Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

detoksa mı balım??
öyleyse ben karışık şeyler yiyip içemiyorum maalesef. pizza bile sevmem çok karışınca seçerim
ama öğle arası marketlere gittim pirpirim için bulamadım. bizim buraya gelmemiş daha. o gelince yapacağım detoks o olur

Anamm hep ottan ibaret olacak galiba bu haftanizama bende cok severim yesillik.bekleyip gorcez sonuclarinizi

Oyle gibi gorunuyor koruma doneminde et var ama

amaaannn ne detayi cnm at her seyi makineye ciirrtt ciirrrttttamam

Evet o da yapcam diyordu ama ortaliklarda yok simdilik

Canım afiyet olsun. Sabah okula giderken hurmalı sütlü yulaflı chiali karışımı içtim. Marul ve kiviyi yanıma aldım ara öğün olarak ama ogle öğününü goturmemiştim. Şimdi gelince 16.20 gibi hazırlayıp içtim.Yaninda yeşillik de yazıyor ama yiyecek yer kalmadı...mutlaka yemek gerekiyor mu? Olmadı biraz bekler yerim. azrae ya sorayım bakim. Sabahtan öğle karışımımı yapıp gotursem olur muydu? Akşama kadar okulda olduğum için orada hazirlamam zor. Sadece smoothie için soruyorum.
Bunların dışında her şey yolunda. Alışık olduğum için bu tür beslenmelere sıkıntı yaşamadım. Tencere yemekleriyle çok aram yok zaten. Yemek yemeyi normalde de unutan bir insanım. Biraz baş ağrısı var detokstan mi havalardan mi bilemedim. Gün boyu tuvalete taşındım durdum. Acayip ödem söktürücü bir şey....Bu harika...birazdan çayları hazırlayacağım. İçimden bir ses bir haftada 2.5 kilo verirsin diyor. Midem belime yapışmış gibi hissediyorum.

Ben de an itibariyle gunu kapattim bugun biraz sacma sapan beslendim ama bu beslenme bana yariyor arada yapiyorum 2 gun meyvesuyu iciyorum taze sıkılmış hem guzel odem arttiriyor hem de cok enerji veriyor bugun de aksama kadar meyvesuyu ictim aksamda yumurtali(2) soganli mantar kavurma yedim.yesil cay falan icemiyorum spor da yapamıyorum bi regl olsaydim kafam rahatlayacakti.

Pirpirim semt pazarında bulabilirsin belki....burada çok var...demek daha oralara gelemedi.

Listede smoothieler onceden hazirlanabilir yaziyordu evden yapip goturebilirsin

Listede smoothieler onceden hazirlanabilir yaziyordu evden yapip goturebilirsin
Çok iyi o zaman...baştan bir hatim daha edeyim en iyisi...iyice detaylarıyla öğreneyim her şeyi...Asibecim senin günün nasıl geçti hissettiklerini merak ediyorum . Tartildin di mi? Keşke sabah terazinin fotoğrafini cekseydim before- after yapardım...

2. Ara ogun 3 badem salatalik 7 zeytin marul soda.
Isin ilginc yani ben hic acikmadim hatta bu arayi yapmasammi diye dusundum sonra listeden disari cikma hasibe ne yaziyorsa ye dedim kendi kendime.
Simdi meryemi uyutuyorum sonra metabolizma hizlandirici cayimi yaparim yemegi 18.30da yicem ara gece kaldigi icin

Benim tarti telefona gonderiyor zaten vucut analiziyle beraber kilomu. Bitirince yan yana koyarim inceleriz tabiki. Hislerimide az once anlattim. Sen ne alemdesin aclik var mi. Gerci senin ogun saati sasmis

Sorumu da cevaplamışsın ben niye acikmadim diyordum demek ki yediklerimiz tok tutuyor. Öğle öğününü o kadar geç yapmama rağmen hem de...

bende bekliyorum r... gelmek bilemedi. pazartesi diyetisyenim 2 kg ödemin var bu ne dedi cuma günü ne çıkacak Allah biliyor :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…