• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sorma hatun ikinci kocaya da gidince iyice kas yapmaya odaklandı :KK70: özellikle spor yaparken çok faydası var diyordu ama şimdi baya bacak çalıştığı için bacakları kas yüzünden kalinlasti :KK66: bir ara müthiş bir fiziği vardı şimdi katan şişti :KK43:

bilmem ben fiziğini sevmedim hiç yani bacakları iyi durumda değil diye zayıfsın de sismankende çok oynadı yüzüyle gözüyle.

ilk eşini bilemem ama ikincisi ile çok mutlu duruyordu

Selamlar. Dun ve bugun ugrayamadim.
Dün kv me misafir geldi. Tüm gün ordaydım.
Cuma menusu
Sabah 11
1 tane kepekli tost
2yk kadar yumurta

Saat 15.00
Marul+cigkofte+ayran sayisini tam hatirlamiyorum ama fazla yiyemedim kardesimden bana kalmadi :D

Aksam
3 yk nohut
3 yk pilav
Yogurt
--------------------------
Bugünün menusu
Sabah 11.30
Sekersiz 2 fincan cay
1 dilim kepekli ekmek
Yumurta
Az peynir
1 tk soslu zeytin

Saat 16.30(kursta)
2 dilim kepek ekmegi ve peynirle sandvic

19.30
1 tabak yayla corbasi
1 tabak tavuklu makarna

21.00
Turk kahvesi

8. Takımın tatlı hatunları.... :KK36::KK36::KK36::KK36:
Yarın bizim için güzel bir başlangıç olsun....saglikla huzurla buluşalım aynı idealler doğrultusunda.
Kaçamaklara hayiiiir...
Totoşlar kanapelere yapışıp kalmasın...
Her fırsatı lehimize çevirelim.
Güneşli güzel günler bizi bekliyor.
Aynalarla barışmak için ne bekliyoruz?
Pazartesi bomba bir kahvaltıyı şimdiden planlayalim.
Geceden yarınki detoks suyumuzu hazirlayalim.. Zencefil, kabuk tarçın, limon, elma varsa taze nane birkaç yaprak yeter. Unutmak yok bak....
Arkanızda taş gibi bir ablaniz var...Sınırsız destek ve sevgi :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Ablasının güzel zipzipi....çok iyiyim bitanem. Sınav görevim vardı az önce geldim...Kızlar sanırım gezmelerde....senin mesajını görmek iyi geldi....Hoş geldin bitanem....sen de umarım iyisindir. :KK50:
Hosbuldum ablacım takım cook sessiz kalmıs seni gördüm yazayım dedim iyiyim bende ablacım buralarda takılıyorum ❤

Hosbuldum ablacım takım cook sessiz kalmıs seni gördüm yazayım dedim iyiyim bende ablacım buralarda takılıyorum ❤
Hep iyi ol canım. Seni görünce içim içimi sığmıyor habire ziplayim diyorum. :rolleyes:
Valla öyle onlara uysam abla niye sessizsin diyorlar. Enerjik takilayim diyorum pesimden gelen yok...şaştım kaldım :KK4: sahile inip yürüyüş yapmayı planlıyorum..yuregine soyle gelirse onu da götüreyim :confused:

Hep iyi ol canım. Seni görünce içim içimi sığmıyor habire ziplayim diyorum. :rolleyes:
Valla öyle onlara uysam abla niye sessizsin diyorlar. Enerjik takilayim diyorum pesimden gelen yok...şaştım kaldım :KK4: sahile inip yürüyüş yapmayı planlıyorum..yuregine soyle gelirse onu da götüreyim :confused:
Saol ablacım sende hep iyi ol inşaallah,
Enerjine hayranım abla gercekten ben bu ara zıpzıpa baslayamadım bir gün yapıyorum sonra geri ara veriyorum,
Keske herkes sana ayak uydursa ablacım takım cook iyi olur gercekten,
Ne güzel sahil varmıs abla bende gelebilsem keske :(
Bizim burda iki gündür dolu yagmur hava cook kötü

Saol ablacım sende hep iyi ol inşaallah,
Enerjine hayranım abla gercekten ben bu ara zıpzıpa baslayamadım bir gün yapıyorum sonra geri ara veriyorum,
Keske herkes sana ayak uydursa ablacım takım cook iyi olur gercekten,
Ne güzel sahil varmıs abla bende gelebilsem keske :KK43:
Bizim burda iki gündür dolu yagmur hava cook kötü
Buralar da öyleydi...şu an yumuşacık bir hava var. Seve seve gezdiririm ben seni. Gözlerini kapat hayal et sadece....Maksat kendimizi iyi hissetmek değil mi...ruhumuz mutlu olsun tek... :KK200:

Selam. Bugunde kurstaydim. Pestilim cikti :/

Menu bildirip kaçacagim
Sabah 10
Avuc ici kadar haslama patates
2 sekersiz cay
2 dilim peynir
Az soslu zeytin
1 dilim salam
1 dilim kaşar

16.30
5 kayisi 6 badem 4 kaju

1 tane mocha, 1 tane nescafe

19.00
2 yk bamya
3 yk mantar
3 yk manti
Yarim bardak fanta(o kadar bile yoktur esiminkinden içtim)
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Yarın diyetisyen kontrolüm var, hayirlisi gülüm :D

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Şükür kavusturana ;)

Dünden beri yine siteye giremedim bir türlü :( daha doğrusu benim internet bitti evdeki Modem de kafayıyedi :(
Kaç kere müşteri hizmetlerini aradık ama bir türlü duzelmedi :(
En sonunda büyük kızın internetine ortak oldum ( eşimin kullandığı telefonda paylaşım olmuyor internet ufak bir arizadan )

