• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Şimdi eve yeni girdik :KK66:

Doktor kalp çarpıntısı da olduğunu duyunca kalp krizi mi diye bir sürü tahlil yaptı :KK43:
Filmler EKG falan derken birde sonuç göstermek için bekledik :KK66: şükür kalp krizi yokmuş ( küçük çocuklarda da olabiliyor sonuçta ) ama bana hemen ilk fırsatta çocuk kardiyologu görsün dedi :KK66:
Ritim bozukluğu varmış büyük ihtimalle ( durduk yere çarpıntı hissi olabilirmiş yorgunluk olmasa da )

Yarın çocuk doktoruna götüreceğim nasılsa :KK66: durumu ve bu gece yasadiklarimizi anlatıp onun yonlendirmesiyle o hastanedeki doktoruna göstereceğim :KK66:

Bir günümüz de aksiyonsuz gecti diye sevinmeye gelmiyor hemen bir aksiyon çıkıyor :KK70: Rabbime şükür ki en azından kalp krizi değil ♡ inşallah yarın da ona göre tedaviye devam edilir :KK66:
Canım çok geçmiş olsun Allah korktuğunuza uğratmasın

Günaydın kızlar dün akşam biraz dolaşmaya çıkmıştım telefonu arabada unutmuşum tekrar aşağı inip almaya erindim şimdi eşim getirdi sağolsun dolayısıyla menümü yazamamıştım

İşte dün ki menüm

Sabah
3-4 küçük domates
1.5 salatalık
Yarım demet tere
1.5 yumurta
1.5 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

Ara
1 elma

Ara
1 küçük muz

Öğle
1 büyük kase yoğurt
2 dilim ekmek
Bol marul ve roka

Akşam
1 kase sulu köfte
1 dilim ekmek
Booool salata

Ara
4 büyük çilek

2.5 lt su

Evet yazınca gözüme çok geldi 😟halbuki yatarken hala karnım açtı
Bir de yemeyince sütüm olmuyor psikolojisindeyim

Siz emzirme dönemini nasıl geçirdiniz önerilerinizi bekliyorum
Canım beş dilim ekmek çok fazla geldi bana....diğerleri çok güzel... Bel ve kalcalarda birikecek onlar. Vücut sonra lazım olur diye kullanmıyor. Kendine daha sağlıklı enerji kaynakları bulmam lazım. Menunde kuru meyve çığ kuruyemiş göremedim. Hiç kaçamak yapmamışsin çok güzel. Sadece ekmek eleştirimi düşünürsen sevinirim. Öğün saatlerini de yazar mısın bir dahakine

günaydın kızlar..
ay beğene beğene gidiyordum ama omuyormuş meğer :D
hepinizi beğedim haberiniz ola :D
Tuğbacim bol eksili bir hafta diliyorum canım. Ebegümeci ( kömeç) ve diğer otlar da tüket bol bol.
Allah sabır versin canım. Allah taksiratini affetsin kayınpederinin. Bir şeyler sebep oluyor ömür yolculuğu sona eriyor.
Gülşen diyet mücadelen başarılı bir şekilde sürer inşallah. Gün sonunda menunu bekliyorum.
Aijoo ismin neydi kuzum? Ağzım bir tuhaf oluyor telaffuz edene kadar. Vermek istemezsen de buralik bir isim soyle de öyle hitap edeyim sana. Ne kadar sevindim senin adına maşallah kuzum. :nazar: Bugünün en güzel haberiydi. Yola devam.... kimbilir sen ne kadar mutlu olmuşsundur.
Kontrol tartini bana verebilir misin? Bir çetele tutuyorum .

otları çok severim. yerim cnm:KK200:

Bulamiyorum Bulamiyorum cnm ani ölümler çok zordur bilirim.
babamla anne oğluma bakmak için bize gliyorlardı her hafta. o haftada geldiler. babam fenalaştı bilinci gitti ambulansla götürdük hastaneye ve o gün vefat etti 54 yaşındaydı :KK43: çok zordur çok. hala inanamıyorum 4 yıl bitti ama hafızamda babam ölmemiş gibi.
Başınız saolsun. eşine desteğinden şüphem yok. amaaaa seninde sağlığın önemli bak sinsi sinsi geliyor hastalıklar. kiloda bunlara neden işte. başladığın diyeti sakın bozma. artılarla gelme. daha taze verdiğin için salınca gelir hepsi.

