soğan

Şimdiye kadar 2 lt su
Emzirdigin icin cok acikiyosun, normal. Ama mücver beyaz undansa hem oglen hem akşam cok fazla olmuş sanki

Evet beyaz undan Büşra maalesef bugün hata ettim nefsime yenildim yarın telafi etmeye çalışacağım
Kendini suçlu hisset diye yazmadim sakin yanlis anlama. Emziriyosun bide ilk zamanlar adepte olmak cok zor. Ama şoyle dusun dikkat etmezsen dahada uzerine eklersin. Menunde corba oglende aksam da yoktu mesela birine ekleyebilirsin

Kendini suçlu hisset diye yazmadim sakin yanlis anlama. Emziriyosun bide ilk zamanlar adepte olmak cok zor. Ama şoyle dusun dikkat etmezsen dahada uzerine eklersin. Menunde corba oglende aksam da yoktu mesela birine ekleyebilirsin
Bence ilk zamanlar daha kolay diyete adapte olmak,asıl sonra sonra zor😞
Ben mesela 1 ayda 7 kilo vermistim,sonraki ay 5.
Sonra adapte azaldi,oldugim yerde sayiyorum.bide yuruyus yapiyodum.simdi oda yokk

Bence ilk zamanlar daha kolay diyete adapte olmak,asıl sonra sonra zor😞
Ben mesela 1 ayda 7 kilo vermistim,sonraki ay 5.
Sonra adapte azaldi,oldugim yerde sayiyorum.bide yuruyus yapiyodum.simdi oda yokk
İlk donemde adapte olununca hizli gider. Hele benim gibi kgsu fazla olanlar başta hizli verir. Sonra metobolizma durur. Ya sporu arttirmak lazim, ya yediklerini kısmak. Zaten 4 5 kg da bir hafif duraklama normal.
hem sen kendin diyosun yuruyus biraktim diye. Basla bak nasil verirsin tekrar.
Ben suan spor yapamiyorum. Yuruyusede kizimdan dolayi cikamiyorum. Havalar kotu, kizimi zten haftasonu anane ve babannesine birakiyorum haftaarasida yuruyus icin birakmak istemiyorum. Ama 90 olduktan sonra yuruyus sart. Birde havalarda iyi olcak dedesiyle parkta oynarken bende yuruyus yapabilirim

Gecen ayın 13unde 101.8 ile basladim. Ondan onceki hafta 103 gordugum olmustu. Ama onlari bu kış aldigim icin hizli gitti yapismadi kg. Gecen sene nisan ayinda 97 kadar dusmustum diyetisyene devam edemedim. Şuan 13 marttan beri 5.6 kg verdim. Kacamaklarim oldu, sporum fazla yok. Belki daha fazla vermem gerekirdi bilemiyorum. Ama benim hedefim kontrollu kg verip sonrada koruyabilmek. Yasantima bunu adapte edebilmek. Hizli verip hizli almak istemiyorum. Sporuda en yakin zamanda arttircam. Fakat bu aralar cok halsiz, mutsuz keyifsizim. Aylik depresyonum geldi :D

Yok canım Estağfirullah yanlışlarımı elbette söyleyeceksiniz ki doğruları birlikte bulalım
Yarın çorba mutlaka yapacağım ama daha çok mücver kaldı eşim ve kızım yemediği için sadece ben yiyeceğim ziyan olmasın diye çöpe de atamam keşke o kadar çok yapmasaydım

Slm kizlar
Bugun biraz kacamakli oldu

Sabah 2 yk lor 9 zeytin 1 haslama yumurta domates salatalik biber

Ogle ayran ve 10 tane bulgurlu yaprak sarma

Ara besi bir yerde cay

Aksam yogurt corbasi salata turlu (domates biber patlican sogan patates)

Ara visne suyu ve 1 halley (mevlutte dagittik 7si son okuma diye yedim)

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Eki Görüntüle 2259006
Hilalcim bu çayların çok faydasını gördüm. Özellikle yağ yakıcı çayı tavsiye ederim.

Bende bimden cay aldim 5i bir yerde dogadanin bizim yag yakici caya benziyor

Kızlar tam 04:30 saattir hastanedeyiz :KK43:
Küçük kuzum kalbim deli gibi çarpıyor diye tutturunca hastanede aldık soluğu :KK66:
Evde tansiyon aletiyle olctugumde yattigi halde 115 çıktı nabız :KK43:

İnanılmaz kalabalık var ama sağ olsunlar yinede hemen ekg ve röntgen istediler :KK66: tekrar kan tahlili yapıldı şimdi de sonuç göstermek için bekliyoruz :KK66:
Gerekirse tekrar ekg istenebilirmis bu gece :KK66:

İnşallah önemli değildir ama yarını bekleyemezdim bu halde

Gecmis olsun cnm. Holter takilinca dikkat et kablolarini cikarmasin yanlislikla. Insallah kotu bir sonuc gelmez.

