- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kek miBüyük kızım bugün kek yaptıama daha tadına dahi bakmadım ♡ hatta cogunu apartmandaki komşulara dağıtık
Birinin tabağı vardı boş gondermeyeyim diye bekletiyordum 3 gündür diğer ikiside benim kızın arkadaşları zaten
Şu anda eşim yanımda yiyor ama nedense benim düşüncesi bile midemi bulandirdikaldı 3 dilim onuda kızlar nasılsa bugün yarın yerler
![]()
Merhaba arkadaşlar
Ben Gülşen daha önce bu takımın üyesiydim ve maalesef mezun olamadan izne ayrılmıştım en son 10 binli sayfalarda olduğumu hatırlıyorum ama maaşallah aradan çok uzun zaman geçmiş sanırım 3-4 yıl
Tekrar dönmek istiyorum fakat listeye dahil olup olmayacağımı bilmiyorum yni ilk önce kendime inanmam lazım
33Yaşındayım 2 buçuk aylık lohusayım :)
Diğer kızım6 yaşında
Anlayacağınız emziren lohusa depresif kendini beğenmeyen ama yine de sağlıklı kilo vermek isteyen biri var karşınızda
Şuanda bit diyet listem yok bebeğimin 4. Ay bitiminde diyetisyenle devam etmek istiyorum o zamana kadar da ne kadar verirsem kardır
En önemli nokta
Boyum 160
Kilom 74 civarı sabah aç karnına tartılıp gerçek sonucu yazarım
Takım kaptanımız Banu nun ve sizlerin de desteğiyle el birliğiyle kiloları verip kurtulalım inşallah
Hoşgeldiniz. Öncellikle bebeginiz hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. İnşallah el birliği ile verebiliriz şu kilolari :)Merhaba arkadaşlar
Ben Gülşen daha önce bu takımın üyesiydim ve maalesef mezun olamadan izne ayrılmıştım en son 10 binli sayfalarda olduğumu hatırlıyorum ama maaşallah aradan çok uzun zaman geçmiş sanırım 3-4 yıl
Tekrar dönmek istiyorum fakat listeye dahil olup olmayacağımı bilmiyorum yni ilk önce kendime inanmam lazım
Diğer kızım6 yaşında
Anlayacağınız emziren lohusa depresif kendini beğenmeyen ama yine de sağlıklı kilo vermek isteyen biri var karşınızda
Şuanda bit diyet listem yok bebeğimin 4. Ay bitiminde diyetisyenle devam etmek istiyorum o zamana kadar da ne kadar verirsem kardır
En önemli nokta
Boyum 160
Takım kaptanımız Banu nun ve sizlerin de desteğiyle el birliğiyle kiloları verip kurtulalım inşallah
Teşekkür ederim canım iyi ki varsın Kızları da ikna edelimGulsencigim ♡♡♡♡ yuvaya dönmene sevindimdiğer kızları da ikna edelim de benide kanatlarinizin altına alın tekrar birlikte verelim ♡♡♡♡
Sağ Olsun buradaki kızlar da benle uğraşıyorlar aylardırbiliyorsun tam olacak diyorum nazar deyor ellammmm
Emin ol buradaki kızlar baştaElhan seni çok motive edeceklerdir
Hadi gazan mübarek olsun şimdiden
Çok sağolun inşallah sizlerin de desteğiyle kilocukları veririzHoşgeldiniz. Öncellikle bebeginiz hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun. İnşallah el birliği ile verebiliriz şu kilolari :)
Yavrum ben sana aslında çok yakınım. Çok uysal bir hatunsun ama bir yanın var ki dağılmaya çok musaitsin. Çok hareketli bir hayatın var her şeye yetişmeye derman olmaya çalışıyorsun ama aklında olması gereken en önemli şeyi hep unutuyorsun. Bu koşuşturmalarina bir çare olmayacağını anladım. Yapacak tek şey bunun bitmesi değil bu ekşinli hayata senin düzenini eklemek lazım. Beslenme cantanla gezmek zorundasın. Yani bu karmaşayi avantaja çevirebiliriz. Bir gece önce yarının yemekleri hazırlanacak. Yarın öğlen ve akşam ne yiyeceksen pişirip dolaba koyacağız. Atıştırmalıklar dahil...Bu ozveriyi yaparsın di mi....Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Şükür kavusturana
