Hejehe sen bide bizi seyredenleri gör, yazmıyo beğenmiyolarda![]()
kim olaki onlar kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hejehe sen bide bizi seyredenleri gör, yazmıyo beğenmiyolarda![]()
66 küsürüm 62 küsürle mezun olmuştumhadi itiraf et kacla gittin hedefe şuan kaçsın
Yalnız değiliz yani![]()
Bilemem 11 kişiydik ben öyle yazınca birni kaybettikkim olaki onlar kız
66 küsürüm 62 küsürle mezun olmuştum![]()
Keşke tatlılara katılsaydın pro hediye edeceği çok belliydi kazeninşu senin proluk aramıza nifak sokacak ha çok kiskaniyomm![]()
Daha sus sus mahvettim herşeyibravooooo sana lili tam 1 ay aç kaldın 4 kilo verebilmek için degdimi yediklerine ha hadi 1 hafta ye 2 hafta ye sonra tutaydin kendini![]()
Bilemem 11 kişiydik ben öyle yazınca birni kaybettik![]()
Keşke tatlılara katılsaydın pro hediye edeceği çok belliydi kazenin![]()
Evet canım ama zaten çok kişi yoktu herkes proydukatılan herkesemi verdi
Evet canım ama zaten çok kişi yoktu herkes proydu![]()
Bende gidiyorum bebişimanladım canım nasip artikkk neyse bu kez harbiden gidiyorum çok öptüm
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Geberik Kaptanın geldiiiii
Dünden beri resmen dokuluyorumPazar bahçe diye tutturup rüzgarı yersen olacağı oydu
bir yandan da bu halimle 23 Nisan hazırlıklarına koşturuyorum
Hesapta resmi sınıf Annesi değilim ama aynı koşturmaca dahil edildim
Bir yandan da Annemin kiradaki evine uğraşıyorum 2 gündürtadilat yapılacak bütün ustalara ben görüşüyor evi gösterip fiyat alıyorum
İnanın eve geldiğimde baygın düşüyorum telefonu elime almaya bilé fırsat olmuyor siziyorum
Neyse yarın ustalardan birine Anahtarı teslim edeceğim de onlar 2 gün calisacak sonrada kiraciya iletirim ki oda badanasini yapsın
2 gün daha yoğunluk olur sonra rahatım
Menü paylasamadim çünkü cidden saçma sapan oldu hep ayak üstü birseyler atistirdim![]()
Asibecim dün sana söylemeyi unutmuşum. Hurmayı geceden ısladim... O şekilde hiç sorun olmuyor. Antinkuntin kurabiyemden yapmış olsaydın bilirdinmarka ile alakası yok...uzaktan seninki bana büyük göründü...ne güzel...
Canım tarçın bir çay kaşığı yazıyor. Sen tatlı kaşığı kullanmışsın.
Okudum ama cevap vermiyorum anlamina geliyor benim icin de sadece begenmek.2 gundur kimseyle iletisim kuramadim sanki.annem gelecek dedim 1 kisi bile gozun aydin demedi istisnasiz menu paylasimi da yapiyorum.bisiler yaziyorum iletisime gecmeye calisiyorum ama cevap veren olmuyor.2-3 gundur sanki kendi kendime yazip yazip cikiyormusum gibi hissediyorum.bi hatam varsa soyleyin bileyim ama bu durum hos olmuyor..
Yine tablosuzum kusura bakmayın.
Bu cumadan itibaren
oynakbasi34 şifa niyetine de olsa menü bildirimi yapmadı.
Birbardakcay eksiksiz bugüne kadar geldi.
zukkum maşallah hiç eksik yok
Bonus Hiç bildirim yapmadı
Bulamiyorum Eksik yok
umutluanne83 cuma cumartesi tatil dönüşü yok: pazar, pazartesi, sali, bildirim yaptı
@Zarpy cuma var, cumartesi yok, pazar var pazartesi yok, salı var...pek istikrarlı gidiyorsunbir var bir yok hayırdır
@Ucukkacikk cuma cumartesi yok, pazar pazartesi var, salı yok
@sefanur54 cuma, cumartesi var, pazar pazartesi, salı yok
@blondeaddict cuma var, cumartesi yok, pazar var, pazartesi salı yok ...hastası vardı sanırım
Amine Busra cuma cumartesi yok, pazar var, pazartesi yok, salı var zarpy gibi bir var bir yok olmuyor böyle...çabuk iyileşmesini diliyorum kendisi hasta bakalım iyileşecek inşallah
@azrae eksiksiz bu haftayı tamamladi diyorum detokstan dolayı ama listemde cuma ve pazartesi işaretlememişim kontrol edeceğim
Sonuçlar böyle...menü bildirimi yapılmadan cuma takımları yarışması amacına hizmet edemez kızlar. Bu konuda daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.![]()
Elhan
Bonus ikinize de cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.bu aralar evet biraz alingan olabilirim ama haksiz da degilim sanki
Neyse kapattim ben bu mevzuyuElhan abla ben de hamilelikten korkuyorum benim ilki de suprizdi bu sefer aynisi olmaz insallah cunku kpss hedefim var hamilelik dogum araya girerse hayal olarak kalabilir hedef
Bonus cum ailemdem 13 saatlik uzakliktayim malesef.annem geliyor 1 ay bende kalacak
![]()
midemi fena yaktı bu acılar yerken hiç farketmedim ama şuan uyutmuyor midemde salak bir his varmaden suyu içem bari sabah oruç tutacağım yine yoksa mahveder beni bu
Rennie yok mu canım yuttuğun an yanma bitiyor evden eksik etmebenim hamilelikte içtiğim rennienin haddi hesabı yok, öyle yanardı ki su içmeye korkardım
![]()
Mucize icimizdee icimizdeeBende smoothie blenderımı bekliyorum sanki mucize olacak![]()
Senin de gozun aydin canim.bekliyoruz bakalim kendilerini gelecek elbetGunaydin kizlar
Masallah ceneniz acilmis gece gece 16 sayfa oku oku bitmedi
Bir daha yapacak olursak bende islatayim o zaman![]()
Yok cnm tatli kasigi yaziyordu bak
Eki Görüntüle 2254246
Cnm benim 2 gundur detox ugruna cok yoruluyorum ve dalginim benden yana bir seyin varsa ozur dilerim. Annenin gelecegini gordum hatta benimde annem gelecek diye yazdim ama baska topige yazdim galiba karistirdim sana yazdim zannettim. Allah nasip ederse haftaya bugunde benim annem gelecek insallah. Bu rada benimde buay 5 gun gecikmeli geldi buraz daha bekle bakalim gelecek insallah.
Eline emegine saglik cnm tesekkur ederim
Insallah surpriz yapmaz cnm bekle bakalim gelecek insallah
Bir de onlarin cikisi olacak![]()
Ben de cok rennie kullanmistim
Mucize icimizdee icimizdee![]()