- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Insallah insallah insallahYeni nickin sana ugurlu gelir inşallah ♡ Gerci zaten sen uğurlusun bizim için
Süpersin canımhaftaya da bomba gibi bir bildirimle haftanın bireysellerde birincisi olacaksın eminim sonuçta o regl şişliği gittiği An 2 kg garanti
Harika bir menü canım afiyet olsun
Canim cok gecmis olsun ilik süt yudumlasan sanki daha iyi gelirBu arada kızlar gicigi kesmesi için dünden beri devamli naneli şeker emiyorum ama şimdi kafama takılan acaba bana zararı olur muöbür türlü de gicik yüzünden çok öksürük tutuyor ve kusturuyor sonrasında iyice elim ayağım bosaliyor
HalleymiiMenumu verip kacayim
Sabah 11 civarı
Omlet,peynir,domates,kasar,1 dilim salam, sekersiz cay,2 zeytin
Ara Nescafe
19.30
2 kepce yayla corbasi
2 but biraz patates
Ekmek yok
21.00 civari nescafe + 1 halley
@meryemozcan27
Menumu verip kacayim
Sabah 11 civarı
Omlet,peynir,domates,kasar,1 dilim salam, sekersiz cay,2 zeytin
Ara Nescafe
19.30
2 kepce yayla corbasi
2 but biraz patates
Ekmek yok
21.00 civari nescafe + 1 halley
@meryemozcan27
Hiç de deşifre etmez beni...füze gönder bacııımmmMenum
12.00
1.5 haslanmis yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Maydanoz
15.00
Sade kahve
1 hurma
2 cilek
18.30
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak ispanak yemegi
3 kasik yogurt
@meryemablaninyeninicki
Geçmişi cok okuyamadim bugun gelemedim fazla opuyorum hepinizi
Baltayı taşa vurmuş resmen...HalleymiiElhan
Banu abi....noldu o enişten sattı mı dobloyu....Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Bu sabah ses iyice gitti neredeyseeşimin cebi çalınca cevap verdiğimde karşı taraf ( arabanın ışığı açık kaldı diye dün gece aradi biri ) bana daha dün gece Abi çekti şimdi daha beteri
Bagdemcikler bogazimda sanki iyice yayildilar bogazima deydigini hissediyorum sanki
Kızlar sağ olsun kahvaltı hazırlıyor ama bu halde nasıl yerim oda başka bir dert
Olmadı çorba isitip içerimevde süt kalmamış eşimi gönderip birde bal aldirayım bari
Miden guruldadiğinda sütün içine bir çay kaşığı tarçın yoksa da kakao koy iç canım....bir şey olmaz...Halley malley yeme de....Midem cok gurulduyo, süt icsem olur mu ki bu saatte
İyiyim ablasının zipzipi... Hayatıma ekşın getireyim diye değiştirdim adımı...
Iyi olmus abla değişiklik güzeldir :)İyiyim ablasının zipzipi... Hayatıma ekşın getireyim diye değiştirdim adımı...kendimi içmeye verdim şu sıralar...içiyorsam sebebi var hesabı....diyete döndüm tekrar...sen nasılsın ...sana da söz verdim ziplayacam diye ama bir türlü takamadim yaylarimi...tabana kuvvet yürüyorum bol bol...
Çok geçmiş olsun canım. Unutmuşum hasta olduğunu. Dikkat et kendine. Buradan mı geçiyor mikrop anlamadım herkes hasta şu sıralar... Güzel haberlerini beklerim tatlım.Iyi olmus abla değişiklik güzeldir :)
Bende iyiyim abla kendime geldim sonunda yarından sonra bende yeniden baslıcam zıpzıpa :)
Bende hastalıktan düzenli yapamadım kac hafta oldu abla konusalı neyseki sen yürüyüş yapıyormussun yürümekde cook iyi geliyor
Banu abi....noldu o enişten sattı mı dobloyu....gicik bir espri gıcık olan boğaza iyi gider.çivi çiviyi söker idare et....market balı hiç tavsiye etmem... köyden birilerinden al barı....akü biter bak...arabanın ışıklarına dikkat etsin enişte....bı de eli değmişken fırın istiyormuş bacılarim de ona....
Dün iyiydim derken yine kötü oldum yatıyorum gelemiyorum stop.
Tesekkur ederim ablacım Iyileştim cook sükür iyiyim ben köyde üşüttüm pazar günü de 2 gün yatınca kendime geldim,Çok geçmiş olsun canım. Unutmuşum hasta olduğunu. Dikkat et kendine. Buradan mı geçiyor mikrop anlamadım herkes hasta şu sıralar... Güzel haberlerini beklerim tatlım.
oynakbasi34 kaptanım sen nasılsın ❤
Cook gecmis olsun kaptanım ♥Şükür diyelimgripten travestiye bağladım ama kısık sesli
Her yerim deli gibi ağrıyor üstüne bir de regl oldumgerçi açık havaya çıkınca anlamıyorum ağrıları evde özellikle akşamları berbat oluyorum.
Sanada geçmiş olsunbu aralar artık havaya bir şey mı sikiyorlar diyorum çünkü cidden herkes hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?