İsmim Büşra ablam. Kk da bu 3. İsmim bilerek zor seçtim bu seferTuğbacim bol eksili bir hafta diliyorum canım. Ebegümeci ( kömeç) ve diğer otlar da tüket bol bol.
Allah sabır versin canım. Allah taksiratini affetsin kayınpederinin. Bir şeyler sebep oluyor ömür yolculuğu sona eriyor.
Gülşen diyet mücadelen başarılı bir şekilde sürer inşallah. Gün sonunda menunu bekliyorum.
Aijoo ismin neydi kuzum? Ağzım bir tuhaf oluyor telaffuz edene kadar. Vermek istemezsen de buralik bir isim soyle de öyle hitap edeyim sana. Ne kadar sevindim senin adına maşallah kuzum.Bugünün en güzel haberiydi. Yola devam.... kimbilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Kontrol tartini bana verebilir misin? Bir çetele tutuyorum .
Rakamlar gülüyor resmen....İsmim Büşra ablam. Kk da bu 3. İsmim bilerek zor seçtim bu sefer
Tabiki cok mutlu oldum. Ustelik listelerime tam uyamiyorum. Ama beslenmeyle ilgili nerelerde yanlislar yaptigimi gorup telafi etmeye cabaliyorum. Bu da basari benim icin.
90larda tarti yaziyordukta burda yazdigimizi unutmuşum affola.
Cuma:97.2
Bugun:96.5
Fark : -700 gr
Kendim farkettikçe de yazarım buraya. 1 aydır bana gore yaptigim en iyi şey şekersiz çay içmek. Çünkü hafta arasi kahvaltiya cay demlemem ama bir ortamda kac tane cay içtiğimin haddi hesabı yok. Asla ama asla yapamam diyordum. Bir sabah ilk cayimi sekerli ictim sonra ki cayimi sekersiz deniycem dedim ve 1 ayı geçti seker atmiyorum.Rakamlar gülüyor resmen....Büşracim diyebiliyorum artık.... tesekkür ederim ismin gibi hep müjdelerle dolsun hayatın....beslenmedeki yanlışlarını bizimle paylaşsan ne güzel olurdu.
Hee birde ara ogun hic yapamiyordum. Hâla da çok uydugum soylenemez gercide. Sabah ve aksam 2 ogun beslenme bana uymuyor. Cabuk acikiyorum. Ve gunun acligini aksam yemeginde fulleyerek cikariyodum. Aksam olabildigince az yenmeli normalde.Rakamlar gülüyor resmen....Büşracim diyebiliyorum artık.... tesekkür ederim ismin gibi hep müjdelerle dolsun hayatın....beslenmedeki yanlışlarını bizimle paylaşsan ne güzel olurdu.
Selam menu vereyim.
11.00
Peynirli yumurta(3 tane kizimla ortak)
2 dilim kepek ekmegi
12.30
Kiraz sapi cayi
15.30
2 lahmacun
Salata
1 ayran
17.00
1 tane magnum dondurma
19.30
Yogurtlu karnabahar haşlama
Salata
Bol yürüyüş vakit tutmadim :)
Kaptan sıradan bir gün geçirmiş... Amaaaaan kabakla mercimekle gün mü geçer....naapsin( şşşttttt nazar değmesin aman diyiiiiim) quark midir nedir gavur icadı bir şey de yemiş ama kesin ağaç kabuğu gibi bir şeydir...Utulerimin çoğu bitti azı kaldıYemek faslim da bitti An itibariyle
Hemen aklimdayken yediklerini de yazayım;
Uyanınca 07.45de
1 kupa sıcak su
Kahvaltı 08.30da
4 yk yulaf ezmesi
2 haşlanmış yumurta
1 fincan naneli limonlu Yeşil çay
Ara 10.00da
1 naneli limonlu yeşil çay
Ara 11.00de
1 sade filtre Kahve
Öğlen 13.00de
1 kase quark
1 kase salata
Ara 15.00dà
1 sade filtre kahve
Aksam 17.30da
1.5 kase Mercimek çorbası
1 kase yoğurtlu kabak
Spor yok sadece ev işi ama Full
Bugün ödül günü olsunduDondurma mi ....doktorun mu yazdı. inanmiyorum...iki lahmacun.... Kartvizit istiyorum bir gün lazım olabilir....
Afiyet olsun o zaman....aklıma da geldi....yoksa direkt oklavayı alırdım. İyi ki acele etmemisim.Bugün ödül günü olsundu
Diyetisyene gittigim ilk hafta maydanoz kürü yaptim ben. Tansiyon vb sorunun yoksa dene istersenElhan abla yarına bir odem atıcı çay mı desem şu mu desem bir şey yapayım diyorum azranin doktorunun verdiği tarif deki ise yariyormu özel bir şey verirmisin deneyip memnun kaldığın smotisiz ama çarşamba perşembe oruçluyum inşallah
Darisi başımıza diyecegim ama benim kiz suan wcden cok korktuTuvalet egitimi veren hanimlar biz 1 haftalik egitim sonunda sanirim sureci tamamladik darisi basiniza
Tuvalet egitimi veren hanimlar biz 1 haftalik egitim sonunda sanirim sureci tamamladik darisi basiniza
Diyetisyene gittigim ilk hafta maydanoz kürü yaptim ben. Tansiyon vb sorunun yoksa dene istersen
10 dal maydanoz+1 kabuk tarcin+5 karanfil+1 dilim limon 1 taşım kaynatilip iliyinca iciliyor
Çok iç açıcı diyemem. Limonsuzda dene belki daha iyi gelebilir. Fayda sagliyor amabiz çişini 2 günde hallettik ama kaka uzayacak gibi duruyor 3 4 kez tuvalete sonra altına yaptı korkuyor sanırım
Ayyyy tadı nasıl cok iğrenç mi
Vay gadasini aldigimm,hosgelmissin takimaGünaydın kızlar güzel güneşli bir Kayseri sabahından merhaba ☀
Saat 6 dam beri bebe sallıyorumGece eşim şehir dışından geldi haliyle yorgun onun horlamaları ninni gibi geliyor kızıma bana da ızdırap gibi
Bugün inşallah eskisi gibi elime defterimi kalemimi alıp kısa ve uzun vadeli hedeflerimi ve onlara ulaşmak için spor beslenme ruh temizliği adına neler yapacağımı planlayacağım
Şunu biliyorum ki emek olmadan hiçbir şeye ulaşamayız yarım kalır
Sizler nasıl besleniyorsunuz kızlar?Diuetisyene giden var mı ? Ya da önereceğiniz şeyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?