Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Insallah insallah insallah 70lere indim derken mutluluk 1 haftacik surdu malesef

Canim cok gecmis olsun ilik süt yudumlasan sanki daha iyi gelir

Menumu verip kacayim
Sabah 11 civarı
Omlet,peynir,domates,kasar,1 dilim salam, sekersiz cay,2 zeytin

Ara Nescafe

19.30
2 kepce yayla corbasi
2 but biraz patates
Ekmek yok

21.00 civari nescafe + 1 halley
@meryemozcan27
Halleymii ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Menumu verip kacayim
Sabah 11 civarı
Omlet,peynir,domates,kasar,1 dilim salam, sekersiz cay,2 zeytin

Ara Nescafe

19.30
2 kepce yayla corbasi
2 but biraz patates
Ekmek yok

21.00 civari nescafe + 1 halley
@meryemozcan27

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah ses iyice gitti neredeyse eşimin cebi çalınca cevap verdiğimde karşı taraf ( arabanın ışığı açık kaldı diye dün gece aradi biri ) bana daha dün gece Abi çekti şimdi daha beteri

Bagdemcikler bogazimda sanki iyice yayildilar bogazima deydigini hissediyorum sanki
Kızlar sağ olsun kahvaltı hazırlıyor ama bu halde nasıl yerim oda başka bir dert
Olmadı çorba isitip içerim evde süt kalmamış eşimi gönderip birde bal aldirayım bari

Hiç de deşifre etmez beni...füze gönder bacııımmm bugünkü menün muhteşem...
Baltayı taşa vurmuş resmen...

Banu abi....noldu o enişten sattı mı dobloyu....gicik bir espri gıcık olan boğaza iyi gider.çivi çiviyi söker idare et....market balı hiç tavsiye etmem... köyden birilerinden al barı....akü biter bak...arabanın ışıklarına dikkat etsin enişte....bı de eli değmişken fırın istiyormuş bacılarim de ona....

Allah'ım Allah'ım yeni trend yataklara düşmek...nolacak bu memleketin hali... tüm hatunlar hasta. Bonus Arkadaş hasta olmak için özel bir çabaniz mi var...bu saatten sonra hasta olanı dövecem bak... çabuk iyileş bonus...yapacak bı dünya işimiz var... geçmiş olsun diyelim de geçsin artık...

Son düzenleme:
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla nickini değişmissin fotografından tanıdım,
Nasılsın ablacım
İyiyim ablasının zipzipi... Hayatıma ekşın getireyim diye değiştirdim adımı...kendimi içmeye verdim şu sıralar...içiyorsam sebebi var hesabı....diyete döndüm tekrar...sen nasılsın ...sana da söz verdim ziplayacam diye ama bir türlü takamadim yaylarimi...tabana kuvvet yürüyorum bol bol...

Iyi olmus abla değişiklik güzeldir :)
Bende iyiyim abla kendime geldim sonunda yarından sonra bende yeniden baslıcam zıpzıpa :)
Bende hastalıktan düzenli yapamadım kac hafta oldu abla konusalı neyseki sen yürüyüş yapıyormussun yürümekde cook iyi geliyor

Çok geçmiş olsun canım. Unutmuşum hasta olduğunu. Dikkat et kendine. Buradan mı geçiyor mikrop anlamadım herkes hasta şu sıralar... Güzel haberlerini beklerim tatlım.

Anammmmm iyi hatırlattın valla inan her yerim dökülüyor ama şimdi dese hafi gidip alalim diye yeminler gikimi çıkarmadan giyinir atarım kendimi sokaklara
Ucunda fırın olunca gözlerim pörtledi valla Ay aklıma karpuz kabuğu soktun

Bizim buralarda bir kahvaltılık satan yer var güvenilir acaba ondaki bal nasıldır? Köyden hemen bulabilecegim bir yok acaba az ordan mu alsam idarelik

Dün iyiydim derken yine kötü oldum yatıyorum gelemiyorum stop.

Sanada gecmis olsun canım anam nasıl bir mikropsa kurtulamadik gitti Annemi aradım kadın ay ne oldu diye diye bir hal oldu Ses hem boğuk hem kısık olunca ağlıyorum sanmış yok kız alamıyorum gripten dedim de ancak kendine geldi

Çok geçmiş olsun canım. Unutmuşum hasta olduğunu. Dikkat et kendine. Buradan mı geçiyor mikrop anlamadım herkes hasta şu sıralar... Güzel haberlerini beklerim tatlım.
Tesekkur ederim ablacım Iyileştim cook sükür iyiyim ben köyde üşüttüm pazar günü de 2 gün yatınca kendime geldim,
Bu sene grip salgını cok kötüydü ama herkes hastaydı abla kolay kolay da gecmiyor

oynakbasi34 kaptanım sen nasılsın ❤

Şükür diyelim gripten travestiye bağladım ama kısık sesli
Her yerim deli gibi ağrıyor üstüne bir de regl oldum gerçi açık havaya çıkınca anlamıyorum ağrıları evde özellikle akşamları berbat oluyorum.
Sanada geçmiş olsun bu aralar artık havaya bir şey mı sikiyorlar diyorum çünkü cidden herkes hasta

Cook gecmis olsun kaptanım ♥
Tesekkur ederim kaptanım ben cokk sükür toparladım darısı sana inşallah kaptanım ♥
Ocak ayında mezun oldum 3 ayda 3 defa hasta oldum bende normalde yılda 1 hasta olurdum bu seneki virüsler cok güclü sanırım bulasınca kolay kolay gitmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…