Dünden beri yine siteye giremedim bir türlüdaha doğrusu benim internet bitti evdeki Modem de kafayıyedi
Kaç kere müşteri hizmetlerini aradık ama bir türlü duzelmedi
En sonunda büyük kızın internetine ortak oldum ( eşimin kullandığı telefonda paylaşım olmuyor internet ufak bir arizadan )
Gerci oda çakal saat ücreti 15 liranı alırım diye dalga geçiyor benle
Sanirim modemi degisecekler en Son eşime öyle demişler
Bu arada küçük kuzum da hastakarnım ağrıyor halim yok diye ağladı durdu
saliya zaten randevu almıştım yarın da gondermeyecegim yatsın evde
sıcak su torbası koyarım olmadı daha gecmezse
Evet eski doğal halinden eser kalmadıhe çok güzel kilolar verdi ama sonradan abarttı kas yapmayı
Eski eşiyle de hesapta çok. Mutlu görünüyordu ama demekki geçmişte bir şeyler kopmuş ki çocuk uğruna da olsa evlilik sürmedişimdiki zaten tam onun kafasında olduğu için daha mutlu gibi
ogluda maşallah çabuk alıştı ♡ yavrum en çıkana uzulmustum ilk evlenecegini görünce sonuçta eşi dünya iyisi de olsa Anne Babasından bir başkasıyla birlikte ( he belki babadan sevgili yapmıştır ama işte olan hep çocuklara oluyor )
Ay nerden nereye geldim
Canimmmmm valla harikasın her zamanki gibi ♡
Keşke yakın olsak da ciddenbeni bir silkelesen hatta gerekirse oklavayla yumusatsan
Bir sersemliktir gidiyor hani tipik depresyonlular gibi hiç kafamı kaldirasim yok bütün gün uyumak istiyorum
Ben randevu bulabilsem de şu şekerime ve diğer değerlerim bir baktirsamsanki bütün enerji tükendi
hayır nasıl bir şeyse boş randevu da yok istediğim hastanede
olmadı başka yere bakacağım yoksa cidden sonum kötü
karpuz gibi yatmak hiç bana göre değil ama takatim yok yeminle
![]()
Sen de bizim canimizsin güzel mavişim.Canımsın.
Bir yerden tekrar başlamak lazım.Birlikte hareket edelim nolur.Yarın sabah bir tartılıp bakalım önce. İyi fikir.
Bakma zaten ...bildiğin kek.... çocuklar yesin afiyetle....Benim kızın maşallah elinin lezzeti benimkinden iyiben tuzlu poğaça yapsam pek kabarma ama o yaptığında resmen aynı tarif de olsa patlar
Kekin çoğunudağıttı diye demez mi isterseniz bir tane daha yapayımDedim seni öldürürüm bütün gün kek mi yiyecegiz yeter uzun zaman kek yok bundan sonra
hala da tadina bakmadım ama
![]()
Çayimmmmm en sevdiğim...
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ne iyi ettin de geldin. Biz doğuştan iknayiz hiç meraklanma....tek iste kilo vermeyi....günlük yediğin şeyleri yaz...nasıl beslendiğini bir görelim.... Allah'ın izniyle doğum kilolarinin hepsinden kurtulursun.Merhaba arkadaşlar
Diğer kızım6 yaşında
En önemli nokta
Boyum 160
Kesinlikle yardımcı oluruz kaptanım.Nazar değmiyor sen yeterince kendini sevmiyorsun. Yoksa her şey yoluna girecek. Yarin ne yiyeceğini düşünmeye başla şimdiden. Bak ciddiyim harika bir gün geçirmezsen Eyüp'ü dar ederim sana....Durduk yere niye dellendim şimdi.... Allah Allah...aklıma düzensiz beslenmeler geldi birden....İpin ucu bizde....sıkı tutalım biraz....Gulsencigim ♡♡♡♡ yuvaya dönmene sevindimdiğer kızları da ikna edelim de benide kanatlarinizin altına alın tekrar birlikte verelim ♡♡♡♡
Sağ Olsun buradaki kızlar da benle uğraşıyorlar aylardırbiliyorsun tam olacak diyorum nazar deyor ellammmm
