![Birbardakcay](/data/avatars/s/930/930505.jpg?1555965047)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her günün ana sıcaklığı keyfinde geçsin canım , gözlerin aydın olsun.... Gitmesine yakin haber ver de onlemimizi alalım.Geldi abla![]()
Bu sefer de muhteşem...nazar değmesin.Menu Yazalimm
Sabah: limonlu maydanozlu su,1 rafadan yum.7-8 zeytin,beyz peynir,yesillik,salatalik, 2 dlm k ekmek
Oglen 5 kasik musli sut
Aksam 18:00 1tabak etli gendime(keskek)
Elhan
oynakbasi34
Tmm ablam sagolasin,ama bendede regl isaretleri basladi.bu hafta eksi gelirmiyim bilmem kiBu sefer de muhteşem...nazar değmesin.cozutma da verek kurtulak şu kilolardan.
![]()
Kahvaltın süper, Akşam karbonhidrat oranı çok fazla olmuş canım. Bir dahaki öğününde bunu iyi ayarla...şehriye, pilav, patates yan yana gelmesin.Selam. Haftasonlarim yogun geciyor ugrayamiyorum
Menu vereyim
Saat 12.00
Menemen 5 yk
Az pide
2 zeytin
Sekersiz cay
Saat 16.30-kursta
Form biskuvi-- nescafe
19.30-kv de de
Sehriye corbasi
4 yk pilav
1 kepce patatesli tavuk yemegi
Ekmek yok
Elhan
Önceki haftanın eksisi cebinde hiç korkma.Tmm ablam sagolasin,ama bendede regl isaretleri basladi.bu hafta eksi gelirmiyim bilmem ki![]()
O çay nedir,aktardan karışım mı yaptırdın canım ?
Gecmis olsun cnmBu arada kızlar gicigi kesmesi için dünden beri devamli naneli şeker emiyorum ama şimdi kafama takılan acaba bana zararı olur muöbür türlü de gicik yüzünden çok öksürük tutuyor ve kusturuyor
sonrasında iyice elim ayağım bosaliyor
Gecmis olsun cnmDün iyiydim derken yine kötü oldum yatıyorum gelemiyorum stop.
Evde degildim, kendim ayarliyorumKahvaltın süper, Akşam karbonhidrat oranı çok fazla olmuş canım. Bir dahaki öğününde bunu iyi ayarla...şehriye, pilav, patates yan yana gelmesin.
Bazen planlamadigimiz sekilde olabiliyor cnm islerimiz dikkat ettigin surece sikinti yok bence.Bu sabah bütün gün arkadaşlarla beraberdik. Önceden söz vermiştim bu sefer erteleyemedim. Dışarıda ciss yemedim ama son gün detoksumu uygulayamadım. Yarın beşinci günle devam edeceğim. İstediğim fazlaliklari vermeye az kaldı diye çok dert etmemekle beraber bu detoksun sonucunu bekleyen arkadaşlara sağlıklı bir sonuç veremeyeceğim için de üzgünüm. Ara vermemek gerek bunun farkındayım ama uzun zamandır arkadaşlarla bir araya gelemiyorduk yazililardan sınavlardan.... @HasibeG veazrae
Arkadaşlar " Bir derdim var"
Yıllar yıllar önce 2007 de üye olduğum bu sitede ilk nickim meryozcan' dı. Sonra meryemozcan şimdi de meryemozcan27 bildiğiniz üzere. Zaman zaman diğer sayfalara bakıyorum. Hatunlar isim soyisimleriyle üye olanlari hep makaraya alıyorlar. Niye böyle yaptıklarını anlamıyorum ama çok saf mi buluyorlar bilmiyorum. Bu şekilde isim yazanlara da yazmak istemeyenlere de saygı duyarım. Yalnız birkaç defa denk geldim bu tür mesajlara bayağı bayağı canım sıkılmaya başladı.Napayım şimdi farklı bir isim mi bulayım? Siz de beni bu şekilde garip bulduysaniz yabancılarin eleştirmesindense sizin olumlu isteginizle halledelim şu işi...Ciddi ciddi yazıyorum derdime bir çare
![]()