Asibem benim.....harika bir menü oluşturmuşsun. Biraz bencilce ama aramıza donmene tekrar menü yazmana o kadar çok sevindim ki....dünya hayatında insan kayıplarla yaşamaya alışıyor. Yaptığımız detoksa ilk üç gün iki kiloya yakın verdim....sonraki günler listeye birebir uymama engel toplantı vb bir şeyler oldu aksilik gibi bini bir para derler ya....birbucukla kapattım haftayı derken....eşim doğum günü sürprizi Bursa'ya götürdü beni.....aslında benimle yapamadığı seyleri özlemiş gibi geldi çaktırmadim tabi.... 50. Yaşimi bol kalorili bir şekilde kutladık.:21: Sonuç başladığım yere yine geldim....işte bu yüzden gelişine çok sevindim sen de benim motivasyon kaynağimsin Asibem...

Tesekkur ederim cnm mesajin icin. Kendimi ozel hissettim :KK23: bende kotuma 2. Gunundeydim heyecanla sabahki sonucu bekliyordum ama haber geldi iste kendimizi bir anda burda bulduk hayat iste. Bende detoxa 97yle basladim 1. Koruma gunu sonunda 93.7 ciktim. Simdi kac oldum Allah bilir. Ilk 5 gun Allah razi olsun komsular yemek getirdi cogunlukla makarna pilav ve patates uzerineydi. Pazar gecesi nasipse eve doncez sali gunu pazardan alisveris yapip carsamba gunu tekrar baslamayi dusunuyorum detoxa şu aldiklarimi bir vereyim diye. Annem bende ramazan girmeden donecek o burdayken rahat rahat bir pazar yapayim. Temizlikte yapcam cok isim var coookkkk

Bulamiyorum Bulamiyorum cnm ani ölümler çok zordur bilirim.
babamla anne oğluma bakmak için bize gliyorlardı her hafta. o haftada geldiler. babam fenalaştı bilinci gitti ambulansla götürdük hastaneye ve o gün vefat etti 54 yaşındaydı :KK43: çok zordur çok. hala inanamıyorum 4 yıl bitti ama hafızamda babam ölmemiş gibi.
Başınız saolsun. eşine desteğinden şüphem yok. amaaaa seninde sağlığın önemli bak sinsi sinsi geliyor hastalıklar. kiloda bunlara neden işte. başladığın diyeti sakın bozma. artılarla gelme. daha taze verdiğin için salınca gelir hepsi.

Allah rahmet eylesin cnm. Allahtan bende ucretsiz izindeydimde annem babamla vakit gecirdi biraz haberi benim yanimdayken almadi o zaman daha kotu olurdu. Vercez cnm insallah bu kilolari baska caremiz yok.

@mavimli
@Birbardakcay
umutluanne83 umutluanne83
Zarpy Zarpy
@sefanur54
Bonus Bonus
Pazartesi menüleri gelmedi. Bazı arkadaşlar da güncel tartı bildirimi yapmadı: Kaptanım, Çaycim, Hilalcim, Dilan, Bonus, umutluannem, Asibecim sen de yaz bitanem..

Cnm burda tartim yok malesef tartilamiyorum. Pazartesi insallah

Haırlanmak ne güzel şeydir :KK200:

Bu sarkiyi cok severim bonusum ❤

GÜNLÜK SPOR LİSTESİ

Cnm ben koydeyim burda spor yapamiyorum gelen giden oluyor anca pazartesi baslarim sen simdiden bana bu hafta icin cizgi cek istersen

Kızlar menulerinize niye yorum yazmıyorsunuz? Herkes fikrini söylese menü sahibi için çok yararlı olur.

Insallah eve donunce o islerede bakicam :KK66::KK48:

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlısabahlar ;)

Nasıl yorulduysam baygın düşmüşüm ;)
Hala da kendime geldim diyemem ama en azından daha iyiyim ;)
Birazdan giyinip kızı okula götüreceğim birde Öğretmenle konuşacağım ;) birde 23 Nisan için kıyafetleri de diğer çocuklara dağıtıp denetecegiz ;)

Canim cok geçmiş olsun Rabbim sifa versin... holter banada takilmisti ama normal hareketlerini yap ki gun içerisindeki durumunu bilelim dedi...ben normal spor falan yapmistim... benim kalp atisim hizi gece cok fazlaydi dr da soyledi gece uyurken cok hizli atmış dediydi... stres dedi demirbeksikligim vardi ondan kaynaklaniyor olabilir demisti... demir ilacina basladim kalp atislarim normale döndü... kuzununda bir demirine baktirsan ?? Benim kizimda bi ara kalbi hızlı atiyordu demir ilacina basladiktan sonra oda normale döndü.... tekrar gecmis olsun banum...

Daha dün akşam yeni başladık Demire ;) belkide dediğin gibi ondan kaynaklanıyor olabilir ;) inşallah öyledir de bizde rahatlariz ;)

IMG_20190417_085918.jpg

Gunaydinnn

Back