- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
O çay nedir,aktardan karışım mı yaptırdın canım ?Kizlari yatirdim ama sesleri geliyor hala gideyim yag yakici cayimi demleyeyim. O demlenirkende mutfagi toparlayayim
☺☺Sagol cnm.evet sessiz sakin bi yertavuklar,civcivlerimiz var
vay memleketim benimm,guven kalmadi kimsedeKime ne tuttururlarsa desene
Yenoşum iyi ...Yena demişken nerde bu Nilüfer ablaaaa bilen duyan gören var mı neden hiç gelmiyor @YENA
Sana gönderilen dosyada tarifler var tatlım... Kaybettiysen üşensem de yazarım artık...O çay nedir,aktardan karışım mı yaptırdın canım ?
Oyyy oyyy patlıcan kozlemelerle final muhteşem... Afiyet olsun. Kizacak bir şey bulamadım iyi miMenu yazma zamaniii
Menu yazma zamanii dit dit dit
Sabah: 1 haslms yumurta,bol roka(bağdan),peynir,zeytin,limonlu cay,1 dlm k ekmek
Oglen: cay,cemenli 1 dlim k ekmek
Aksam: 16:00 ateste patlican guveç,salata,ayran
22:00 1 sade turk kahve
Bitti
AblamsııınnnnOyyy oyyy patlıcan kozlemelerle final muhteşem... Afiyet olsun. Kizacak bir şey bulamadım iyi mi
Anlamıştım orda yazdığınıda bi kurnazlık yapıp anlamamış gibi davranıp tarifi malzemeyi kapayım dedimSana gönderilen dosyada tarifler var tatlım... Kaybettiysen üşensem de yazarım artık...
Erkencisin bebişimHaydi hayırli geceler canlar,benden sonra cook cene calarsaniz karismam valla
İyi olsunda buraya da yazsınYenoşum iyi ...yani bana iyiyim dediydi
Yaptim bile coktanBirbardakcay canım bu yapman gereken
Banada haber verirsen sevinirim
ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Bu benimmmm
Yaptim bile coktangörevlerime son derece bagliyim
Menum
12.00
1.5 haslanmis yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Maydanoz
15.00
Sade kahve
1 hurma
2 cilek
18.30
1 kase ezogelin corbasi
1 tabak ispanak yemegi
3 kasik yogurt
@meryemablaninyeninicki
Geçmişi cok okuyamadim bugun gelemedim fazla opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?