Tarçın dök üstüne...iyidir elma... tebrikler...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarçın dök üstüne...iyidir elma... tebrikler...
Emzirdigin icin cok acikiyosun, normal. Ama mücver beyaz undansa hem oglen hem akşam cok fazla olmuş sankiMenümü yazayım ama sanki fazla oldu gibi bir de evden dışarı çıkmayıp hareketsiz olunca
10.30 kahvaltı
2 küçük yumurta ile yapılmış menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
13.30 ara
1 elma 1 küçük kase ayva kompostosu
15.00 öğle
1 tavuk sarma
2 dilim ekmek
5 tane mücver
Ara
10 badem
3 hurma
Az şekerli kahve
20.00 akşam
1 tavuk sarma
4 mücver
1 dilim ekmek
Yeşil soğan
Şimdiye kadar 2 lt su
Evet beyaz undan Büşra maalesef bugün hata ettim nefsime yenildim yarın telafi etmeye çalışacağımEmzirdigin icin cok acikiyosun, normal. Ama mücver beyaz undansa hem oglen hem akşam cok fazla olmuş sanki
Kendini suçlu hisset diye yazmadim sakin yanlis anlama. Emziriyosun bide ilk zamanlar adepte olmak cok zor. Ama şoyle dusun dikkat etmezsen dahada uzerine eklersin. Menunde corba oglende aksam da yoktu mesela birine ekleyebilirsinEvet beyaz undan Büşra maalesef bugün hata ettim nefsime yenildim yarın telafi etmeye çalışacağım
Bence ilk zamanlar daha kolay diyete adapte olmak,asıl sonra sonra zorKendini suçlu hisset diye yazmadim sakin yanlis anlama. Emziriyosun bide ilk zamanlar adepte olmak cok zor. Ama şoyle dusun dikkat etmezsen dahada uzerine eklersin. Menunde corba oglende aksam da yoktu mesela birine ekleyebilirsin
İlk donemde adapte olununca hizli gider. Hele benim gibi kgsu fazla olanlar başta hizli verir. Sonra metobolizma durur. Ya sporu arttirmak lazim, ya yediklerini kısmak. Zaten 4 5 kg da bir hafif duraklama normal.Bence ilk zamanlar daha kolay diyete adapte olmak,asıl sonra sonra zor
Ben mesela 1 ayda 7 kilo vermistim,sonraki ay 5.
Sonra adapte azaldi,oldugim yerde sayiyorum.bide yuruyus yapiyodum.simdi oda yokk
Yok canım Estağfirullah yanlışlarımı elbette söyleyeceksiniz ki doğruları birlikte bulalımKendini suçlu hisset diye yazmadim sakin yanlis anlama. Emziriyosun bide ilk zamanlar adepte olmak cok zor. Ama şoyle dusun dikkat etmezsen dahada uzerine eklersin. Menunde corba oglende aksam da yoktu mesela birine ekleyebilirsin
Eki Görüntüle 2259006
Hilalcim bu çayların çok faydasını gördüm. Özellikle yağ yakıcı çayı tavsiye ederim.
Kızlar tam 04:30 saattir hastanedeyiz
Küçük kuzum kalbim deli gibi çarpıyor diye tutturunca hastanede aldık soluğu
Evde tansiyon aletiyle olctugumde yattigi halde 115 çıktı nabız
İnanılmaz kalabalık var ama sağ olsunlar yinede hemen ekg ve röntgen istediler tekrar kan tahlili yapıldı şimdi de sonuç göstermek için bekliyoruz
Gerekirse tekrar ekg istenebilirmis bu gece
İnşallah önemli değildir ama yarını bekleyemezdim bu halde
Asibem benim.....harika bir menü oluşturmuşsun. Biraz bencilce ama aramıza donmene tekrar menü yazmana o kadar çok sevindim ki....dünya hayatında insan kayıplarla yaşamaya alışıyor. Yaptığımız detoksa ilk üç gün iki kiloya yakın verdim....sonraki günler listeye birebir uymama engel toplantı vb bir şeyler oldu aksilik gibi bini bir para derler ya....birbucukla kapattım haftayı derken....eşim doğum günü sürprizi Bursa'ya götürdü beni.....aslında benimle yapamadığı seyleri özlemiş gibi geldi çaktırmadim tabi.... 50. Yaşimi bol kalorili bir şekilde kutladık. Sonuç başladığım yere yine geldim....işte bu yüzden gelişine çok sevindim sen de benim motivasyon kaynağimsin Asibem...
Bulamiyorum cnm ani ölümler çok zordur bilirim.
babamla anne oğluma bakmak için bize gliyorlardı her hafta. o haftada geldiler. babam fenalaştı bilinci gitti ambulansla götürdük hastaneye ve o gün vefat etti 54 yaşındaydı çok zordur çok. hala inanamıyorum 4 yıl bitti ama hafızamda babam ölmemiş gibi.
Başınız saolsun. eşine desteğinden şüphem yok. amaaaa seninde sağlığın önemli bak sinsi sinsi geliyor hastalıklar. kiloda bunlara neden işte. başladığın diyeti sakın bozma. artılarla gelme. daha taze verdiğin için salınca gelir hepsi.
@mavimli
@Birbardakcay
umutluanne83
Zarpy
@sefanur54
Bonus
Pazartesi menüleri gelmedi. Bazı arkadaşlar da güncel tartı bildirimi yapmadı: Kaptanım, Çaycim, Hilalcim, Dilan, Bonus, umutluannem, Asibecim sen de yaz bitanem..
Haırlanmak ne güzel şeydir
GÜNLÜK SPOR LİSTESİ
CUMA CMRTSİ PAZAR PZRTSİ SALI ÇRŞMBA PRŞMBE Bonus oynakbasi34 @Lilimam25 Elhan Bulamiyorum @ebideryal @Ucukkacikk @Birbardakcay @mavimli Zarpy umutluanne83
Kızlar menulerinize niye yorum yazmıyorsunuz? Herkes fikrini söylese menü sahibi için çok yararlı olur.
Canim cok geçmiş olsun Rabbim sifa versin... holter banada takilmisti ama normal hareketlerini yap ki gun içerisindeki durumunu bilelim dedi...ben normal spor falan yapmistim... benim kalp atisim hizi gece cok fazlaydi dr da soyledi gece uyurken cok hizli atmış dediydi... stres dedi demirbeksikligim vardi ondan kaynaklaniyor olabilir demisti... demir ilacina basladim kalp atislarim normale döndü... kuzununda bir demirine baktirsan ?? Benim kizimda bi ara kalbi hızlı atiyordu demir ilacina basladiktan sonra oda normale döndü.... tekrar gecmis olsun banum...
Gunaydinlarr,bende ayaktayim cocuklari gonderdim okula.ancak gelebildimGünaydın herkese en erkenci benim galiba aranızda 6 dam beri ayaktayım ☀
Cayi sekersiz icmeye basladimda. Su kahveye 1 tane olsun atiyorum seker yaEki Görüntüle 2259367
Gunaydinnn