1.4 yagdan vermisim 2 kg da odem atmisim 3.5 kg eksi geldim :D

Süpersin canım ;) dahası da gelecek inşallah ♡

Benim ütü ve camasir disardan taşcak. Ben daha eve yeni geldim yemegimde yok :/

Valla dün tam 4 gömlek kaldı diye sevinirken yikadiklarimin da kurduğunu fark ettim :D Tabi hastane olaylarının olunca onlarda kaldı bugün hallederim artık mecbur ;)

Kaptan sıradan bir gün geçirmiş... Amaaaaan kabakla mercimekle gün mü geçer....naapsin( şşşttttt nazar değmesin aman diyiiiiim) quark midir nedir gavur icadı bir şey de yemiş ama kesin ağaç kabuğu gibi bir şeydir...:63:

Deydi ya laaaaa :D
Bende o cekecekken hastanede soluğu aldım :D neyse buna da şükür ;)

Canım beş dilim ekmek çok fazla geldi bana....diğerleri çok güzel... Bel ve kalcalarda birikecek onlar. Vücut sonra lazım olur diye kullanmıyor. Kendine daha sağlıklı enerji kaynakları bulmam lazım. Menunde kuru meyve çığ kuruyemiş göremedim. Hiç kaçamak yapmamışsin çok güzel. Sadece ekmek eleştirimi düşünürsen sevinirim. Öğün saatlerini de yazar mısın bir dahakine
Evet ekmek noktasında maalesef çok kötüyüm hatta iyice saçmalayıp günde 1 ekmek yiyordum sanki ekmek yemeden kaç tabak yemek yersem yiyeyim doymuyor hissediyorum biliyorum tamamen psikolojik
En kısa zamanda ekmek dilimimi 3 e indireceğim inşallah
Saat olarak da aklımda kaldığınca yazmaya çalışırım teşekkürler çok ilgilisisiniz

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Doktor kontrolünden de döndük ;) Çocuk doktoruna dün geceki maceramizi anlattık :( tabi sonuçları da gösterdik ve en kısa zamanda çocuk kardiyoloji doktoruna gösterin dedi ;) Ritim bozukluğu olabilirmiş ona göre de ;)
Antibiyotik, D Vitamini ve çinko yazdı ve 15 gün sonra tekrar gel tahlilleri tekrarlayalim dedi ;) inşallah o zaman değerler düşmüş olur ;)

Umutluannem cissli menüyü özellikle yazmalisin görmen lazım. Sonuçta yedin onu...bir daha yiyeceğini sanmam...sadece güzel menüleri yazmıyoruz tatlım....hafta içinde kilo kaybını değerlendirmemiz açısından çok önemli...bir iki oklava yemeden olur mu hem....:sinirli:
Ayy ablamm nesini yazıyimm
Bildigin gün tabagı istee😒😒

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Doktor kontrolünden de döndük :KK66: Çocuk doktoruna dün geceki maceramizi anlattık :KK43: tabi sonuçları da gösterdik ve en kısa zamanda çocuk kardiyoloji doktoruna gösterin dedi :KK66: Ritim bozukluğu olabilirmiş ona göre de :KK66:
Antibiyotik, D Vitamini ve çinko yazdı ve 15 gün sonra tekrar gel tahlilleri tekrarlayalim dedi :KK66: inşallah o zaman değerler düşmüş olur :KK66:

Görüşemedik banuş hayırdır noldu?

Görüşemedik banuş hayırdır noldu?

Sorma canım gece hastanelik olduk küçük kuzu kalbim diye tutturunca :(
Aksam 19.00da evden çıktık 01.45de eve girdik :( kalp krizinden suphelendiler ama şükür değilmiş ;) yinede çocuk kardiyolojine yonlendirdiler ritim bozukluğu olabilir diye ;)
Bakalim öğleden sonra netleşecek inşallah ;)

Anlayacağın yine kaptan hastane köşelerinde :D bakma kuzu rahat diye bende rahatım ;) Şükür animiza diyebiliyorum en azından

Şansa öğleden sonra çocuk kardiyoloji doktoruna boş randevu buldum :KK66: öğleden sonra tekrar hastane yolu göründü ama en azından içim rahat eder doktorla görüştükten sonra ♡
Banuşum abimin kizinda da aynı rahatsızlık belirtileri görülmüştü 10 yaşlarındaydı o zamanlar.... Tetkiklerden bir bulguya ulaşamayınca doktor bu yaştaki çocuklarda rastlanabilir demişti. Kalp büyüyormuş çocuk büyüdükçe...ilk başlarda vücut alisamiyormus bu duruma...bakalım sana ne diyecekler.

Sorma canım gece hastanelik olduk küçük kuzu kalbim diye tutturunca :(
Aksam 19.00da evden çıktık 01.45de eve girdik :( kalp krizinden suphelendiler ama şükür değilmiş ;) yinede çocuk kardiyolojine yonlendirdiler ritim bozukluğu olabilir diye ;)
Bakalim öğleden sonra netleşecek inşallah ;)

Anlayacağın yine kaptan hastane köşelerinde :D bakma kuzu rahat diye bende rahatım ;) Şükür animiza diyebiliyorum en azından
Gecmis olsun Allah tekrar yasatmasin

Back