Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

66 küsürüm 62 küsürle mezun olmuştum :olamaz:

bravooooo sana lili tam 1 ay aç kaldın 4 kilo verebilmek için degdimi yediklerine ha hadi 1 hafta ye 2 hafta ye sonra tutaydin kendini 😈😈😈

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Geberik Kaptanın geldiiiii :(
Dünden beri resmen dokuluyorum :( Pazar bahçe diye tutturup rüzgarı yersen olacağı oydu :( bir yandan da bu halimle 23 Nisan hazırlıklarına koşturuyorum ;)
Hesapta resmi sınıf Annesi değilim ama aynı koşturmaca dahil edildim ;)
Bir yandan da Annemin kiradaki evine uğraşıyorum 2 gündür :( tadilat yapılacak bütün ustalara ben görüşüyor evi gösterip fiyat alıyorum ;)

İnanın eve geldiğimde baygın düşüyorum telefonu elime almaya bilé fırsat olmuyor siziyorum :(
Neyse yarın ustalardan birine Anahtarı teslim edeceğim de onlar 2 gün calisacak sonrada kiraciya iletirim ki oda badanasini yapsın ;)

2 gün daha yoğunluk olur sonra rahatım ;)
Menü paylasamadim çünkü cidden saçma sapan oldu hep ayak üstü birseyler atistirdim :(

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Geberik Kaptanın geldiiiii :KK43:
Dünden beri resmen dokuluyorum :KK43: Pazar bahçe diye tutturup rüzgarı yersen olacağı oydu :KK43: bir yandan da bu halimle 23 Nisan hazırlıklarına koşturuyorum :KK66:
Hesapta resmi sınıf Annesi değilim ama aynı koşturmaca dahil edildim :KK66:
Bir yandan da Annemin kiradaki evine uğraşıyorum 2 gündür :KK43: tadilat yapılacak bütün ustalara ben görüşüyor evi gösterip fiyat alıyorum :KK66:

İnanın eve geldiğimde baygın düşüyorum telefonu elime almaya bilé fırsat olmuyor siziyorum :KK43:
Neyse yarın ustalardan birine Anahtarı teslim edeceğim de onlar 2 gün calisacak sonrada kiraciya iletirim ki oda badanasini yapsın :KK66:

2 gün daha yoğunluk olur sonra rahatım :KK66:
Menü paylasamadim çünkü cidden saçma sapan oldu hep ayak üstü birseyler atistirdim :KK43:

aleyküm selam canım
geçmiş olsun ve kolay gelsin bu koşturmacayla hasta olman an meselesi kendine dikkat et canım :KK60:

Gunaydin kizlar :KK68:

Masallah ceneniz acilmis gece gece 16 sayfa oku oku bitmedi :nazar:

Asibecim dün sana söylemeyi unutmuşum. Hurmayı geceden ısladim... O şekilde hiç sorun olmuyor. Antinkuntin kurabiyemden yapmış olsaydın bilirdin :KK76: marka ile alakası yok...uzaktan seninki bana büyük göründü...ne güzel...

Bir daha yapacak olursak bende islatayim o zaman :KK66:

Canım tarçın bir çay kaşığı yazıyor. Sen tatlı kaşığı kullanmışsın.

Yok cnm tatli kasigi yaziyordu bak
Screenshot_2019-04-04-10-07-10.png

Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..

Cnm benim 2 gundur detox ugruna cok yoruluyorum ve dalginim benden yana bir seyin varsa ozur dilerim. Annenin gelecegini gordum hatta benimde annem gelecek diye yazdim ama baska topige yazdim galiba karistirdim sana yazdim zannettim. Allah nasip ederse haftaya bugunde benim annem gelecek insallah. Bu rada benimde buay 5 gun gecikmeli geldi buraz daha bekle bakalim gelecek insallah.

Yine tablosuzum kusura bakmayın.
Bu cumadan itibaren
oynakbasi34 oynakbasi34 şifa niyetine de olsa menü bildirimi yapmadı.:sopa:
Birbardakcay Birbardakcay eksiksiz bugüne kadar geldi. :sampiyon:
zukkum zukkum maşallah hiç eksik yok :sampiyon:
Bonus Bonus Hiç bildirim yapmadı :sopa:
Bulamiyorum Bulamiyorum Eksik yok :sampiyon:
umutluanne83 umutluanne83 cuma cumartesi tatil dönüşü yok: pazar, pazartesi, sali, bildirim yaptı
@Zarpy cuma var, cumartesi yok, pazar var pazartesi yok, salı var...pek istikrarlı gidiyorsun :işsiz:bir var bir yok hayırdır
@Ucukkacikk cuma cumartesi yok, pazar pazartesi var, salı yok :sopa:
@sefanur54 cuma, cumartesi var, pazar pazartesi, salı yok :sopa:
@blondeaddict cuma var, cumartesi yok, pazar var, pazartesi salı yok ...hastası vardı sanırım
Amine Busra Amine Busra cuma cumartesi yok, pazar var, pazartesi yok, salı var zarpy gibi bir var bir yok olmuyor böyle...çabuk iyileşmesini diliyorum kendisi hasta bakalım iyileşecek inşallah
@azrae eksiksiz bu haftayı tamamladi diyorum detokstan dolayı ama listemde cuma ve pazartesi işaretlememişim kontrol edeceğim :sampiyon:
Sonuçlar böyle...menü bildirimi yapılmadan cuma takımları yarışması amacına hizmet edemez kızlar. Bu konuda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum. :KK59:

Eline emegine saglik cnm tesekkur ederim

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Bonus Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki 😁
Neyse kapattim ben bu mevzuyu Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef 🙄
Bonus Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak 😍😍

Insallah surpriz yapmaz cnm bekle bakalim gelecek insallah

midemi fena yaktı bu acılar yerken hiç farketmedim ama şuan uyutmuyor midemde salak bir his var 😩😩 maden suyu içem bari sabah oruç tutacağım yine yoksa mahveder beni bu

Bir de onlarin cikisi olacak :KK70:

Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etme :KK66: benim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım :işsiz:

Ben de cok rennie kullanmistim

Bende smoothie blenderımı bekliyorum sanki mucize olacak :KK70:
Mucize icimizdee icimizdee :KK70:

Dun aksam cok yorgundum cocuklar salonu hep kiriklamislar ekmek pilav ne ararsan vardi gonderdim onlari odalarina salonu supurdum sonra bi baktim halilari kaldirmisim koltuklari cekmisim bildigin temizlik yapiyorum 20.30dan sonra :KK48: esimde is cikisi hasta ziyaretine gitmisti arkadasina o geldi kizlari yatirdi. Isimi bitirince leslie yaptim 3 mile i walk strong ama sirf yapmam gerektigi icin yaptim nasil yorgundum anlatamam. Bonus Bonus Spor bitti 2 dk oturayim sonra dusa gireyim dedim sizip kalmisim. Spor 23.30da bitti Saat 00.30da uyandim nasil usumusum gittim yattim yataga. Sut kaynatmistim onu mayalayacaktim, yemekleri dolaba kaldiracaktim, detox suyumu hazirlayacaktim hepsi kaldi :KK43:

Sabah emineyi gonderdim ilk is suyumu hazirlayip dolaba attim sonra yemekleri kaldirdim sutu mayaladim meryemi yedirdim altini aldim kahvaltimi hazirladim ictim. Birazdan ogle yemegim icin corbami hazirlicam. Bakalim bugun nasil gececek.

Bugun sabah detox suyu yerine normal su ictim kabak cekirdegi yedim. Suyu dolaptan 3te cikarmayi dusunuyorum 7 saat beklesin

Bu sabahki kahvaltim

Screenshot_2019-04-04-09-23-56.png

Bu da dunku aksam yemegim

Screenshot_2019-04-04-09-24-23.png

Aksamki icecek cok yogun oldu bende su ilave ettim ama malzemeleri robottan cekmeyip salata ceklinde yeseydik daha guzel olurdu acikcasi. Robottan cekemedim hepsini donmedi bicaklari bende once mutfak robotunda parcaladim sonra obur robota koyup iyice karistirip parcalattim. Sen nasil yaptin Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Gunaydin kizlar :KK68:

Masallah ceneniz acilmis gece gece 16 sayfa oku oku bitmedi :nazar:

Bir daha yapacak olursak bende islatayim o zaman :KK66:

Yok cnm tatli kasigi yaziyordu bak
Eki Görüntüle 2254246

Cnm benim 2 gundur detox ugruna cok yoruluyorum ve dalginim benden yana bir seyin varsa ozur dilerim. Annenin gelecegini gordum hatta benimde annem gelecek diye yazdim ama baska topige yazdim galiba karistirdim sana yazdim zannettim. Allah nasip ederse haftaya bugunde benim annem gelecek insallah. Bu rada benimde buay 5 gun gecikmeli geldi buraz daha bekle bakalim gelecek insallah.

Eline emegine saglik cnm tesekkur ederim

Insallah surpriz yapmaz cnm bekle bakalim gelecek insallah

Bir de onlarin cikisi olacak :KK70:

Ben de cok rennie kullanmistim

Mucize icimizdee icimizdee :KK70:
Senin de gozun aydin canim.bekliyoruz bakalim kendilerini gelecek elbet 😁 merak ediyorum kac kilo vereceksiniz detoksla

Back