Gerci oda çakal saat ücreti 15 liranı alırım diye dalga geçiyor benle :D
Sanirim modemi degisecekler en Son eşime öyle demişler ;)

Bu arada küçük kuzum da hasta :( karnım ağrıyor halim yok diye ağladı durdu :( saliya zaten randevu almıştım yarın da gondermeyecegim yatsın evde ;) sıcak su torbası koyarım olmadı daha gecmezse ;)

bilmem ben fiziğini sevmedim hiç yani bacakları iyi durumda değil diye zayıfsın de sismankende çok oynadı yüzüyle gözüyle.

ilk eşini bilemem ama ikincisi ile çok mutlu duruyordu

Evet eski doğal halinden eser kalmadı ;) he çok güzel kilolar verdi ama sonradan abarttı kas yapmayı ;)
Eski eşiyle de hesapta çok. Mutlu görünüyordu ama demekki geçmişte bir şeyler kopmuş ki çocuk uğruna da olsa evlilik sürmedi ;) şimdiki zaten tam onun kafasında olduğu için daha mutlu gibi ;) ogluda maşallah çabuk alıştı ♡ yavrum en çıkana uzulmustum ilk evlenecegini görünce sonuçta eşi dünya iyisi de olsa Anne Babasından bir başkasıyla birlikte ( he belki babadan sevgili yapmıştır ama işte olan hep çocuklara oluyor )
Ay nerden nereye geldim :D

Yarın bizim için güzel bir başlangıç olsun....saglikla huzurla buluşalım aynı idealler doğrultusunda.
Kaçamaklara hayiiiir...
Geceden yarınki detoks suyumuzu hazirlayalim.. Zencefil, kabuk tarçın, limon, elma varsa taze nane birkaç yaprak yeter. Unutmak yok bak....
Arkanızda taş gibi bir ablaniz var...Sınırsız destek ve sevgi :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Canimmmmm valla harikasın her zamanki gibi ♡
Keşke yakın olsak da ciddenbeni bir silkelesen hatta gerekirse oklavayla yumusatsan ;)
Bir sersemliktir gidiyor hani tipik depresyonlular gibi hiç kafamı kaldirasim yok bütün gün uyumak istiyorum :(
Ben randevu bulabilsem de şu şekerime ve diğer değerlerim bir baktirsam :( sanki bütün enerji tükendi :( hayır nasıl bir şeyse boş randevu da yok istediğim hastanede :( olmadı başka yere bakacağım yoksa cidden sonum kötü :KK61:karpuz gibi yatmak hiç bana göre değil ama takatim yok yeminle :(

Kaçamaklara hayiiiir...
Canımsın.

Hayırlı akşamlar kızlar. Önümüzdeki hafta için güncel kilomuzu baz alıp bir hedef koyalım, bu haftayı o kiloya ulaşabilmek için uğraşarak geçirelim mi? Motivasyon olur bizim için..gündelik dertler ugraşlar zaten bitmiyor. Hepimiz vücudumuzu tanıyoruz ne yaparsak daha çok yağ yakariz biliyoruz. Bol su, bol sebze yeşillik gozumuzun içine bakıyor...ben de sizin :eğlence:
Yarın sabah bir tartılıp bakalım önce. İyi fikir.

Büyük kızım bugün kek yaptı ;) ama daha tadına dahi bakmadım ♡ hatta cogunu apartmandaki komşulara dağıtık :D
Birinin tabağı vardı boş gondermeyeyim diye bekletiyordum 3 gündür diğer ikiside benim kızın arkadaşları zaten ;)
Şu anda eşim yanımda yiyor ama nedense benim düşüncesi bile midemi bulandirdi :( kaldı 3 dilim onuda kızlar nasılsa bugün yarın yerler ;)

Büyük kızım bugün kek yaptı ;) ama daha tadına dahi bakmadım ♡ hatta cogunu apartmandaki komşulara dağıtık :D
Birinin tabağı vardı boş gondermeyeyim diye bekletiyordum 3 gündür diğer ikiside benim kızın arkadaşları zaten ;)
Şu anda eşim yanımda yiyor ama nedense benim düşüncesi bile midemi bulandirdi :( kaldı 3 dilim onuda kızlar nasılsa bugün yarın yerler ;)
Liseye giderken sık sık kek yapardım :D şimdi eb iyi yaptigim sey kektir :D

Liseye giderken sık sık kek yapardım :KK70: şimdi eb iyi yaptigim sey kektir :KK70:

Benim kızın maşallah elinin lezzeti benimkinden iyi :D ben tuzlu poğaça yapsam pek kabarma ama o yaptığında resmen aynı tarif de olsa patlar :D
Kekin çoğunudağıttı diye demez mi isterseniz bir tane daha yapayım :D Dedim seni öldürürüm bütün gün kek mi yiyecegiz yeter uzun zaman kek yok bundan sonra ;) hala da tadina bakmadım ama :D

Benim kızın maşallah elinin lezzeti benimkinden iyi :D ben tuzlu poğaça yapsam pek kabarma ama o yaptığında resmen aynı tarif de olsa patlar :D
Kekin çoğunudağıttı diye demez mi isterseniz bir tane daha yapayım :D Dedim seni öldürürüm bütün gün kek mi yiyecegiz yeter uzun zaman kek yok bundan sonra ;) hala da tadina bakmadım ama :D
İradeni tebrik ederim. Hep guzel yemekler yapsin inşallah

Back