Emin ol buradaki kızlar baştaElhan seni çok motive edeceklerdir
Hadi gazan mübarek olsun şimdiden
Yanındayız merak etme sen...Sen de bizimle olursan her şey daha güzel olur inşallah...Teşekkür ederim canım iyi ki varsın Kızları da ikna edelim
Yine yanlış etiketSabah
4.zeytin
1 ceri domates
2 tam buğday ekmek boş tost ta bastım ısıtmak için
Çay
Aksam
1.5 kepçe çorba
Yarım kepçe bezelye
Salata
Çeyrek elma
Şu 1 litre
2.5 saat aralıksız yürüdüm ve tüm evi dip bucak temizledim felaket hareketli bir gündü yarına misafirim var kızımı uyutup uyuyacagim
@Elhanoynakbasi34
Neyi yanlış kızYine yanlış etiket![]()
Ay güldürdün beni. Eşimle bunun taklidini çok yapariz biz
Yavrum ben sana aslında çok yakınım. Çok uysal bir hatunsun ama bir yanın var ki dağılmaya çok musaitsin. Çok hareketli bir hayatın var her şeye yetişmeye derman olmaya çalışıyorsun ama aklında olması gereken en önemli şeyi hep unutuyorsun. Bu koşuşturmalarina bir çare olmayacağını anladım. Yapacak tek şey bunun bitmesi değil bu ekşinli hayata senin düzenini eklemek lazım. Beslenme cantanla gezmek zorundasın. Yani bu karmaşayi avantaja çevirebiliriz. Bir gece önce yarının yemekleri hazırlanacak. Yarın öğlen ve akşam ne yiyeceksen pişirip dolaba koyacağız. Atıştırmalıklar dahil...Bu ozveriyi yaparsın di mi....
Sen de bizim canimizsin güzel mavişim.
Bir yerden tekrar başlamak lazım.Birlikte hareket edelim nolur.
Bakma zaten ...bildiğin kek.... çocuklar yesin afiyetle....
Çayimmmmm en sevdiğim...
Hayırlı olsun bebeğiniz. Ne iyi ettin de geldin. Biz doğuştan iknayiz hiç meraklanma....tek iste kilo vermeyi....günlük yediğin şeyleri yaz...nasıl beslendiğini bir görelim.... Allah'ın izniyle doğum kilolarinin hepsinden kurtulursun.
Kesinlikle yardımcı oluruz kaptanım.Nazar değmiyor sen yeterince kendini sevmiyorsun. Yoksa her şey yoluna girecek. Yarin ne yiyeceğini düşünmeye başla şimdiden. Bak ciddiyim harika bir gün geçirmezsen Eyüp'ü dar ederim sana....Durduk yere niye dellendim şimdi.... Allah Allah...aklıma düzensiz beslenmeler geldi birden....İpin ucu bizde....sıkı tutalım biraz....
Yanındayız merak etme sen...Sen de bizimle olursan her şey daha güzel olur inşallah...
Günaydın kızlar güzel güneşli bir Kayseri sabahından merhaba ☀
Saat 6 dam beri bebe sallıyorumGece eşim şehir dışından geldi haliyle yorgun onun horlamaları ninni gibi geliyor kızıma
bana da ızdırap gibi
Bugün inşallah eskisi gibi elime defterimi kalemimi alıp kısa ve uzun vadeli hedeflerimi ve onlara ulaşmak için spor beslenme ruh temizliği adına neler yapacağımı planlayacağım
Şunu biliyorum ki emek olmadan hiçbir şeye ulaşamayız yarım kalır
Sizler nasıl besleniyorsunuz kızlar?Diuetisyene giden var mı ? Ya da önereceğiniz şeyler ?
Şimdi tartıldım 73.8 imDoğum yapınca 70 tim resmen 4 kilo almışım süt olsun diye bol bol çoğu zaman şekerli şeyler yedim
Neyse zararın neresinden dönülse kardır
O zaman ilk kısa hedefim 70 olsun
Aslında canım küçük kağıtlara not yazıp buzdolabına filan asmak lazımGünaydın canım ♡♡♡♡
Maşallah enerjik bir baslangic yapmışsın
Bende aslında NOT etsem ufak tefek hedeflerini ve en azından katı kurallarimisonuçta söz uçar yazı kalır ve sonra neydi baştan koyduğum hedef diye dusunmemis olurum
![]()