Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Uyandigimdan beri ancak yazabildim :KK66: Malum dün Annemler döndü Almanyadan tabi bende eve geç döndüm sonrada gece gece nerden aklıma takildiysa buzdolabını temizliyeyim de öyle alışverişleri yerlestireyim dedim :KK66: 12de ancak isim bitti direk yattım :KK66:

Bugün bende smoothie detoksuna başlıyorum ama hurmayi unutmuşum :KK43: neyse bir kerelik hurması olsun çıktığımda alırım nasılsa :KK66:
Bakalım nasıl bir tat nasıl bir doku olacak ♡

Hadi bakalim gazamiz mubarek olsun :KK48:

bel mi dedin sen tam benlikmiş o zaman. simitlerim hep var. ne kadar zayıflarsam zayıflayım var. belki işe yarar cnm bu detoks.

bir harf için seni mi kırcam pürpürüm olsun adı :KK70: sen nereliydin gı

kız bu kür değil bildiğin güzel bir diyet listesi. bayıldım. ellerin dert görmesin ablacım. bugün pirpirim bakayım ben. yarın uyglarım inş. ama tohum karıştırmam :KK70: o kadar karışırsa yiyemem :KK70:

seni seviyoruz napalım :KK70:

ya hiç deme bu ne pahalılık anlamadım. dün pırasa aldım. adam 14 lir dedi. neyyyy dedim. abla bakmadın mı fiyata dedi. yok be ne bakıcam pırasa altı üstü dedim.
hadi domates yemeyelim biber yemeyelim pırasada mı yemeyelim mevsiminde dedim. çemkirdim ama aldım :KK70:
valla herşey çok pahalı. Rabbim bolluk bereket versin tabi önce sağlık..

Evet cnm yaa artik her sey cok pahali :KK43:

Ooooo Hilal hanımlar iki hurmayla iktifa etmişler...rüya mı görüyorum :KK9:kiz sen olmasan ben kimle uğraşacaktım. :KK200: çorbasiz bir iftar düşünemiyorum ama düşünenler de oluyor bu arada :işsiz:kandil diye kandil simidine kizmazlar sanıyorsun ama yanılıyorsun bebeğim. :sinirli: bu saatte çıkıp yuruyebileceksen sorun yok...ama sen hastayım diye totoşu devirip yatarsin birazdan...yaaaa iki lokma bir şey yedim burnumdan getirdi yine diye içinden geçirdi Hilal...:KK70:Diyetteyiz şekerim elbette diyecem...

hele heleeeeee bana bak hanimmmm😁😁 yediğin o tatlıları be çabuk unuttun 😂😂 ben en azından yazıyorum ellerimi gere gere 😂😂 sen kaçak kaçak ye hemde yememiş gibi yap 😂😂😁

napacan kuzu sevaptır dedim yedim bitane valla allah sormaz mı verdiğim nimetlerden neden yemiyorsunuz diye kandil ginu günaha mi gireydim h aaa

Ara: 100gr kivi 10 yaprak marul
Screenshot_2019-04-03-11-01-51.png

Günaydın kızlar :KK36:61.5 la güne başladım. Sanırım dedi bı tek yol arkadaşım Asibecim'leyiz. Şu ana kadar başka kimse yok. Bulamiyorum Bulamiyorum canım tartilmayi unutma . Başarılı bir hafta diliyorum.
Bu hafta sizi bi izleyelim bakalim abla...sonuclara gore belki bizde geceriz harekete😉🙋🙋

daha öncede demiştim liliye içanadolulara ayrı bir yakınlığım var. reelde arkadaşlarım hep içanadolulu :D
kırıkkale eskişehir ve nevşehirli en yakın arkadaşlarım.
sanalda da yozgatlıyı bulmuştum şimdi de kayserili eklendi :KK200:

daha öncede demiştim liliye içanadolulara ayrı bir yakınlığım var. reelde arkadaşlarım hep içanadolulu :KK70:
Sagol cnm.evet ic anadolu butun sehirlerin orf adet ve konusma siveleri cok benzer😉 sen nerdensin bakalim

Sabah karisimi su an hupletiliyor :KK66:
Eki Görüntüle 2253706

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. cnm senin makine hutmayi parcaladi mi ben cok ugrastim onu parcalatmak icin yinede bir parca kaldi. Acaba hurma cok parcalanmiyor mu yoksa benim makine sinbo oldugu icin mi :KK48: vestelin performansi nasil? @azrae cnm sende boyle bir sorun oldu mu senin makinenin markasi ne?
Yaaa nasıl özendim şekerim hemen bende başlamak istiyorum da okadar çok detaylı şeyler yazdınız ki bir araya getirmeye liste oluşturmaya üşeniyorum ;)
hele heleeeeee bana bak hanimmmm😁😁 yediğin o tatlıları be çabuk unuttun 😂😂 ben en azından yazıyorum ellerimi gere gere 😂😂 sen kaçak kaçak ye hemde yememiş gibi yap 😂😂😁

napacan kuzu sevaptır dedim yedim bitane valla allah sormaz mı verdiğim nimetlerden neden yemiyorsunuz diye kandil ginu günaha mi gireydim h aaa
Tabiii yaaa bende o sebepten yiyorum,günahımız az gibi bide nimete nankörlük yapamam :deli: bak zukkum bukadar günaha dikkat ediyosun seni cennette göremezsem ozaman sorarım :KK70:
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ayyyy abla ben seni lili sandım 😨😨😨 yaaaa lütfen üstüne alınma 😂😂😂 simit kör etti gözümü
Yaaa Allah ayağına dolandırdı sen lilinin tatlısıyla uğraş :KK70:
daha öncede demiştim liliye içanadolulara ayrı bir yakınlığım var. reelde arkadaşlarım hep içanadolulu :KK70:
:KK60::KK200:

Yaaa nasıl özendim şekerim hemen bende başlamak istiyorum da okadar çok detaylı şeyler yazdınız ki bir araya getirmeye liste oluşturmaya üşeniyorum :KK66:

Tabiii yaaa bende o sebepten yiyorum,günahımız az gibi bide nimete nankörlük yapamam :deli: bak zukkum bukadar günaha dikkat ediyosun seni cennette göremezsem ozaman sorarım :KK70:

:KK15:

Hadi bakalim gazamiz mubarek olsun :KK48:

Evet cnm yaa artik her sey cok pahali :KK43:
Banus da mı katıldı aaa çok güzel...
Neler olmiy ki... Neler söylendi hakkında bir bilsen.....
Yaaa nasıl özendim şekerim hemen bende başlamak istiyorum da okadar çok detaylı şeyler yazdınız ki bir araya getirmeye liste oluşturmaya üşeniyorum :KK66:

Hiç karışık değil istersen gün gün atarım sana... alışveriş yap o da kolay.. Blender siparişi verdin mi...
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla üç tane yazı seçeneği var küçük,büyük,çok büyük. Ben büyük olanı seçtim boyutu böyle oldu :KK66:
İyi olmuş canım. Çok rahat okuyorum....
Bebeğim sen de katilsana bize

Back