Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menu yazma zamaniii
Menu yazma zamanii dit dit dit
Sabah: 1 haslms yumurta,bol roka(bağdan),peynir,zeytin,limonlu cay,1 dlm k ekmek
Oglen: cay,cemenli 1 dlim k ekmek
Aksam: 16:00 ateste patlican guveç,salata,ayran
22:00 1 sade turk kahve
Bitti

Menu yazma zamaniii
Menu yazma zamanii dit dit dit
Sabah: 1 haslms yumurta,bol roka(bağdan),peynir,zeytin,limonlu cay,1 dlm k ekmek
Oglen: cay,cemenli 1 dlim k ekmek
Aksam: 16:00 ateste patlican guveç,salata,ayran
22:00 1 sade turk kahve
Bitti
Oyyy oyyy patlıcan kozlemelerle final muhteşem... Afiyet olsun. Kizacak bir şey bulamadım iyi mi

Anammmmm bu halsizlik yetmiyormuş gibi üstüne regl sancısı da geldi
Anam yemin ediyorum artık bana öööö geldi

Eşim ne güzel horul horul uyuyor yanımdaki koltukta ben ağrıdan ne yapacağımı nasıl oturacagimi bile bilemezken En gıcık olduğum şey ben uyuyamazken birinin uyuması kazayla kumandayı mı düşürsem

Birbardakcay canım bu yapman gereken
Banada haber verirsen sevinirim

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/

Yaptim bile coktan görevlerime son derece bagliyim

Menum
12.00
1.5 haslanmis yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Maydanoz

15.00
Sade kahve
1 hurma
2 cilek

18.30
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak ispanak yemegi
3 kasik yogurt

@meryemablaninyeninicki

Geçmişi cok okuyamadim bugun gelemedim fazla opuyorum hepinizi

Yeni nickin sana ugurlu gelir inşallah ♡ Gerci zaten sen uğurlusun bizim için

Yaptim bile coktan görevlerime son derece bagliyim

Süpersin canım haftaya da bomba gibi bir bildirimle haftanın bireysellerde birincisi olacaksın eminim sonuçta o regl şişliği gittiği An 2 kg garanti

Harika bir menü canım afiyet olsun

Bu arada kızlar gicigi kesmesi için dünden beri devamli naneli şeker emiyorum ama şimdi kafama takılan acaba bana zararı olur mu öbür türlü de gicik yüzünden çok öksürük tutuyor ve kusturuyor sonrasında iyice elim ayağım bosaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…