Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah koşturmaca halindeyken bakamadım buraya ama aklım kaldı ;)
Kuzuyuokula bıraktıktan sonra Vergi Dairesine gittim ( yanlış yerde inmisim dünya yol yürüdüm ) işimin çoğunu hallettim ama ufak bir pürüz çıktı ;) ordan yine dünya kadar yol yürüdüm küçük kızın kan sonuçlarını göstermek için ama şansa doktor yokmuş :D
Ordan pürüzü halletmek için başka bir vergi dairesine gittim ama orası da kapanmış :D

En sonunda bana geldiler Baslarım vergisine diyip taksiye atlayıp döndüm :D
Kahvaltı bile edemeden çıktım ama inatla simit açma tarzı bir şey de olsa almadım :(

Şimdi yorgunluk kahvesi içip kendime güzel bir salata yapacağım ;)

Cook gecmis olsun kaptanım ♥
Tesekkur ederim kaptanım ben cokk sükür toparladım darısı sana inşallah kaptanım ♥
Ocak ayında mezun oldum 3 ayda 3 defa hasta oldum bende normalde yılda 1 hasta olurdum bu seneki virüsler cok güclü sanırım bulasınca kolay kolay gitmiyorlar

Sorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorum :( cidden birşey sıkıyorlar havaya sanki :( hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular :(

Rabbim tüm hastalara şifa versin. ..Aminnnn

Kendime bugün cici kız eteği aldım. :halay::halay::halay:
Her şey zamanında güzel ama benim gibi treni kaçıranlar için de bir şans verilmeli bence :KK76: Çılgın 50'likler buraya :KK55:

Güle güle kullan canım iyi günlerde ;)

Günaydın ❤ huzurlu haftalar ❤

Ben iyice kötü oldum bademcikler gitti.
Dr gidicem artık iğnemi verir ilaçmı bilmiyorum.

oynakbasi34 oynakbasi34 sen nasıl oldun?

Valla yatikca daha beter oluyordum o yüzden ağrılara rağmen dışarı attım kendimi işler için ;) anam yürürken resmen şu içinde kaldım ama sanırım mikrobu atmaya faydası oldu sesim biraz düzeldi o bahaneyle ;)

Pazartesi bildirimii
Cuma 85
Bugun 85,2
🙊

Cumaya çok güzel bir eksi olacak o inşallah ♡♡♡♡

günaydın kızlar

cuma: 95.6
bugün: 93.7
fark: 1.9

bugün koruma 1. günü uyguluyorum

Harikasın canım ;) cuma birincilik sende inşallah ♡♡♡♡

günaydın kızlar artı 2.5 kilo ile uyandım 2 gündür yine meme ağrısı çekiyorum bugün mamografi çekilecek dua edin 2 göğsüm birden davul gibiler çamaşır takmıyorum b

Geçmiş olsun canım ;) inşallah önemli değildir ;) daha dün bir programda denge geldim göğüste ağrı olması tehlikeli olmuyor asıl agrisiz durumlar bizim için daha önemli demişti ;) inşallah sende güzel haberlerle dönersin ;)

Sorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorum :KK43: cidden birşey sıkıyorlar havaya sanki :KK43: hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular :KK43:

Bizim için hastalık zorken cocuklar için daha zor gercekten
Aminn Allahım tüm hastalara sifa versin inşaallah kaptanım:dua:

günaydın kızlar artı 2.5 kilo ile uyandım 2 gündür yine meme ağrısı çekiyorum bugün mamografi çekilecek dua edin 2 göğsüm birden davul gibiler çamaşır takmıyorum b

Gecmis olsun cnm mastit mi oldun :KK43:

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Sabah koşturmaca halindeyken bakamadım buraya ama aklım kaldı :KK66:
Kuzuyuokula bıraktıktan sonra Vergi Dairesine gittim ( yanlış yerde inmisim dünya yol yürüdüm ) işimin çoğunu hallettim ama ufak bir pürüz çıktı :KK66: ordan yine dünya kadar yol yürüdüm küçük kızın kan sonuçlarını göstermek için ama şansa doktor yokmuş :KK70:
Ordan pürüzü halletmek için başka bir vergi dairesine gittim ama orası da kapanmış :KK70:

En sonunda bana geldiler Baslarım vergisine diyip taksiye atlayıp döndüm :KK70:
Kahvaltı bile edemeden çıktım ama inatla simit açma tarzı bir şey de olsa almadım :KK43:

Şimdi yorgunluk kahvesi içip kendime güzel bir salata yapacağım :KK66:

Sorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorum :KK43: cidden birşey sıkıyorlar havaya sanki :KK43: hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular :KK43:

Güle güle kullan canım iyi günlerde :KK66:

Valla yatikca daha beter oluyordum o yüzden ağrılara rağmen dışarı attım kendimi işler için :KK66: anam yürürken resmen şu içinde kaldım ama sanırım mikrobu atmaya faydası oldu sesim biraz düzeldi o bahaneyle :KK66:

