- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Oglenlik kendime yoğurtlu kabak yapacağımbirde mercimek çorbası yaparım şimdi ♡
Evdekiler için kalan kabakla mücver yapacağımöğlen kuşum da yer en azından
Aksamlik da tam karar vermedim ama ben yine çorba ve yanına hafif bir şeyler yerimevdekilere aksamlik yeşil mercimek yaparım ( eşim çorba icmez bari sulu yemek olsun dedim ) evde Protein olarak birşey yok şu anda hatta yarın çıktığımda alırım
cnm kabak cacığı denedi süper tok tutuyor ve güzel eksiler geliyor..
İşte bugün onu yapayım diyorumevdekiler göre yemek değil o aslında hem lezzetli hemde yağ yakıyor
Mucvere az da olsa un ekliyorum diye ben yemek istemiyorumkarbonhidrati mümkün olduğu kadar tuketmemeyi deneyeceğim
Ben diyetisyene gidiyorum. İmkan varsa sende diyetisyen destegi alirsan daha iyi olabilirGünaydın kızlar güzel güneşli bir Kayseri sabahından merhaba
Saat 6 dam beri bebe sallıyorumGece eşim şehir dışından geldi haliyle yorgun onun horlamaları ninni gibi geliyor kızıma bana da ızdırap gibi
Bugün inşallah eskisi gibi elime defterimi kalemimi alıp kısa ve uzun vadeli hedeflerimi ve onlara ulaşmak için spor beslenme ruh temizliği adına neler yapacağımı planlayacağım
Şunu biliyorum ki emek olmadan hiçbir şeye ulaşamayız yarım kalır
Sizler nasıl besleniyorsunuz kızlar?Diuetisyene giden var mı ? Ya da önereceğiniz şeyler ?
mücver yeme cnm aynen. yedikçe yeniyor mücver
ama bu salata hemen doyuruyor. nacizane tavsiyem akşam öğünü yap. hep bağırsak çalışır hem sabah çok daha eksi olur
Bugün diyetisyen kontrolü var. Da da daaam
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama bebek ek gıdaya geçmeden başlamak istemiyorum 2 ay sonra gideceğim inşallah o zamana kadar 3-4 kilo versem süper olacakBen diyetisyene gidiyorum. İmkan varsa sende diyetisyen destegi alirsan daha iyi olabilir
Slm kizlar
Allah razi olsun bassagligi dilekleriniz icin
Ormanda agac isi yapiyorlardi orada rahatsizlanmis kalp krizi gecirmis. Ormanda supheli olum oldugu icin savci gelmis sonrasinda otopsi yapildi kalpte 3 damari tikaliymis. Simdiye kadar bir sikayeti olmamisti ya da fark etmemisti. Vade dolunca bir seyler sebep oluyor iste.
1.4 yagdan vermisim 2 kg da odem atmisim 3.5 kg eksi geldimHadi bakalım bol bol yağdan gitmiş olsun inşallah
Allah rahmet eylesin cok uzuldum. Ani ölüm çok zor. Kasim ayinda esimin dedesini ani kaybettik bizde..Slm kizlar
Ormanda agac isi yapiyorlardi orada rahatsizlanmis kalp krizi gecirmis. Ormanda supheli olum oldugu icin savci gelmis sonrasinda otopsi yapildi kalpte 3 damari tikaliymis. Simdiye kadar bir sikayeti olmamisti ya da fark etmemisti. Vade dolunca bir seyler sebep oluyor iste.
Benim ütü ve camasir disardan taşcak. Ben daha eve yeni geldim yemegimde yok :/Anam pek bir hamarat gördüm kendimi bugünsalonum da tamam bir tek ütüler kaldı onlara da birazdan başlarım maşallah dağ gibi ütü ama bugün onları da bitireyim ki yarına iş kalmasın
Tuğbacim bol eksili bir hafta diliyorum canım. Ebegümeci ( kömeç) ve diğer otlar da tüket bol bol.cnm kabak cacığı denedi süper tok tutuyor ve güzel eksiler geliyor..
Allah sabır versin canım. Allah taksiratini affetsin kayınpederinin. Bir şeyler sebep oluyor ömür yolculuğu sona eriyor.Slm kizlar
Gülşen diyet mücadelen başarılı bir şekilde sürer inşallah. Gün sonunda menunu bekliyorum.Merhaba kızlar şuana kadar gayet iyi geçti günüm bakalım bu saatten sonra cozutmam inşallah
Aijoo ismin neydi kuzum? Ağzım bir tuhaf oluyor telaffuz edene kadar. Vermek istemezsen de buralik bir isim soyle de öyle hitap edeyim sana. Ne kadar sevindim senin adına maşallah kuzum.1.4 yagdan vermisim 2 kg da odem atmisim 3.5 kg eksi geldim
Ay güldürdün beni. Eşimle bunun taklidini çok yapariz biz
Slm kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?