Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İsmim Büşra ablam. Kk da bu 3. İsmim bilerek zor seçtim bu sefer
Tabiki cok mutlu oldum. Ustelik listelerime tam uyamiyorum. Ama beslenmeyle ilgili nerelerde yanlislar yaptigimi gorup telafi etmeye cabaliyorum. Bu da basari benim icin.
90larda tarti yaziyordukta burda yazdigimizi unutmuşum affola.

Cuma:97.2
Bugun:96.5
Fark : -700 gr

Rakamlar gülüyor resmen....Büşracim diyebiliyorum artık.... tesekkür ederim ismin gibi hep müjdelerle dolsun hayatın....beslenmedeki yanlışlarını bizimle paylaşsan ne güzel olurdu.

Rakamlar gülüyor resmen....Büşracim diyebiliyorum artık.... tesekkür ederim ismin gibi hep müjdelerle dolsun hayatın....beslenmedeki yanlışlarını bizimle paylaşsan ne güzel olurdu.
Kendim farkettikçe de yazarım buraya. 1 aydır bana gore yaptigim en iyi şey şekersiz çay içmek. Çünkü hafta arasi kahvaltiya cay demlemem ama bir ortamda kac tane cay içtiğimin haddi hesabı yok. Asla ama asla yapamam diyordum. Bir sabah ilk cayimi sekerli ictim sonra ki cayimi sekersiz deniycem dedim ve 1 ayı geçti seker atmiyorum.
Basit ama benim icin cok onemliydi, bunu başarabilmekte bana motivasyon kattı..

Hee birde ara ogun hic yapamiyordum. Hâla da çok uydugum soylenemez gercide. Sabah ve aksam 2 ogun beslenme bana uymuyor. Cabuk acikiyorum. Ve gunun acligini aksam yemeginde fulleyerek cikariyodum. Aksam olabildigince az yenmeli normalde.

Utulerimin çoğu bitti azı kaldı Yemek faslim da bitti An itibariyle

Hemen aklimdayken yediklerini de yazayım;

Uyanınca 07.45de
1 kupa sıcak su

Kahvaltı 08.30da
4 yk yulaf ezmesi
2 haşlanmış yumurta
1 fincan naneli limonlu Yeşil çay

Ara 10.00da
1 naneli limonlu yeşil çay

Ara 11.00de
1 sade filtre Kahve

Öğlen 13.00de
1 kase quark
1 kase salata

Ara 15.00dà
1 sade filtre kahve

Aksam 17.30da
1.5 kase Mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu kabak

Spor yok sadece ev işi ama Full

Selam menu vereyim.

11.00
Peynirli yumurta(3 tane kizimla ortak)
2 dilim kepek ekmegi

12.30
Kiraz sapi cayi

15.30
2 lahmacun
Salata
1 ayran

17.00
1 tane magnum dondurma

19.30
Yogurtlu karnabahar haşlama
Salata

Bol yürüyüş vakit tutmadim :)

Dondurma mi ....doktorun mu yazdı.inanmiyorum...iki lahmacun.... Kartvizit istiyorum bir gün lazım olabilir....

Kaptan sıradan bir gün geçirmiş... Amaaaaan kabakla mercimekle gün mü geçer....naapsin( şşşttttt nazar değmesin aman diyiiiiim) quark midir nedir gavur icadı bir şey de yemiş ama kesin ağaç kabuğu gibi bir şeydir...

Selam hanımlar

Sabah 11

1 kaşık muhlama
1 kaşık patlıcan buglama
1 dilim ev böreği tavada yaptım az yağlı ıspanaklı

Aksam 17.00
1 kaşık patlıcan
4 parmak patates
Çay

Şu 1lt

1 saat tempolu yürüyüş

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. oynakbasi34

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla yarına bir odem atıcı çay mı desem şu mu desem bir şey yapayım diyorum azranin doktorunun verdiği tarif deki ise yariyormu özel bir şey verirmisin deneyip memnun kaldığın smotisiz ama çarşamba perşembe oruçluyum inşallah

Diyetisyene gittigim ilk hafta maydanoz kürü yaptim ben. Tansiyon vb sorunun yoksa dene istersen
10 dal maydanoz+1 kabuk tarcin+5 karanfil+1 dilim limon 1 taşım kaynatilip iliyinca iciliyor

Tuvalet egitimi veren hanimlar biz 1 haftalik egitim sonunda sanirim sureci tamamladik darisi basiniza

biz çişini 2 günde hallettik ama kaka uzayacak gibi duruyor 3 4 kez tuvalete sonra altına yaptı korkuyor sanırım
Diyetisyene gittigim ilk hafta maydanoz kürü yaptim ben. Tansiyon vb sorunun yoksa dene istersen
10 dal maydanoz+1 kabuk tarcin+5 karanfil+1 dilim limon 1 taşım kaynatilip iliyinca iciliyor

Ayyyy tadı nasıl cok iğrenç mi

biz çişini 2 günde hallettik ama kaka uzayacak gibi duruyor 3 4 kez tuvalete sonra altına yaptı korkuyor sanırım

Ayyyy tadı nasıl cok iğrenç mi
Çok iç açıcı diyemem. Limonsuzda dene belki daha iyi gelebilir. Fayda sagliyor ama

Vay gadasini aldigimm,hosgelmissin takima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…