Harikasın canım :KK66: cuma birincilik sende inşallah ♡♡♡♡

Geçmiş olsun canım :KK66: inşallah önemli değildir :KK66: daha dün bir programda denge geldim göğüste ağrı olması tehlikeli olmuyor asıl agrisiz durumlar bizim için daha önemli demişti :KK66: inşallah sende güzel haberlerle dönersin :KK66:

Insallah korurum cnm

balımmm :KK200: nasılsın, nasıl gidiyor??
İyi cankuşum kilo dışında herşey yolunda ;) bugün itibariyle kpss çalışmaya başlıycam inşallah,yeni yoğunluğumda bu olacak. Sende de herşey yolundamı kuzu çalışmalara devam mı ara mı verdin :KK70: 💕😘😘😘

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Sabah koşturmaca halindeyken bakamadım buraya ama aklım kaldı ;)
Kuzuyuokula bıraktıktan sonra Vergi Dairesine gittim ( yanlış yerde inmisim dünya yol yürüdüm ) işimin çoğunu hallettim ama ufak bir pürüz çıktı ;) ordan yine dünya kadar yol yürüdüm küçük kızın kan sonuçlarını göstermek için ama şansa doktor yokmuş :D
Ordan pürüzü halletmek için başka bir vergi dairesine gittim ama orası da kapanmış :D

En sonunda bana geldiler Baslarım vergisine diyip taksiye atlayıp döndüm :D
Kahvaltı bile edemeden çıktım ama inatla simit açma tarzı bir şey de olsa almadım :(

Şimdi yorgunluk kahvesi içip kendime güzel bir salata yapacağım ;)

Sorma bende hep övünüyordum senede 1 hasta oluyorum ancak diye ama bu ara tam geçti diyorum yine yamuluyorum :( cidden birşey sıkıyorlar havaya sanki :( hastaneler kaynıyor hele bugün çocuk bölümünde içim gitti küçücük çocuklar öksürmekten maf oldular :(

Güle güle kullan canım iyi günlerde ;)

Valla yatikca daha beter oluyordum o yüzden ağrılara rağmen dışarı attım kendimi işler için ;) anam yürürken resmen şu içinde kaldım ama sanırım mikrobu atmaya faydası oldu sesim biraz düzeldi o bahaneyle ;)

Harikasın canım ;) cuma birincilik sende inşallah ♡♡♡♡

Geçmiş olsun canım ;) inşallah önemli değildir ;) daha dün bir programda denge geldim göğüste ağrı olması tehlikeli olmuyor asıl agrisiz durumlar bizim için daha önemli demişti ;) inşallah sende güzel haberlerle dönersin ;)
Gecmis olsun cnm mastit mi oldun :KK43:

Insallah korurum cnm
zukkum zukkum bi sıkıntı çıkmaz inşallah canım,kaptanımın dediği gibi ağrısız olması sıkıntı

insalh kızlar kızımı uyutup çıkacağım birazdan

İyi cankuşum kilo dışında herşey yolunda :KK66: bugün itibariyle kpss çalışmaya başlıycam inşallah,yeni yoğunluğumda bu olacak. Sende de herşey yolundamı kuzu çalışmalara devam mı ara mı verdin :KK70: 💕😘😘😘

başarılar cnm. çok sevindim snein adına harika bir uğraş olmuş.. Allah zihin açıklığı versin sonu mutlu olsun inş tatlım.
ben de aynı çalışmalara devam :D bakalım artık nasip. sen ertleemeye devam mı canım?? :KK60:

başarılar cnm. çok sevindim snein adına harika bir uğraş olmuş.. Allah zihin açıklığı versin sonu mutlu olsun inş tatlım.
ben de aynı çalışmalara devam :KK70: bakalım artık nasip. sen ertleemeye devam mı canım?? :KK60:
Amin sağol balım 😍 evet erteleme tam gaz devam canım temmuza kadar :KK70: seninde çalışmaların sonu mutlu olsun inşallah kuzu :KK70: 😍

Amin sağol balım 😍 evet erteleme tam gaz devam canım temmuza kadar :KK70: seninde çalışmaların sonu mutlu olsun inşallah kuzu :KK70: 😍

aslında mantıklı olmuş. :D sınava tam gaz odaklanırsın... ay inş hayırlısıyla amin şekerim:KK200:

Slm kızlar herkese iyi bir hafta dilerim.
Hastalık peşimizi bırakmadı bizim. Bebekler ve ben evdeyiz malesef. İnşallah yarına daha iyi oluruz.
Kaçgündür sana yazcam yazcam araya başka şey giriyor unutuyorum canım,yoksun iyi misiniz diye malesef yine hastaymışsınız,geçmiş olsun hepinize canım 🤗😘

Back